follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Σοκ, WWW = 666
Στα Εβραϊκά: www=666 (w=6). Και στα Ελληνικά ομοίως, διότι βάσει των αρχείων που παραθέσαμε πριν, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6).

Μην φοβάστε όμως. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το internet είναι του Αντιχρίστου, αλλά της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο. Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν κακά παραδείγματα:

Το 1993 τρεις μοναχοί στο ξακουστό μοναστήρι της Όπτινα, στην κεντρική Ρωσία, που από το 14ο αιώνα είναι το πνευματικό κέντρο της Ρωσίας, δολοφονήθηκαν άγρια με αμέτρητες μαχαιριές, το βράδυ της Αναστάσεως. Το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε είχε χαραγμένο το 666. Όπως ομολόγησε ένας από τους δράστες που συνελήφθη αργότερα, επίτηδες σκότωσαν τους μοναχούς στα πλαίσια σατανικής λατρείας.
Αύξηση έμμεσου φόρου στα ξύλα για τζάκι και σόμπα!
Ενσωμάτωση έκτακτης εισφοράς στην τιμή των ξύλων για να αντισταθμιστούν τα διαφυγόντα έσοδα από την μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου, που οφείλεται στα τζάκια και τις ξυλόσομπες, αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομίας.
Στο 80% η υποτίμηση της δραχμής αν διαλυθεί η Ευρωζώνη
Έκθεση της ING για το ενδεχόμενο διάλυσης της Ευρωζώνης αποκαλύπτει η Wall Street Journal.

Η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο θα υποχωρούσε στο 1 προς 1 στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, προειδοποίησε η ING, όπως μεταδίδει η WSJ. Όπως αναφέρεται σε σημειωμά της ING προς τους πελάτες της μια πλήρης διάσπαση της ένωσης θα έβλαπτε την παραγωγή της ευρωζώνης περισσότερο από την κατάρρευση της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008.
Τα ζώα μπορεί να αντιλαμβάνονται τις χημικές αλλαγές που συμβαίνουν στα επιφανειακά ύδατα λίγο πριν από ένα σεισμό, γεγονός που εξηγεί τη συχνά ανήσυχη συμπεριφορά και την «μαντική» ικανότητά τους, που έχει παρατηρηθεί σε όλη τη Γη από πολύ παλιά. Η νέα αυτή επιστημονική εκτίμηση βασίστηκε στην παρατήρηση μίας ομάδας βατράχων που εγκατέλειψαν την λιμνούλα τους στην περιοχή Λ’ Ακουίλα της Ιταλίας, λίγες μέρες πριν λάβει χώρα ο καταστροφικός σεισμός το 2009.
οργασμού! Το 50% των γυναικών δεν είναι ικανοποιημένες
Η σεξολόγος Ελεάνα Ελευθερίου αναλύει το πρόβλημα, τις αιτίες, αλλά και τις λύσεις για μια υγιή σεξουαλική ζωή...

Η σεξουαλικότητα της γυναίκας, που μέχρι πρόσφατα ήταν παραμελημένη από την επιστημονική κοινότητα, αποτελεί πλέον μείζονα τομέα διερεύνησης.

ΤΟ 50% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία
Σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από 500 εκατ. άνθρωποι με ειδικές ανάγκες

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992, επειδή εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα ΑΜΕΑ.
Οι ΗΠA θέλουν να πουλήσουν βόμβες στα Εμιράτα
Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα πρότεινε την πώληση 600 βομβών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αυτές οι βόμβες έχουν μεγάλη ισχύ και είναι ικανές να διαπεράσουν οχυρώσεις ή να εκραγούν σε μεγάλο βάθος. Ο λόγος που αυτή η πρόταση έγινε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο Ιράν, είναι για να μπορούν να αντιμετωπίσουν «περιφερειακές απειλές», όπως ανέφερε η κυβέρνηση Ομπάμα.
Αθήνα…από τις χειρότερες πόλεις να ζεις
Από τις χειρότερες πόλεις για να ζει κανείς είναι η Αθήνα, φετινό κατάλογο της εταιρείας μελετών Mercer.

