follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Εξωγήινος αιχμάλωτος των Ναζί
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γερμανός συγγραφέας John Von Helsing, ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει το 1936 σε ένα δάσος κοντά στο Φράιμπουργκ, περισυλλέχθηκε από τους Ναζί με τους εξωγήινους επιβάτες του!

Πολλοί ερευνητές διαφωνούν με τον τόπο της συντριβής και ισχυρίζονται ότι έγινε στη Γερμανική Czernica, (σήμερα έδαφος της Πολωνίας) το καλοκαίρι του 1937, όμως όλοι συμφωνούν με τους τρείς εξωγήινους που βρέθηκαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο,
Κούρεμα Χρέους 60% τι σημαίνει για την Ελληνική Οικονομία
Αν και η συνάντηση Μέρκελ- Σαρκοζί δεν ξεκαθάρισε το νεφελώδες τοπίο για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, που θα καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας, οι γερμανικές διαρροές κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση ενός κουρέματος της τάξης του 60%.

Αυτή η απόφαση αν τελικά υλοποιηθεί θα κριθεί από σημαντικές λεπτομέρειες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί.
border=
Ο Michal Navratil ένας από τους καλύτερους αθλητές καταδύσεων πήδηξε από την ταράτσα ξενοδοχείου στο St. Maarten! Απίστευτη και πολύ επικίνδυνη βουτιά..
Αποχή Δικηγόρων
Για επτά ημέρες! Πανελλαδική αποχή από τα καθήκοντά τους αρχίζουν από αύριο οι δικηγόροι, κινητοποίηση που θα διαρκέσει έως τις 19 του μήνα. Η απόφαση ελήφθη από τη συντονιστική επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν τα μέλη του με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ιδιωτικοποιήσεις Κρατικών Επιχειρήσεων
Μέσα στο Νοέμβριο δρομολογούνται οι πρώτες 11 αποκρατικοποιήσεις από το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επικεφαλής του Ταμείου Κώστας Μητρόπουλος, σε συνάντησή του με τους εκπροσώπους εταιρειών, σε λίγες μέρες θα γίνουν οι πρώτες προσκλήσεις για εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στο Ελληνικό, η παραχώρηση λιμανιών και 19 αεροδρομίων, τουριστικά ακίνητα και οι εταιρείες ύδρευσης και αποχέτευσης είναι πρώτα στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων.
ΜΜΜ Συγκοινωνίες Απεργία Πέμπτη Παρασκευή 9 - 10 Οκτώβρη
Έρχεται διήμερο κυκλοφοριακής ασφυξίας στην πρωτεύουσα

Στη σκληρή γραμμή, με επαναλαμβανόμενα «χειρόφρενα», επιμένουν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις.
Mikis Theodorakis Sinedeuksi Pallaiko Metopo Adistasis
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Συνέντευξη στην Πόλυ Κρημνιώτη

* Το φανταζόσασταν ότι στα 86 χρόνια σας θα χρειαζόταν να ετοιμαστείτε πάλι για πόλεμο;

Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Εκείνο που με απασχολεί, με προβληματίζει και με στεναχωρεί
Φυσική Πισίνα Παράδεισος στο Τέξας
Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Όστιν, την πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας των ΗΠΑ, βρίσκεται ένας μικρός παράδεισος.

Η φυσική «πισίνα» Hamilton δημιουργήθηκε από την κατάρρευση της οροφής ενός υπόγειου ποταμού και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για κολύμπι για τους ντόπιους και όχι μόνο.
 Πιστοληπτική Ικανότητα AAA Γερμανία, Επιπχείρηση Μπέρνχαρντ
Μαθαίνουμε από την Ελληνική Wikipedia:

