follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Οι βασανιστικοί υπαινιγμοί για την ύπαρξη του μποζονίου Higgs θα επιβεβαιωθεί ή θα αποκλειστεί στον LHC κατά τους προσεχείς μήνες, λένε τώρα οι ερευνητές. Το μποζόνιο Higgs ως γνωστόν προβλέπεται από μια θεωρία που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1960 από έξι φυσικούς, συμπεριλαμβανομένου και του Peter Higgs που έδωσε το όνομα του στο μποζόνιο.
Για "εγκλήματα, που επισύρουν τη θανατική ποινή στη Λιβύη", θα δικαστεί ο Σαιφ αλ Ισλάμ που συνελήφθη τα νότια της χώρας. Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ αλ Αλάγκι, μεταβατικό υπουργό δικαιοσύνης της Λιβύης, ο υιός Καντάφι...«παρακίνησε άλλους να σκοτώνουν ανθρώπους, καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, είχε συμμετοχή στη στρατολόγηση μισθοφορικού στρατού, Όμως αυτά είναι μέρος, μόνον, του κατηγορητηρίου, που θα συντάξει ο γενικός εισαγγελέας».
Εργαστήριο πλαστών χαρτονομισμάτων ευρώ είχαν στήσει στην Κόρινθο δύο Ρουμάνοι 18 και 24 ετών. Οι δύο Ρουμάνοι συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ όταν σε έλεγχο που έκαναν στο Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρήκαν ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ και επτά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, τα οποία φαίνονταν πλαστά.
Ο Βενιζέλος επιρρίπτει ευθύνες στους δημάρχους για λάθη ΔΕΗ
Επίθεση κατά των δημάρχων «Δεν πληρώνω» εξαπέλυσε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του προϋπολογισμού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Β. Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «τοπικό συντεχνιασμό και συνδικαλισμό» στον οποίο έχουν προσχωρήσει κάποιοι δήμαρχοι, υπογραμμίζοντας με έμφαση:
Ένα από τα πιο συγκλονιστικά αποτελέσματα στη φυσική – ότι τα νετρίνα μπορεί να τρέχουν πιο γρήγορα από το φως, δεν λέει να φύγει από την επικαιρότητα εδώ και μερικές εβδομάδες. Οι ερευνητές που βρίσκονται πίσω από το συγκλονιστικό πόρισμα, λένε ότι είναι τώρα αρκετά βέβαιοι για τα αποτελέσματα που έχουν ανακοινώσει.

«Η μέτρηση φαίνεται ισχυρή», λέει ο Luca Stanco του Εθνικού Ινστιτούτου Πυρηνικής Φυσικής στην Πάντοβα. «Είχαμε δεχθεί πολλές επικρίσεις αλλά οι περισσότερες από αυτές έχουν αποδειχθεί λάθος.»
Γιαννάκου: ο Παπανδρέου απειλούσε με παραίτηση το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
Με παραίτηση από την πρωθυπουργία απειλούσε τους ομολόγους του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως αποκαλύπτεται σήμερα.

Πηγές από τις Βρυξέλλες επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Παπανδρέου ακόμη και σε συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ιδίως σε στιγμές, που αισθανόταν ιδιαίτερα πιεσμένος, έλεγε στους ομολόγους του, ότι δεν θα εκλεγεί ξανά πρωθυπουργός όποτε κι αν γίνουν εκλογές και ότι έχει σκεφθεί πολλές φορές την παραίτηση.
Facebook μας παρακολουθεί
Μετά την τελευταία επίθεση, αλλά και τα συνεχή παράπονα για πρακτικές παρακολούθησης των χρηστών του κοινωνικού δικτύου Facebook, η εταιρία αποφάσισε να μιλήσει επίσημα, στη USA Today, και να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πως παίρνει τα δεδομένα και τί κάνει με αυτά, διά στόματος του μηχανικού Arturo Bejar.

