follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
































μα για σταθείτε.. είναι μόνο μία!!(αν περάσατε τη λίμνη για ουρανό και τις θεωρήσατε 2 δεν είσαστε οι μόνοι..)
Ο οίκος αξιολόγησης Fitch εξετάζει υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας για 6 χώρες
Οι οίκος εξετάζει να υποβαθμίσει Βέλγιο, Ισπανία, Σλοβενία, Ιταλία, Ιρλανδία, Κύπρο.

Υπό παρακολούθηση για πιθανή υποβάθμιση έθεσε ο οίκος αξιολόγησης Fitch το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Σλοβενία, την Ιταλία, την Ιρλανδία και την Κύπρο.
Αύξηση 3,21% παρουσιάζουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ το Νοέμβριο, σε σχέση με τον Οκτώβριο, και ανέρχονται σε 715.693 άτομα. Από αυτά 301.659 είναι άνδρες (ποσοστό 42,15%) και 414.034 είναι γυναίκες (ποσοστό57,85%)
«Πνέει τα μένεα» κατά του Νικολά Σαρκοζί και της Άνγκελα Μέρκελ η έγκριτη οικονομική εφημερίδα χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για τους ηγέτες του γαλλογερμανικό άξονα αναφέροντας πως είναι «τραμπούκοι» και πως «δαιμονοποίησαν την Ελλάδα».

Δίκτυα πολιτών «τουιτάρουν» τις θέσεις των μπλόκων επιτρέποντας σε αυτούς που τους παρακολουθούν να αποφεύγουν τον έλεγχο.

Ενώ οι πολέμιοι της τεχνολογίας βλέπουν σε κάθε νέα εφαρμογή και υπηρεσία σκοπιμότητες για τον περιορισμό της κυκλοφορίας, όσοι δεν έχουν προκαταλήψεις τη χρησιμοποιούν για το δικό τους όφελος.
Εντολή για επανέλεγχο των δηλώσεων «Πόθεν Εσχες» όλων των εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος που συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εφοριακών κ. Χ. Νικολακόπουλο και τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΚΕΠΥΟ) κ. Ν. Ρουμελιώτη.
Με σφοδρή κριτική απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στις αισιόδοξες προβλέψεις Βενιζέλου στην Βουλή για τις διαπραγματεύσεων με τους ιδιώτες πιστωτές για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων.
Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης και Υποδομών, Κοράντο Πάσερα, σε δηλώσεις του σχετικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας του, τόνισε ότι «η Ιταλία διέρχεται οικονομική ύφεση, χωρίς όμως να ευθύνεται η ίδια».

Σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό «οι αιτίες είναι εξωγενείς και σχετίζονται, ειδικότερα, με την κάκιστη διαχείριση της ελληνικής κρίσης».
της Γενοβέφας Κολοβού, Αν. Διευθύντρια Α’ Καρδιολογικής Κλινικής, Υπεύθυνη Λιπιδαιμικού Ιατρείου και LDL αφαίρεσης, Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Η δράση της σόγιας στο μεταβολισμό των λιπιδίων.

H σόγια και τα προϊόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των ασιατικών λαών. Πολλές μελέτες συμπεραίνουν πως η σόγια αποτελεί παράγοντα μακροζωίας για τους λαούς αυτούς, αλλά και καλής υγείας, αφού δρα προστατευτικά ενάντια σε πολλές ασθένειες.
Μήπως ανήκεις σε εκείνους τους ανθρώπους που τρέμουν τον οδοντίατρο και αποφεύγουν να τον επισκέπτονται; Το καταλαβαίνω; Έχεις σκεφτεί όμως τι επιπτώσεις έχει αυτό στα δόντια σου; Έχεις υπολογίσει ότι μπορεί να έχεις απώλειες;

Η χειρουργός οδοντίατρος Δέσποινα Κωστομοίρη προσπαθεί να προλάβει... την αμέλειά σου!