Η Επιχείρηση Μπέρνχαρντ (γερμ. Unternehmen "Bernhard", αγγλ. Operation Bernhard) ήταν το κωδικό όνομα ενός σχεδίου των Ναζί, που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από το Κεντρικό Γραφείο Ασφαλείας του Ράιχ (RSHA) και την SS με στόχο την αποσταθεροποίηση της βρετανικής οικονομίας. Οι Ναζί σχεδίαζαν την αποσταθεροποίηση αυτή με το να "πλημμυρίσουν" την παγκόσμια αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 λιρών.
Έντμοντ Χατζηνάστο: Η Μεγάλη Αλβανία θα βοηθήσει τους Έλληνες Μετανάστες
Με μία δήλωση-«δηλητήριο» για την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Έντμοντ Χατζηνάστο, έστειλε.. μήνυμα στη χώρα μας για το πώς εννοεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

«Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία» δήλωσε στην εφημερίδα Gazeta Squiptare, μία από τις μεγαλύτερες της γειτονικής χώρας.
Ληστές με τα kalashnikov
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

Στη Δικαιοσύνη παραδόθηκαν οι πέντε Αλβανοί υπήκοοι και η ανήλικη Ελληνίδα που φέρονται ως τα μέλη της διαβόητης σπείρας που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ως «ληστές με τα Kalashnikov». Τα έξι άτομα μέχρι στιγμής φέρονται να συμμετείχαν σε περισσότερες από 22 ληστείες σε σπίτια, φορώντας κουκούλες, οπλισμένα με Kalashnikov και ασκώντας απίστευτη βία στα θύματα τους...
Το κράτος αγόρασε την Proton Bank
"ΛΟΥΗΣ" Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Στο 1,1 δισ. ευρώ κοστολογείται η σωτηρία της χρεoκοπημένης τράπεζας Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, στην οποία ο ίδιος προκάλεσε ζημιά περίπου 600 εκατ. ευρώ μέσω δανείων που έπαιρνε για επιχειρήσεις δικών του συμφερόντων. Από το ποσό του 1,1 δισ. ευρώ, τα 800 εκατ. θα καταβληθούν από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων, ενώ η νεοσύστατη τράπεζα «Νέα Proton Bank» θα πάρει 250 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF)...
Εγκεφαλικό Επεισόδιο έδωσε σε γυναίκα από Σκωτία Ιταλική Προφορά
Ένα... εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν αρκετό για να μιλήσει ιταλικά μία 48χρονη από την Σκωτία! Ναι, καλά διαβάσατε: η Debbie McCann κοιμήθηκε γνωρίζοντας μόνο την μητρική της γλώσσα και ξύπνησε με ιταλική προφορά!

Η 48χρονη δεν μπορούσε να μιλήσει μετά το εγκεφαλικό και, όταν τα κατάφερε, οι δικοί της νόμιζαν ότι μιλάει... αλαμπουρνέζικα!
Sinexizodai katalipseis se Ypourgeia kai Dimosies Ypiresies
Συνεχίζονται και σήμερα οι καταλήψεις εργαζομένων σε υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες και δημαρχεία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές στα εργασιακά. Εργαζόμενοι έχουν αποκλείσει τις εισόδους στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, και στο υπουργείο Ανάπτυξης στο κτήριο του πρώην υπουργείου Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος.

Υπό κατάληψη τελούν η διεύθυνση συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους και η Διεύθυνση πληροφορικής της κοινωνικής ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ).
Ti simainei i frasi den ipologizoume to politiko kostos
Του Mind the Gap

Η φράση “δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος” χρησιμοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια σε κάθε εξαγγελία αντικοινωνικών μέτρων από το επιτελείο της κυβέρνησης. Είναι βασικό εργαλείο της επικοινωνιακής πολιτικής, είναι προσεκτικά επιλεγμένη και όχι ένα τυχαίο κλισέ μιας ξύλινης γλώσσας.

