follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία δηλώνει ο Robin Williams, μια δήλωση, την οποία οι περισσότεροι από τους πολιτικούς μας δεν θα έκαναν ποτέ…

«Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις..
Διώχνουν Ετοιμόγεννες από Νοσοκομεία επειδή δεν έχουν να πληρώσουν
Την αντίδραση της Πρωτοβουλίας Γυναικών ενάντια στο χρέος και στα μέτρα λιτότητας...

και της "Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών", προκάλεσε... η είδηση ότι δημόσιο νοσοκομεία αρνούνται να περιθάλψουν ετοιμόγεννες που δεν μπορούν χρήματα, ώστε να επωμιστούν το βάρος των εξόδων της γέννας.
Άγγλοι ξεσαλώνουν
Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.

Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:
Ελλάδα όπως θα έπρεπε
Αυτή η φωτογραφία της θάλασσας και του όμορφου νησιού, γεμάτη γαλήνη και αισιοδοξία δυστυχώς δεν είναι ότι σκέφτεται κανείς πλέον όταν ακούει στο όνομα Ελλάδα..

Η σημερινή εικόνα που φαίνεται στην παγκόσμια κοινότητα και που δυστυχώς βασανίζει τον Έλληνα πολίτη, σκιαγραφείται με μία σοκαριστικά παραστατική εικόνα, που μόνο αυτή που βλέπετε τώρα (αριστερά) δεν θυμίζει..

Μια εικόνα που προκαλεί αποτροπή και θλίψη.. δείτε..
Ποσό που προκαλεί …ίλιγγο για πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου
Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με την είδηση πως το πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου στοίχισε 800.000 ευρώ.

Ο κ. Πάγκαλος, φρόντισε να ανακαλέσει τις αποσπάσεις και τους διορισμούς των Ειδικών Συμβούλων, Ειδικών Συνεργατών και Μετακλητών Υπαλλήλων, που υπηρετούσαν στο Πολιτικό Γραφείο του «ομωνύμου» του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Παπανδρέου.
Ο ιαπωνικός όμιλος Meiji ανακοίνωσε την ανάκληση βρεφικού γάλακτος σε σκόνη μετά από τον εντοπισμό ραδιενεργού καισίου στο προϊόν.

Το εργοστάσιο της Meiji βρίσκεται σε απόσταση περίπου 320 χιλιομέτρων από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, όπου τον περασμένο Μάρτιο σημειώθηκε το μεγαλύτερο πυρηνικό ατύχημα μετά από το Τσερνόμπιλ.
7 Φόροι ως το τέλος του έτους
Ούτε σε ένα, ούτε σε δύο, αλλά απέναντι σε 7 χαράτσια θα βρεθούν οι φορολογούμενοι μέχρι το τέλος του έτους. Συγκεκριμένα, μέσα στο Δεκέμβριο, αναμένεται να σταλούν από τις εφορίες και θα πρέπει να πληρωθούν η έκτακτη εισφορά, το τέλος ακινήτων (μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ), καθώς και ο φόρος εισοδήματος για τις δηλώσεις που εκκαθαρίστηκαν εντός του Νοεμβρίου και τα νέα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας.
Google Chrome vs. Internet Explorer
Αστειάκι..



























9gag.com
Οι υπάλληλοι της Apple σύμφωνα με νέα ανακοίνωση, απαγορεύεται να μιλάνε online για την Apple και τα προϊόντα της.

Αρκετές φορές στο παρελθόν υπάλληλοι της Apple έχουν ξεχάσει συσκευές που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει σε bar, ενώ πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν σε online κοινότητες και μιλάνε για τα προϊόντα που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η εταιρία με αποτέλεσμα να διαρρέουν πληροφορίες.

Η κρισιμότερη σύνοδος για το μέλλον του κοινού νομίσματος της Ευρώπης αρχίζει αύριο στις Βρυξέλλες υπό την προεδρία του Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει ότι «δεν είναι απαραίτητη μία νέα ευρωπαϊκή συνθήκη» ούτε οι τροποποιήσεις των υφιστάμενων συνθηκών, που πρότειναν Μέρκελ και Σαρκοζί. «Δεν χρειάζονται ούτε δημοψηφίσματα, ούτε επικυρώσεις από τα κοινοβούλια» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στο παραπέντε της διήμερης Συνόδου Κορυφής.
SETI: τρία γιγαντιαία Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα πλησιάζουν την Γη
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο SETI τρία γιγαντιαία Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα πλησιάζουν την Γη, μάλιστα ο Αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI... (δεν θα πρέπει να τον συγχέουμε με τον Craig Kasnoff) ανακοίνωσε ότι, το μήκος του ενός από αυτά, πλησιάζει τα 240 χιλιόμετρα και η προσέγγιση τους στην Γη αναμένετε, στα μέσα Δεκεμβρίου του 2012.


