follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Μεγάλο ταλέντο ένας 17χρονος στη Ζωγραφική
Τα ρεαλιστικά σχέδια με μολύβι τραβούν πάντα το ενδιαφέρον. Ωστόσο, όλα τα σχέδια που έχετε δει μέχρι τώρα μάλλον δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά που θα δείτε στην συνέχεια.

Ο καλλιτέχνης ονομάζεται Φρέντο, και είναι μόλις 17 ετών. Γεννήθηκε στη Χιλή... και ξεκίνησε να ασχολείται σοβαρά με το σχέδιο από τα 15 του.
Παπαδήμος: Η Ελλάδα έχει πρόγραμμα τριετίας
«Αν τα ήδη ψηφισθέντα μέτρα εφαρμοστούν, δεν θα χρειαστούν νέα»

«Μεγάλο βήμα προς τη δημοσιονομική σύγκλιση και ενοποίηση της ευρωζώνης» χαρακτήρισε τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος από τις Βρυξέλλες, διευκρινίζοντας
Νέες χρηματοδοτήσεις 135 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) υπέγραψε χτες δύο συμβάσεις συνολικού ύψους 135 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας στην Ελλάδα.

1. 85 εκατ. ευρώ χορηγούνται για τη σύσταση Ταμείου Αστικής Ανάπτυξης (ΤΑΑ) με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, το οποίο θα επενδύει σε έργα αστικής ανάπτυξης σε διάφορες περιφέρειες της χώρας. Η ΕΤΕπ ενήργησε με την ιδιότητα του Διαχειριστή του Ταμείου Χαρτοφυλακίου JESSICA Ελλάδας.
Τι είναι αυτές οι λωρίδες στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη;
Το ρομπότ Opportunity που βρίσκεται στην επιφάνεια του “κόκκινου πλανήτη”, έκανε μία ιδιαιτέρως σημαντική ανακάλυψη, αφού καθώς εξερευνούσε τον Άρη, “σκόνταψε” πάνω σους μακρόστενους σχηματισμούς που βλέπετε στην φωτογραφία, και θυμίζουν έντονα τις λωρίδες διαγράμμιση στους δρόμους των πόλεων!
«Η Αμερική θα γίνει πεδίο μάχης»
Νέο μήνυμα από τους Anonymous για το νόμο «National Defense Authorization»

Η διαβόητη ομάδα χάκερ, Anonymous, έδωσε στην κυκλοφορία ένα βίντεο σχετικά με ένα νομοσχέδιο το οποίο πέρασε από την Γερουσία, και μάλιστα με ψήφους 97 προς 3.
Ολική έκλειψη Σελήνης σήμερα
Εντυπωσιακές φωτογραφίες προηγούμενων εκλείψεων

Μια εντυπωσιακή έκλειψη σελήνης θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδος.
Ανακάλυψη μπορεί να οδηγήσει στην ίαση του καρκίνου!
Δεκαεφτάχρονη κερδίζει 100 χιλ. δολάρια για τη δημιουργία αντικαρκινικών σωματιδίων

Στην ηλικία των 17 ετών πολλοί ασχολούνται με διάφορα πράγματα, άλλοι με τον αθλητισμό, άλλοι με το να ζήσουν απλά την εφηβεία τους, άλλοι με τα μαθήματά τους και το πως θα καταφέρουν να περάσουν στην σχολή που επιθυμούν. Μία δεκαεφτάχρονη, όμως, εργάζεται πάνω σε μία πρωτοποριακή θεραπεία ενάντια του καρκίνου, που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανάπτυξη μίας πλήρως αποτελεσματικής ίασης της ασθένειας.
Με ευθεία απειλή δολοφονίας του εκδιώχθηκε από την εξουσία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μετά από "ομηρία" 242 ημερών, αφ'ότου προειδοποιήθηκε ότι επίκειται η δολοφονία του λόγω της ανεξάρτητης ανάπτυξης ελληνορωσικών σχέσεων με επίκεντρο τους αγωγούς και της ελληνορωσική αμυντική συνεργασία.
Σε «καλό αποτέλεσμα», που θα επιτρέψει στο ευρώ να ανακτήσει την αξιοπιστία του, κατέληξε, σύμφωνα με την Άνγκελα Μέρκελ, η σύνοδος κορυφής της ΕΕ.

