follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
ΠΑΣΟΚ - Νέα Δημοκρατία
Ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ καταρρέουν, αλλά ο κόσμος δεν έχει πειστεί ακόμα ότι υπάρχει ελπίδα.

Καταγράφεται, πλέον, από όλες τις  δημοσκοπήσεις, η πλήρης αποσυσπείρωση  του ΠΑΣΟΚ.   Η πτώση είναι ανεξέλεγκτη. Ποτέ άλλοτε το ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία τριάντα χρόνια,  δεν συγκέντρωνε ποσοστά της τάξεως του 15.5%!
Erdogan Israel Πυρηνικά Όπλα
Το Ισραήλ είναι μια “πυρηνική απειλή για την περιοχή”,δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν .

«Εγώ αυτή τη στιγμή βλέπουν το Ισραήλ ως απειλή για την περιοχή μας, επειδή έχει πυρηνικά όπλα», δήλωσε ο Ερντογάν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στη Νότια Αφρική.
Κατηγόρησε επίσης το Ισραήλ ότι διαπράττει «κρατική τρομοκρατία».
Παγκόσμια Εξέγερση
Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης θα βγουν στους δρόμους των πόλεων και θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους και για «αληθινή δημοκρατία».

Από την Αμερική μέχρι την Ασία και από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη ο κόσμος ξεσηκώνεται και οργανώνεται διαδηλώνοντας ειρηνικά.
Goldman Sachs
Σε μείωση των τιμών στόχων για Αγροτική, Κύπρου, Πειραιώς, Εθνική, Marfin, ΤΤ (από την Ελλάδα), καθώς και των ευρωπαϊκών τραπεζών Banco BPI, Banco Commercial Portugues, Banco Espirito Santo, Barclays, BNP Paribas, Credit Agricole, προχώρησε η Goldman Sachs.

Συγκεκριμένα μείωσε την τιμή στόχο :

- Για την Αγροτική σε 0,30 από 0,65 ευρώ,  με σύσταση sell.
Zach Galifianakis
Ο Zach Galifianakis, είτε πρωταγωνιστεί στο box office hit “Hangover” είτε παρουσιάζει το δικό του –ντροπιαστικό-web talk show “Between Two Ferns” (στο funnyordie.com) δεν παύει να γίνεται το απόλυτο ξεσηκωτικό παιδί-άντρας, ένας Tasmanian Devil της κωμωδίας που λέει πάντα… ότι του κατεβαίνει!

Ο Zach είναι λίγο δύσκολο να μεγαλώσει διανοητικά, πάντως βιολογικά έγινε ένα χρόνο πιο ώριμος, κλείνοντας τα 42 την 1η Οκτωβρίου!
Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ Τραπεζικό Απόρρητο
Την άρση του τραπεζικού απορρήτου στην Ευρώπη ώστε να εντοπιστούν «τα 200 έως 300 δισ. ευρώ που υπολογίζεται ότι έχουν φυγαδευτεί από Έλληνες στο εξωτερικό και να παταχτεί η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα» ζήτησε ο επικεφαλής της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, σε συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία την Τρίτη.
Iphone 4S
Το iPhone 4S παρουσιάστηκε δίνοντας τέλος στις φημολογίες μηνών, γύρω από το επόμενο smartphone της Apple.

Αρκετοί χρήστες απογοητεύτηκαν από την παρουσίαση του καθώς περίμεναν μία διαφορετική συσκευή, τουλάχιστον εξωτερικά, (το “μυθικό” iPhone 5) ωστόσο τα χαρακτηριστικά του iPhone 4S δεν μας αφήνουν πικρή γεύση, κάθε άλλο μάλιστα.

Australia Metanasteusi Ergasia
Οδηγίες και χρήσιμα στοιχεία για όσους για το πρόγραμμα επαγγελματικής... μετανάστευσης εξέδωσε η ελληνική πρεσβεία στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

Το πρόγραμμα επαγγελματικής μετανάστευσης της Αυστραλίας βασίζεται στις ανάγκες της οικονομίας της Αυστραλίας. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για όλα τα άτομα που έχουν τις ειδικότητες και τα προσόντα που βρίσκονται σε ζήτηση στην Αυστραλία, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων.
Diattodes Peftaseteria Drakodides Vroxi
Το Σάββατο 8 του μήνα θα είναι μια θεαματική βραδιά αφού θα... «βρέχει» «πεφταστέρια» τις Δρακοντίδες ή Ιακωβινίδες, όπως ονομάζονται.

