follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Θαυμασμό προκαλεί το κατόρθωμα του καπετάνιου James Henry, που έμαθε να διαβάζει σε ηλικία 92 ετών και έγραψε βιβλίο σε ηλικία 98. Tόσα χρόνια κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι αγράμματος.

Μέχρι που έγινε 92 ετών ο καπετάνιος Τζέιμς Χένρι δεν έμαθε ποτέ να διαβάσει. Ούτε, όμως, το παραδέχθηκε και ποτέ. Όταν έβγαινε για φαγητό, κοιτούσε τον κατάλογο και μόλις κάποιος έδινε παραγγελία έλεγε:
Γιαπωνέζοι επιστήμονες προσπάθησαν να εξηγήσουν γιατί δημιουργείτε μποτιλιάρισμα στους δρόμους των πόλεων χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος (π.χ τρακάρισμα ή κάποιος κλειστός δρόμος).

Έτσι λοιπόν, έβαλαν σε μία κυκλική πίστα 22 αυτοκίνητα και τους είπαν να κάνουν τον κύκλο με σταθερή ταχύτητα 30 χιλιομέτρων την ώρα.
Αριστερόχειρες και τα χαρακτηριστικά τους
Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται αποκλειστικά αριστερόχειρες και άλλοι που κάνουν χρήση και των δυο χεριών.

Στον τέταρτο μήνα της κύησης ανακοινώνεται η βιολογική απόφαση το ποιον δρόμο θα ακολουθήσει το έμβρυο. Για έναν ανεξήγητο μέχρι τώρα λόγο το φαινόμενο παρατηρείται πιο συχνά στα αγόρια.
άγνωστος διαδηλωτής πρόσωπο της χρονιάς
Το Time ανακήρυξε πρόσωπο της χρονιάς τον άγνωστο διαδηλωτή και δε θα μπορούσε να είχε πράξει σωστότερα..
Ασκήσεις για το λαιμό





















από το facebook page:ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΙΤΑ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΑΣΑ 14 ΜΕΡΕΣ
$1.6 δις πλήρωσε η Siemens για να “καθαρίσει” στην Αμερική
Έξι πρώην στελέχη της Siemens κατηγορούνται από τις αμερικανικές αρχές, ότι επιχείρησαν να δωροδοκήσουν αξιωματούχους της Αργεντινής με το ποσό των $100 εκ. σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν συμβάσεις ύψους $1 δις.

Όπως γράφει η Washington Post στις έρευνες συμμετείχε και η Siemens, η οποία δαπάνησε το ποσό των $1.6 δις για να διευθετήσει τις κατηγορίες τόσο στην Αμερική όσο και στην Γερμανία, από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο που συγκλόνισε και την Ελλάδα.
Ένας 26χρονος φοιτητής ανάπτυξης λογισμικού, ομολόγησε σε δικαστήριο ότι εισέβαλε ως hacker στα "άδυτα" του facebook, προκαλώντας αναστάτωση από την ίδια την ιστοσελίδα έως και το... FBI.

Σύμφωνα με το BBC, ο Glenn Mangham παραδέχθηκε την ενοχή του, σημειώνοντας ωστόσο, ότι σκοπός του ήταν να δείξει, πώς τα site κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να βελτιώσουν τους κανόνες ασφαλείας.
Ένα ενδιαφέρον διάγραμμα το οποίο παρουσιάζει τον δείκτη διαφθοράς σε συσχέτιση με τον δείκτη της ανθρώπινης ανάπτυξης.
Τι κερδίσαμε από την απόφαση της Χάγης
του Κωνσταντίνου Χολέβα, Πολιτικός Επιστήμων

Ναι, τυπικά είναι καταδίκη. Αλλά, αν την διαβάσει κάποιος προσεκτικά, η απόφαση του Δικαστηρίου Διεθνούς Δικαίου της Χάγης εμπεριέχει αρκετά θετικά στοιχεία για την Ελλάδα.

Οι συνήθεις ηττοπαθείς, μεμψίμοιροι και οπαδοί των εθνικών υποχωρήσεων βρήκαν ευκαιρία και πάλι να κατηγορήσουν τον εθνικισμό, τον Αντώνη Σαμαρά, τον... Μέγα Αλέξανδρο και κάθε σκέψη περί δυναμικής εξωτερικής πολιτικής.
17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Ανοίξτε τους λογαριασμούς μας!
Με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να ερευνηθούν όλοι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αδήλωτες καταθέσεις.