Στο marketing της πολιτικής, η χρήση της φράσης “δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος”, έχει ως στόχο την παρουσίαση της κυβέρνησης ως μιας θαρραλέας, ανιδιοτελούς, πατριωτικής, ηθικής και
Katatheseis Elvetia Tsipras Forodiafigi
«Προκλητική ασυλία της φοροδιαφυγής. Λίστα μεγαλοοφειλετών του δημοσίου και φορολόγηση καταθέσεων στις Τράπεζες τις Ελβετίας» 

Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ. Τσίπρας με θέμα «Προκλητική ασυλία της φοροδιαφυγής. Λίστα μεγαλοοφειλετών του δημοσίου και φορολόγηση καταθέσεων στις Τράπεζες της Ελβετίας».
Ουρές στα Βενζινάδικα, Απεργία Φορτηγών
Αρχίζει η απεργία διαρκείας τα ξημερώματα από τους ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, που αντιδρούν στις ρυθμίσεις για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων. 

Έτσι σοβαρά προβλήματα στην ομαλή τροφοδοσίας της αγοράς αναμένεται να προκύψουν από αύριο Δευτέρα και οι πρώτες ελλείψεις που θα γίνουν άμεσα ορατές είναι αυτές στα υγρά καύσιμα, καθώς από τα μεσάνυχτα σταματάει η τροφοδοσία των πρατηρίων.
Επεισόδιο Κεφαλογιάννη Β.Παπανδρέου στη Βουλή
Τριτοκοσμικό επίπεδο και πεζοδρομιακή φρασεολογία απ΄τους ..."εθνοπατέρες"

Βαρύτατες εκφράσεις πεζοδρομίου ακούστηκαν σήμερα σε φραστικό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ της προέδρου της επιτροπής...
Οι αμερικανοί οικονομολόγοι Τόμας Σάρτζεντ και Κρίστοφερ Σιμς κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας 2011 για τη δουλειά τους πάνω στη σχέση ανάμεσα στα μέτρα πολιτικής και το πώς μπορούν να επηρεάσουν την οικονομία.

Η Βασιλική Σουηδική Ακαδημία Επιστημών, η οποία έχει θεσπίσει το βραβείο, που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 10 εκατομμυρίων σουηδικών κορωνών (1,1 εκατ. ευρώ), ανακοίνωσε πως με τη βράβευση των δύο οικονομολόγων αναγνωρίζεται "η εμπειρική έρευνά τους για τη σχέση αιτίου και αποτελέσματος στη μακροοικονομία".
Παγάκια από ατσάλι Steel Decor
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπετε επαναχρησιμοποιήσιμα παγάκια. Αλλά είναι η πρώτη φορά που θα προτιμάτε να τα χρησιμοποιείτε για ντεκόρ παρά για να παγώσουν το ποτό σας.

Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, σε σχήμα κύβου, είναι πανέμορφα και ιδιαίτερα. Ένα ειδικό, μη τοξικό ζελέ, κρύβεται στην καρδιά τους, το οποίο παγώνει όταν το βάλετε στην κατάψυξη και διατηρείται κρύο περισσότερη ώρα απ’ οση παίρνει στα κανονικά παγάκια να λιώσουν.
Η Χρεοκοπία με κούρεμα χρέους 50%-60% Κρίνεται Θετικά από την Κυβέρνηση!
Κι όμως το «κούρεμα» κατά 50 ή 60% του χρέους και το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται, μετά τη συνάντηση Μέρκελ- Σαρκοζί, στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, η κυβέρνηση τα αποτιμά θετικά!!!

Σύμφωνα με διαρροή που κάνει το Μαξίμου το αποτέλεσμα της συνάντησης Μέρκελ – Σαρκοζί, βοηθά (!!!) τη χώρα μας να διαπραγματευτεί με άνεση χρόνου το χρέος και τις απαιτήσεις της τρόικας.
Horst Reichenbach Γερμανός Υπερ-Πρωθυπουργός Ελλάδας
Το χρίσμα μάλλον εδόθη… Ο Χορστ Ράιχενμπαχ θα είναι ο νέος υπερ-πρωθυπουργός της Ελλάδας, σύμφωνα με τις επιταγές των γερμανών.