Πότε κινδυνεύω να χάσω τα δόντια μου;

Όταν έχω πολλά χρόνια να επισκεφθώ τον οδοντίατρο.
γάτακι
Ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, πρέπει να είχε εμμονή...
Καιρός: θυελλώδεις άνεμοι το Σαββατοκύριακο
Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο, καθώς από σήμερα αναμένεται επιδείνωση με τοπικές βροχές και καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο, στη δυτική κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση και τους ανέμους να φτάνουν τα 4-6 μποφόρ στα πελάγη.
Το Βίντεο της Google για το  2011
"Εκπληκτικό", "μοναδικό", "συγκλονιστικό", "ιδιοφυές", "συγκινητικό" είναι μόνο κάποια από τα επίθετα, με τα οποία σχολίασαν οι χρήστες του διαδικτύου, το βίντεο αυτό που αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες.

Πρόκειται για το βίντεο που ετοίμασε η Google, για να αποχαιρετήσει το 2011, μίας χρονιάς που φεύγει σε λίγες μέρες.
Οι αστρονόμοι έχουν ενθουσιαστεί με την προοπτική του να δουν ζωντανά ένα θεαματικό και πολύχρονο γεγονός: ένα διαστρικό νέφος σκόνης να παρασύρεται στην τροχιά της υπερ-βαρέας μαύρης τρύπας στο κέντρο του Γαλαξία μας.
Απίστευτες ήταν οι χθεσινές εικόνες από τα διαστημικά παρατηρητήρια So.H.O. και SDO τα οποία κατέγραψαν τον παρολίγον ένδοξο θάνατο του κομήτη LOVEJOY. Παρά τις αρχικές προβλέψεις για τον "θάνατο" του κομήτη, φαίνεται πως ο ίδιος τα κατάφερε και επανεμφανίστηκε στην αντίθετη πλευρά του ήλιου. Το πέρασμά του από την επιφάνεια του ήλιου ήταν μόλις 140,000 km! Δείτε το καταπληκτικό βίντεο από την έξοδο του κομήτη.
Η στάση που κοιμούνται τα ζευγάρια αποκαλύπτει την ποιότητα και την ψυχολογία της σχέσης! Εσείς πώς κοιμάστε ;...

1) Η γυναίκα είναι σε εμβρυική στάση και ο άνδρας την αγκαλιάζει. Ο άνδρας δείχνει προστατευτική διάθεση απέναντι στη γυναίκα. Οι ρόλοι είναι παραδοσιακοί και η σχέση πλήρης και ισορροπημένη.
«Καλπάζουν» οι επιθέσεις στο Ίντερνετ
«Σήμα κινδύνου» για την ραγδαία αύξηση των επιθέσεων που εξαπολύουν οι κυβερνοεγκληματίες εκπέμπουν οι ειδικοί στην ασφάλεια του Διαδικτύου. Όπως προκύπτει από έρευνα της εταιρείας Symantec, ο αριθμός των στοχευμένων επιθέσεων που σημειώνονται καθημερινά στο Ίντερνετ έχει τετραπλασιαστεί από την αρχή του έτους.