Την ίδια επιστολή είχαν στείλει στον κ.Πετσάλνικο την περασμένη εβδομάδα ο κ. Μανώλης Μπετενιώτης (ΠΑΣΟΚ) και η κυρία Μαρία Κυριακοπούλου (ΠΑΣΟΚ).
Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται το νοσοκομείο Λαμίας όπως και ο συνεργάτης του Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον οποίο είχε σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Οι καταγγελίες του Δημάρχου Στυλίδας στο LamiaReport είναι πολύ σοβαρές και όπως είπε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο τις έκανε στην Αστυνομία και στους άνδρες της Ασφάλειας, που μετέβησαν στο νοσοκομείο.
colour picker pen
Το color picker pen είναι ένα μοναδικό στυλό - gadget το οποίο μπορεί να σκανάρει κάθε χρώμα που επιθυμείτε και στη συνέχεια να γράψετε στην αντίστοιχη απόχρωση! 


Έρχονται ταχύτεροι και με λιγότερο βάρος υπολογιστές
Το δρόμο ανοίγουν τα τρισδιάστατα τρανζίστορ. Από το επόμενο έτος, οι υπολογιστές θα είναι δυνατόν να εξοπλιστούν με τρισδιάστατα τρανζίστορ, τα οποία δηλαδή θα διαθέτουν και την κατακόρυφη συνιστώσα στις διαστάσεις τους, εν αντιθέσει με αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα. Η νέα αυτή δομή θα επιτρέψει μικρότερες gates, οι οποίες συνιστούν το τμήμα εκείνο που επιτρέπει στα τρανζίστορ, να κατευθύνουν την ροή του ρεύματος και την έντασή του.
Παρέμβαση Παπαδήμου μέσω blog
Την πεποίθηση  ότι «η κυβέρνηση προχωρά αποτελεσματικά στην εφαρμογή των μέτρων που περιέχονται  στο πρόγραμμά της» εξέφρασε με παρέμβασή  του στο blog του ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος.
 ΔΝΤ: Αποτύχαμε, κόψτε μισθούς
Άγρια λιτότητα 10ετίας μετά το καλοκαίρι της αποτυχίας

Ορίζοντα δεκαετίας για να καλυφθεί το χάσμα της ανταγωνιστικότητας, νέες αιματηρές παρεμβάσεις στο εργασιακό, τσουνάμι νέων μέτρων που περιλαμβάνουν περικοπές δαπανών ύψους 7,7 δισ. ευρώ, νέες ανατροπές στα κλειστά επαγγέλματα και απελευθέρωση των οδικών μεταφορών καταγράφει μεταξύ άλλων η τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Οι φυσικοί ανακοίνωσαν ότι δύο πειράματα στον LHC (ATLAS και CMS) είδαν ενδείξεις του Higgs με την ίδια περίπου μάζα, φέρνοντας έναν τεράστιο ενθουσιασμό στις τάξεις των φυσικών. Το απλό γεγονός ότι τόσο ο ανιχνευτής ATLAS όσο και ο CMS φαίνεται να είδαν την ίδια σχεδόν μάζα ήταν αρκετό για να προκαλέσει ένα τεράστιο ενθουσιασμό στην κοινότητα της φυσικής των σωματιδίων.
Οι 117 βουλευτές που ζητάνε αποζημιώσεις εκατομμύρια ευρώ!
Η λίστα της Ντροπής

Την ώρα που η πλειοψηφεία του κόσμου στην κυριολεξία πεινάει ή τα βγάζει παρά πολύ δύσκολα πέρα, οι ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ των δυο κομμάτων που μας έφεραν ως εδώ (ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ) ζητάνε δεκάδες εκατομμυρια ευρώ αναδρομικά για αυξήσεις που οι ίδιοι ψήφισαν αλλα τελικά δεν πήραν, αλλά και δεκάδες άλλα για αποζημιώσεις για ηθική βλάβη!

Για τέτοια αλητεία μιλάμε! Στην λίστα περιλαμβάνονται και ηχηρά ονόματα απο πρώην και νυν υπουργούς.