Η έξαρση αυτή, σύμφωνα με τους αστρονόμους, θα φτάσει στο ανώτατο σημείο της σε δύο ξεχωριστά «μέγιστα»: κατά τις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος με ένταση 60-100 διαττόντων την ώρα και, λίγο αργότερα, στις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδας, οπότε αναμένονται από 500 μέχρι 800 (ακόμα και 1.000) διάττοντες την ώρα, στο βαθμό που οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες επιτρέπουν την παρατήρηση.
Copycat Gata
Δείτε μία απίστευτη γάτα "copy cat" που αντιγράφει με απόλυτη ακρίβεια τις κινήσεις του ιδιοκτήτη της!

Απίστευτο βίντεο
Karkinos Stomatos, Farigga
Ένας ιός που μεταδίδεται με την ερωτική επαφή, ο γνωστός HPV που σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί και κονδυλώματα, φέρεται να προκαλεί στους άνδρες περισσότερα περιστατικά καρκίνου του στόματος (φάρυγγα) από ότι το τσιγάρο.

Ειδικοί από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο ανέλυσαν τα βιοστατιστικά στοιχεία από 271 κακοήθειες ασθενών των τελευταίων 10 ετών και διαπίστωσαν ότι οι περιπτώσεις καρκίνου που οφείλονταν στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) παρουσίαζαν δραματική αύξηση 72%.
Peloponnisos Web 2.0
Το σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για την δημιουργία της "Πελοποννήσου Web 2.0" παρουσίασε η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Νικολάκου απαντώντας σε ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Σωτήρη Παναγιωτόπουλου για την Ψηφιακή Σύγκλιση, κατά την συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.
Seismos Karditsa
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον ορεινό όγκο της Αργιθέας στα σύνορα του νομού Καρδίτσας με τον νομό Ευρυτανίας με το μέγεθος του σεισμού να καταγράφεται στα 4,3 ρίχτερ από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το βάθος του σεισμού είναι στα 10 χιλιόμετρα και η απόστασή του χιλιομετρικά από την πόλη της Καρδίτσας είναι 38 χλμ. Το επίκεντρο του σεισμού είναι στην περιοχή Ασπρόρευμα του νομού Ευρυτανίας.
Apergia MMM
Με εξαίρεση το μετρό, που θα λειτουργήσει κανονικά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα ΜΜΜ θα συμμετάσχουν στις αυριανές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με στάσεις εργασίας. 

Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τα τρόλεϊ 8 το πρωί με 9 το βράδυ, ενώ ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα κινηθούν κανονικά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Το 1991 ο Γ. Παπανδρέου ήταν στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των αντιστεκόμενων εργαζομένων της ΕΒΟ, όταν αυτή επρόκειτο να πουληθεί.
Aorato Kleidi
Ερευνητές από την Ταϊβάν εφηύραν την τεχνολογία ενός «αόρατου» κλειδιού, με την οποία οι χρήστες του θα ανοίγουν μια πόρτα απλά κάνοντας τις αντίστοιχες χειρονομίες μπροστά από την κλειδαριά.
Η καινοτομία βασίζεται σε ένα «τσιπάκι» που ανιχνεύει τρισδιάστατα τις κινήσεις μπροστά από την πόρτα, όπως κάνει για παράδειγμα, το Nintendo Wii.
Ελληνικά Δάνεια αντίδραση
Έτσι όπως ο τύπος στην εικόνα θα είσαι και συ σε λίγο αφού θα διαβάσεις το άρθρο που ακολουθεί...

Μια εξαιρετική δημοσίευση του Γ.Γ.Αδαλή,για το πόσο κορόιδα είμαστε οι Έλληνες σαν λαός...Για το πόσο μας δουλεύουν τα λαμόγια μας,μόνο και μόνο για να είναι άρχοντες μας ενώ εμείς δουλεύουμε σαν δούλοι,χωρίς να έχουμε τις απολαβές που θα πρεπε...