Φαίνεται πως η απώλεια των αγαθών που κάνουν, ή μάλλον καλύτερα έκαναν την καθημερινότητά μας καλύτερη, (βλ. μισθοί, ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματα, φορολογικές ελαφρύνσεις), δεν φτάνουν στους ευρωπαίους εταίρους μας, που βρήκαν την ευκαιρία και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την αφήσουν να πάει χαμένη.
Γέροντας Παΐσιος Πνευματικοί Νόμοι
- Γέροντα, ποιοι νόμοι λέγονται πνευματικοί;

- Θα σου εξηγήσω: Όπως στην φύση υπάρχουν οι φυσικοί νόμοι, έτσι και στην πνευματική ζωή υπάρχουν οι πνευματικοί νόμοι. Ας πούμε, όταν πετάη κανείς ένα βαρύαντικείμενο ψηλά, με όσο περισσότερη ορμή και όσο πιο ψηλά το πετάξη, με τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα πέση κάτω και θα συντριβή. Αυτός είναι φυσικός νόμος.

Στην πνευματική ζωή, όσο περισσότερο υψώνεται κανείς με την υπερηφάνειά του, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η πνευματική του πτώση
 Οι Πακιστανοί φεύγουν μαζικά από Ελλάδα
Δεκάδες Πακιστανοί εγκαταλείπουν καθημερινά τη χώρα μας.

Στην ουρά στέκονται καθημερινά έξω από την πρεσβεία της χώρας τους δεκάδες Πακιστανοί, οι οποίοι θέλουν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

Παλαιότερα, οι Πακιστανοί συνωστίζονταν στην πρεσβεία για να λύσουν ζητήματα που αφορούσαν την παραμονή τους στην Ελλάδα. Σήμερα, τακτοποιούν τις υποθέσεις τους για να επιστρέψουν στο Πακιστάν.
Οικολογικό Σπίτι
Πώς μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι, εάν έχεις μόνο 3500€;

Κατασκεύασε το σπίτι από κορμούς δέντρων (φυσικά και ανακυκλωμένα υλικά), καθώς και με πλακίδια από εκθεσιακό χώρο.
Του Νίκου Σούλη

5 Οκτωβρίου 2011, άλλη μια μέρα μαύρη για την Αθήνα

Άσχημα νέα φέρνω από την πόλη..Άσχημα νέα για σας συμπολίτες μου που προσπερνάτε το αίμα και ζητάτε να καθαρίσουν το δρόμο,ελεύθερα να περνάτε για να πάτε στο διάολό σας

Άσχημα νέα, γιατί τα γουρούνια, δεν είναι πια γουρούνια απλώς, είναι γουρούνια στεφανωμένα με δόξα απο τον προστάτη ΓΑΠ και όλη τη συμμορία των αρπακτικών.
Αδήλωτα κεφάλαια 2 δισ. σε Τραπεζικούς Λογαριασμούς
Ανεπάγγελτος εμφανίζεται με καταθέσεις 219,8 εκ. ευρώ.Αγρότης είχε καταθέσεις 10 εκ.ευρώ και ετήσια εισοδήματα 106.000 ευρώ.''Άπορος'' αστρολόγος είχε καταθέσεις 2,194 εκ. ευρώ.Τι βρήκαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

Σημεία και τέρατα αποκάλυψαν οι έρευνες του ΣΔΟΕ μετά το άνοιγμα λογαριασμών "ύποπτων" για φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ βρέθηκαν...
ΓΕΝΟΠ, ΔΕΗ Απεργία
Συνεδριάζει ξανά σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με τους εργαζόμενους να προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για το μισθολόγιο.