Η οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει αισθητά την Ελλάδα και πολύ περισσότερο την Αθήνα, έχει οδηγήσει την πρωτεύουσα σε σημαντική υστέρηση στον τομέα της ασφάλειας, σύμφωνα με την Mercer.
Βιντεοπαιχνίδι εξόργισε το Ιράν
Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι απαγορεύτηκε στο Ιράν, καθώς σε μία σκηνή γίνεται μάχη ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν και συγκεκριμένα... στην Τεχεράνη.

Το Battlefield 3 κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη με πολύ καλές κριτικές και θεωρείται ο βασικότερος ανταγωνιστής του Call of Duty.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένα μαχητικό αεροπλάνο του αμερικανικού στρατού επιτίθεται εναντίον της Τεχεράνης, κάτι που εξόργισε το Ιράν.
Βενιζέλος : Η ΝΔ να καταλάβει ότι δεν είναι πια αντιπολίτευση!
"Η κυβέρνηση που λαμβάνει και εφαρμόζει αυτές τις αποφάσεις είναι μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ", τόνισε ο υπουργός των Οικονομικών... από τη Θεσσαλονίκη, μία μέρα μετά την αποστροφή του για αντιπολιτευόμενους της συμπολίτευσης και συμπολιτευόμενους της αντιπολίτευσης.
ΕΩΣ 200 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ ΔΝΤ
Η ευρωπαϊκή πρόταση για τη διοχέτευση δανείων από τις κεντρικές τράπεζες μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ενδέχεται να προσφέρει έως 200 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, σύμφωνα...

 με πηγές προσκείμενες στο θέμα τις οποίες επικαλείται σήμερα το Bloomberg.
"Εγώ, θα τους τουφέκιζα όλους. Θα τους έβγαζα έξω και θα τους εκτελούσα μπροστά στις οικογένειές τους", είπε ο παρουσιαστής, που έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο.Σάλο έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι δηλώσεις ενός γνωστού παρουσιαστή του BBC ο οποίος πρότεινε "να εκτελούνται μπροστά στις οικογένειές τους" οι δημόσιοι υπάλληλοι που απέργησαν την Τετάρτη διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις τους.
Και ενώ οι μεγάλες δυνάμεις ασχολούνται με υποβρύχια σε άλλες χώρες... δείτε το παραστατικό, καυστικό συνάμα σατιρικό παράδειγμα..
Απεργία σήμερα στον ΟΑΕΔ
Σήμερα θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, αφού η Ομοσπονδία υπαλλήλων του Οργανσιμού κύρηξε εικοσιτετράωρη απεργία. 

Αίτημα των εργαζομένων η ενίσχυση του προσωπικού του οργανισμού. 
Δάνεισαν φτηνά τη Γερμανία και τώρα χάνουν
Όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες ή εταιρείες που δάνειζαν επί δύο χρόνια και πλέον το γερμανικό Δημόσιο με επιτόκια 1,7%-1,8%, τις τελευταίες ημέρες βλέπουν ότι έχασαν χρήματα από το κεφάλαιό τους διότι απλά έπεσαν οι τιμές και η απόδοση (επιτόκιο) πήγε στο 2,3%-2,28%.
Φρέσκα και νόστιμα! Η βάση για δεκάδες συνταγές, αλλά και μια εξαιρετική ιδέα για το πιο υγιεινα σνακ. Τρόφιμα που αγαπούν τον Χειμώνα, αλλά και τη σιλουέτα σου. Φρόντισε να τα βάλεις στη διατροφή σου και να εκμεταλλευτείς τις ευεργετικές τους ιδιότητες και για την υγεία σου.

Η ομάδα διαιτολόγων του Δημήτρη Γρηγοράκη σου εξηγεί γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς να έχεις τα τρόφιμα αυτά πάντα στο τραπέζι σου.

