follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Γνωστός αμερικανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι στα εργαστήρια του γίγαντα του διαδικτύου κατασκευάζεται ένας τύπος γυαλιών που θα λειτουργούν ως οθόνη.


Τα γυαλιά αυτά θα προβάλλουν εικόνες, κείμενα και βίντεο στον χρήστη ενώ θα είναι διάφανα ώστε να μπορεί να παρακολουθεί όσα προβάλλει η οθόνη έχοντας ταυτόχρονα ελεύθερο το οπτικό του πεδίο.
Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος το επόμενο διάστημα.

Όπως ο ίδιος ενημέρωσε τους υπουργούς κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου το μεσημέρι της Τετάρτης, το αντικείμενο των συναντήσεων αυτών θα είναι η θητεία της κυβέρνησης.
Αυτή η γαλήνια εμφάνιση ενός νέφους αερίου και σκόνης, του οποίου η συμμετρική λοβοί, του δείνουν την εμφάνιση ενός ουράνιου άγγελου του χιόνιού, είναι στην πραγματικότητα το σπίτι ένός βίαιου νέου αστέρα ο οποίος επαναστατεί ενάντια στο μητρικό νεφέλωμα του. Δείτε το βίντεο.
Παραλείψτε την πλύση και περάστε απευθείας στο δεύτερο στάδιο, το άπλωμα των ρούχων. Μια χημική επίστρωση που αναπτύχθηκε στην Κίνα επιτρέπει στα υφάσματα να καθαρίζουν και να εξουδετερώνουν τόσο τους λεκέδες όσο και τις οσμές όταν εκτεθούν στο ηλιακό φως.
Φανταστείτε ένα ξενοδοχείο με έναν άπειρο αριθμό των δωματίων που διαθέτουν απεριόριστο αριθμό επισκεπτών. Τι θα συμβεί εάν ένα επιπλέον άτομο φθάσει αναζητώντας ένα μέρος για να μείνει; Δείτε το βίντεο με τα παιχνίδια του απείρου...
Με την αρχή του νέου έτους, η φορολογική υπηρεσία του ιταλικού υπουργείου Οικονομικών θα μπορέσει να βασισθεί στην συμβολή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας για τον εντοπισμό των φοροφυγάδων.
Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).

- Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον(στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο(MMR ας πούμε).Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν  και πήγαν σπίτι τους.
Η νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων θα τεθεί στο επίκεντρο του αυριανού υπουργικού συμβουλίου το οποίο θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Συχνό είναι το φαινόμενο παγετού επάνω στην επιφάνεια του αυτοκινήτου, κατά τους χειμερινούς μήνες. Τι θα πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και ποια μέτρα προφύλαξης μπορούμε να πάρουμε;
Το Facebook Timeline εκτός από το web και το iPhone app έχει πλέον να διαφημίσει ένα ακόμα νέο, το Facebook Activity Log. Με το εργαλείο αυτό το Facebook δίνει την δυνατότητα στον κάθε χρήστη να δει και να παραμετροποιήσει οτιδήποτε έχει κάνει από την αρχή του Facebook μέχρι σήμερα.
Σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ Apple και Anobit και περί το μισό δισεκατομμύριο δολάρια για την εξαγορά της πρώτης Ισραηλινής εταιρείας από το Cuppertino. Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς παράγει και πουλάει η Anobit η απάντηση είναι απλή: τεχνολογία που βελτιώνει την απόδοση μνήμης NAND flash.
Τι σας «δίνει» το κάθε ένα

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και δίλημµα αποτελεί το πόσα µελοµακάρονα ή κουραµπιέδες µπορούµε να καταναλώσουµε χωρίς να πάρουµε βάρος, καθώς και ποιο από τα δύο είναι προτιµότερο.
Αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με την σέξι φωτογράφιση της

Η Paula Patton, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Mission Impossible- Ghost Protocol», πόζαρε για το περιοδικό GQ του Ιανουαρίου.
Η μεγαλύτερη προσομοίωση του σύμπαντος που έχει μέχρι τώρα πραγματοποιηθεί, η Run Horizon 3, εκτελέστηκε από τον 26ο ισχυρότερο υπολογιστή του κόσμου στην Κορέα.  Σε αυτήν ‘συμμετείχαν’ 374 δισεκατομμύρια σωματίδια μέσα σε ένα χώρο μήκους 32 δισεκατομμύρια έτη φωτός. Έκταση που ισοδυναμεί με περίπου τα δύο τρίτα του μεγέθους του παρατηρήσιμου σύμπαντος.
H αποστολή Kepler της NASA ανακοίνωσε την ανακάλυψη των πρώτων εξωπλανητών στο μέγεθος της Γης (και όχι με 1, 6 ή 2,4 φορές την ακτίνα της Γης όπως οι Kepler-22b Kepler-21b που ανακονώθηκαν πριν από λίγες μέρες!)
Για το τέλος Ιανουαρίου ή τις αρχές Φεβρουαρίου αναβάλλεται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Moneypost.gr η αποστολή των εκκαθαριστικών του ΕΤΑΚ έτους 2009, ενός φόρου ο οποίος δεν έχει επιβληθεί ακόμη, σε τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο Έλληνες.