Η ΓΕΝΟΠ επισημαίνει ότι το 2010 οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ με τους νόμους 3833 και 3845 υπέστησαν κατά μέσο όρο, μειώσεις μισθών από 15 έως 50% και η μισθοδοσία της ΔΕΗ μειώθηκε κατά 294 εκατ. ευρώ.
Porneia Narkotika, Autoktonies Krisi
Το μήνυμά μας: Για καμία κρίση και κανέναν άλλο λόγο μην γίνεστε αυτοκαταστροφικόι. Η ζωή και η υγεία σας αξίζουν πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Η έρευνα:

Αυτοκτονίες, ναρκωτικά, πορνεία είναι το τρίπτυχο του θανάτου για το μέλλον των Ελλήνων σύμφωνα με έρευνα Βρετανών που συγκέντρωσαν τα στοιχεία από το 2007
Coca Cola vs Pepsi
Διαφήμιση της Pepsi ήταν αρκετά προκλητική και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την οργή της Coca Cola. Μπορεί ή κόντρα μεταξύ των δύο κολοσσών της βιομηχανίας Cola να είναι γνώστη αλλά η Pepsi το παράκανε με το παρακάτω διαφημιστικό..
Σαρκοζί Μέρκελ Συνέντευξη Τύπου Λύσεις για Ελλάδα και Ευρώπη
"Η Ελλάδα είναι κομμάτι της ευρωζώνης και θα βρούμε όλες τις λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η βιώσιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων της", δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με την Γερμανίδα Καγκελάριο Αγκελα...
Μέρκελ, στο Βερολίνο.
Απεργία, Στάση Εργασίας, Μετρό, ΗΣΑΠ, Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, ΜΜΜ
Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό της Αθήνας τη Δευτέρα, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Έτσι, θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , δηλαδή το Μετρό, τα λεωφορεία, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, τα τρόλεϊ και το τραμ.
Παπανδρέου Σαμαράς Συγκυβέρνηση
Tο ερώτημα δεν είναι το εάν, αλλά το πότε, καθώς και ο τρόπος που θα την παρουσιάσουν, χωρίς να έχουν μεγάλες πολιτικές απώλειες. Αυτή τη στιγμή, ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο καθεστώς επιδιώκει να διασωθεί και όπως γίνεται αντιληπτό, κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να το επιτύχει αυτό. 

Επομένως ολόκληρο το καθεστώς, τόσο παρασκηνιακά, όσο και με τα παπαγαλάκια του
Βενιζέλος Σκάνδαλο Μπουγάτσα
Σε τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο έχει εξελιχθεί η ιστορία «μπουγάτσα» έπειτα από την αποκάλυψη ότι το όλο θέμα είχε σχεδιαστεί από τον Μπένι για ιδιοτελείς σκοπούς.

Ο Μπένι όπως είναι γνωστό είναι από την Θεσσαλονίκη και γι΄ αυτό την τυρόπιτα την λέει μπουγάτσα με τυρί και την μπουγάτσα την λέει γλυκιά μπουγάτσα με κρέμα.

Ο υπουργός έχει μεγάλη αδυναμία στην μπουγάτσα με κρέμα. Δεν ξέρει τι κατεβάζει στην καθισιά του. Οπότε για να μην την πληρώνει ακριβά την έβαλε στο 13% ΦΠΑ.
Χάπι κατά της Μέθης
Ο Αυστραλός ερευνητής από το πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας, Μαρξ Χάτσισον, πιστεύει ότι σε τρία χρόνια θα διατίθεται στην αγορά ένα χάπι που θα… απευθύνεται κυρίως στα άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερες «αντοχές» στο αλκοόλ και μεθάνε εύκολα και γρήγορα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το χάπι που θα χορηγείται με ιατρική συνταγή, θα περιορίζει τις επιπτώσεις του αλκοόλ στα κύτταρα.
Troika gia Sotiria Ellines Astheneis
Έκτη δόση τροϊκανής "βοήθειας"...έκτη υπόσχεση "σωτηρίας".

Έκτο πακέτο μέτρων...έκτο πακέτο ψευδαισθήσεων.