Τον Νοέμβριο παρεμποδίζονταν κατά μέσον όρο 94 στοχευμένες επιθέσεις την ημέρα σε όλο τον κόσμο.
Οι ενδείξεις πληθαίνουν χρόνο με το χρόνο και μελέτη με τη μελέτη: στους πάγους της Αρκτικής βρίσκονται εγκλωβισμένες τεράστιες ποσότητες μεθανίου - ενός αερίου έως και 25 φορές ισχυρότερου από το διοξείδιο του άνθρακα - οι οποίες απελευθερώνονται με την άνοδο των θερμοκρασιών. Κάθε νέα μελέτη γύρω από αυτήν την «ωρολογιακή βόμβα», όπως πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει, χτυπά το «καμπανάκι» λίγο πιο δυνατά από την προηγούμενη - και οι μαρτυρίες Ρώσων επιστημόνων που βρέθηκαν στην περιοχή δεν αποτελούν εξαίρεση.
ROCKWAVE! Το πιο δυναμικό φεστιβάλ, αυτό που σημάδεψε τα καλοκαίρια όλων μας, το σημείο αναφοράς των απανταχού μουσικόφιλων, ο κύκλος σε ένα ημερολόγιο, το χαμόγελο στο διάβασμα ενός δελτίου τύπου. Πάντοτε πρωτοπόρο, άλλοτε φωτεινό και άλλοτε σκοτεινό, πιο πλούσιο και πιο τολμηρό από ποτέ το ROCKWAVE θα είναι και φέτος εδώ, πιστό στο ραντεβού με το κοινό του.
«Παρέλαση» με... νεκροφόρες έκαναν χθες στο Ηράκλειο οι ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών της ανατολικής Κρήτης, διαμαρτυρόμενοι για την αλλαγή του χαρακτηρισμού των οχημάτων τους από φορτηγά σε επιβατικά.
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, στα 186 Gigabit ανά δευτερόλεπτο, πέτυχε σε επίπεδο δοκιμών κοινοπραξία ερευνητικών ιδρυμάτων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, η αύξηση της ταχύτητας στα δίκτυα υπολογιστών έχει κρίσιμη σημασία για ανάλυση του ωκεανού δεδομένων που παράγει ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων του CERN.
Ο Άρης είναι πιο φιλικός για τη ζωή, από τη Γη!
Ο πλανήτης Άρης, όχι μόνο διαθέτει συνθήκες πιο ευνοϊκές για την ανάπτυξη ζωής από ό,τι η Γη, αλλά είναι και πιο "φιλόξενος" από αυτήν! Η ανατρέπτική θεωρία ανήκει σε ερευνητές του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, οι οποίοι μελέτησαν και συνέκριναν διάφορες παραμέτρους ανάμεσα στη Γη και στον Άρη (ανάμεσά τους η θερμοκρασία, η ατμοσφαιρική πίεση κ.α).
Ένας τύπος πάει σε ένα οπλοπωλείο και λέει στον υπάλληλο:

-Καλημέρα,μήπως έχετε καραμπίνες;
-Βεβαίως,δείτε εδώ.
-Και πόσο έχει αυτή η μαύρη;
-111 ευρώ,110 για σας.

Περιεργάζεται για λίγο ο τύπος το όπλο και μετά ρωτάει:
Γνωρίζετε ότι η Facebook κρατά αρχείο όλης -μα όλης- της δραστηριότητάς μας στο κοινωνικό δίκτυο ανεξάρτητα με το πόσος καιρός έχει περάσει ή του τι έχουμε διαγράψει;
Η εποχή που τα παιδιά κάθονταν και έγραφαν γράμμα στον Άγιο-Βασίλη ζητώντας ένα ποδήλατο ή μία κούκλα μάλλον ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Σ΄ένα παρελθόν που οι κουζίνες μύριζαν βούτυρο από τους κουραμπιέδες που ψήνονταν και τα παιδιά περίμεναν... την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να ανοίξουν τα δώρα. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Οι νέοι εκφράζονται στους τοίχους και πολλά από αυτά που γράφουν πρέπει να τα σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα της κάλπης..
Χιουμοράκι ελαφρώς Shocking.. όχι δεν άλλαξε ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), απλά υπάρχουν μερικά πονηρά μεν, δημιουργικά δε μυαλά που δε χάνουν ευκαιρία για πλάκα..

Μήνυμα επί τη ευκαιρία..

Προσοχή!! αν τυχόν δε θυμάστε την πραγματική έννοια κάποιων από τα σήματα κυκλοφορίας, είναι μία καλή ευκαιρία να ανατρέξετε σε κάποιον άλλο πίνακα, έγκυρο, ώστε να κάνετε επανάληψη..