Για το πώς δανείζονται τα λαμόγια και μας στέλνουν το λογαριασμό,λέγοντας μας πως...χρωστάμε.
Αναβολή Έκτης Δόσης Δανείου
Για το Νοέμβριο παίρνει αναβολή το φλέγον για την Ελλάδα θέμα της εκταμίευσης της έκτης δόσης του δανείου, της δόσης των περίπου 8 δις ευρώ που εξαρτάται άμεσα από την έκθεση της τρόικας.

Μια έκθεση που με τη σειρά της θα είναι έτοιμη όχι νωρίτερα από το τέλος Οκτωβρίου, όπως δήλωσαν μετά το πέρας των εργασιών του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο Επίτροπος,
Xreokopia Elladas Noemvri
Εξαιρετικά πιθανή θεωρούν μια ελληνική χρεοκοπία, ίσως και μέσα στις επόμενες εβδομάδες κορυφαίοι αρθρογράφοι και αναλυτές.

Δημοσιεύματα ου πρακτορείου Reuters αλλά και της έγκριτης οικονομικής εφημερίδας Financial Times προβάλλουν περίπου ως αναπόφευκτη μια ελληνική πτώχευση και ουσιαστικά περνούν το μήνυμα πως οι δανειστές μας είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο δυνατό σενάριο αναφορικά με την έκβαση της ελληνικής κρίσης χρέους.
ΟΣΕ Προαστιακός και ΕΕΚΕ Απεργία
Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προβαίνουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.
Κατάργηση Ιδιωτικών Συμβάσεων
Κεραμίδα του ήρθε του Κουτρουμάνη όταν άκουσε τους ελεγκτές της τρόικας να τους ζητάνε σήμερα να προχωρήσει στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στον ιδιωτικό τομέα!
Vraveia Nobel, Nobel Prizes

Η Ιατρική άνοιξε την αυλαία των βραβείων Νόμπελ για το 2011. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα Νόμπελ Ειρήνης και Λογοτεχνίας λογικά θα ακολουθήσουν την επικαιρότητα και την Αραβική Άνοιξη, ενώ αυτό της Οικονομίας θα μείνει μακριά από την επιρροή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Σήμερα, στις 12:30 ώρα Ελλάδας, το Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Στοκχόλμης ανακοίνωσε τους νικητές του Νόμπελ Ιατρικής που διαδέχτηκαν τον Βρετανό Ρόμπερτ Έντουαρντς, το έργο του οποίο οδήγησε στην πρώτη επιτυχημένη εξωσωματική γονιμοποίηση.
Den plironoume kai na eixame
Είναι γεγονός ότι η επίθεση που δεχόμαστε σήμερα είναι άνευ προηγουμένου. Κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, κράτος, ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα εδώ και καιρό μας έχουν κηρύξει κοινωνικό και οικονομικό πόλεμο εξωθώντας όλο και μεγαλύτερα κομμάτια του πληθυσμού στο περιθώριο και την εξαθλίωση. Την ώρα που αφήνει στο απυρόβλητο τράπεζες κ εκκλησία και προσφέρει γενναίες φοροελαφρύνσεις στο κεφάλαιο, φέρνει το νέο πακέτο μέτρων το οποίο περιλαμβάνει:

# Απολύσεις - εργασιακή εφεδρεία στο δημόσιο τομέα.
# Μειώσεις συντάξεων.
# Μείωση του αφορολόγητου ορίου κάτω από τα όρια της φτώχεις (5.000 ευρώ)
# Νέοι φόροι - χαράτσια: Έκτακτη εισφορά & ειδικό τέλος ακινήτων
1 εκατομμύριο άνεργοι, φτώχεια, εργασιακός μεσαίωνας...
Η Φαίη Καραβίτη σύζυγος του πρώην ΥΠΕΞ, και νυν ευρωβουλευτή Δημήτρη Δρούτσα, θα πάρει τη θέση του ανταποκριτή του ΑΠΕ στο Βερολίνο, Γιώργου Παππά, η συνεργασία του οποίου δεν ανανεώθηκε.