Μέχρι εδώ όλα καλά, τα περίεργα όμως άρχισαν να συμβαίνουν από τότε που αυτή η έρευνα είδε το φως της δημοσιότητας.
Άντρες
Οι γυναίκες που ψάχνουν τον ιδανικό άντρα ουσιαστικά αποζητούν 3 βασικά χαρακτηριστικά. 

Μεμονωμένα είναι όλα τους θετικά.. όταν όμως συνδυαστούν ανά δύο τότε ίσως καταστροφικά.. 

Μία γυναίκα όμως απαιτητική που ζητά και τα 3 ίσως πρέπει να ψάξει βάσει σχεδίου, για..
Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2012
Συγκεκριμένα συνολικά ψήφισαν 299 βουλευτές , εκ των οποίων 258 ψήφισαν υπέρ και 41 βουλευτές ψήφισαν κατά.

«Ναι» στον προϋπολογισμό ψήφισαν οι βουλευτές των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
To HTML 5 κάνει αυτό το συγκρότημα το προσωπικό σας «μουσικό κουτί»
Η μαγεία του HTML 5 συνδυασμένη με τη μουσική. Αν αγαπάτε την μουσική, και πιθανότατα η απάντηση να είναι ναι, τότε θα διαπιστώσετε ότι το να «διευθύνετε» και να οργανώσετε ένα κομμάτι χάρη στην τεχνολογία του HTML5 είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία.
Aν ο Aϊνστάιν ήταν «τεμπέλης»
Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν ο κόσμος, αν ο
Aϊνστάιν ήταν τεμπέλης; ...

-Δεν θα είχαμε bar codes

-Δεν θα υπήρχαν ανιχνευτές καπνού και δεν θα είχαν τελειοποιηθεί τα συστήματα πυρασφάλειας
Ηρεμία στο κέντρο μετά τις «μάχες» στη Βουλή
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών και αριστερών οργανώσεων, για την επέτειο των τριών χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Κοιτάσματα Φυσικού Αερίου θα διπλασιάσουν το Κυπριακό Εισόδημα
Εντυπωσιακή θα είναι η επίδραση της εξόρυξης φυσικού αερίου στην οικονομία της Κύπρου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του καθηγητή κ. Μιχάλη Οικονομίδη.

Όπως αποκαλύπτει με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, εάν τα έσοδα από το αέριο αξιοποιηθούν ορθολογικά, τότε μέσα σε βάθος χρόνου οι οικονομικές δυνατότητες των Κυπρίων θα εκτοξευθούν σε μέγεθος μεγαλύτερο από το διπλάσιο.
Οι μεγαλύτερες Μαύρες Τρύπες στο Σύμπαν
Μια εντυπωσιακή ανακάλυψη πραγματοποίησε ομάδα αμερικανών ερευνητών...

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν δύο κολοσσιαίες μαύρες τρύπες, τις μεγαλύτερες που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στο Σύμπαν. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι δύο μελανές οπές έχουν παρόμοια μάζα και υπολογίζουν ότι κάθε μια εξ αυτών έχει μάζα δέκα δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου!
Τσουνάμι Ιαπωνία
Μετά το τσουνάμι τον Μάρτιο 2011 στην Ιαπωνία
Η συμφωνία Μέρκελ - Σαρκοζί
Μέρκελ-Σαρκοζί ετοιμάζουν μια Ευρώπη ανελεύθερη και συγκεντρωτική

Σε συμφωνία κατέληξαν οι «Μερκοζί» για αλλαγή της Συνθήκης της Ε.Ε. με στόχο την επιβολή σιδηράς δημοσιονομικής πειθαρχίας και την ελπίδα ότι έτσι θα δοθεί μια οριστική λύση στην κρίση χρέους. Επί της ουσίας η συμφωνία αυτή βάζει ταφόπλακα στη μεταπολεμική Ευρώπη και το κράτος πρόνοιας που γνωρίσαμε, προς χάριν μιας μελλοντικής εικόνας που επιθυμεί η αγορά.
To να κάνεις tag - ή επισήμανση όπως μεταφράζεται στα ελληνικά - τους φίλους σου στο Facebook δεν είναι κάτι καινούργιο!