Καταρχήν, η παρακολούθηση ξεκινά την πρώτη φορά που επισκέπτεται ο χρήστης το Facebook, με τη δημιουργία ενός browser cookie, ενώ σε περίπτωση εγγραφής δημιουργείτε και ένα session cookie.
Το ASUS Eee Pad Transformer Prime δεν αστειεύεται γιατί έρχεται με τον αέρα του NVIDIA TEGRA 3, οθόνης 10.1 ιντσών με HD ανάλυση 1280 x 800 pixels. 


Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι 4 πυρήνες τους Tegra 3 θα χρησιμοποιηθούν στο έπακρο για video και gaming παρά το γεγονός ότι η ASUS θα ρίξει στην αγορά το Eee Pad Transformer Prime αρχικά με Android 3.2 Honeycomb και στην συνέχεια θα το αναβαθμίσει σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. 
Η κυβέρνηση υπό τον Μάριο Μόντι έλαβε πριν από λίγο ψήφο εμπιστοσύνης από την ιταλική βουλή με 556 ψήφους υπέρ και 61 κατά. Το πρώτο υπουργικό συμβούλιο το οποίο στην αρχή είχε διαρρεύσει ότι θα συνεδρίαζε σήμερα, τελικώς θα συνέλθει την Δευτέρα το πρωί.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για «ευρύτατη ψήφο εμπιστοσύνης, που αποτελεί πραγματικό ρεκόρ». Θα πρέπει τώρα να διαπιστωθεί, στην πράξη, ποια θα είναι η στάση της κεντροδεξιάς του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Πρίν μια εβδομάδα έγιναν αναφορές για ένα επικίνδυνο παιχνίδι που αφορούσε τα εμποτισμένα με βότκα ταμπόν, και αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε με μια πιο τρελή ακόμα σειρά από συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ με μια εξίσου παράξενη μέθοδο της κατανάλωσης οινοπνεύματος που ονομάζεται βότκα eyeballing.

Πιθανόν να μην γνωρίζατε ότι μπορείτε να "πιείτε" με τα μάτια σας, έτσι δεν είναι; Πιστέψτε με, ήμασταν το ίδιο σοκαρισμένοι όπως είστε τώρα... Στην ουσία το eyeballing σημαίνει ότι...
Κι όμως υπάρχει και αυτή. Η Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου. Καθιερώθηκε το 2001 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουαλέτας, που συγκεντρώνει στους κόλπους του πανεπιστημιακούς, υγιεινολόγους σχεδιαστές τουαλετών, οικολόγους και άλλους ειδικούς από συναφείς κλάδους.
Την έριξε την βόμβα το Google ανακοινώνοντας ότι μέχρι σήμερα έχει ενεργοποιήσει 200.000.000 συσκευές με Android. Για την ιστορία τον Μάϊο το νούμερο αυτό βρισκόταν κάπου στα 50 εκατομμύρια. 

Πλέον, καθημερινά, το Google ενεργοποιεί 550.000 νέες συσκευές με Android, από κινητά μέχρι tablets, τοστιέρες και αυτοκίνητα. Προφανώς το μεγαλύτερο μέρος πρόκειται για smartphones και tablets, ειδικά τώρα που το Android Ice Cream Sandwich είναι διαθέσιμο και έχει ξεκινήσει η παραγωγή νέου hardware.