Δείτε τους εδώ:
Άγαλμα Ελευθερίας γελοιογραφία βάσει εποχών

www.rokakias.gr
Την ίδια μέρα προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί στους επιδοτούμενους ανέργους το δώρο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
Την ίδια μέρα θα προπληρωθούν, τα επιδόματα ανεργίας και τα.. επιδόματα για τους μακροχρόνιους ανέργους, τα οποία καταβάλλονται κανονικά από τις 21 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι και την 1η Ιανουαρίου του 2012.
τσιγάρο δηλητήρια
Παρακάτω σας παραθέτουμε τα 22 δηλητήρια που περιέχει ένα τσιγάρο...
Πως ήταν όταν πρωτοπαρουσιάστηκαν στο κοινό το Facebook, το Twitter, το Youtube αλλά και μερικά ακόμα από τα διασημότερα sites του παγκόσμιου κυβερνοχώρου;

Πλέον τα επισκεπτόμαστε σχεδόν καθημερινά, ενώ ανήκουν (ή άνηκαν στο πρόσφατο παρελθόν) στους πιο δημοφιλείς ιστότοπους του πλανήτη...
Φουτουριστικά σπίτια
Δείτε εντυπωσιακά, φουτουριστικά..σπίτια
Η ηλεκτροκίνητη μηχανή «BOXX» στην παραγωγή
Η περίεργη μοτοσικλέτα με μήκος μόλις ένα μέτρο!

Η περίεργη μοτοσικλέτα αμερικανικής καταγωγής που ακούει στο όνομα «BOXX» κινείται αποκλειστικά από ηλεκτρική ενέργεια, ενώ το μήκος της είναι το μόλις 1 μέτρο!
Χειρόγραφα του Νεύτωνα στο διαδίκτυο
Το ένα περίπου πέμπτο του αρχείου του Νεύτωνα που διατηρεί το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ διατίθεται για πρώτη φορά στο διαδίκτυο

Διαδικτυακή πρόσβαση στα ψηφιοποιημένα και πρωτότυπα έργα του Ισαάκ Νεύτωνα προσφέρει το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ όπου δίδασκε ο διάσημος σπουδαίος φυσικός και μαθηματικός.
Η NASA έχασε 500 πετρώματα από σελήνη και κομήτες!
O γενικός επιθεωρητής της υπηρεσίας ανακοίνωσε ότι 500 δείγματα σεληνιακών βράχων μετεωριτών, σκόνης από κομήτες και άλλων υλικών έχουν κλαπεί ή χαθεί τις τελευταίες δεκαετίες.



«Διαπιστώσαμε ότι τα αρχεία της NASA είναι ανακριβή και ότι οι ερευνητές δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πού βρίσκονται όλα τα δείγματα που δανείστηκαν» καταλήγει το πόρισμα του επιθεωρητή.
Ιαπωνικός
Με επιτυχία εκτοξεύτηκε ο δορυφόρος – ραντάρ της Ιαπωνίας, από το διαστημικό κέντρο Τανεγκασίμα, στη νότια επαρχία Κογκοσίμα.  

Μέρος της αποστολής του δορυφόρου Η-2Α είναι η συλλογή στοιχείων για φυσικές καταστροφές αλλά και η συγκέντρωση πληροφοριών ειδικά από τη Βόρεια Κορέα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.
Skype: Κενό ασφαλείας προδίδει την «τοποθεσία» χρήστη
Το New York University’s Polytechnic Institute ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας στο Skype, το οποίο δεν προστατεύει τις «τοποθεσίες» των χρηστών του Skype αλλά ούτε και την P2P δραστηριότητα διαμοιρασμού των χρηστών του, κάτι που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν χάκερ.

Σε νέο δανεισμό προχωρά σήμερα το Δημόσιο
Σε αναζήτηση 1,25 δισ. ευρώ

Στην έκδοση εντόκων γραμματίων 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου και ύψους 1,25 δισ. ευρώ προχωρά σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
Δεν αρκεί μια προφορική ή γραπτή δήλωσή τους

Για να παραιτηθούν οι βουλευτές από τις αξιώσεις που διεκδικούν με τις προσφυγές τους στα διοικητικά δικαστήρια δεν αρκεί μια δήλωση τους, γραπτή ή προφορική, στα Μέσα Ενημέρωσης.
Πιο ευάλωτες στην κατανάλωση αλκοόλ φαίνεται ότι είναι οι γυναίκες με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, όπως δείχνουν έρευνες ειδικών επιστημόνων.


Βρετανοί επιστήμονες από το London School of Economics (LSE) διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες απόφοιτοι πανεπιστημίων τείνουν να καταναλώνουν περισσότερο αλκοόλ σε σχέση με τις λιγότερο μορφωμένες.
Η Τρόικα ζητά κατάργηση του βασικού μισθού
Μπορεί, μέχρι στιγμής, οι αξιωματούχοι της τρόικας να μη θέτουν θέμα κατάργησης 13ου και 14ου μισθού αλλά επανήλθαν στο αίτημά τους για συρρίκνωση του βασικού μισθού των 751 ευρώ!
Οι κάτοχοι των Nokia N8, E7, X7,C6-01, C7, Oro, E6 και 500 μάλλον θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για το νέο Symbian Belle γιατί όπως φαίνεται δεν θα διατεθεί φέτος.