Πατώντας απλά το «@» και το όνομα κάποιου φίλου μπορείς να tagάρεις όποιον θέλεις.

Πως θα σου φαινόταν όμως αν μπορούσες να πειράξεις κάποιο φίλο σου λίγο...
Σαν σήμερα 6 Δεκεμβρίου Άγιος Νικόλαος
343: Πέθανε ο Άγιος Νικόλαος, επίσκοπος Μύρων, ο επονομαζόμενος και Μυροβλήτης, προστάτης των Ναυτικών.

1821: Κύπριοι της διασποράς οργανώνουν συγκέντρωση στη Ρώμη για να καταγγείλουν τις τουρκικές βιαιότητες στο νησί τους.
Είχε ακουστεί πως η Sony ήθελε να εξαγοράσει την έξοδο της ericsson απο την συνεργασία "Sony ericsson" με το ποσό των 1,47 εκ. δολαρίων. 

Τώρα η εταιρεία πετάει νεα βόμβα λέγοντας επίσημα πως το ερχόμενο έτος η Sony δεν θα χρησημοποιήσει το όνομα "ericsson" στα smartphones που έρχονται το 2012.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ένωσε την Πέμπτη τις δυνάμεις της με μεγάλες επιχειρήσεις τεχνολογίαs (π.χ Apple, Facebook και Google) έτσι ώστε να βελτιωθεί η προστασία των παιδιών στο Διαδίκτυο.

Η συμμαχία αυτή συμπεριλαμβάνει 28 εταιρίες και στοχεύει στην δημιουργία ενός διαδικτυακού συστήματος ηλικιακής αξιολόγησης και στην ενδυνάμωση των ρυθμίσεων προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Τώρα, ένας «Κατάλογος Κατοικήσιμων Εξωπλανητών» παρουσιάζεται από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πουέρτο Ρίκο στο Αρεσίμπο, με την προοπτική να βοηθήσει στη μελέτη και την ταξινόμηση αυτών των δυνητικά φιλόξενων κόσμων.
Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που περικλείει εικόνες μαγικές, γεμάτες ελπιδοφόρα μηνύματα. Τα χρώματα κόκκινο, πράσινο, μπλε… τ’ αρώματα από τα γιορτινά εδέσματα… τα τραγούδια με ευχετικούς στίχους… τα ομαδικά παιχνίδια… οι μουσικοί διαγωνισμοί…
Βενιζέλος προαναγγέλλει ονόματα- εκπλήξεις που έβγαλαν τα χρήματά τους στην Ελβετία
Ως "κοσμογονία" χαρακτήρισε ο Υπουργός Οικονομικών την συμφωνία με την Ελβετία προαναγγέλλοντας την δημοσιοποίηση των καταλόγων αλλά και αναφερόμενος σε ονόματα εκπλήξεις.
Ο Καρατζαφέρης φεύγει (;) από την κυβέρνηση!
Στον αέρα βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η συνοχή της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, καθώς, μετά τις πρόσφατες συγκρούσεις του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία, για τη… θέρμη στήριξης στο νέο σχήμα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Παπανδρέου πρόεδρος σε αποικία
Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τον τέως πρωθυπυργό και αρχηγό της παράταξης του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέπου.
Illuminati
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤV ΑΕΝΑΟΝ 13-5-11 ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

“Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ”

{Η έρευνα που παρουσιάζεται σε αυτό το βιβλίο, αποκαλύπτει τις μακροχρόνιες προσπάθειες του σπέρματος του κακού, που έχει ως σκοπό να επηρεάσει, να αλλοιώσει, να κακοποιήσει και να διαφθείρει το ανθρώπινο γένος.
BlackBerry Bold 9790 και BlackBerry Curve 9380
Οι δύο νέες συσκευές BlackBerry είναι τα BlackBerry Bold 9790 και BlackBerry Curve 9380, τα οποία έρχονται ως η συνέχεια των Bold 9780 και Curve 9360, με το δεύτερο να αποχωρίζεται το πληκτρολόγιο QWERTY και να αποτελεί το πρώτο full touchcreen smartphone της σειράς.
Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Μέρκελ Σαρκοζί
Σημεία φωτιά το ευρωομόλογο και η ΕΚΤ αφού Βερολίνο και Παρίσι έχουν αντίθετες απόψεις...