Με τον τρόπο αυτό, η Φαίη Καραβίτη, θα μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά στον σύζυγό της που πλέον εργάζεται στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο και σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24.gr εσχάτως μετακόμισε στο Βερολίνο!
Tripa Ozondos Arktiki
Η απώλεια όζοντος πάνω από την Αρκτική ήταν τόσο σοβαρή φέτος, που για πρώτη φορά οι επιστήμονες έκαναν λόγο για την ύπαρξη «τρύπα όζοντος», αντίστοιχης αυτής πάνω από την Ανταρκτική. Η αρκτική «τρύπα» στο μέγιστο σημείο της έφθασε να έχει μέγεθος 2 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, δηλαδή μια έκταση περίπου πενταπλάσια της....
Γερμανίας.
Trapezes Pleonasma sta Xrimatokivotia
Η στήλη κατ’ επανάληψη έχει τονίσει και έχει ταχθεί με την άποψη ότι η παγκόσμια οικονομία θα διολισθήσει προς την ύφεση. Στο συμπέρασμα αυτό η στήλη δεν κατέληξε το τελευταίο χρονικό διάστημα όπου παρόμοιες απόψεις διατυπώνονται δημόσια και πάντα ταυτόχρονα με την δημοσιοποίηση στοιχείων που επιβεβαιώνουν αυτό το συμπέρασμα.
Efedreia 30000 Dimosioi Ypalliloi sto Ypourgiko Symvoulio
Το σχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία στο Δημόσιο έλαβε την ομόφωνη έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε απόψε.

Αφορά 30.000 υπαλλήλους και το κριτήριο που προτάσσεται είναι το ηλικιακό, δηλαδή όσους βρίσκονται σε ηλικία... 60 ετών και άνω και απέχουν γύρω στα δύο χρόνια από τη σύνταξη. Εκτιμάται ότι το συνολικό δημοσιονομικό όφελος από το μέτρο θα είναι 300 εκατ. ευρώ.
Ptoxeusi Idioton
Πτώχευση έχουν κηρύξει 40.000 νοικοκυριά στην Ελλάδα που αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους στις τράπεζες, με το εντυπωσιακότερο στοιχεία να είναι ότι δεν πρόκειται πια μόνο για συνταξιούχους και ανθρώπους που έμειναν άνεργοι. Το 30% από αυτά είναι δημοσίων υπαλήλλων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους.
Oikologiko Kleisto Gipedo Tour
Το ολοκαίνουργιο αθλητικό κέντρο στην καρδιά του Λίγηρα κατασκευάζεται με βάση τις αρχές της αειφόρου δόμησης.

Η Τουρ είναι η πρωτεύουσα του Λίγηρα, της γαλλικής κοιλάδας με τα υπέροχα κρασιά και τα απίστευτα κάστρα. Είναι μια όμορφη, γραφική πόλη, που δεν είναι, ωστόσο, προσκολλημένη στο παρελθόν.
Mple Leoforeia Apergia
Νέος γύρος κινητοποιήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς ξεκινά από τη Δευτέρα, καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα ακινητοποιηθούν για τουλάχιστον... έξι ώρες από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
ELTA kai Trapezes gia Pliromi Ektaktis Eisforas
Μέσω τραπεζών αλλά και των ΕΛΤΑ θα καταβάλουν οι φορολογούμενοι την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, την έκτακτη εισφορά για αυτοκίνητα, σκάφη, πισίνες καθώς και το τέλος επιτηδεύματος.