Αμέσως μετά όμως, θα ακολουθήσουν άλλα τρία χαράτσια μέσα σε διάστημα ολίγων εβδομάδων:
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κώστα Αϊβαλιώτη, για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δόλλης, δήλωσε στη Βουλή ότι "η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεων, ούτε θα παραιτηθεί". Συγκεκριμένα, ο κ. Δόλλης ανέφερε:
Ο  Craig Damraue είναι εμπνευστής των ιδιαίτερων εξισώσεων που περιγράφουν τον κόσμο..
Κανένας Έλληνας βουλευτής δεν διαθέτει χρήματα στην Ελβετία, όπως προκύπτει από τα πόθεν έσχες των βουλευτών που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Για αρκετούς έμπειρους χρήστες του Διαδικτύου, η ιστορία του John Titor δεν είναι κάτι καινούργιο, αν και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν συναντήσει αυτήν την περίεργη ιστορία ακόμα και τώρα που έχει καταλήξει αστικός μύθος. Έχοντας περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την εξαφάνισή του, ο John Titor ενέπνευσε στη συγγραφή ενός βιβλίου μιας θεατρικής παράστασης, ακόμα και κινηματογραφικού σεναρίου, όπως επίσης πολλές διαδικτυακές σελίδες που επιχειρούν να αποδείξουν ή να απορρίψουν τους ισχυρισμούς του, ότι ήταν ταξιδιώτης του χρόνου που μας επισκέφτηκε από το κοντινό μέλλον.
O άνδρας ανακάλυψε τα χρώματα και δημιούργησε τη ζωγραφική...

Η γυναίκα ανακάλυψε τη ζωγραφική και δημιούργησε το μακιγιάζ.

O άνδρας ανακάλυψε τις λέξεις και δημιούργησε τη συζήτηση.
Προς αναβολή βαίνει η αυριανή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας των δύο διαδοχικών, αύριο και μεθαύριο, συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου, στις οποίες πρόκειται να συμμετάσχουν όλοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Η χθεσινή ημέρα ήταν από τις αιματηρότερες στη Συρία, όπου 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε βίαιες συγκρούσεις που δεν φαίνεται να περιορίζονται παρά το γεγονός ότι η Δαμασκός συμφώνησε να δεχτεί Άραβες παρατηρητές, κάτι που η αντιπολίτευση θεωρεί ως «ελιγμό» του καθεστώτος για να κερδίσει χρόνο.
Η οικονομική ανάπτυξη και η πληθυσμιακή αύξηση στην Κίνα οδηγούν σε ολοένα και εντονότερη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της χώρας, αλλά και σε περιβαλλοντική υποβάθμιση.

Με στόχο να αποφύγει μια επικείμενη, με τα υπάρχοντα δεδομένα, ανεπάρκεια τροφίμων εν μέσω πληθυσμιακής αύξησης, η κυβέρνηση της χώρας επεμβαίνει στη φύση μέσα από τέσσερα ειδικά προγράμματα αύξησης των βροχοπτώσεων κατά 10% ως το 2015.
Η κυβέρνηση έχει πλέον δρομολογήσει την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου φορτηγών και βυτιοφόρων Δ. Χ. , από την πρώτη Ιανουαρίου του 2012.