pestaola.gr

Αναλυτής της Citigroup research department μετά από έρευνα σε εργοστάσια κατασκευής εξαρτημάτων για κινητά και tablets, καταλήγει μεταξύ άλλων ότι ίσως η Amazon να ετοιμάζει ένα κινητό τηλέφωνο για το δεύτερο εξάμηνο του 2012.
Τραγική εξέλιξη είχε η προετοιμασία για το γύρισμα ενός βίντεοκλιπ του γνωστού τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή σε ένα κτίριο στην περιοχή της Ελευσίνας. O νεαρός μπασίστας Πλάτωνας Καπρίδης πήγε στην περιοχή της Ελευσίνας στην οδό Κανελλοπούλου όπου βρίσκονταν 2 εγκαταλελειμένα εργοστάσια. Στο ενα θα γυριζόταν ένα βιντεο κλιπ. Aνέβηκε στην οροφή του ενος εργοστασίου για να φωτογραφίσει το άλλο. Όμως υποχώρησε η οροφη και έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.
Μετά από ευρεία σύσκεψη τη Πέμπτη υπό τον Ε. Βενιζέλο, σύμφωνα με το "Έθνος" στα σκαριά βρίσκεται σχετική υπουργική απόφαση για την απαλλαγή ασθενών, υπερηλίκων και νοικοκυριών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ωστόσο θα τεθούν συνδυαστικά κριτήρια τα οποία σχετίζονται με το ετήσιο εισόδημα αλλά και την αξία της ακίνητης περιουσίας. Ανάλογα κριτήρια ισχύουν και για τις ομάδες που ήδη εξαιρούνται (άνεργοι, πολύτεκνοι, ανάπηροι).
Αυξάνεται ολοένα στις χώρες της Ευρώπης ο αριθμός των στελεχών των βακτηριδίων που είναι ανθεκτικά ακόμα και στα πιο ισχυρά αντιβιοτικά. Σύμφωνα με έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (ECDC), σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και το 50% των στελεχών ορισμένων μικροβίου είναι «θωρακισμένο» απέναντι στα φάρμακα.
Παράξενα εξογκώματα και οι ρωγμές στην παγωμένη επιφάνεια της Ευρώπης μαρτυρούν την ύπαρξη θερμού νερού σε υγρή μορφή κάτω από τους πάγους, και μάλιστα όχι σε μεγάλο βάθος, σύμφωνα με νέα μελέτη. Το νερό αυτό λιώνει τους πάγους, βγαίνει στην επιφάνεια οπότε και ξανα-παγώνει δημιουργώντας ρωγμές. Οι ειδικοί ωστόσο αμφιβάλλουν ότι το αλμυρό αυτό νερό μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη ζωής.

Οι αστροφυσικοί έχουν διατυπώσει εδώ και καιρό την άποψη ότι κάτω από το στρώμα πάγου πάχους 20-30 χλμ. που καλύπτει τον δορυφόρο του Δία κρύβεται ένας τεράστιος ωκεανός από αλμυρό νερό, βάθους περίπου 160 χλμ.
Wikileaks: ένωση με Νέα Δημοκρατία στόχος του ΛΑΟΣ
Το XrimaNews.gr αποκαλύπτει εμπιστευτικό έγγραφο των Wikileaks με ημερομηνία 28/09/2009 το οποίο θα παρέμενε απόρρητο μέχρι τις 28/09/19, δηλαδή για 10 χρόνια και όπου αναφέρεται μία μυστική πολιτική στρατηγική του ΛΑΟΣ και του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που σημειώθηκε, η ιταλική εταιρεία ένδυσης Benetton ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη διαφήμιση που έδειχνε το Πάπα Βενέδικτο να φιλιέται περιπαθώς με τον Αιγύπτιο ιμάμη... Αχμέντ ελ Ταγιέμπ μετά την έντονη αντίδραση του Βατικανού. 

Η παραποιημένη φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο πλαίσιο παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει φωτομοντάζ πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών να φιλιούνται στο στόμα.
Ραϊχενμπάχ: Η Ελλάδα χάνει 60 δισ. από ανείσπρακτους φόρους Η πρώτη έκθεση του επικεφαλής της Ομάδος Δράσης της ΕΕ για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ την οποία παρουσίασε το μεσημέρι από την έδρα της Κομισιόν στις Βρυξέλλες, περιγράφει ένα σαθρό κρατικό μηχανισμό και την πλήρη έλλειψη υποδομής.
Μετά τον μέταλ σωσία του με τη μακριά ξανθιά κώμη, ένας άλλος αυτή τη φορά ηθοποιός είναι ολόιδιος με τον υπουργό. Ο ηθοποιός εμφανίζεται μαζί με τον Johnny Depp στην ταινία Dead Man και στην πραγματική του ζωή ονομάζεται Gary Farmer.
Παπανδρέου και Μπερλουσκόνι Τιτανικός
Πραγματικά αστεία, καυστική και έξυπνη σύλληψη..
Προσοχή! όχι Laptop στα πόδια
Σύμφωνα με ιατρική μελέτη από τους Επιστήμονες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βασιλείας, όσοι συνηθίζουν να τοποθετούν του φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές για ώρα στα πόδια τους, κινδυνεύουν από σοβαρές...

