follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Ίχνη του ραδιενεργού στοιχείου ιώδιο-131 έχουν εντοπιστεί σε ολόκληρη την Ευρώπη τις δύο τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με πυρηνικούς αξιωματούχους. Η αρχική πηγή αυτής της εξάπλωσης του υλικού είναι άγνωστη. Το ραδιενεργό ιώδιο εντοπίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη Οκτωβρίου από την Υπηρεσία πυρηνικής ασφάλειας της Δημοκρατίας της Τσεχίας , και έκτοτε έχει μετρηθεί και σε άλλο σημείο.
jumbo μπελάδες με Δικαιοσύνη
Εμπλοκή με τη δικαιοσύνη θα έχουν τα JUMBO λόγω της διαφήμισης με τον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρεόυ. Διαβάστε την επιστολή που έστειλε πολίτης στην εταιρία και ακούστε τη διαφήμιση.

Προς Jumbo / Γραφείο Διευθυντού / CEO

cc. Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

και δημόσια / social media
έξοδος
Του Stergios Skaperdas
Καθηγητή οικονομικών στο University of California, Irvine.

Έχοντας οδηγηθεί σε μια οικονομική περιδίνηση που μέρα με την ημέρα χειροτερεύει, η Ελλάδα έχει σήμερα δυο οδυνηρές επιλογές: Να συνεχίσει την πορεία της, ή να κηρύξει πτώχευση και να φύγει από το ευρώ.

Η κάθε επιλογή παρουσιάζει δυσκολίες και αβεβαιότητες. Μακροπρόθεσμα όμως, δεν...
Reuters:Εισαγωγές Πετρελαίου μόνο από Ιράν για Ελλάδα
Η Ελλάδα πλέον βασίζεται στο Ιράν για το μεγαλύτερο μέρος των εισαγωγών πετρελαίου της, καθώς οι έμποροι κόβουν τις προμήθειες και οι τράπεζες αρνούνται να παράσχουν χρηματοδότηση υπό το φόβο μιας χρεοκοπίας της Αθήνας, μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Οι έμποροι λένε ότι η Ελλάδα έχει στραφεί στο Ιράν ως ύστατη επιλογή προμηθευτή, παρά την αυξανόμενη πίεση από την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες για να σταματήσει το εμπόριο ως μέρος μιας εκστρατείας κατά του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης.
Ψεύτικες Δημοσκοπήσεις
Σύμφωνα με "έγκυρες" δημοσκοπήσεις 78% των Ελλήνων κοιμάται ήσυχα τώρα που "έφυγε" ο Jeffry Papandreou και ανέλαβε ο Luc Papadimos να μας ξεπαστρέψει!!!

Σου λέει ο μέσος Έλλην, αυτός τουλάχιστον είναι ειδικός, είναι τραπεζίτης, θα το κάνει ανώδυνα, θα μας βάλει στο ντούς και θα βάλει και άρωμα στο αέριο....
Οι πρόσφατοι σεισμοί στα Κανάρια Νησιά δεν οφείλονται στον θεό Ποσειδώνα, αλλά σε ένα υποβρύχιο ηφαίστειο, στα νότια του νησιού El Hierro. Θερμό μάγμα αναδύεται κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού διαχέοντας ηφαιστειακές χημικές ουσίες στο νερό, λεκιάζοντας έτσι την πράσινη θάλασσα.

Τα νερά του ωκεανού ενώνονται με το θαλάσσιο πυθμένα των ιζημάτων τα οποία διασκορπίζονται από το λόφο του ηφαιστείου, που εκτείνεται δεκάδες χιλιόμετρα κάτω από το νερό.
Αδυνατούν να εξηγήσουν επιστημονικά την ξαφνική ανάρρωση οι γιατροί της…