Έτσι κυλάει η Ζωή μας...

Με δόσεις, με δεσμεύσεις,αυταπάτες και...λιντσάρισμα.
Ρομπόπουλος Ρόμπα, Επαναστάτης Μεσοπρόθεσμο
Τον θυμάστε τον απίθανο αυτόν τύπο τον Θ. Ρομπόπουλο, βουλευτή Θεσσαλονίκης, που το έπαιζε επαναστάτης κατά του Μεσοπρόθεσμου;

Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος πριν λίγα λεπτά σε δηλώσεις του στον Real FM, έγινε μεγαλύτερη …ρόμπα απ’ότι ήταν μέχρι τώρα!

Εκτός του ότι φάνηκε πως δεν κατάλαβε ότι το μεσοπρόθεσμο που θα μας έσωζε απ’την χρεοκοπία απέτυχε παταγωδώς, δεν έσωσε κανέναν αλλά ακόμη μιλάμε για περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας και μάλιστα ανεξέλεγκτη,
Hitler Merkel αφίσα Resler και κατηγορίες Γερμανών για Ρατσισμό
Εκτενή είναι τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου σχετικά με την επίσκεψη του αντικαγκελάριου Φίλιπ Ρέσλερ στην Ελλάδα με κεντρικό θέμα την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ωστόσο, ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild εξαπολύει ευθείες βολές στους Έλληνες και τον "εμφανή ρατσισμό" τους  εναντίον των Γερμανών.
Αύξηση Μισθού κάθε μήνα Υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών
Υπάλληλος του Ευάγγελου Βενιζέλου ανέβηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς τα σκαλιά της μισθολογικής κλίμακας. Αρχικά εργάζονταν με σύμβαση εργασίας και μισθό 2600 ευρώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Ευ. Βενιζέλου.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου του 2011 μετατίθεται στο Υπουργείο Οικονομικών ως μετακλητή υπάλληλος και παράλληλα παίρνει αύξηση καθώς εντάσσεται στο 12ο μισθολογικό κλιμάκιο.
Ηλιακή Γέφυρα Solar Bridge
Άρχισαν στο Λονδίνο οι εργασίες για την κατασκευή της μεγαλύτερης ηλιακής στέγης στον κόσμο, πάνω στη σιδηροδρομική Γέφυρα Μπλάκφριαρ που διασχίζει τον Τάμεση. Σε μία έκταση που ξεπερνά τα 6.000 τετραγωνικά μέτρα, θα τοποθετηθούν περισσότεροι από 4.000 ηλιακοί συλλέκτες, οι οποίοι αναμένεται να παράγουν περίπου 900.000 κιλοβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας το χρόνο, καλύπτοντας το 50% των ενεργειακών αναγκών του σιδηροδρομικού σταθμού.
Hartley 2 Κομήτες Νερουλάδες
Για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε κομήτης με σύσταση νερού όπως της Γης.

Το υπέρυθρο διαστημικό τηλεσκόπιο «Χέρσελ» της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) ανακάλυψε στον κομήτη «Χάρτλεϊ 2» νερό, το οποίο έχει σχεδόν ίδια σύσταση με το νερό των ωκεανών της Γης. Είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτεται κομήτης να έχει τόσο πολύ «γήινο» νερό.
Farmaka nea Lista
Για κάθε ασθένεια θα προβλέπονται συγκεκριμένα φάρμακα, τα οποία θα αποζημιώνονται από τα ασφαλιστικά ταμεία. Η νέα λίστα αφορά στα φάρμακα τα οποία χορηγούνται με μειωμένη (10%) ή μηδενική (0%) συμμετοχή του ασφαλισμένου...