Με δεδομένη την επίσπευση της μεταβατικής περιόδου, καταργήθηκε και η διάταξη που προέβλεπε τη σταδιακή απομείωση της αξίας των αδειών έως 30 Ιουνίου. Ωστόσο δεν αποσαφηνίζεται το ποσό το οποίο θα πρέπει να καταβάλουν οι μεταφορικές εταιρείες προκειμένου να λάβουν νέα άδεια ΦΔΧ ή βυτιοφόρου Δ.Χ.
Ο (εξαφανισμένος από προσώπου γης) ιδιοκτήτης της ΙΜΠΕΡΙΟ, που χρωστάει πάνω από  18.000.000 € σε Δημόσιο, ΙΚΑ, προμηθευτές και εργαζομένους, ανέλαβε την υποχρέωση να τα μοιράσει στα σχολεία
Οι προκλητικές επιχορηγήσεις των κομμάτων από τον κρατικό κορβανά αλλά και τα δανεικά που παίρνουν κάθε λίγο και λιγάκι από τις τράπεζες... παρά το γεγονός ότι είναι ήδη υπερχρεωμένα, θα τεθούν επί τάπητος σήμερα το απόγευμα στη Βουλή. Αφορμή αποτελεί η συζήτηση επίκαιρης επερώτησης τεσσάρων ανεξάρτητων βουλευτών και μελών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, της Ν.Μπακογιάννη, του Ε.Αυγενάκη, του Χ.Μαρκογιαννάκη και του Γ.Κοντογιάννη.
Οι δύο ιστορίες της φυσικής που κυριάρχησαν στις ειδήσεις το 2011 ήταν ερωτήματα και όχι στέρεα επιστημονικά αποτελέσματα, δηλαδή “Μήπως τα νετρίνα ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως;" και "Έχει βρεθεί το μποζόνιο Higgs;". Ωστόσο, υπήρξαν μερικές φανταστικά καλόπιστους ευρήματα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, πράγμα που ήταν δύσκολο για το PhysicsWorld να αποφασίσει σχετικά με τις πρωτοπόρες ειδήσεις κατά το 2011.
Ο Δημήτρης Νανόπουλος εξηγεί σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ γιατί η ανακάλυψη του μποζονίου Higgs μπορεί να “ανεβάσει” τους ‘Ελληνες.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Νανόπουλο η μέρα της ανακοίνωσης εντοπισμού του σωματιδίου Higgs – παρότι ήταν σίγουρος εδώ και χρόνια για την ύπαρξή του – αυτό που άκουσε ήταν σαν μουσική στα αυτιά του και ότι:
Το εξαιρετικό (και πολυβραβευμένο) ντοκιμαντέρ του Charles Ferguson με τίτλο «Inside Job» ξεσκεπάζει τους υπαίτιους της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε από την Αμερική το 2008, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και κρατάει τη χώρα μας ακόμη δέσμια των δανειστών μας...

Στο ντοκιμαντέρ αυτό που περιλαμβάνει συνεντεύξεις πολιτικών, δημοσιογράφων και ισχυρών οικονομικών στελεχών, σκιαγραφείται η παρακμή του καπιταλιστικού συστήματος και η διαπλοκή των οικονομικών και πολιτικών παραγόντων...
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο «ΘΕΜΑ», ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος ανοίγει τα χαρτιά του στην πιο κρίσιμη συγκυρία για την κυβέρνηση Παπαδήμου  και λίγα 24ωρα πριν ο  Γιώργος Παπανδρέου δρομολογήσει τις διαδικασίες αντικατάστασής του στο ΠΑΣΟΚ.
Άθρο καταπέλτης είναι αυτό του γνωστού οικονομολόγου Νουριέλ Ρουμπίνι για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας.

Σύμφωνα με τον Ρουμπινί οι προοπτικές για την παγκόσμια οικονομία το 2012 είναι ξεκάθαρες, αλλά όχι ωραίες.
Τι "παίζουν" οι εφημερίδες της Κυριακής;
Σύνοδο Κορυφής των 27 της ΕΕ προτίθεται να συγκαλέσει ο Χέρμαν Βαν Ρόμπεη, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, καθώς η κατάσταση στο ευρώ αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Και άλλες φορές οι αποφάσεις κρατών και κυβερνήσεων αποδομήθηκαν από τις αγορές σχετικά γρήγορα, όμως πάντα μεσολαβούσαν 2-3 εβδομάδες.
Ο γυμναστής σας ήταν κατηγορηματικός. Διάδρομο και πάλι διάδρομο. Και εσείς, όσο και αν βαριέστε, φοράτε τα ακουστικά του mp3 και αρχίζετε να τρέχετε στον κυλιόμενο διάδρομο μέχρι νεοτέρας… διαταγής. Ωστόσο, πέρα από γυμναστική, η άθληση στο διάδρομο αποκαλύπτει και την κατάσταση της υγείας σας, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα...
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το λατρεμένο μας you tube, μας ενημερώνει πως πρόκειται για μητέρα που παίζει το άκρως δημοφιλές παιχνίδι του facebook, «Farmville», κι εμείς αναρωτιόμαστε πόσο μεγάλα είναι τα παιδιά της κι αν τα φροντίζει κι αυτά όσο τις καλλιέργειές της!

Θα μου πείτε, ευτυχώς που έχει κι αυτά να τα ταΐζει κάτι τα κακόμοιρα… :P Μα 4 (!) υπολογιστές ταυτόχρονα…; Ε, πάει πολύ!
















anti-ntp.blogspot.com
To Fobos-Grunt, η ρωσική αποστολή που απέτυχε να αναχωρήσει για Άρη και παραμένει «κολλημένη» σε χαμηλή γήινη τροχιά από το Νοέμβριο, θα εισέλθει στην ατμόσφαιρα κάποια στιγμή από τις 6 έως τις 19 Ιανουαρίου, προειδοποιεί τώρα η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos.
Σε λίγο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και εμείς μπορεί να το ξεχνάμε, αλλά κάποιες πόλεις έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα των γιορτών...