Όλοι πίστευαν ότι ο θάνατος της 13χρονης Lucy Hussey-Bergonzi ήταν σίγουρος. Όταν, όμως, ο παπάς έβρεξε το κεφάλι της ετοιμοθάνατης κοπέλας με αγιασμένο νερό εκείνη επανήλθε αμέσως!
6 Υπουργοί απομακρύνονται από τα Υπουργεία τους
Οι έξι «χαμένοι» του νέου κυβερνητικού σχήματος υπό την ηγεσία του νέου πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, απομακρύνθηκαν από τα υπουργεία τους , είτε επειδή έχασαν την στήριξη του κ. Παπανδρέου είτε εξαιτίας μοιραίων λαθών.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, ο κ. Καστανίδης φαίνεται ότι «επλήγη» από την ένθερμη υποστήριξή στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος,
Η Google ξεκίνησε να αποστέλλει μία σειρά προσκλήσεων σε διάφορα Μέσα για ένα σχετικό event που θα λάβει χώρα στις 16 του τρέχοντος μήνα.
Γκάλοπ Παπανδρέου
Δεν φτάνει που έχασε την πρωθυπουργία, οι πολίτες του δείχνουν την έξοδο και από το κόμμα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου, του οποίου λήγει μάλιστα σήμερα 12 Νοέμβρη η θητεία του ως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για την εφημερίδα «Real News» της Κυριακής, το 58,3% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ζητεί την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου και από την προεδρία του κόμματος,
Παραίτηση Μπερλουσκόνι..γεια σου Καβαλιέρε!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ : ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ...ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

...Μεγιστάνας των media, ιδιοκτήτης της Μίλαν, αμετανόητος γυναικάς και...ενίοτε πρωθυπουργός της Ιταλίας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σημάδεψε αρκετά με τις ενέργειες και τις...σκανδαλιές του την πολιτική  σκηνή της Ιταλίας και της Ευρώπης τα τελευαία 20 χρόνια
Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευτο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

"Ο Παπανδρέου είναι μ...ς, ένας πραγματικός μ...ς", φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

"Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και
29ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθήνας
Περισσότεροι από 18.000 δρομείς,από 106 διαφορετικές χώρες,θα συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με Μέγα χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ υπό την αιγίδα της UNESCO και ο οποίος είναι αφιερωμένος στο Βαλκανιονίκη και μεγάλο αγωνιστή της ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη.

Από τους συμμετέχοντες, οι 8.500 θα πάρουν μέρος στο Μαραθώνιο, οι 5.000 στα 10 χλμ και οι 4.500 στα 5 χλμ, ενώ πάνω από 170 συμμετοχές θα έχουμε στο Πανελλήνιο
Από την στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως για τα πετρελαιοκίνητα ΙΧ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την σχετική τροπολογία του ΥΠΕΚΑ η επιλογή ενός κινητήρα diesel φαντάζει, πλέον, ως η εύκολη λύση. Ωστόσο, καλό θα ήταν να γνωρίζει κανείς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που συνοδεύουν τις βασικές αρχές λειτουργίας του.
Το nea-news διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα iPod touch! Απλά κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, www.facebook.com/nea.news ή στο αναδυόμενο like box στο δεξί άκρο της παρούσας σελίδας! Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για το δώρο! 

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι fans του nea-news και η διεξαγωγή της θα γίνει εφόσον συμπληρωθούν 5000 likes! Διαδώστε το και στους φίλους σας κάνοντας share το παρόν post στο facebook! 
Ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη στην χώρα μας και αφορά την εξάρτηση των εφήβων από το ποτό και το κάπνισμα. Ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλούν τα αυξημένα ποσοστά στην χρήση ναρκωτικών από τα ανήλικα Ελληνόπουλα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) και που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Έθνος", ένας στους δέκα εφήβους καπνίζει καθημερινά και η πλειονότητα αυτών τουλάχιστον 6 τσιγάρα την ημέρα. Μάλιστα, η έρευνα έδειξε ότι οι εθισμένοι στην νικοτίνη έφηβοι προέρχονται από οικογενειακό περιβάλλον με γονείς που καπνίζουν σε συστηματική βάση.
Παπαδήμος, Telegraph τεχνοκρατικές κυβερνήσεις
Την πεποίθησή της ότι, όσο επεκτείνεται η κρίση χρέους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χρειάζονται δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις και όχι τεχνοκρατικές, εκφράζει η βρετανική Telegraph.

Όπως αναφέρει, σε άρθρο του ο Charles Moore, για εκείνους που διοικούν την Ευρώπη, η πραγματικότητα είναι ότι το κοινό νόμισμα, θα πρέπει να σωθεί.
προσοχή shocking..

Παραβάρυνε η επικαιρότητα και δεν αντέχεται... Τελειώνει και η εβδομάδα!
Σκάστε και ένα χαμόγελο!

Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

8.15 Ξύπνημα με χάδια και φιλιά
8.30 Ζυγίζει 2 κιλά λιγότερο από την προηγούμενη μέρα
Παρασκήνιο Ορκωμοσίας
Εικοσιέξι ώρες πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ξεκίνησαν οι διαπραγματεύεις για το ποιος θα πάει που, με αρκετές εντάσεις και “καραμπόλες”.