Ο ΕΟΦ αναλαμβάνει την υποχρέωση σύνταξης καταλόγου κατάταξης των φαρμάκων (δραστικές ουσίες με τις αντίστοιχες εμπορικές ονομασίες τους) ανά θεραπευτική κατηγορία.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, γνωστός gadget-ακιας και λάτρης της Apple, άφησε μήνυμα στο twitter με αφορμή τον θάνατο του Steve Jobs.. "Σκεφτόμενος διαφορετικά και εκτός πεπατημένης, άλλαξε με τόλμη τα πρότυπα γύρω του και μαζί τη ζωή εκατομμυρίων..
Γραφείο Πήξιμο
Έχεις πήξει και δεν αντέχεις άλλο; Ηρέμησε, βαθιές αναπνοές. Μην καταλήξεις σαν τους τύπους στα video που μαζέψαμε..

Η ένταση στη δουλειά είναι αρκετές φορές ανυπόφορη. Δείτε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις που τις παρουσιάζουμε ως παραδείγματα προς αποφυγή. Ψυχραιμία παιδιά και εισπνοές, πολλές εισπνοές..
Filippines Lotto
Η ευγένεια είναι αρετή που σίγουρα αποφέρει οφέλη σ' αυτόν που την έχει. Έναν Φιλιππινέζο πατέρα... τριών παιδιών ωστόσο, τον "αντάμειψε" με 17 εκατομμύρια δολάρια, καθώς στάθηκε αφορμή να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει ποτέ το λαχείο της χώρας.

Σύμφωνα με υπάλληλο του εθνικού λαχείου ο άνδρας αυτός ήταν ο επόμενος στη σειρά για να αγοράσει δελτίο, όταν μία γυναίκα τον έσπρωξε και του πήρε τη θέση.
Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
«Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας  ταξιδεύει.. στην Αθήνα» Κινηματογράφος Τριανόν

20 – 26 Οκτωβρίου 2011

Το Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ξεκινά για ακόμα μια χρονιά τα ταξίδια του με πρώτο σταθμό την Αθήνα.

Από την Πέμπτη 20 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο «ΤΡΙΑΝΟΝ» (Κοδριγκτώνος 21-Πατησίων,τηλ:210 8215469), θα προβληθεί το σύνολο των ελληνικών ταινιών μικρού μήκους που συμμετείχαν στο 34ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους, οι βραβευμένες ταινίες του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ καθώς και το σύνολο των ελληνικών ψηφιακών ταινιών που διαγωνίσθηκαν στο τμήμα 5ο digi20011.
Γερμανία κλέβει Ελλάδα πληρώνει Φίλιπ Ρέσλερ
Σαφώς θυμάστε τα κακαρίσματα περί μη πληρωμής της SIEMENS από Κυβερνητικούς και Βουλευτές...Σήμερα δε τα είπαν στον Ρέσλερ...Αλλά σα πιστοί υποτακτικοί είπαν την αγαπημένη τους φράση..."YES MAN"

"Βόμβα" Φ.Ρέσλερ - Εξοφλήστε αυτούς που σας έκλεψαν: HDW, Siemens.
Μαθητές διαδηλώνουν στην Οικία του Πρωθυπουργού στο Καστρί
Μαθητές και φοιτητές έχουν συγκεντρωθεί στο Καστρί…

Μαθητές και φοιτητές βρίσκονται συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού, στο Καστρί, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην παιδεία αλλά και για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Ουγγαρία: Φόρος στις Τράπεζες αντί για λιτότητα
Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. «Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Ε. που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική «Λιμπερασιόν».
Daniel Schechtman Chemist Nobel Prize 2011
Ο Ισραηλινός επιστήμονας Ντάνιελ Σέχτμαν βραβεύτηκε με το βραβείο Νόμπελ Χημείας για το 2011, για την ανακάλυψη της δομής των ημικρυστάλλων, ενός «συναρπαστικού μωσαϊκού ατόμων που ποτέ δεν επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής Νόμπελ.

Η ανακάλυψη του Ντάνιελ Σέχτμαν, το 1982, άλλαξε ριζικά τον τρόπο που βλέπουμε τη στερεά ύλη,