Από εντυπωσιακά φωτισμένους δρόμους και πλατείες μέχρι παρελάσεις στολισμένων πλοίων, η κάθε πόλη έχει το δικό της τρόπο να γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Ακολουθούν οι 10 που το καταφέρνουν καλύτερα.
Άνθρωποι που έχουν βάλει μέσα το Δημόσιο και εξαιτίας τους πληρώνουμε τώρα εμείς τα σπασμένα εξακολουθούν...
Η λέξη της χρονιάς είναι.. Ελληνική!
Το γνωστό λεξικό της αγγλικής γλώσσας Merriam-Webster επέλεξε τη λέξη της χρονιάς... Και η επιλογή τους είχε καθαρά ελληνικά χρώματα.

Έτσι ως λέξη για το 2012 επέλεξαν το ''pragmatic'', το οποίο το χρησιμοποιούν οι αγγλόφωνοι για να δηλώσουν το ''πρακτικός, ρεαλιστικός, δραστήριος'', και ήταν μια από τις λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις στο online λεξικό τους την περίοδο αυτή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Είτε «παγώσουν» είτε όχι από το ιδιόμορφο χιούμορ σου, εσύ θα έχεις κάνει τη διαφορά και φυσικά πάταγο με τέτοιες ατάκες! Το θεματάκι έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Μην προσπαθήσετε να ρίξετε κοπέλα με κάτι τέτοια. Οι πιθανότητες δεν σας ευνοούν καθόλου.Ωστόσο, έχουν πλάκα και οι αντιδράσεις των γυναικών στο άκουσμά τους είναι σίγουρα ξεκαρδιστικές!
































μα για σταθείτε.. είναι μόνο μία!!(αν περάσατε τη λίμνη για ουρανό και τις θεωρήσατε 2 δεν είσαστε οι μόνοι..)
Ο οίκος αξιολόγησης Fitch εξετάζει υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας για 6 χώρες
Οι οίκος εξετάζει να υποβαθμίσει Βέλγιο, Ισπανία, Σλοβενία, Ιταλία, Ιρλανδία, Κύπρο.

Υπό παρακολούθηση για πιθανή υποβάθμιση έθεσε ο οίκος αξιολόγησης Fitch το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Σλοβενία, την Ιταλία, την Ιρλανδία και την Κύπρο.
Αύξηση 3,21% παρουσιάζουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ το Νοέμβριο, σε σχέση με τον Οκτώβριο, και ανέρχονται σε 715.693 άτομα. Από αυτά 301.659 είναι άνδρες (ποσοστό 42,15%) και 414.034 είναι γυναίκες (ποσοστό57,85%)
«Πνέει τα μένεα» κατά του Νικολά Σαρκοζί και της Άνγκελα Μέρκελ η έγκριτη οικονομική εφημερίδα χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για τους ηγέτες του γαλλογερμανικό άξονα αναφέροντας πως είναι «τραμπούκοι» και πως «δαιμονοποίησαν την Ελλάδα».

Δίκτυα πολιτών «τουιτάρουν» τις θέσεις των μπλόκων επιτρέποντας σε αυτούς που τους παρακολουθούν να αποφεύγουν τον έλεγχο.

Ενώ οι πολέμιοι της τεχνολογίας βλέπουν σε κάθε νέα εφαρμογή και υπηρεσία σκοπιμότητες για τον περιορισμό της κυκλοφορίας, όσοι δεν έχουν προκαταλήψεις τη χρησιμοποιούν για το δικό τους όφελος.
Εντολή για επανέλεγχο των δηλώσεων «Πόθεν Εσχες» όλων των εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος που συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εφοριακών κ. Χ. Νικολακόπουλο και τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΚΕΠΥΟ) κ. Ν. Ρουμελιώτη.
Με σφοδρή κριτική απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στις αισιόδοξες προβλέψεις Βενιζέλου στην Βουλή για τις διαπραγματεύσεων με τους ιδιώτες πιστωτές για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων.
Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης και Υποδομών, Κοράντο Πάσερα, σε δηλώσεις του σχετικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας του, τόνισε ότι «η Ιταλία διέρχεται οικονομική ύφεση, χωρίς όμως να ευθύνεται η ίδια».

Σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό «οι αιτίες είναι εξωγενείς και σχετίζονται, ειδικότερα, με την κάκιστη διαχείριση της ελληνικής κρίσης».