Δερματικές βλάβες όπως το σύνδρομο toasted skin syndrome. Πρόκειται για όψη διάστικτου δέρματος με σκούρες κηλίδες.

Δύο περιπτώσεις αποχρωματισμού στα πόδια.
Απίστευτος Γρίφος
Απίστευτος οπτικός γρίφος που πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους! Μετρήστε τα άτομα της αρχικής εικόνας.. Μετά από την κίνηση της εικόνας ξαναμετρήστε και προσπαθείτε να βρείτε τι συνέβη, αλλά μην περιμένετε πως θα το καταφέρετε τόσο εύκολα!
Γουρούνια Οργασμός
- Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ!
(Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!)...

- Ο οργασμός από ένα γουρούνι κρατάει 30 λεπτά!!!!
(Στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι γουρούνι!)
(Πως όμως το κατάλαβαν αυτό, και γιατί το έψαξαν;;;)
Στον επιταχυντή LHC του CERN ερευνητές έδειξαν ότι ή διάσπαση ενός σωματιδίου μπορεί να είναι η πρώτη ένδειξη για μια "νέα φυσική" εκτός του κυρίαρχου μοντέλου της σωματιδιακής φυσικής.

Τα σωματίδια που ονομάζονται D-γοητευτικά μεσόνια φαίνεται να διασπώνται ελαφρώς πιο συχνά προς ένα είδος σωματιδίου και όχι σε ένα άλλο, ανέφερε ο φυσικός Matthew Charles που εργάζεται στον ανιχνευτή LHCb, σε μια συνάντηση.

Το αποτέλεσμα αυτό ίσως βοηθήσει να εξηγηθεί γιατί βλέπουμε τόσο πολύ περισσότερη ύλη από αντιύλη. Η ομάδα τονίζει ότι ασφαλώς θα χρειαστεί κι άλλη ανάλυση για να καλύψει το αποτέλεσμα.
Η Ευρωπαϊκή ένωση ανακοίνωσε την εβδομάδα αυτή ότι απαγορεύει την χρήση σαρωτών σώματος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, που η λειτουργία τους στηρίζεται στις ακτίνες Χ. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι, "η απαγόρευση αυτή έχει ως στόχο την αποφυγή οποιασδήποτε επιβάρυνσης της υγείας των πολιτών". 

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι σαρωτές ακτίνων Χ οι οποίοι χρησιμοποιούν μικρές δόσεις ακτινοβολίας για να απεικονίσουν τους επιβάτες στον έλεγχό τους για κριμένα εκρηκτικά, αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
H Microsoft συμπλήρωσε μια αίτηση πατέντας για “κβαντικά υπολογιστικά συστήματα” το 2009 και έλαβε θετική απάντηση από την USPO προχθές.Κάτι τέτοιο αναμένεται να φέρει επανάσταση σε πολλές υπολογιστικές εφαρμογές που ξέρουμε σήμερα. Αυτό που κάνει την πατέντα αυτή ξεχωριστή δεν είναι ότι η Microsoft έχει αρχίσει να θέτει τις βάσεις για τον τομέα των κβαντο-υπολογιστών, κάτι το οποίο είναι απόλυτα πιστευτό, αλλά η γενική της αρχή να βελτιώσει την “πρότερη τέχνη” των κβαντο-υπολογιστών από άποψη τοπολογίας.
Συνεργάτες της Microsoft αναμένουν την εμφάνιση της νέας κονσόλας, το 2013. Φήμες λένε ότι αρκετά σχέδια του νέου συστήματος ήδη εξελίσσονται.