Η οδική ασφάλεια για εσάς και τους πεζούς είναι υψίστης προτεραιότητας και σημασίας.

Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη «Σε Μπλε Βελούδο» στο Παλλάς
Από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη θα πραγματοποιήσουν δεκαπέντε εμφανίσεις στο Παλλάς .

Οι δυο ώρες του προγράμματος με τον τίτλο «Σε μπλε βελούδο» περιέχουν τραγούδια σταθμούς της μακρόχρονης και πολύχρωμης διαδρομής των δύο τραγουδιστριών. Απ' τις αρχές του '70 μέχρι σήμερα, σ' ένα μικρόφωνο μπροστά και γύρω ο κόσμος μια αγκαλιά, μέσα απ' τη χάρη της φωνής τους, να μαγεύεται, να ταξιδεύει, να τραγουδάει μαζί τους.
Korea's Got Talent - Sung-bong Choi
Συνήθως δεν επικροτούμε τέτοια συμβάντα, όταν φαίνεται να τα εκμεταλλεύονται οι παραγωγές των show και να μετατρέπουν τον πόνο ενός ανθρώπου σε προϊόν, χάριν τηλεθέασης..

Στην περίπτωση όμως του 22χρονου Sung-bong Choi από την Κορέα τα λόγια είναι περιττά και η συγκίνηση στο Korea's Got Talent φαίνεται αυθόρμητη, αληθινή και αβίαστη..δείτε το βίντεο:
Σαμαράς - Τρόικα Κρίσιμο ραντεβού
Κρίσιμο ραντεβού με την τρόικα έχει ο Αντώνης Σαμαράς και το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ το μεσημέρι.

Ο Πολ Τόμσεν, ο Κλάους Μαζούχ και ο Ματίας Μόρσς με τους συνεργάτες τους θα βρεθούν αύριο, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού,. Απέναντι στον πρόεδρο της ΝΔ και τους αναπληρωτές τομεάρχες Χ. Σταϊκούρα, Ν. Μηταράκη και Γ. Βρούτση , τον υφυπουργό Ι. Μουρμούρα και τον σύμβουλο του κ. Σαμαρά Χ. Λαζαρίδη.
Για την Πέμπτη 15/12/2011

ΔΕΝ έχουν αποφασιστεί μέχρι στιγμής στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ Αθηνών.

KANONIKA TO METΡΟ!

(η 24ωρη απεργία αφορά την Αττικό Μετρό Α.Ε. - κατασκευή μετρό Αθήνας & Θεσ/νίκης)
Το Π.Ν. πληρώνει χωρίς να παίρνει υποβρύχια!
Επιστολή-βόμβα με αποδέκτη τον υπουργό Οικονομικών Ε.Βενιζέλο, του Λιβανέζου ιδιοκτήτη της Privinvest και πλέον ιδιοκτήτη των ΕΝΑΕ Ισκαντάρ Σάφα, φέρνει στην δημοσιότητα το defencenet.gr.
Θαυμασμό προκαλεί το κατόρθωμα του καπετάνιου James Henry, που έμαθε να διαβάζει σε ηλικία 92 ετών και έγραψε βιβλίο σε ηλικία 98. Tόσα χρόνια κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι αγράμματος.

Μέχρι που έγινε 92 ετών ο καπετάνιος Τζέιμς Χένρι δεν έμαθε ποτέ να διαβάσει. Ούτε, όμως, το παραδέχθηκε και ποτέ. Όταν έβγαινε για φαγητό, κοιτούσε τον κατάλογο και μόλις κάποιος έδινε παραγγελία έλεγε:
Γιαπωνέζοι επιστήμονες προσπάθησαν να εξηγήσουν γιατί δημιουργείτε μποτιλιάρισμα στους δρόμους των πόλεων χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος (π.χ τρακάρισμα ή κάποιος κλειστός δρόμος).