«Καταλήξαμε μετά από μακρές διαπραγματεύσεις σε ένα καλό αποτέλεσμα» είπε στους δημοσιογράφους η Γερμανίδα καγκελάριος και πρόσθεσε: «Θα οικοδομήσουμε μια δημοσιονομική ένωση για το ευρώ, που θα είναι ταυτόχρονα και μια ένωση σταθερότητας».
Παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς
Έχει υπολογιστεί ότι κάθε χρόνο πληρώνονται σε όλο τον κόσμο για δωροδοκίες 1 τρισεκατομμύριο δολάρια γεγονός που εντείνει τη διαφθορά και συμβάλλει στην υπονόμευση του μέλλοντος των επερχόμενων γενεών. Κάθε πράξη δωροδοκίας συμβάλλει στη φτώχεια, αποτελεί τροχοπέδη στην πρόοδο και αποστερεί πόρους για επενδύσεις.
Σεισμός 4,7 Ρίχτερ σε απόσταση αναπνοής απο την Γαύδο
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 (mb) βαθμών της κλίμακας Ριχτερ σημειώθηκε στις 10:14 το πρωί στην θαλάσσια περιοχή Νότια των Χανίων σε απόσταση 9 χιλιομέτρων Νοτιοδυτικά της Γαύδου και 69 χιλιομέτρων Νότια της Παλαιόχωρας.
Γλυπτά χρώματος με ηχητικές δονήσεις
To δημιουργικό γραφείο Dentsu, συνεργάστηκε με τον φωτογράφο Linden Gledhill για τη δημιουργία αυτής της σειράς των γλυπτών χρώματος χρησιμοποιώντας ηχητικές δονήσεις. H σειρά ήταν μέρος μιας εκστρατείας για PIXMA μάρκα εκτυπωτή μελανιού της Canon.
Η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου
Εικόνες που μας κάνουν να ζηλεύουμε! Αν θέλετε να κολυμπήσετε στη μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι την Χιλή και συγκεκριμένα στο θέρετρο San Alfonso del Mar της επαρχίας Algarrobo.
O Sam Lessin, στέλεχος της εταιρείας του Facebook, επιβεβαίωσε την Τρίτη, ότι η νέα εμφάνιση της υπηρεσίας με την υποστήριξη του Timeline, ξεκινάει να προσφέρεται στο κοινό της Νέας Ζηλανδίας και σύντομα θα επεκταθεί η αλλαγή και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Καλλιτέχνες του δρόμου δημιουργούν εκπληκτικά έργα τέχνης που ξεγελούν το μάτι και εντυπωσιάζουν!
τα πιο όμορφα στον κόσμο
Ποιος πίνακας ζωγραφικής θα μπορούσε να θεωρηθεί ο ωραιότερος του κόσμου; Ποια παραλία, ποιο άγαλμα, ποιο…νεκροταφείο; Βρεθήκαμε μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση:


Να περιορίσουμε τα αμέτρητα πράγματα που έχουμε δει, στα 30 πιο ωραία.
Πόσα δολάρια μπορεί να βγάλει μια ιστοσελίδα;

Αυτή η ερώτηση μου μπήκε στο μυαλό και το έψαξα λίγο παραπάνω το θέμα και σας παρουσιάζω τις 10 πιο κερδοφόρες σελίδες.
Πράσινα Πανεπιστήμια
H εισαγωγή στα προγράμματα σπουδών των Πανεπιστημίων αντικειμένων για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη μελετάται από τα ιδρύματα, όπως επισήμαναν οι πρυτάνεις τους στην ημερίδα που οργανώθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι τα πανεπιστήμια αρχίζουν δράσεις για ένα «πράσινο πανεπιστήμιο» σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, αλλά και αξιοποίησης των φυσικών τους πόρων.
Η εξέλιξη των Ελλήνων με καπέλα




















not-another-greek-blog.blogspot.com
Facebook - Επιθέσεις σε Ελληνικά προφίλ
Μία πρωτοφανής μαζική επίθεση εναντίον Ελλήνων χρηστών του Facebook, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορία που κοινοποιήθηκε στο SecNews...
Προς απαγόρευση το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Στην αύξηση της τιμής των τσιγάρων αλλά και στην απαγόρευση εμπορίας και χρήσηςηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία περιέχουν νικοτίνη, προσανατολίζεται το υπουργείο Υγείας σε μια προσπάθεια μείωσης του καπνίσματος...

Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Αντώνης Δημόπουλος, η απαγόρευση προκύπτει έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), ενώ υπάρχουν και εισηγήσεις για αύξηση κατά 20% στην τιμή των τσιγάρων, που θα αφορά και την πώληση των στριφτών τσιγάρων, των οποίων η κατανάλωση έχει αυξηθεί καθώς είναι φθηνότερα.
Android Market 10 Billion Downloads
Με την αφορμή αυτή προσφέρονται σε συμβολική τιμή επιλεγμένες εφαρμογές

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η ανάπτυξη του καταστήματος εφαρμογών της Google. Το Android Market της εταιρείας, έφτασε ήδη και ξεπέρασε τον αριθμό ρεκόρ των 10 δισεκατομμυρίων downloads.

AMOLED
Η Samsung παρουσίασε ένα εντυπωσιακό φουτουριστικό βίντεο, με την οθόνη AMOLED, μια απίστευτη οθόνη που πιθανότατα να αποτελέσει το tablet του μέλλοντος..
Kepler-22b
Δύο χρόνια αφότου εντόπισαν τον Kepler-22b, επιστήμονες της NASA επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μια υπερ - Γη που πληρεί τις προϋποθέσεις για να υποστηρίξει ζωντανούς οργανισμούς.

Ο πλανήτης - υπερδιπλάσιος σε μέγεθος από τη Γη- βρίσκεται στο κέντρο της «κατοικήσιμης ζώνης» του άστρου του. Παρότι και άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι είναι πολύ πιθανή η ύπαρξη σωμάτων με νερό σε υγρή μορφή, είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται, με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου Kepler, το οποίο «είδε» τον πλανήτη να περνά τρεις φορές μπροστά από το άστρο του.
Εξωγήινο Διαστημόπλοιο στον Ερμή
Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου με τους επιστήμονες να απορούν τι μπορεί να είναι αυτό το φωτεινό αντικείμενο δίπλα στον πλανήτη Ερμή.
chopsticks
Ένα αξεσουάρ μαγειρικής συνυφασμένο με τη διεθνή κουζίνα...

Όταν ο πληθυσμός της αρχαίας Κίνας άρχισε να  πληθαίνει (1766-1122 πΧ), τα συστατικά μαγειρικής έπρεπε να συντηρούνται με κάποιο τρόπο για να είναι αρκετά για όλους. Αυτό έκανε τους κατοίκους να κόβουν σε μικρότερα κομμάτια το φαγητό τους για να μπορούν να μαγειρεύουν ευκολότερα και πιο οικονομικά.
Το φιλμ Γνωστό Σύμπαν παίρνει τους θεατές από τα Ιμαλάια και μέσω της ατμόσφαιρας μας οδηγεί στο σκοτεινό διάστημα έως το λυκόφως του Big Bang. Κάθε αστέρι, πλανήτης και κβάζαρ που βλέπετε στην ταινία είναι δυνατόν να φανεί σωστά λόγω του πιο πλήρους χάρτη του σύμπαντος τεσσάρων διαστάσεων που υπάρχει, ο Άτλας του Ψηφιακού Σύμπαντος, που συντηρείται και ενημερώνεται από αστροφυσικούς στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
Το σκηνικό μοιάζει να στήθηκε για ταινία επιστημονικής φαντασίας: δύο ομόκεντρες μεταλλικές σφαίρες, γεμάτες με 13 τόνους λιωμένου νατρίου, περιστρέφονται μέσα σε ένα ατσάλινο προστατευτικό κουβούκλιο, προσομοιώνοντας τον πυρήνα της Γης...
Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται…

Ένας καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι έχει καταφέρει να σπάσει το επί 500χρόνια καλά κρυμμένο μυστήριο γύρω από τη “Μόνα Λίζα”.

Ο ερασιτέχνης καλλιτέχνης, εντόπισε μιας σειρά ζώων ζωολογικού κήπου κρυμμένα στη ζωγραφική.