Η Microsoft Corp σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά της video-game κονσόλας Xbox μέσα στο 2013, σύμφωνα με βιομηχανικές πηγές του τομέα των games καθώς και από tool developers. Είναι πολύ πιθανό ότι η Microsoft να μην δώσει πληροφορίες σχετικά με την κονσόλα η οποία μπορεί να φέρει το όνομα Xbox 720, για μεγάλο χρονικό διάστημα και προβλέπεται να την αποκαλύψει στα μέσα του 2013, μήνες πριν από την κυκλοφορία του.
Καμμένος, Ανεξάρτητος Βουλευτής
Γίνετε ο 18ος ανεξάρτητος βουλευτής !Δείτε τις συγκλονιστικές ομιλίες του(βίντεο) πριν πει το ΟΧΙ στην νέα κυβέρνηση...

Συγκλονιστικός Π. Καμμένος στη Βουλή στις 19/10 τότε που ο Σαμαράς ήταν ακόμη "κατά" του μνημονίου.
Να γιατί πρέπει να μην έρχεται κανένας στο σπίτι σας  όταν βρίσκεστε σε έγγαμο βίο απροειδοποίητα..
Η κυβέρνηση Παπαδήμου πήρε Ψήφο Εμπιστοσύνης
Ψήφο εμπιστοσύνης πήρε η νέα κυβέρνηση με 255 ναι και 38 όχι. Μεταξύ αυτών που καταψήφισαν ο Τσετίν Μάντατζη και ο Χρ. Κατσούρας τους οποίους δεν διαγράφει το ΠΑΣΟΚ και ο Πάνος Καμμένος της ΝΔ.

Πρωταρχικός μας στόχος να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή με την οποία έκλεισε η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης επανέλαβε την ανάγκη παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Αγωγός Φυσικού Αερίου
Στην Ελλάδα θα μπορούν να δημιουργηθούν έως και 11.700 νέες θέσεις εργασίας από την κατασκευή νέων αγωγών φυσικού αερίου, αναφέρεται σε μελέτη του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών.

Με βάση τη μελέτη, τα οικονομικά οφέλη για την Ελλάδα από την κατασκευή αγωγών θα αγγίξουν τα..445 εκατομμύρια ευρώ.
Μια έκθεση που ξεναγεί τον επισκέπτη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN) και τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) φιλοξενείται από 10 έως 27 Νοεμβρίου στα Εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» στην Παλλήνη Αττικής. Η έκθεση, με τίτλο «Αυτός ο Κόσμος ο μικρός, ο Μέγας», ενημερώνει τον επισκέπτη για τα τέσσερα βασικά πειράματα στον LHC, τα παράπλευρα τεχνολογικά οφέλη της έρευνας, καθώς και για τη λειτουργία του CERN και την ελληνική συμμετοχή στον οργανισμό.
Φόροι ως Φεβρουάριο
Ασήκωτα και όμως... αληθινά είναι τα χαράτσια που καλούνται να πληρώσουν 5,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Αν δεν εξοφληθούν, μάλιστα, κινδυνεύει να τιναχθούν στον αέρα ο προϋπολογισμός του 2011και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής..
Επίθεση Εξωγήινων
Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο η είδηση περί "επίθεσης που θα δεχτεί η γη από τρία εχθρικά εξωγήινα σκάφη, στις 27 Νοεμβρίου 2011".

Πώς ξεκίνησε η ιστορία για τα τρία UFO που θα επιτεθούν στη Γη!