Στο Παρίσι συναντώνται σήμερα ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στις 8-9 Δεκεμβρίου

24wro.blogspot.com
Απολαύστε τις καλύτερες φωτογραφίες από τη συλλογή του National Geographic για το 2011..
Ανακαλύφθηκε στη Γουατεμάλα η μεγαλύτερη πυραμίδα στον κόσμο!
Μια συγκλονιστική ανακάλυψη έφερε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες ρεπορτάζ του CNN. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια μοναδική πυραμίδα μέσα στη ζούγκλα της Γουατεμάλα, η οποία φέρεται να είναι η μεγαλύτερη πυραμίδα σε όγκο που έχει ποτέ ανακαλυφθεί.Η πυραμίδα βρέθηκε στην αρχαία πόλη Ελ Μιραντόρ, η οποία μάλιστα θεωρείται το λίκνο του πολιτισμού των Μάγιας.
Σοκ, WWW = 666
Στα Εβραϊκά: www=666 (w=6). Και στα Ελληνικά ομοίως, διότι βάσει των αρχείων που παραθέσαμε πριν, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6).

Μην φοβάστε όμως. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το internet είναι του Αντιχρίστου, αλλά της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο. Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν κακά παραδείγματα:

Το 1993 τρεις μοναχοί στο ξακουστό μοναστήρι της Όπτινα, στην κεντρική Ρωσία, που από το 14ο αιώνα είναι το πνευματικό κέντρο της Ρωσίας, δολοφονήθηκαν άγρια με αμέτρητες μαχαιριές, το βράδυ της Αναστάσεως. Το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε είχε χαραγμένο το 666. Όπως ομολόγησε ένας από τους δράστες που συνελήφθη αργότερα, επίτηδες σκότωσαν τους μοναχούς στα πλαίσια σατανικής λατρείας.
Αύξηση έμμεσου φόρου στα ξύλα για τζάκι και σόμπα!
Ενσωμάτωση έκτακτης εισφοράς στην τιμή των ξύλων για να αντισταθμιστούν τα διαφυγόντα έσοδα από την μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου, που οφείλεται στα τζάκια και τις ξυλόσομπες, αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομίας.
Στο 80% η υποτίμηση της δραχμής αν διαλυθεί η Ευρωζώνη
Έκθεση της ING για το ενδεχόμενο διάλυσης της Ευρωζώνης αποκαλύπτει η Wall Street Journal.

Η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο θα υποχωρούσε στο 1 προς 1 στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, προειδοποίησε η ING, όπως μεταδίδει η WSJ. Όπως αναφέρεται σε σημειωμά της ING προς τους πελάτες της μια πλήρης διάσπαση της ένωσης θα έβλαπτε την παραγωγή της ευρωζώνης περισσότερο από την κατάρρευση της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008.
Τα ζώα μπορεί να αντιλαμβάνονται τις χημικές αλλαγές που συμβαίνουν στα επιφανειακά ύδατα λίγο πριν από ένα σεισμό, γεγονός που εξηγεί τη συχνά ανήσυχη συμπεριφορά και την «μαντική» ικανότητά τους, που έχει παρατηρηθεί σε όλη τη Γη από πολύ παλιά. Η νέα αυτή επιστημονική εκτίμηση βασίστηκε στην παρατήρηση μίας ομάδας βατράχων που εγκατέλειψαν την λιμνούλα τους στην περιοχή Λ’ Ακουίλα της Ιταλίας, λίγες μέρες πριν λάβει χώρα ο καταστροφικός σεισμός το 2009.
οργασμού! Το 50% των γυναικών δεν είναι ικανοποιημένες
Η σεξολόγος Ελεάνα Ελευθερίου αναλύει το πρόβλημα, τις αιτίες, αλλά και τις λύσεις για μια υγιή σεξουαλική ζωή...

Η σεξουαλικότητα της γυναίκας, που μέχρι πρόσφατα ήταν παραμελημένη από την επιστημονική κοινότητα, αποτελεί πλέον μείζονα τομέα διερεύνησης.