Ο Ron Piccirillo, θεωρεί ότι μπορείτε να δείτε το κεφάλι ενός λιονταριού,
Τα σκυλάδικα τραγούδια σε όλο τους το μεγαλείο! Δείτε τους καλύτερους στίχους που πέρασαν από την ιστορία.

Βασανιστείτε! Διαβάστε.. όσο αντέχετε!
Το καλοκαίρι ο Steve Jobs, σε μια από τις τελευταίες του ενέργειες ως CEO της Apple, είχε παρουσιάσει στις δημοτικές αρχές του Cupertino, τα σχέδιά του για το Apple Campus 2, το νέο φουτουριστικό κτίριο των αρχηγείων της εταιρείας.Οι συνεννοήσεις έχουν προχωρήσει, καθώς είναι επικερδείς και συμφέρουσες και για τα δύο συμβαλλόμενα μέρη, τόσο την Apple, όσο και τις Αρχές του Cupertino,
Διόρθωση

Κανονικά θα κινηθούν οι συρμοί του Μετρό την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου , καθώς ανεστάλη η 48ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι μετά από παρέμβαση του προέδρου τους.
Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία δηλώνει ο Robin Williams, μια δήλωση, την οποία οι περισσότεροι από τους πολιτικούς μας δεν θα έκαναν ποτέ…

«Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις..
Διώχνουν Ετοιμόγεννες από Νοσοκομεία επειδή δεν έχουν να πληρώσουν
Την αντίδραση της Πρωτοβουλίας Γυναικών ενάντια στο χρέος και στα μέτρα λιτότητας...

και της "Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών", προκάλεσε... η είδηση ότι δημόσιο νοσοκομεία αρνούνται να περιθάλψουν ετοιμόγεννες που δεν μπορούν χρήματα, ώστε να επωμιστούν το βάρος των εξόδων της γέννας.
Άγγλοι ξεσαλώνουν
Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.

Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:
Ελλάδα όπως θα έπρεπε
Αυτή η φωτογραφία της θάλασσας και του όμορφου νησιού, γεμάτη γαλήνη και αισιοδοξία δυστυχώς δεν είναι ότι σκέφτεται κανείς πλέον όταν ακούει στο όνομα Ελλάδα..

Η σημερινή εικόνα που φαίνεται στην παγκόσμια κοινότητα και που δυστυχώς βασανίζει τον Έλληνα πολίτη, σκιαγραφείται με μία σοκαριστικά παραστατική εικόνα, που μόνο αυτή που βλέπετε τώρα (αριστερά) δεν θυμίζει..

Μια εικόνα που προκαλεί αποτροπή και θλίψη.. δείτε..
Ποσό που προκαλεί …ίλιγγο για πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου
Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με την είδηση πως το πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου στοίχισε 800.000 ευρώ.

Ο κ. Πάγκαλος, φρόντισε να ανακαλέσει τις αποσπάσεις και τους διορισμούς των Ειδικών Συμβούλων, Ειδικών Συνεργατών και Μετακλητών Υπαλλήλων, που υπηρετούσαν στο Πολιτικό Γραφείο του «ομωνύμου» του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Παπανδρέου.
Ο ιαπωνικός όμιλος Meiji ανακοίνωσε την ανάκληση βρεφικού γάλακτος σε σκόνη μετά από τον εντοπισμό ραδιενεργού καισίου στο προϊόν.

Το εργοστάσιο της Meiji βρίσκεται σε απόσταση περίπου 320 χιλιομέτρων από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, όπου τον περασμένο Μάρτιο σημειώθηκε το μεγαλύτερο πυρηνικό ατύχημα μετά από το Τσερνόμπιλ.
7 Φόροι ως το τέλος του έτους
Ούτε σε ένα, ούτε σε δύο, αλλά απέναντι σε 7 χαράτσια θα βρεθούν οι φορολογούμενοι μέχρι το τέλος του έτους. Συγκεκριμένα, μέσα στο Δεκέμβριο, αναμένεται να σταλούν από τις εφορίες και θα πρέπει να πληρωθούν η έκτακτη εισφορά, το τέλος ακινήτων (μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ), καθώς και ο φόρος εισοδήματος για τις δηλώσεις που εκκαθαρίστηκαν εντός του Νοεμβρίου και τα νέα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας.
Google Chrome vs. Internet Explorer
Αστειάκι..



