Επίσης, τη δυνατότητα να πληρώσουν τις έκτακτες εισφορές και το τέλος επιτηδεύματος, παρέχουν στους πολίτες τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο δίκτυο των 450 αυτοματοποιημένων καταστημάτων τους σε όλη τη χώρα.
Benizelos As Tapeinotho
Σε µια εξοµολόγηση εκ βαθέων ο κ. Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος σήµερα εισηγείται στο Υπουργικό Συµβούλιο το µέτρο της εργασιακής εφεδρείας και άλλες δυσάρεστες αποφάσεις, περιγράφει τις αγωνίες, τους προβληµατισµούς και τα αδιέξοδα των «κολασµένων µηνών» που έρχονται για όλους.
 Kostas Simitis
Σήμα κινδύνου για την ελληνική οικονομία στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, σε άρθρο του στην Καθημερινή, υποστηρίζοντας ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος αποπομπής της χώρας από την Ευρωζώνη και τονίζοντας  ότι μέσω των προβλέψεων του νέου Μηχανισμού Σταθερότητας, “οι νομικοί κανόνες για την έξοδό μας έχουν καθοριστεί”.
Papandreou Emiris Katar
«Η Ελλάδα είναι μία εν δυνάμει πλούσια χώρα, που μέχρι τώρα έκανε κακή διαχείριση των πόρων της και του πολύ ικανού ανθρώπινου δυναμικού της», δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντηση που είχε τον εμίρη και τον...πρωθυπουργό του Κατάρ, με αντικείμενο τη συμφωνία για τις επενδύσεις του Κατάρ στην Ελλάδα. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν θα αργήσει η ώρα που οι Έλληνες θα βιώσουν την οικονομική ανάταξη της χώρας.
 Apallagi me apostoli SMS
Περίπου 11 λεπτά θα κοστίζει το SMS που πρέπει να στείλουν στον αριθμό 54160 όσοι υπάγονται σε κατηγορίες που είτε εξαιρούνται είτε πρέπει να καταβάλουν μειωμένο ειδικό τέλος (0,5 ευρώ/ τμ) ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (άνεργοι, ευπαθείς ομάδες, πολύτεκνοι κλπ).Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, οι δικαιούχοι ιδιοκτήτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην υπηρεσία για το Οικονομικό Έτος 2011 με την αποστολή ενός σύντομου μηνύματος (SMS).
Skilos kai Gata
Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για την γάτα ή τον σκύλο σας; Κάνετε λάθος!

Χρειάστηκαν χρόνια μελέτης της συμπεριφοράς τους για να προκύψουν τα παρακάτω συμπεράσματα που, για άλλη μία φορά, θα σας επιβεβαιώσουν:.. Αυτό δεν είναι ζώο, είναι άνθρωπος!
ΧΡΕΗ ΧΩΡΩΝ ΓΡΑΦΗΜΑ
Το κείμενο που ακολουθεί, παρατίθεται για προβληματισμό και εξαγωγή προσωπικών συμπερασμάτων, από την εύλογη απορία: Γιατί οι δανειστές μας (τράπεζες τοκογλύφοι) ζητάνε επιτακτικά από την Ελλάδα την αποπληρωμή ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του χρέους της,
Valverde Olympiakos PAOK
Νίκη και μόνο νίκη ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων τόνισε: "Μπροστά μας έχουμε τον ΠΑΟΚ, πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το ματς. Ο κόσμος μετά το φανταστικό παιχνίδι με την Αρσεναλ έχει μεγάλες προσδοκίες.
foro-karta karta foron
-Από που θα την προμηθευτείτε
- Πως θα την ενεργοποιήσετε
- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
- Ανέτοιμη η αγορά για τη φοροκάρτα λένε στο Νewsit οι φοροτεχνικοί

Από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η φοροκάρτα μπαίνει στη ζωή μας.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΩΝ - ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
 Pagkalos Agogi se Foititi Blogger
Αποζημίωση μαμούθ ζητά από 26χρονο ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο φοιτητής είχε επιτεθεί στον ίδιο και τη σύζυγό του, μέσω του ιστολογίου του.

Δεν ξεχνά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ένα χρόνο μετά τη δημοσίευση άρθρου που θεωρεί ότι τον έθιγε, έκανε αγωγή σε 26χρονο φοιτητή.
Germanos kathigitis sto Spiegel dilonei pos oi Ellines mporouna na paroun ta sovraka tis Germanias
Το Der Spiegel μας έχει συνηθίσει σε πολύ αρνητικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα. Δεν ξέρουμε τι.. κρίση έπιασε τους Γερμανούς, αλλά η συνέντευξη του Albrecht Ritsch, Wirtschaftshistoriker (καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας) που δημοσιεύει είναι εκπληκτική και πρέπει να τη διαβάσουν πολύ προσεκτικά η Μέρκελ,ο Σόϊμπλε κι όλοι όσοι έχουν κάνει πειραματόζωο την Ελλάδα!