Έτσι λοιπόν, έβαλαν σε μία κυκλική πίστα 22 αυτοκίνητα και τους είπαν να κάνουν τον κύκλο με σταθερή ταχύτητα 30 χιλιομέτρων την ώρα.
Αριστερόχειρες και τα χαρακτηριστικά τους
Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται αποκλειστικά αριστερόχειρες και άλλοι που κάνουν χρήση και των δυο χεριών.

Στον τέταρτο μήνα της κύησης ανακοινώνεται η βιολογική απόφαση το ποιον δρόμο θα ακολουθήσει το έμβρυο. Για έναν ανεξήγητο μέχρι τώρα λόγο το φαινόμενο παρατηρείται πιο συχνά στα αγόρια.
άγνωστος διαδηλωτής πρόσωπο της χρονιάς
Το Time ανακήρυξε πρόσωπο της χρονιάς τον άγνωστο διαδηλωτή και δε θα μπορούσε να είχε πράξει σωστότερα..
Ασκήσεις για το λαιμό





















από το facebook page:ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΙΤΑ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΑΣΑ 14 ΜΕΡΕΣ
$1.6 δις πλήρωσε η Siemens για να “καθαρίσει” στην Αμερική
Έξι πρώην στελέχη της Siemens κατηγορούνται από τις αμερικανικές αρχές, ότι επιχείρησαν να δωροδοκήσουν αξιωματούχους της Αργεντινής με το ποσό των $100 εκ. σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν συμβάσεις ύψους $1 δις.

Όπως γράφει η Washington Post στις έρευνες συμμετείχε και η Siemens, η οποία δαπάνησε το ποσό των $1.6 δις για να διευθετήσει τις κατηγορίες τόσο στην Αμερική όσο και στην Γερμανία, από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο που συγκλόνισε και την Ελλάδα.
Ένας 26χρονος φοιτητής ανάπτυξης λογισμικού, ομολόγησε σε δικαστήριο ότι εισέβαλε ως hacker στα "άδυτα" του facebook, προκαλώντας αναστάτωση από την ίδια την ιστοσελίδα έως και το... FBI.

Σύμφωνα με το BBC, ο Glenn Mangham παραδέχθηκε την ενοχή του, σημειώνοντας ωστόσο, ότι σκοπός του ήταν να δείξει, πώς τα site κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να βελτιώσουν τους κανόνες ασφαλείας.
Ένα ενδιαφέρον διάγραμμα το οποίο παρουσιάζει τον δείκτη διαφθοράς σε συσχέτιση με τον δείκτη της ανθρώπινης ανάπτυξης.
Τι κερδίσαμε από την απόφαση της Χάγης
του Κωνσταντίνου Χολέβα, Πολιτικός Επιστήμων

Ναι, τυπικά είναι καταδίκη. Αλλά, αν την διαβάσει κάποιος προσεκτικά, η απόφαση του Δικαστηρίου Διεθνούς Δικαίου της Χάγης εμπεριέχει αρκετά θετικά στοιχεία για την Ελλάδα.

Οι συνήθεις ηττοπαθείς, μεμψίμοιροι και οπαδοί των εθνικών υποχωρήσεων βρήκαν ευκαιρία και πάλι να κατηγορήσουν τον εθνικισμό, τον Αντώνη Σαμαρά, τον... Μέγα Αλέξανδρο και κάθε σκέψη περί δυναμικής εξωτερικής πολιτικής.
17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Ανοίξτε τους λογαριασμούς μας!
Με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να ερευνηθούν όλοι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αδήλωτες καταθέσεις.