9gag.com
Οι υπάλληλοι της Apple σύμφωνα με νέα ανακοίνωση, απαγορεύεται να μιλάνε online για την Apple και τα προϊόντα της.

Αρκετές φορές στο παρελθόν υπάλληλοι της Apple έχουν ξεχάσει συσκευές που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει σε bar, ενώ πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν σε online κοινότητες και μιλάνε για τα προϊόντα που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η εταιρία με αποτέλεσμα να διαρρέουν πληροφορίες.

Η κρισιμότερη σύνοδος για το μέλλον του κοινού νομίσματος της Ευρώπης αρχίζει αύριο στις Βρυξέλλες υπό την προεδρία του Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει ότι «δεν είναι απαραίτητη μία νέα ευρωπαϊκή συνθήκη» ούτε οι τροποποιήσεις των υφιστάμενων συνθηκών, που πρότειναν Μέρκελ και Σαρκοζί. «Δεν χρειάζονται ούτε δημοψηφίσματα, ούτε επικυρώσεις από τα κοινοβούλια» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στο παραπέντε της διήμερης Συνόδου Κορυφής.
SETI: τρία γιγαντιαία Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα πλησιάζουν την Γη
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο SETI τρία γιγαντιαία Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα πλησιάζουν την Γη, μάλιστα ο Αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI... (δεν θα πρέπει να τον συγχέουμε με τον Craig Kasnoff) ανακοίνωσε ότι, το μήκος του ενός από αυτά, πλησιάζει τα 240 χιλιόμετρα και η προσέγγιση τους στην Γη αναμένετε, στα μέσα Δεκεμβρίου του 2012.


Μέχρι εδώ όλα καλά, τα περίεργα όμως άρχισαν να συμβαίνουν από τότε που αυτή η έρευνα είδε το φως της δημοσιότητας.
Άντρες
Οι γυναίκες που ψάχνουν τον ιδανικό άντρα ουσιαστικά αποζητούν 3 βασικά χαρακτηριστικά. 

Μεμονωμένα είναι όλα τους θετικά.. όταν όμως συνδυαστούν ανά δύο τότε ίσως καταστροφικά.. 

Μία γυναίκα όμως απαιτητική που ζητά και τα 3 ίσως πρέπει να ψάξει βάσει σχεδίου, για..
Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2012
Συγκεκριμένα συνολικά ψήφισαν 299 βουλευτές , εκ των οποίων 258 ψήφισαν υπέρ και 41 βουλευτές ψήφισαν κατά.

«Ναι» στον προϋπολογισμό ψήφισαν οι βουλευτές των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
To HTML 5 κάνει αυτό το συγκρότημα το προσωπικό σας «μουσικό κουτί»
Η μαγεία του HTML 5 συνδυασμένη με τη μουσική. Αν αγαπάτε την μουσική, και πιθανότατα η απάντηση να είναι ναι, τότε θα διαπιστώσετε ότι το να «διευθύνετε» και να οργανώσετε ένα κομμάτι χάρη στην τεχνολογία του HTML5 είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία.
Aν ο Aϊνστάιν ήταν «τεμπέλης»
Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν ο κόσμος, αν ο
Aϊνστάιν ήταν τεμπέλης; ...

-Δεν θα είχαμε bar codes

-Δεν θα υπήρχαν ανιχνευτές καπνού και δεν θα είχαν τελειοποιηθεί τα συστήματα πυρασφάλειας
Ηρεμία στο κέντρο μετά τις «μάχες» στη Βουλή
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών και αριστερών οργανώσεων, για την επέτειο των τριών χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Κοιτάσματα Φυσικού Αερίου θα διπλασιάσουν το Κυπριακό Εισόδημα
Εντυπωσιακή θα είναι η επίδραση της εξόρυξης φυσικού αερίου στην οικονομία της Κύπρου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του καθηγητή κ. Μιχάλη Οικονομίδη.

Όπως αποκαλύπτει με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, εάν τα έσοδα από το αέριο αξιοποιηθούν ορθολογικά, τότε μέσα σε βάθος χρόνου οι οικονομικές δυνατότητες των Κυπρίων θα εκτοξευθούν σε μέγεθος μεγαλύτερο από το διπλάσιο.