ΤΟ 50% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία
Σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από 500 εκατ. άνθρωποι με ειδικές ανάγκες

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992, επειδή εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα ΑΜΕΑ.
Οι ΗΠA θέλουν να πουλήσουν βόμβες στα Εμιράτα
Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα πρότεινε την πώληση 600 βομβών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αυτές οι βόμβες έχουν μεγάλη ισχύ και είναι ικανές να διαπεράσουν οχυρώσεις ή να εκραγούν σε μεγάλο βάθος. Ο λόγος που αυτή η πρόταση έγινε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο Ιράν, είναι για να μπορούν να αντιμετωπίσουν «περιφερειακές απειλές», όπως ανέφερε η κυβέρνηση Ομπάμα.
Αθήνα…από τις χειρότερες πόλεις να ζεις
Από τις χειρότερες πόλεις για να ζει κανείς είναι η Αθήνα, φετινό κατάλογο της εταιρείας μελετών Mercer.

Η οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει αισθητά την Ελλάδα και πολύ περισσότερο την Αθήνα, έχει οδηγήσει την πρωτεύουσα σε σημαντική υστέρηση στον τομέα της ασφάλειας, σύμφωνα με την Mercer.
Βιντεοπαιχνίδι εξόργισε το Ιράν
Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι απαγορεύτηκε στο Ιράν, καθώς σε μία σκηνή γίνεται μάχη ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν και συγκεκριμένα... στην Τεχεράνη.

Το Battlefield 3 κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη με πολύ καλές κριτικές και θεωρείται ο βασικότερος ανταγωνιστής του Call of Duty.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένα μαχητικό αεροπλάνο του αμερικανικού στρατού επιτίθεται εναντίον της Τεχεράνης, κάτι που εξόργισε το Ιράν.
Βενιζέλος : Η ΝΔ να καταλάβει ότι δεν είναι πια αντιπολίτευση!
"Η κυβέρνηση που λαμβάνει και εφαρμόζει αυτές τις αποφάσεις είναι μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ", τόνισε ο υπουργός των Οικονομικών... από τη Θεσσαλονίκη, μία μέρα μετά την αποστροφή του για αντιπολιτευόμενους της συμπολίτευσης και συμπολιτευόμενους της αντιπολίτευσης.
ΕΩΣ 200 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ ΔΝΤ
Η ευρωπαϊκή πρόταση για τη διοχέτευση δανείων από τις κεντρικές τράπεζες μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ενδέχεται να προσφέρει έως 200 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, σύμφωνα...

 με πηγές προσκείμενες στο θέμα τις οποίες επικαλείται σήμερα το Bloomberg.
"Εγώ, θα τους τουφέκιζα όλους. Θα τους έβγαζα έξω και θα τους εκτελούσα μπροστά στις οικογένειές τους", είπε ο παρουσιαστής, που έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο.Σάλο έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι δηλώσεις ενός γνωστού παρουσιαστή του BBC ο οποίος πρότεινε "να εκτελούνται μπροστά στις οικογένειές τους" οι δημόσιοι υπάλληλοι που απέργησαν την Τετάρτη διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις τους.
Και ενώ οι μεγάλες δυνάμεις ασχολούνται με υποβρύχια σε άλλες χώρες... δείτε το παραστατικό, καυστικό συνάμα σατιρικό παράδειγμα..
Απεργία σήμερα στον ΟΑΕΔ
Σήμερα θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, αφού η Ομοσπονδία υπαλλήλων του Οργανσιμού κύρηξε εικοσιτετράωρη απεργία. 

Αίτημα των εργαζομένων η ενίσχυση του προσωπικού του οργανισμού. 
Δάνεισαν φτηνά τη Γερμανία και τώρα χάνουν
Όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες ή εταιρείες που δάνειζαν επί δύο χρόνια και πλέον το γερμανικό Δημόσιο με επιτόκια 1,7%-1,8%, τις τελευταίες ημέρες βλέπουν ότι έχασαν χρήματα από το κεφάλαιό τους διότι απλά έπεσαν οι τιμές και η απόδοση (επιτόκιο) πήγε στο 2,3%-2,28%.
Φρέσκα και νόστιμα! Η βάση για δεκάδες συνταγές, αλλά και μια εξαιρετική ιδέα για το πιο υγιεινα σνακ. Τρόφιμα που αγαπούν τον Χειμώνα, αλλά και τη σιλουέτα σου. Φρόντισε να τα βάλεις στη διατροφή σου και να εκμεταλλευτείς τις ευεργετικές τους ιδιότητες και για την υγεία σου.

Η ομάδα διαιτολόγων του Δημήτρη Γρηγοράκη σου εξηγεί γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς να έχεις τα τρόφιμα αυτά πάντα στο τραπέζι σου.