Σε κινητοποιήσεις το ΠΑΜΕ 6 και 20 Δεκέμβρη
Ενάντια στο χαράτσι και την ανεργία

Μετά τη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός εργαζομένων, το ΠΑΜΕ δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα με δύο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 και 20 Δεκεμβρίου.
Αρχίζει σήμερα η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2012
Ψηφίζεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης

Με ονομαστική ψηφοφορία το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώνεται η διαδικασία συζήτησης επί του προϋπολογισμού που αρχίζει απόψε στη Βουλή. Η συζήτηση θα «καλύψει» πέντε συνεχείς συνεδριάσεις και θα αρχίσει με τις ομιλίες των γενικών και ειδικών εισηγητών των κομμάτων.
Πορτοκάλι και πορτοκαλί
Εντυπωσιακός κιθαρίστας κάνει τα δικά του..

Ο Παπαδήμος έστειλε το «γράμμα»
Πήρε το δρόμο για τα «γραμματοκιβώτια» των δανειστών μας και η επιστολή του Λουκά Παπαδήμου σχετικά με την επικύρωση της δανειακής σύμβασης.
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας
Χιλιάδες κόσμου αυτή την ώρα στο Σύνταγμα όπου έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ με χιλιάδες διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την καταστροφή των μικρομεσαίων και την ανεργία στην οποία οδηγούνται δεκάδες εργαζόμενοι.
Θεραπεία δισκοπάθειας Πρωτοποριακή Μέθοδος
Μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα της αυχεναλγίας με ένεση. Σύμφωνα με τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό Σπονδυλικής Στήλης Νικόλαο Δ. Μπενάρδο MD, που παρουσίασε την μέθοδο αυτή, η έγχυση του ενδοδισκικού gel μπορεί να αναβάλει ή και να ματαιώσει ένα χειρουργείο σπονδυλικής στήλης.
Το Trailer της ταινίας που κάνει θραύση σε Αμερική και Ευρώπη σπάζοντας τα ταμεία

Γενική απεργία και διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα
Με γενική απεργία σήμερα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αντιδρούν τα συνδικάτα στα μέτρα λιτότητας, που προβλέπουν συρρίκνωση των αμοιβών, συγχώνευση υπηρεσιών και εργασιακή εφεδρεία. Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ και τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι ναυτεργάτες και η ΟΜΕ-ΟΤΕ.
η Ευρώπη κρέμεται από τα χείλη Μέρκελ και Σαρκοζί
Οι τραπεζίτες έκαναν χτες τη δουλειά τους και τώρα.. η Ευρώπη κρέμεται από τα χείλη Μέρκελ και Σαρκοζί

Με νωπή ακόμα τη συμφωνία των κεντρικών τραπεζών Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής για την παροχή ρευστότητας στην διεθνή οικονομία, αλλά και την προκαταρκτική
Η Τρόικα απαιτεί άμεση απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων
Παρά τις πιέσεις από τους επαγγελματικούς κλάδους για το περιβόητο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, έρχονται και οι πιέσεις από πλευράς τρόικας με τη μόνιμη αντιπροσωπεία στην Αθήνα να ζητά μαζικές αλλαγές και ουσιαστικά να λένε πως η απελευθέρωση των επαγγελμάτων που κομίζει η κυβέρνηση δεν είναι ουσιαστικά απελευθέρωση.
Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS
Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με το σύστημα υποχρεωτικής δήλωσης, μέχρι και την 31η Οκτωβρίου του 2011, έχουν καταγραφεί στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ 11.340 περιστατικά HIV λοίμωξης. Από το σύνολο των ατόμων αυτών, 3.235 έχουν εμφανίσει AIDS και 5.500 βρίσκονται υπό αντιρετροϊκή θεραπεία. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται στους 2.152.
Kinect 1 - Το Kinect 2 θα μπορεί να διαβάζει τα χείλη!
Αν και το Kinect της Microsoft βρίσκεται στην αγορά μόλις ένα χρόνο, οι συζητήσεις για το διάδοχό του έχουν ήδη ξεκινήσει. Κάποιοι, μάλιστα, επικαλούνται μη διευκρινιζόμενες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες οι δυνατότητες του Kinect 2 θα είναι πραγματικά εντυπωσιακές.
 Δεκέμβριος, Χειμώνας Τοπίο
Σε ένα Ταμείο-γίγαντα θα συγχωνευθούν τα πέντε μεγαλύτερα επικουρικά ταμεία από την 1η/1/2012 (των τραπεζών, των ΔΕΚΟ, του ΙΚΑ, του Δημοσίου και των ιδιωτικών υπαλλήλων), ενώ οι συντάξεις που θα χορηγηθούν θα μειωθούν μεσοσταθμικά κατά 15%, με τις περικοπές να φθάνουν όμως έως και το 50% σε ορισμένα από αυτά.
Ενισχύουν με χρήμα τις αγορές οι τραπεζίτες
Με μια συντονισμένη κίνηση απαντούν οι μεγαλύτερες κεντρικές  τράπεζες του πλανήτη στην κρίση  που απειλεί την παγκόσμια οικονομία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι το Μάρτιο του 2012