Την ίδια επιστολή είχαν στείλει στον κ.Πετσάλνικο την περασμένη εβδομάδα ο κ. Μανώλης Μπετενιώτης (ΠΑΣΟΚ) και η κυρία Μαρία Κυριακοπούλου (ΠΑΣΟΚ).
Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται το νοσοκομείο Λαμίας όπως και ο συνεργάτης του Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον οποίο είχε σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Οι καταγγελίες του Δημάρχου Στυλίδας στο LamiaReport είναι πολύ σοβαρές και όπως είπε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο τις έκανε στην Αστυνομία και στους άνδρες της Ασφάλειας, που μετέβησαν στο νοσοκομείο.
colour picker pen
Το color picker pen είναι ένα μοναδικό στυλό - gadget το οποίο μπορεί να σκανάρει κάθε χρώμα που επιθυμείτε και στη συνέχεια να γράψετε στην αντίστοιχη απόχρωση! 


Έρχονται ταχύτεροι και με λιγότερο βάρος υπολογιστές
Το δρόμο ανοίγουν τα τρισδιάστατα τρανζίστορ. Από το επόμενο έτος, οι υπολογιστές θα είναι δυνατόν να εξοπλιστούν με τρισδιάστατα τρανζίστορ, τα οποία δηλαδή θα διαθέτουν και την κατακόρυφη συνιστώσα στις διαστάσεις τους, εν αντιθέσει με αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα. Η νέα αυτή δομή θα επιτρέψει μικρότερες gates, οι οποίες συνιστούν το τμήμα εκείνο που επιτρέπει στα τρανζίστορ, να κατευθύνουν την ροή του ρεύματος και την έντασή του.
Παρέμβαση Παπαδήμου μέσω blog
Την πεποίθηση  ότι «η κυβέρνηση προχωρά αποτελεσματικά στην εφαρμογή των μέτρων που περιέχονται  στο πρόγραμμά της» εξέφρασε με παρέμβασή  του στο blog του ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος.
 ΔΝΤ: Αποτύχαμε, κόψτε μισθούς
Άγρια λιτότητα 10ετίας μετά το καλοκαίρι της αποτυχίας

Ορίζοντα δεκαετίας για να καλυφθεί το χάσμα της ανταγωνιστικότητας, νέες αιματηρές παρεμβάσεις στο εργασιακό, τσουνάμι νέων μέτρων που περιλαμβάνουν περικοπές δαπανών ύψους 7,7 δισ. ευρώ, νέες ανατροπές στα κλειστά επαγγέλματα και απελευθέρωση των οδικών μεταφορών καταγράφει μεταξύ άλλων η τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Οι φυσικοί ανακοίνωσαν ότι δύο πειράματα στον LHC (ATLAS και CMS) είδαν ενδείξεις του Higgs με την ίδια περίπου μάζα, φέρνοντας έναν τεράστιο ενθουσιασμό στις τάξεις των φυσικών. Το απλό γεγονός ότι τόσο ο ανιχνευτής ATLAS όσο και ο CMS φαίνεται να είδαν την ίδια σχεδόν μάζα ήταν αρκετό για να προκαλέσει ένα τεράστιο ενθουσιασμό στην κοινότητα της φυσικής των σωματιδίων.
Οι 117 βουλευτές που ζητάνε αποζημιώσεις εκατομμύρια ευρώ!
Η λίστα της Ντροπής

Την ώρα που η πλειοψηφεία του κόσμου στην κυριολεξία πεινάει ή τα βγάζει παρά πολύ δύσκολα πέρα, οι ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ των δυο κομμάτων που μας έφεραν ως εδώ (ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ) ζητάνε δεκάδες εκατομμυρια ευρώ αναδρομικά για αυξήσεις που οι ίδιοι ψήφισαν αλλα τελικά δεν πήραν, αλλά και δεκάδες άλλα για αποζημιώσεις για ηθική βλάβη!

Για τέτοια αλητεία μιλάμε! Στην λίστα περιλαμβάνονται και ηχηρά ονόματα απο πρώην και νυν υπουργούς.


Δείτε τους εδώ:
Άγαλμα Ελευθερίας γελοιογραφία βάσει εποχών

www.rokakias.gr