Διαβάστε την σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους, τα τηλέφωνα πήραν “φωτιά” ενώ αιχμές εκφράστηκαν από μέλη της κυβέρνησης που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την καρέκλα τους, παρά το γεγονός ότι τελικά μόνο σε 4 υπουργεία άλλαξε η ηγεσία.
Ιταλία Πτώχευση
Οι ειδήσεις είναι δραματικές καθώς το επιτόκιο των 10ετών ομολόγων της Ιταλίας αυτή τη στιγμή πλησιάζει το 7,5% ενώ πάνω από τα επίπεδα του 7% η χώρα ΔΕΝ μπορεί να αντέξει το δανεισμό από τις αγορές κεφαλαίων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δανειζόμενη σε αυτά τα επίπεδα το κόστος για τη χώρα θα είναι μεγαλύτερο των 60 δις έναντι των υπολογισμών για τα επόμενα δύο χρόνια με... αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να γίνει απαραίτητη η λήψη πολύ σκληρών δημοσιονομικών μέτρων κάτι το οποίο θα αποσταθεροποιήσει πολιτικά τη χώρα ακόμη περισσότερο.
Η καλύτερη Ενδεκάδα
Επηρεαζόμενη από την ημερομηνία (11/11), η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας “Marca” επέλεξε την κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών...

Στη θέση του τερματοφύλακα οι Ισπανοί επέλεξαν το γκολκίπερ-θρύλο της Αθλέτικ Μπιλμπάο Χοσέ Ανχελ Ιρμπάρ. Στην άμυνα από δεξιά στα αριστερά, ο Καφού, ο Φραντς Μπεκενπάουερ και ο Πάολο Μαλντίνι.
Λεντίδες, Βροχή Λεοντίδων
Μία από τις πιο θεαματικές "βροχές" διάττοντων αστέρων, των Λεοντιδών, θα συμβεί την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Το φαινόμενο παρατηρείται κάθε χρόνο και διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες, από τις 7 έως τις 28 Νοεμβρίου, το αποκορύφωμα του όμως αναμένεται τις νύχτες της 17ης και 18ης Νοεμβρίου και η καλύτερη στιγμή παρατήρησης είναι λίγο πριν το ξημέρωμα.
διάσωση Ευρωζώνης
Σε σχέση με την κρίση της ευρωζώνης, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Όλοι  την περίμεναν. Οι σκεπτικιστές τα είχαν προβλέψει από τότε που το όλο εγχείρημα ήταν απλά μια σκέψη στο μυαλό κάποιων.

Ανάλογα με τον εχθρό που καλούνται να αντιμετωπίσουν, ορισμένα θαλάσσια μαλάκια που ζουν σε μεγάλο βάθος μπορούν να αλλάζουν καμουφλάζ και από διάφανα να γίνονται σκούρα κόκκινα.

Ερευνητές του αμερικανικού Πανεπιστημίου Duke μελέτησαν ένα χταπόδι (Japetella heathi) και ένα καλαμάρι (Onychoteuthis banksii) που εφαρμόζουν αυτή την τακτική.
Γέμισε με τουλάχιστον 400 αρραβωνιασμένα ζευγάρια το ληξιαρχείο στο κέντρο της Σαγκάης, τα οποία περίμεναν με ανυπομονησία από το πρωί για να είναι από τα πρώτα που θα εγγραφούν στους καταλόγους!
Η σημερινή ημέρα του 2011 θεωρείται η «ευκαιρία του αιώνα» για να διακόψει κάποιος την εργένικη ζωή, λόγω της αλληλουχίας των έξι «1».
Στο Χονγκ Κονγκ 1.017 ζευγάρια αποφάσισαν να παντρευτούν σήμερα στην πόλη των 7,1 εκατομμυρίων κατοίκων, ένας αριθμός ρεκόρ, σχεδόν δεκαπλάσιος από τον ημερήσιο μέσο όρο.
Αβραμόπουλος: Άμυνας - Βορίδης: Μεταφορών - Δήμας: Εξωτερικών - Υφυπ. Ναυτιλίας: Γεωργιάδης - Μένουν Ρέππας, Λοβέρδος, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου.
Συνδιαχείριση στα μεγάλα υπουργεία δέχεται η ΝΔ όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Αυτό ισχύει για τα Υπουργεία Αμυνας και Εξωτερικών όπου επικεφαλής μπαίνουν δυο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, οι κύριοι Αβραμόπουλος και Δήμας αλλά αναπληρωτές υπουργοί τοποθετούνται ο κ. Ραγκούσης και η κα Ξενογιαννακοπούλου.
Πα border=
Διαβάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου και θαυμάστε με τί εκπληκτική ακρίβεια αυτός ο Άγιος άνθρωπος είχε προβλέψει όλα όσα ζούμε σήμερα…