Για τους φανατικούς σινεφίλ παραθέτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των καινούριων ταινιών ανά μήνα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2012.
Δείτε την υπόλοιπη εικόνα..

Τι βρίσκει κανείς για να προωθήσει τη δουλειά του.. δε μπορώ να πω.. έλιωσα στα γέλια..

Σβήσαμε όνομα και τηλέφωνο για ευνόητους λόγους..
Nigel Farage: Η Ευρώπη βρίσκεται υπό Γερμανική Κατοχή
Η πρόσφατη ομιλία του ανεξάρτητου Άγγλου ευρωβουλευτή, Nigel Farage, ίσως του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ "ΕΛΛΗΝΑ" που υπάρχει στο ευρωκοινοβούλιο.

Όλα τα όρνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που τον ακούν στην αίθουσα, προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως γραφικό και γελοίο. Αυτό και μόνο μας φτάνει για να τον θεωρούμε "δικό" μας άνθρωπο.
63% των Ελλήνων φοβούνται μη μείνουν άνεργοι
Πρόκειται για το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στην ΕΕ μετά την Ισπανία (72%).

Το 63% των Ελλήνων, που απασχολούνται, ανησυχούν ότι τους επόμενους μήνες μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ευρωβαρόμερου, που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα στις Βρυξέλλες.
Απεργία στα μέσα μεταφοράς 1 Δεκεμβρίου
Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ που έχει ανακοινωθεί για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011.

Ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου.
Πρώτη δικαστική δικαίωση καταναλωτή στην Αθήνα για το χαράτσι της ΔΕΗ
Νέα δικαίωση για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου αυτή τη φορά, το οποίο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει να κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι 55χρονης.
Στο νέο έτος μετατίθενται οι τελικές αποφάσεις Παπανδρέου
Τις επαφές του με υπουργούς, υφυπουργούς και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος εξακολουθεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ως προς το τι μέλλει γενέσθει στο κόμμα.
Κανονικά κυκλοφορούν από σήμερα τα πετρελαιοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης ο νόμος που προβλέπει την άρση της απαγόρευσης πετρελαιοκίνησης στα αστικά κέντρα.
Μια 34χρονη γυναίκα στη Βρετανία συνελήφθη, μετά τη δημοσίευση βίντεο που την απεικονίζει να βρίζει μετανάστες μέσα σε τραμ. Είχε στην αγκαλιά της το παιδί της (Vid)
Ένα μεγάλο βήμα στην ενότητα navigation κάνει για άλλη μια φορά η google. Στην έκδοση Google Maps 6.0 λοιπόν, προστέθηκε η δυνατότητα εσωτερικής πλοήγησης σε κτήρια όπως αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα. Έτσι ποτέ ξανα ο προσανατολισμός δεν θα ταλαιπωρήσει κανέναν.
Πήραμε την έκτη Δόση
Μετά από ένα ατέλειωτο θρίλερ, με αρκετές δόσεις μυστηρίου και μαστιγώματος, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης είπαν τελικά το "ΟΚ". Έδωσαν την έγκρισή τους για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία.
Ο διαγωνισμός του nea-news με έπαθλο ένα iPod touch συνεχίζεται! Απλά κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, www.facebook.com/nea.news ή στο αναδυόμενο like box στο δεξί άκρο της παρούσας σελίδας. Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για το δώρο! 

