follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Το τέλος του κόσμου έρχεται. Και κάποιοι έχουν ήδη πλουτίσει με το «εμπόρευμα» της συντέλειας.

Η αμερικάνικη εταιρία Vivos ετοιμάζει συνολικά 20 πολυτελή καταφύγια σε διάφορα σημεία του κόσμου, προκειμένου να «φιλοξενήσει» περίπου 4.000 άτομα που θα αγοράσουν έναντι 9.950 δολαρίων ένα εισιτήριο ενόψει της συντέλειας του κόσμου.
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's υποβάθμισε σήμερα το τριπλό Α, ΤΟ αξιόχρεο της Γαλλίας, ενώ αντίθετα διατήρησε αμετάβλητη την αξιολόγηση της Γερμανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας και το Λουξεμβούργου, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.
Μέχρι πρότινος εφαρμογή για το Vimeo ήταν διαθέσιμη μόνο για τις iOS συσκευές, όμως επιτέλους έρχονται εφαρμογές και για τα Android, Kindle Fire και τα Windows Phone. Οι εφαρμογές προσφέρουν μία πλήρη εμπειρία του Vimeo, έτσι οι χρήστες θα είναι σε θέση να κάνουν «like», να διαμοιράζονται και να σχολιάζουν, όπως ακριβώς και στην ιστοσελίδα, πέραν φυσικά από τις συνηθισμένες αναζητήσεις και παρακολούθηση βίντεο.

Οι developers του iPhone 4S αλλά και του iPad 2 βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό σε δουλειά...

Μέχρι πρότινος αποτελούσε χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ice Cream Sandwich, όμως ένας προγραμματιστής αποφάσισε να μεταφέρει το face-detection security tool του νέου λογισμικού της Google και στα iOS. Απ΄ ότι φαίνεται και από το βίντεο που ακολουθεί, είναι πλέον εφικτό να ξεκλειδώσετε το iPhone σας κοιτώντας το κινητό στα «μάτια».

Mε δικαιολογία τους ανέργους ο Λουκάς Παπαδήμος επιχειρεί να τινάξει στον αέρα ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σε σχέση με τους μισθούς. Ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί με κακό τρόπο το πρόβλημα της ανεργίας για να κόψει 13ο και 14ο μισθό αλλά και να μειώσει περαιτέρω τους μισθούς.
Tις φωτογραφίες και τα σχόλια στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Google+ σχεδιάζει να εντάξει στις αναζητήσεις της ιστοσελίδας της η Google, ενσωματώνοντας έτσι περισσότερες προσωπικές πληροφορίες στα αποτελέσματα αναζητήσεων.

Μία ιστοσελίδα στην Αγγλία έκανε μια έρευνα η οποία δείχνει πως ο Βρετανικός λαός περιμένει την επόμενη αλλαγή της Apple.Την τελευταία φορά που βρέθηκαν στην ουρά με τον πραγματικό αγγλικό τρόπο,για να γράψουν μια μεγάλη επιταγή και να πάρουν ένα iPhone το οποίο μοιάζει με τα παλαιότερα iPhone.

Το WikiPad είναι ένα tablet με οθόνη 8 ιντσών και δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου 3D χωρίς γυαλιά και 2D 1080p. 

Τρέχει το λειτουγικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich και διατίθεται μαζί με video game controller για να παίζεται τα αγαπημένα σας games με όλες τις ανέσεις.
Το Δημόσιο συνεχίζει να κινείται με τους γνωστούς αργούς ρυθμούς