Ολα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011, όταν η διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda», δημοσίευσε πληροφορίες για...
Σαμαράς:να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν
Στην σημερινή του ομιλία στην Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να μην κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα. “Όχι σε αυτούς που δεν θέλουν, αλλά σε αυτούς που δεν μπορούν” διευκρίνησε και τόνισε ότι το κόψιμο τους ρεύματος στους ανήμπορους οικονομικά ότι “δεν θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα αλλά θα γιγαντώσει την κοινωνική οργή”.
"Στόχος" να απομακρυνθούν 30.000 εργαζόμενοι.Οι λεπτομέρειες, οι προϋποθέσεις και οι αποφάσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να προχωρήσει άμεσα το θέμα της εργασιακής εφεδρείας στο δημόσιο περιέχονται στην εγκύκλιο που κατέρτισε το επιτελείο του κ. Δημήτρη Ρέππα.
Όσοι εντάσσονται στο καθεστώς της εφεδρείας:

- Συνεχίζουν να λαμβάνουν για χρονικό διάστημα 12 ή 24 μηνών, από την ένταξή τους στο καθεστώς αυτό, αποδοχές ίσες με το 60% του βασικού μισθού που ελάμβαναν κατά τον χρόνο εισόδου τους στο καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.

- Χάνουν μεγάλο μέρος του εφάπαξ που θα ελάμβαναν με τη σύνταξή τους.
Spot Πούτιν
Με ένα άκρως αισθησιακό διαφημιστικό σποτ, γεμάτο όλο... υπονοούμενα προσπαθεί το κόμμα "Ενωμένη Ρωσία" του Βλαντίμιρ Πούτιν να προσελκύσει τους νεαρούς ρώσους ψηφοφόρους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Δεκεμβρίου.
Η καλύτερη κόντρα του κόσμου
Ένας άδειος διάδρομος προσγείωσης και 11 από τα γρηγορότερα supercars φτιάχνουν την καλύτερη κόντρα του κόσμου.

Δείτε τα 11 θηρία να παλεύουν για την πρώτη θέση..
Σύμφωνα με νέα έρευνα οι εγκέφαλοι των εφήβων gamers μοιάζουν με των εξαρτημένων και μάλιστα με μεγαλύτερα κέντρα ανταμοιβής, όπως συνηθίζονται να λέγονται.

Το κέντρο ανταμοιβής, επικεντρώνεται γύρω από μια περιοχή του εγκεφάλου που ονομάζεται κοιλιακό ραβδωτό σώμα (ventral striatum), στο οποίο απελευθερώνονται χημικές ουσίες που μας κάνουν να "νιώθουμε καλά", όταν κάνουμε κάτι που μας βοηθά να επιβιώσουμε και να αναπαραχθούμε, όπως το φαγητό ή το ζευγάρωμα.
Διόδια δεν Πληρώνω
Ένας εναλλακτικός τρόπος για να μην πληρώσει κανείς διόδια φαίνεται στο παρακάτω κωμικοτραγικό βίντεο.. Μην το δοκιμάσετε σε καμία περίπτωση.. χρησιμοποιήστε έναν άλλο τρόπο.. προτιμότερο προφανώς και το να τα πληρώσετε τελικά.. εκτός και αν οδηγείτε το bat mobile
Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου – Ομπάμα
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα είχε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την Ιπποκράτους η επικοινωνία έγινε μετά από πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου και ως αντικείμενο είχε τις οικονομικές εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.
Προσεχώς «είδος προς εξαφάνιση» οι μέλισσες
Το 84% των φυτικών ειδών και το 76% της παραγωγής τροφίμων στην Ευρώπη, εξαρτάται από την επικονίαση των μελισσών, ενώ ο μελισσοκομικός τομέας παρέχει εισόδημα, άμεσα ή έμμεσα, σε παραπάνω από 600.000 πολίτες της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, τονίζεται σε Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, που υιοθετήθηκε με 534 ψήφους υπέρ, 16 κατά και 92 αποχές από την Ολομέλεια.
Πιέζουν τον Καραμανλή να παρέμβει
Συνεχείς εισηγήσεις δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Καραμανλής προκειμένου να παρέμβει στις εξελίξεις της ΝΔ και να διασφαλίσει την ενότητα και τη συνοχή της παράταξης ενόψει των καθοριστικών εκλογών της 19ης Φεβρουαρίου.
Doctor Who, η ταινία στα Σκαριά
Η πιο cult ίσως βρετανική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το BBC για πρώτη φορά το 1963 -σταμάτησε το 1989 και άρχισε πάλι να προβάλλεται τον Μάρτιο του 2005- αλλά και η μακροβιότερη στην ιστορία της τηλεόρασης θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το «Variety», το BBC σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη των ταινιών Χάρι Πότερ, Ντέιβιντ Γέιτς, θα συνεργαστούν για την κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς επιστημονικής φαντασίας.
Ο Γιώργος θέλει να παρατείνει το βίο της κυβέρνησης Παπαδήμου
Όσοι είχαν έστω και την παραμικρή αμφιβολία για το τι θέλει να κάνει από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Παπανδρέου, πήραν την απάντηση το απόγευμα της Δευτέρας, όταν φώναξε τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους για να τους κάνει συστάσεις εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και να ζητήσει να τεθεί θέμα εκλογικού νόμου.