Σύμφωνα με το All About Symbian, η Nokia δήλωσε ότι οι συγκεκριμένες συσκευές θα αποκτήσουν το Symbian Belle κάποια στιγμή στις αρχές του 2012.
Είναι λεπτό, είναι ultrabook, είναι το νέο LG Xnote Z330. Πρόκειται για ακόμη ένα Ultrabook, ένα αρκετά λεπτό laptop, που έρχεται να μπει δυνατά στην αγορά. 

Στα εσωτερικά του κρύβεται ένας Intel i5 ή Intel i7 Sandy Bridge επεξεργαστής με 4GB μνήμης, 120GB SATA3 SSD σκληρός για τρελές ταχύτητες, USB3.0 θύρες γιατί το USB2.0 είναι πλέον παλιό και φυσικά 13.3″ οθόνη στα 1366×768 pixel. Επιπλέον, με το Fastboot, τεχνολογία της LG για γρήγορο boot, το LG Xnote Z330 μπορεί και ξεκινάει το λειτουργικό του σε 10 μόλις δευτερόλεπτα.
Η Sony Ericsson δεν έχει ανακοινώσει επίσημα απολύτως τίποτα αλλά αν κρίνω από τις φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά πρέπει να είμαστε μόλις μερικές ημέρες/εβδομάδες μακρυά από την επίσημη εμφάνιση του Sony Ericsson Arc HD στην αγορά.

Το Sony Ericsson Arc HD έρχεται με οθόνη 4.3 ιντσών και ανάλυση 1280 x 720 pixels με την βοήθεια του Android 2.3.5. Ο αισθητήρας της κάμερας υποτίθεται ότι έχει ανάλυση 12 megapixel ενώ ο επεξεργαστής είναι dual core Snapdragon στο 1.5GHz και Adreno 220 GPU. Με αυτά τα specs η καταγραφή και η αναπαραγωγή full HD 1080p video θεωρείται δεδομένη.

Οι Πρυτάνεις προειδοποιούν για αναστολή λειτουργίας των ΑΕΙ
«Τα μεγάλα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα πανεπιστήμια λόγω των συντονισμένων πολιτικών υποχρηματοδότησης, συγχωνεύσεων φορέων της δημόσιας διοίκησης, μετακύλισης της χρηματοδότησης και της ευθύνης της φοιτητικής μέριμνας (σίτισης, στέγασης, συγγραμμάτων, νοσηλείας, κ.ά.) χωρίς βιώσιμο σχέδιο οδηγούν τα πανεπιστήμια σε αδιέξοδο, με άμεσο κίνδυνο ακόμα και αναστολής βασικών λειτουργιών τους».
Οι δημόσιοι υπάλληλοι μειώνονται κατά 150.000 ως το 2015
Τον κεντρικό στόχο της μείωσης του αριθμού των απασχολουμένων στο κράτος μέχρι το 2015 κατά τουλάχιστον 150.000 επαναβεβαίωσαν η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και οι εκπρόσωποι της τρόικας, που επισκέφθηκαν το υπουργείο. Ο σχετικός προγραμματισμός αποχωρήσεων - προσλήψεων αναμένεται σε μελέτη που θα παραδοθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Αδυνάτισμα, Fitness
Μήπως είσαι κι εσύ από εκείνες που δεν μπορούν με τίποτα να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο; Μην ανησυχείς. Σου συγκεντρώσαμε τους 10 βασικούς κανόνες που αν ακολουθήσεις θα χάσεις κιλά χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς... Πρόγραμμα θέλει και θέληση.
Προσφορές ενάντια στην κρίση!
Πεσμένες οι τιμές στη Θεσσαλονίκη

Με εορταστικές εκπτώσεις έως 70%, προσφορές και δώρα, ο εμπορικός κόσμος επιχειρεί να προσελκύσει τους καταναλωτές στη χριστουγεννιάτικη αγορά της Θεσσαλονίκης. Το «στοίχημα» της επιβίωσης επιχειρούν να κερδίσουν αυτόν το μήνα χιλιάδες επαγγελματίες, σε ένα κλίμα που μετά βίας μπορεί να χαρακτηριστεί... εορταστικό.
Φαρμακεία Απεργία
Προειδοποιητικός ο χαρακτήρας της απεργίας