«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μην μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε· με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στον λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Διαφορά μονοκομματικής από συλλογική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

clopyandpaste.blogspot.com
Διάλογοι πριν και μετά την κρίση
Διάλογος σε ταβέρνα πριν την οικονομική κρίση:

Ιδιοκτήτης: Παιδιά, να σας πω τί έχω...
Πελάτες: Ώπα, ώπα! δεν χρειάζεται... Φέρε ό,τι έχεις και γρήγορα!
μεθοδευμένη η επιλογή πρωθυπουργού
…και ο κρίσιμος ρόλος του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Διαβάστε το, είναι ένα ηχηρό μάθημα για το πως τα “συμφέροντα” επιβάλλουν καταστάσεις, ενίοτε και πρωθυπουργούς. Όλη η μεθόδευση. Κερασάκι; Οι σακούλες του Λαυρέντη και οι αποδέκτες τους.
Παπαδήμος: Πραξικόπημα νέας Τάξης
Η Τάξη αποκαταστάθηκε: Η Ελλάδα κυβερνιέται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από τους τραπεζίτες τοκογλύφους (τους νέους αποικιοκράτες),  δίχως πολιτικούς διαμεσολαβητές (τους μεταπράτες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας).

Οι «νονοί» του χρήματος επέβαλαν και εγκατέστησαν δικτατορικά και τελετουργικά τον πρωθυπουργό τους: Ένα ωμό πραξικόπημα  που καταλύει και τα ισχνά υπολείμματα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, για να ανοίξει διάπλατα την πόρτα στην κτηνωδία της ολοκληρωτικής λεηλασίας μας και στις κατοχικές «στρατιές» (οικονομικές, πολιτικές, στρατιωτικές) των διεθνών «αποικιοκρατών-μαφιόζων» της τοκογλυφίας.


Το σημερινό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ δεν είναι σαν τα παλιά: Δεν περιέχει άμεσα το στοιχείο της κλασσικής στρατιωτικής ή πολιτικής δικτατορίας..
Το μικρότερο ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο, το οποίο είναι 60.000 φορές μικρότερο από μία ανθρώπινη τρίχα κατόρθωσαν να δημιουργήσουν Ολλανδοί και Ελβετοί επιστήμονες.
Πρόκειται για ένα μόριο όπου έχουν προσαρτηθεί τέσσερις "ρόδες", το οποίο έχει μήκος ένα νανόμετρο, δηλαδή ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου (60.000 φορές μικρότερο από μια ανθρώπινη τρίχα) και το οποίο κινείται υπό την ώθηση ηλεκτρονίων.
Θα μας... τρελάνουν τελείως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Αντί να "μαζέψουν" τους οπαδούς τους για τα επεισόδια που κάνουν έξω από τα γήπεδα, προτιμούν να διώξουν τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς!
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι ενοχλημένοι με τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, Ανδρέα Φάκο και Εμμανουήλ Αντωνακάκη, επειδή άσκησαν διώξεις και στις δύο ομάδες για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους έξω από ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο αντίστοιχα.
Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου ο γνωστός αρθογράφος της γαλλικής εφημερίδας "Liberation", Στεφάν Γκιγιόν, σε κειμενό του με τίτλο "Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες" μας χαρακτηρίζει "τεμπέληδες, απατεώνες, ομοφυλόφιλους και αλκοολικούς"!

"Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς... Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλ
ωμένες…"

Ο Παπανδρέου αποχαιρέτησε από το twitter
Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την σκυτάλη της πρωθυπουργία στον Λουκά Παπαδήμο. Πέρα από τις υποχρεώσεις τού "άφησε" και πολύτιμους φίλους σε twitter και flickr.

Μπορεί η προσοχή του Γιώργου Καρατζαφέρη να στράφηκε στο I-pad του τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στη αίθουσα συσκέψεων του προεδρικού Μεγάρου, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να αποσυντονίσει τον ίδιο και να σταματήσει να τροφοδοτεί το twitter του με νεότερες πληροφορίες.
Αίτια κρίσης, Παπαδήμος
Ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος σε ομιλία του για τη "δημοσιονομική εξυγίανση και τη χρηματοπιστωτική κρίση"
στο Μέγαρο Μουσικής ένα χρόνο πριν, στο πλαίσιο σημαντικού οικονονομικού φόρουμ (Megaron Plus) φαίνεται ότι διαφωνεί ριζικά με τα σενάρια αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.