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι fans του nea-news!

Ευχαριστούμε για την ως τώρα συμμετοχή και την άμεση ανταπόκριση! Συνεχίστε να διαδίδετε τον διαγωνισμό για να γίνουμε 5000 και να διεξάγουμε την κλήρωση!
Χριστουγεννιάτικο Ωράριο Καταστημάτων από 15 Δεκεμβρίου
Στις 15 Δεκεμβρίου 2011 θα ξεκινήσουν τα καταστήματα να δουλεύουν σε εορταστικούς ρυθμούς, αυξάνοντας τις ώρες λειτουργίας τους και αναμένοντας οι εφετινές πωλήσεις να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος από τις ζημιές που έχουν επιφέρει τα μέτρα λόγω της κρίσης.
Parkour - Freerunning
Mε την κάμερα ανα χείρας και με την πρωινή δροσιά του Σαββάτου να θολώνει το φακό της κάμερας, βρεθήκαμε στο Πάρκο Μητέρας στο Δήμο αγίας βαρβάρας να συναντήσουμε απο κοντά τον Ακη Ζέκη και την παρέα του, σε μια parkour freerunning προπονηση.
Την χρησιμοποιείς πριν καν μιλήσεις το πρωί και πριν πεις την τελευταία λέξη σου κάθε βράδυ. Την αφήνεις να μπαινοβγαίνει στο στόμα σου χωρίς φραγμούς και είναι η μοναδική γυναίκα που θα εμπιστεύεσαι για πάντα. Καλό θα είναι να μην την μοιραστείς ποτέ..
Βιβλίο ή Book
Κάτι που κοντεύουμε να ξεχάσουμε τη στιγμή που όλο και περισσότερο εισβάλουν στη ζωή μας τα ηλεκτρονικά μέσα. Τα gadgets τείνουν να το αντικαταστήσουν και οι νεότερες γενιές μάλλον περισσότερο εξοικειωμένες είναι με αυτά..
Ουίσκι,Whiskey
Πολύ συχνά αυτές τις μέρες, δεν μπορούμε καν να αναγνωρίσουμε αυτό που πίνουμε. Εάν πρόκειται να παραγγείλεις «οποιοδήποτε Glen» για να εντυπωσιάσεις τις κυρίες, είναι καλύτερο να μην το μπερδέψεις με το bourbon που παρήγγειλε ο φίλος σου.
«Η Γερμανία θα στηρίξει την αποδέσμευση της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, εάν το ίδιο πράξει και η τρόικα», τόνισε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ανάβοντας ουσιαστικά το «πράσινο φως» για την εκταμίευση των 8 δισ. ευρώ.
 border=
Κορόιδα, δείτε πού θα πάνε τα 8 δις της 6ης δόσης!

Από Βασίλης Γαλούπης

Μας τα έχουνε κάνει τετράγωνα σαν του Πικάσο εδώ και τρεις μήνες για την 6η δόση από το ΔΝΤ. Ότι και καλά καταστρεφόμαστε αν δεν στήσουμε πισινό για να πάρουμε αυτά τα λεφτά. Έτσι δεν λένε όλοι οι απατεώνες συνειδητά;

Ξέρετε πού θα πάνε αυτά τα 8 δις της 6ης δόσης;
Από ότι φαίνεται η Samsung σχεδιάζει να μην συνεχίσει τα 10.1” netbook's νωρίς το 2012.

Σε ένα email που στάλθηκε στους συνεργάτες της στην Ευρώπη η Samsung λέει πώς επίσημα δεν θα συνεχίσει τα netbook's μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2012. Η Samsung θα σχεδιάσει στα 11.6 και 12-inch ultraportables,όπως και με τα ultrabooks.