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου οι φαρμακοποιοί ενάντια στην υποβάθμιση της φαρμακευτικής περίθαλψης και στην οικονομική ασφυξία των φαρμακείων.
Ενόψει του Euro 2012 Με απάνθρωπες μεθόδους προσπαθούν να τακτοποιήσουν οι αρχές της Ουκρανίας το θέμα των αδέσποτων ζώων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που η χώρα συνδιοργανώνει με την Πολωνία το καλοκαίρι του 2012.
Η Traxxas προσπαθεί τα τελευταία 25 χρόνια να κατασκευάσει το απόλυτο τηλεκατευθυνόμενο. Και το κατάφερε! Το καινούριο της όχημα, τo Traxxas XO-1 φτάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,3 δευτερόλεπτα, ενώ τελικιάζει στα 160χλμ/ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα...
Επικίνδυνο στέλεχος της γρίπης Η5Ν1 δημιούργησαν στην Ολλανδία
Σε επαγρύπνηση δηλώνουν ότι θα βρίσκονται τα υπουργεία Υγείας πολλών χωρών, μετά την ανακοίνωση ερευνητών στην Ολλανδία ότι δημιούργησαν ένα πολύ πιο επικίνδυνο στέλεχος της γρίπης των πτηνών Η5Ν1. Ο νέος ιός εξαπλώνεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και πιθανώς σκοτώνει το 60% των θυμάτων του.
UFO, τρικ, ή απλά ανεξήτητα; 

Ενώ Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα έχουν αναφερθεί από τον άνθρωπο από τότε που πρωτοκοίταξε τον ουρανό, το σύγχρονο φαινόμενο του «ιπτάμενου δίσκου» έχει μπει στη συνείδηση του κοινού από το 1947, το έτος που έγινε γνωστό το συμβάν του Roswell.
Τοποθετήστε το σωστό νούμερο..
Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Μέγαρο Μουσικής
Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο πολυθέαμα με τη συμμετοχή σπουδαίων τραγουδιστών, μουσικών, ηθοποιών και χορευτών που απευθύνεται στη φαντασία και την ωριμότητα των των παιδιών αλλά και στην ευαισθησία των μεγάλων παρουσιάζει το Μέγαρο Μουσικής.
Η Τρόικα επιστρέφει με νέα μέτρα
Πρόσθετα μέτρα ύψους 1,2 δισ. ευρώ και αυξήσεις έως 25% στα εισιτήρια των  αστικών συγκοινωνιών, του ΟΣΕ αλλά και  στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ φέρνει το νέο Μνημόνιο που παζαρεύει με την Τρόικα η κυβέρνηση.
I believe i can fly - Flight of the Frenchies
Δύο τρελοί Γάλλοι επιδιώκουν το επικίνδυνο και διεκπεραιώνουν αποστολές που κόβουν την ανάσα..

Γυρνώντας τον κόσμο απαθανατίζουν απίστευτες πτώσεις και ακροβατικά, δημιουργώντας μία ταινία γεμάτη αδρεναλίνη.. Η ταινία λέγεται "I believe i can fly - Flight of the Frenchies"

Δείτε το trailer..
Το ρωσικό αστροφυσικό παρατηρητήριο Spectr-R, το οποίο τέθηκε σε τροχιά στις 18 Ιουλίου του 2011, έχει σαν σκοπό την παρακολούθηση του ηλιακού πλάσματος. Το σύστημα του Plasma-F ερευνά τις παραμέτρους του ηλιακού ανέμου, του διαπλανητικού μαγνητικού πεδίου και των ηλιακών διαστημικών ακτίνων.
Σε ένα βίντεο διάρκειας μόλις 60 δευτερολέπτων το Reuters κατάφερε να συγκεντρώσει τα γεγονότα της χρονιάς. Δείτε τι συνέβη το 2011, με μια ματια...
Μεγάλο ταλέντο ένας 17χρονος στη Ζωγραφική
Τα ρεαλιστικά σχέδια με μολύβι τραβούν πάντα το ενδιαφέρον. Ωστόσο, όλα τα σχέδια που έχετε δει μέχρι τώρα μάλλον δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά που θα δείτε στην συνέχεια.

Ο καλλιτέχνης ονομάζεται Φρέντο, και είναι μόλις 17 ετών. Γεννήθηκε στη Χιλή... και ξεκίνησε να ασχολείται σοβαρά με το σχέδιο από τα 15 του.