Στην ομιλία του υποστηρίζει ότι οι κυριότερες αιτίες της κρίσης συναρτώνται στο μέγεθος των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και την αύξηση του δημοσίου χρέους, στη διάβρωση της ανταγωνιστικότητας και στους υψηλούς ρυθμούς πιστωτικής επέκτασης.
Σεισμός στην Πάτρα
Ισχυρή σεισμική δόνηση πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο η σεισμική δόνηση ήταν της τάξης των 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Κομισιόν: ανάπτυξη το 2013
Ανάπτυξη με θετικό πρόσημο από το 2013 προβλέπει για την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αρνητική ανάπτυξη εκτιμά για το 2011, η οποία θα συνεχιστεί και το 2012, καθώς και αύξηση της ανεργίας. Ειδικότερα, το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί στο -5,5%, ενώ η ύφεση θα συνεχιστεί και το 2012 με -2,8% και η ανάκαμψη θα επανέλθει το 2013 με +0,7% του ΑΕΠ.
Δηλώσεις Παπαδήμου
«Αποδέχτηκα την εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας για να αναλάβω την πρωθυπουργία της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολιτικούς αρχηγούς για την εμπιστοσύνη στο προσωπό μου. Η τιμή είναι μεγάλη αλλά η ευθύνη μεγαλυτερή» δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, Λουκάς Παπαδήμος στην πρώτη του ομιλία.
Επιλογή του Λουκά Παπαδήμου για Πρωθυπουργό
Μετά το ναυάγιο της υποψηφιότητας Πετσάλνικου για την πρωθυπουργία, στην οποία οδήγησαν οι σφοδρές αντιδράσεις βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων και υπουργών της απερχόμενης κυβέρνησης, ο Γ.Παπανδρέου και ο Αντ.Σαμαράς συμφώνησαν στο πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου.
Flash Player
Μέχρι τώρα πολλές πλατφόρμες και ιδιαίτερα συσκευές με Android πρόβαλαν σαν πλεονέκτημα τη συμβατότητα με Flash player η όποια σου δίνει...
τη πλήρη εμπειρία του διαδικτύου.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν θα ισχύει για πολύ αφού η Adobe μέσα από το επίσημο blog της ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη του Flash player σε φορητές συσκευές.
Η ιταλική εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών ανακοίνωσε πως από το 2012 θα διατίθεται στην αγορά η πολυαναμενόμενη 1199 Panigale.

Κάθε φορά που η Ducati παρουσιάζει κάποια  καινούργια μοτοσικλέτα, οι φίλοι των δύο τροχών αναστενάζουν με θαυμασμό και πόθο. Η ιταλική εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή της παραγωγής μηχανών υψηλών επιδόσεων και χάρη στην φινέτσα που έχουν όλα τα προϊόντα της πατρίδας της, είναι αξεπέραστη και από άποψη design, καταφέρνοντας να ξεχωρίζει αισθητά από τον ιαπωνικό ανταγωνισμό.
Οι ισχυρότεροι της Τεχνολογίας σύμφωνα με το Forbes
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περιοδικό Forbes έκανε τη λίστα με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου.
Πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα-ΘεσσαλονίκηΕτσι ξαφνικά, στην κυριολεξία λίγες ώρες πριν αλλάξει η Κυβέρνηση, το Υπουργείο Περιβάλλοντος πέρασε με τροπολογία στη Βουλή την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη..

Μετά από 20 χρόνια δηλαδή, οι κάτοικοι των δύο μεγαλουπόλεων και των περιχώρων τους θα μπορούν, από αύριο κιόλας να επιλέξουν αυτοκίνητο με πετρελαιοκινητήρα.
Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, σε δηλώσεις του στη ΝOVA τόνισε πως ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν... άτυχος, γιατί αν ήταν υπουργός το αδίκημα του θα ειχε παραγραφεί!