Ο καθηγητής σε.. γενικές γραμμές:
Anadouleia, Epaggelmaties
Φούρναρης : ψίχουλα
Μανάβης: κολοκύθια
Αγρότης: ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι
Ανθοπώλης: μαρασμός
Υφασματέμπορος:πανί με πανί
Ψαράς:ούτε λέπι...
Φαρμακοποιός:με το σταγονόμετρο
Ηλεκτρολόγος:δεν βλέπω φως
Υδραυλικός: μούφα η δουλειά
Μηχανικός αυτοκινήτων: στο ρελαντί
Έμπορος χαλιών: Χάλια
LiFi, WiFi Succesor
Η επόμενη μέρα για τα δίκτυα μας δεν είναι ασύρματη, βασίζεται σε λάμπες και υπόσχεται τρελό downloading. Ψήθηκες;

Φαντάσου έναν κόσμο στο οποίο κατεβάζεις μια ολόκληρη σεζόν από τα φιλαράκια σε μόλις ενάμιση λεπτό, μια ταινία σε μόλις επτά δευτερόλεπτα και ένα ολόκληρο άλμπουμ από το itunes (η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική να σου θυμίσω) μέχρι να πεις κιχ.
 Facebook Cookies, Prostasia
Τo facebook υποσχέθηκε ότι θα λάβει μέτρα για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή των χρηστών του μετά τον σάλο που προκάλεσαν σχετικές καταγγελίες στην Αυστραλία. Όπως κατήγγειλε ο ειδικός σε θέματα facebook Νικ Καμπρίλοβιτς ακόμα κι αν εμείς «αποσυνδεθούμε» από την συγκεκριμένη σελίδα, η σελίδα δεν «αποσυνδέεται ποτέ από εμάς».

Οι τελευταίες αποκαλύψεις εξόργισαν τους χρήστες του facebook κι εκείνους που τάσσονται υπέρ της προστασίας της ιδιωτικής ζωής, οι οποίοι επιτέθηκαν στους δημιουργούς της σελίδας απαιτώντας εξηγήσεις.
Katadromeis kai Pezonautes
Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος το απόγευμα του Σαββάτου 1η Οκτωβρίου και ώρα 19.00 προγραμματίζουν οι Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις. Σκοπός της συγκέντρωσης η διαμαρτυρία για την κατάντια της Ελλάδας όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξεδόθη.
Aggelies Ergasias
Ένας οδηγός για να βλέπετε την αλήθεια πίσω από τις αγγελίες εργασίας...

Μισθός από 600€ μέχρι 2000€ - Ο μισθός είναι 600€

Συστάσεις - Η δουλειά έχει κλείσει ήδη από μέσα .

Χρειάζονται ικανότητες επικοινωνίας – Telemarketing.
Sinodos Korifis
Ευρεία σύνοδος για τη μεταρρύθμιση του διεθνούς νομισματικού συστήματος θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου στο Βερολίνο με τη συμμετοχή των ηγετών του...
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Misthologio Dimosio
Απώλειες που θα αγγίξουν τα 1.500 ευρώ το μήνα θα υποστούν οι υψιλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο ανώτατος μισθός θα διαμορφωθεί στα 2.200 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται το επίδομα ευθύνης και το πριμ παραγωγικότητας.
iliaki kataigida
Γιγάντια ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται προς τη Γη και δημιουργεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς για τις τηλεπικοινωνίες και τα ηλεκτρικά δίκτυα.

Η "κηλίδα 1302″, τα τελευταία 24ωρα άρχισε να δραστηριοποιείται με μεγάλη ένταση και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθούν προβλήματα στην Γη, όταν η κηλίδα κατά την κίνηση του Ήλιου ευθυγραμμιστεί με τον πλανήτη μας. Δείτε βίντεο.
epistoli giagias
Οι New York Times πριν λίγο καιρό δημοσίευσαν την επιστολή μιας γιαγιάς 96 ετών (!) που απευθυνόταν στον διευθυντή της τράπεζας με την οποία συνεργαζόταν....

Θα διαπιστώσετε ότι η Αμερικάνα γιαγιά και χιούμορ διαθέτει και εξυπνάδα και αν μη τι άλλο μας βάζει ...ιδέες.