follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Ένα βίντεο για την γενετική μηχανική που σοκάρει! Χίμαιρες και λοιπές απειλές της εξέλιξης της επιστήμης της γενετικής και της βιολογίας. Έχει άραγε και ο άνθρωπος μπει στο στόχαστρο των γονιδιακών μεταλλάξεων;
Η βουλευτής όπως φαίνεται στο βιογραφικό σημείωμα του ιστότοπου του ελληνικού κοινοβουλίου, συγκαταλέγει στις ξένες γλώσσες που ομιλεί και την ελληνική..
Χθές η εθνική ομάδα πόλο γυναικών με κορυφαίες τις Ρουμπέση, Λιόση και Γερολύμου και μετά από μία μοναδική εμφάνιση, επικράτησε της Κίνας στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος με 9-8.
Ψαλίδι έως και 50% θα δουν σε σειρά επιδομάτων οι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι δραστικές περικοπές αφορούν και στο μισθό Ιουλίου. Διαβάστε ποια επιδόματα μειώνονται
Οι ΗΠΑ έχουν λειτουργικό χρηματικό υπόλοιπο 73,7 δισεκατομμύρια δολάρια, τη στιγμή που το χρηματικό απόθεμα της εταιρείας Apple του Steve Jobs ανέρχεται στα 76,4 δισεκατομμύρια!
Με συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος δήλωσε πως, "το δεύτερο πακέτο στήριξης παρέχει ανάσα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε όχι μόνο για να πετύχουμε τους στόχους του προγράμματος αλλά και να τους υπερβούμε.
Ένα νέο concept στον χώρο των υπολογιστών εισήγαγε ο σχεδιαστής Jakub Zahor.
«Θα ήθελα να επαναλάβω ότι δεν συμφωνούμε με την αύξηση των πόρων του EFSF και τη συμμετοχή της χώρας στον μόνιμο μηχανισμό στήριξης, τον ESM».
Συστάσεις προς υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς, αλλά και προς όλα τα κυβερνητικά στελέχη,να έχουν «μετρημένη» παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), απηύθυνε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη σημερινή...
Για πρώτη φορά Έλληνας κατακτά το χρυσό μετάλλιο στη Μαθηματική Ολυμπιάδα. Ο μαθητής Γιώργος Βλάχος βγήκε  πρώτος ανάμεσα σε 560 μαθηματικά μυαλά από 101 χώρες.
Ομάδα φυσικών από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Χονγκ Κονγκ υποστηρίζει πώς τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του φωτός. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι τα ταξίδια στον χρόνο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναπτυχθούν ταχύτητες μεγαλύτερες από εκείνη του φωτός.
Οι αστρονόμοι έχουν ανακαλύψει αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι η μεγαλύτερη και πλέον απομακρυσμένη δεξαμενή νερού που έχει ανιχνευθεί ποτέ στο σύμπαν.