"Είναι μια εξαιρετική μέρα για την ΑΕΚ, αλλά το κυριότερο για την Ελληνική δικαιοσύνη. Ο κ. Ψωμιάδης ίσως είχε την ατυχία ότι δεν ήταν υπουργός. Εάν ήταν υπουργός το αδίκημά του θα είχε ήδη παραγραφεί.
Παπανδρέου Βουλευτές Πραξικόπημα
Ο Γιώργος δεν φεύγει αν δεν τον ρίξουν οι βουλευτές του. Δεν θέλει να φύγει με μία πλασματική (όλοι το γνωρίζουν) ψήφο εμπιστοσύνης. Θέλει να φύγει υπό καθεστώς αποστασίας, προκειμένου να αιτιολογηθεί πως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το πολιτικό του έργο και επιπλέον να διατείνεται πως η ό,ποια αποτυχία ήταν εξαιτίας του εσωτερικού πολέμου που του άνοιξαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Με αυτούς η χώρα θα..διαπρέψει!

- Αλέφαντος: Αν δεν έχει εχθρική διαιτησία, μέχρι και πρωτάθλημα μπορεί να πάρει. «Αγκέλα μάθε μπαλίτσα», θα είναι το σλόγκαν της επικοινωνιακής πολιτικής του.

-Τρύφων Σαμαράς: Ειδικός σε κουρέματα.-Τσακ Νόρις: Θα κάνει το χρέος πλεόνασμα.

-Χάρι Πότερ: Με τα μαγικά του θα μειώσει το χρέος στο 80%.-Μωυσής: Θα ανοίξει διάπλατα το Αιγαίο για να εξορύξουμε τα πετρέλαια.

-Πέτρος Γαϊτάνος: Θα μας ψάλλει τη ζωή εν τάφω.-Βασίλειος Κωστέτσος: Για να μας ράψει το κοστουμάκι που μας ετοιμάζουν.
Τελικά σε ποιον ανήκει η ΠΑΕ ΑΕΚ; Στους μεγαλομετόχους της ή στη Morgan Stanley; Ποιος έχει τον «πρώτο και τον τελευταίο λόγο» για τη μεταβίβαση των μετοχών της;

Με αδιάψευστο «μάρτυρα» το ντοκουμέντο του «πληροφοριακού σημειώματος» δύο ορκωτών λογιστών προς τους Supporters, το «Εθνοσπόρ» δίνει σήμερα πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις αναφορικά με τους πραγματικούς εξουσιαστές της πολύπαθης ομάδας.
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αναλύει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός।Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" για τις δύο ομάδες:

"Και οι δύο ομάδες βρίσκονται τελευταία σε καλή κατάσταση. Δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία με τον ΟΦΗ, καθώς μέσα στη διάρκεια μιας σεζόν συμβαίνουν κι αυτά σε όλες τις ομάδες. Απλώς για τους παίκτες του Ολυμπιακού το παιχνίδι τελείωσε μετά το 2-0 και το πλήρωσαν όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες σε αυτό το παιχνίδι όπως ο Φουστέρ και η ομάδα δεν θα έχει σημαντικές απώλειες. Λογικό είναι ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής, ως μια ομάδα με ποιότητα, καλό αγωνιστικό πλάνο και ως γηπεδούχος να έχει το προβάδισμα.

Το σκάφος απέτυχε να πυροδοτήσει τους κινητήρες για το διαπλανητικό ταξίδι και έμεινε κολλημένο σε γήινη τροχιά, το οποίο εκτοξεύτηκε το βράδυ της Τρίτης με προορισμό το μικρό δορυφόρο του Άρη Φόβο. O πύραυλος Zenit που μετέφερε το σκάφος εκτοξεύτηκε στις 22.16 ώρα Ελλάδας από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν. Έντεκα λεπτά αργότερα, όταν είχε πια φτάσει σε χαμηλή γήινη τροχιά, το σκάφος αποσυνδέθηκε από τον πυραυλοφορέα για να αρχίσει την κύρια φάση του ταξιδιού.


Το Nokia Human Form μας έρχεται απο το Nokia Design and Nokia Research Center και αφορά το πρώτο concept smartphone με την δύναμη της νανοτεχνολογίας. Η ευκαμπτη μορφή του, θα μπορεί να πέρνει όποιο σχήμα θέλετε. Η διαφανής οθόνη αφής του δεν είναι πια το κύριο εργαλείο λειτουργίας του κινητού σας εφόσον κάθε μέρος του τηλεφώνου είναι δυναμικό και λειτουργεί με γνώμονα με την άνεσή σας. Μπορείτε ακόμαε διάφορες κινησεις των χεριών σας να χειριστείτε αψογα το τηλέφωνό σας. Αυτή τη στιγμή το Nokia Human Form είναι το πιο υποσχόμενο smartphone project που περιμένουμε