Ο τελευταίος ήταν και ο λόγος που κάλεσε σε αυτή τη σύσκεψη τον Τάσο Γιαννίτση,
Καταδικασμένος να αποτύχει ο Παπαδήμος
του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Αν θελήσει κάποιος να βάλει στην άκρη τις όποιες ενστάσεις του για την επιλογή Παπαδήμου, δηλαδή ενός τραπεζίτη στην πρωθυπουργία της χώρας και μπει στη διαδικασία να κρίνει με καθαρά πολιτικά κριτήρια την «κυβέρνηση του», έχει να παρατηρήσει μια σειρά από ανορθογραφίες, οι οποίες βάζουν εκ των προτέρων εμπόδια στο όποιο έργο κληθεί να φέρει εις πέρας.

Για την οικονομία της συζήτησης αν θεωρήσουμε ότι στο πρόσωπο του κ. Παπαδήμου είναι συγκεντρωμένες οι ελπίδες του κόσμου, θα λέγαμε ότι στα πρόσωπα των πολλών, γνωστών και μη εξαιρετέων στην πλειοψηφίας τους, υπουργών του, είναι επικεντρωμένες οι υποψίες μας, ότι αυτή η κυβέρνηση πάλι δεν θα κάνει δουλειά.
Η Goldman Sachs μας Κυβερνά
του Παναγιώτη Λιάκου στην εφημερίδα "Δημοκρατία"

Η Goldman Sachs, με την πολύτιμη αρωγή του Κώστα Σημίτη και του Λουκά Παπαδήμου, μέσω ενός αμαρτωλού και καλά κρυμμένου swap (ομολόγου) έμπασε την Ελλάδα, από την πίσω πόρτα, στο ευρώ - με συνέπειες που θα πληρώνει ο λαός μας για πολλά χρόνια ακόμη. Η Goldman Sachs, όπως αποκάλυψε το CNN στις 2 Μαρτίου 2010, πόνταρε στην ελληνική χρεοκοπία!
STRATFOR:Η ελληνική άρχουσα τάξη
Kόλαφο για την Γερμανία, τους άπληστους δανειστές της Ελλάδας, την ελληνική  «άρχουσα τάξη» που συνεργάστηκε με την Γερμανία, αλλά και τεράστιες ευθύνες στο ευρώ για την καταστροφή του ελληνικού βιομηχανικού ιστού, αποδίδει μελέτη του STRATFOR για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Το γνωστό ινστιτούτο που στελεχώνεται με αναλυτές πρώην υπαλλήλους του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, της CIA και του Πενταγώνου και έχει μεγάλη επιρροή στο πολιτικό κατεστημένο στης Ουάσιγκτον, αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα εφεύρημα της Γερμανίας, η οποία μέσα από τις στάχτες του Β’Π.Π. βρήκε έναν άλλο τρόπο για να αναπτυχθεί οικονομικά η ίδια σε βάρος των των υπολοίπων κρατών μελών.