Σήμερα αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η εγκύκλιος με την οποία δίνεται παράταση στη προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας έτους 2012 και για τη θέση των οχημάτων σε ακινησία.
Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα λόγω της τεράστιας ζήτησης. Στην αναστολή των πωλήσεων του iPhone 4S από τα καταστήματά της στην Κίνα προχώρησε η Apple, ύστερα από συμπλοκές που σημειώθηκαν μεταξύ ατόμων που συγκεντρώθηκαν για να αγοράσουν το τηλέφωνο, κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα διάθεσής του στη χώρα.
«Σφίγγα» παραμένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν την Κριστίν Λαγκάρντ να τάχθηκε, κατά τη συνάντηση της με την Άνγκελα Μερκελ, υπέρ της αύξησης της βοήθειας στην Ελλάδα.
Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και πριν από τις εκλογές, αναμένεται να εισηγηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ φέρεται έτοιμος να αποσύρει την πρότασή του για διαρχία. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα προτείνει η εκλογή νέου προέδρου να γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, πιθανότατα στις 11 Μαρτίου.
Εδώ και πάρα πολλούς αιώνες η Παρασκευή και 13, είναι μια μέρα συνυφασμένη με τους χειρότερους αστικούς μύθους και τη δεισιδαιμονία, ειδικότερα στις αγγλοσαξωνικές χώρες, τις ισπανόφωνες και τη Γερμανία.

Σε αυτές τις χώρες ακόμη και σήμερα πολλά κτίρια και ξενοδοχεία δεν διαθέτουν 13ο όροφο και πολλοί δρόμοι δεν έχουν τον αριθμό 13.
To φαινόμενο κατά το οποίο ένα υγρό δεν στερεοποιείται αμέσως, ακόμη κι αν η θερμοκρασία του γίνει μικρότερη από τη θερμοκρασία τήξης του ονομάζεται υπέρψυξη ή υπόψυξη. Κατά τη διάρκεια της υπερψυξης το υλικό βρίσκεται σε μια μετασταθή κατάσταση. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και όταν ένα υγρό υπερ-θερμαίνεται, παραμένει δηλαδή υγρό ακόμα και σε θερμοκρασίες πολύ μεγαλύτερες από το σημείο βρασμού.
Αναγνωρίστηκαν οι δύο από τους τέσσερις Αμερικανούς πεζοναύτες, οι οποίοι φαίνονται σε βίντεο να ουρούν πάνω από τα σώματα νεκρών Τάλιμπαν, σύμφωνα με δήλωση επίσημης πηγής από το σώμα πεζοναυτών των ΗΠΑ, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της, στο Reuters.
Έτοιμο το Kinect for Windows και έρχεται στα ράφια των καταστημάτων σε λιγότερο από ένα μήνα. Η Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση του Kinect for Windows σε 12 χώρες (Αμερική, Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Αγγλία) την 1η Φεβρουαρίου 2012 με τιμή...


To Project Fiona που μας έκρυβε η εταιρεία κατασκευής gaming αξεσουάρ RAZER αποκαλύφθηκε. Πρόκειται για ένα tablet με επεξεργαστή Intel Core i7 Ivy Bridge και Windows 7 σχεδιασμένο για PC games!

Είναι επίσημο πλέον, η Apple αγόρασε την Anobit και ο κόσμος των gadgets σύντομα θα αποκτήσει μια άλλη μορφή, πιο πολύπλοκη στην αρχή και αργότερα πιο Apple. Η Anobit ασχολείται με NAND flash μνήμες και τρόπους ώστε να βελτιστοποιήσει την τεχνολογία και ταχύτητα πρόσβασης σε αυτές. Η μαγεία της Anobit...

Γιατί είναι άραγε νικητής ο Morgan Freeman; Δείτε την συνέχεια...

Κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show παρουσιάστηκε ένα εξαιρετικό προϊόν που φέρει την ονομασία PowerTrekk system. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της δουλειάς της Signa Chemistry, η οποία σημειώνει ότι με το μικρό σύστημα παραγωγής ρεύματος που έχει ετοιμάσει, ο κάτοχος ενός κινητού θα χρειαστεί μόλις μια κουταλιά νερό για να μπορέσει μέσα σε 15 δευτερόλεπτα να το φορτίσει! Η ενέργεια που παράγεται είναι ίδια με αυτή τεσσάρων μπαταριώντύπου ΑΑ και μπορεί να προσφέρει έως και 10 ώρες ζωής στη μπαταρία της φορητής συσκευής.
Πάλι απειλεί την Γαλλία η Τουρκία με αφορμή την αρμένικη γενοκτονία. Η Γαλλία θα υποστεί νέες κυρώσεις από μέρους της Τουρκίας εάν επιμείνει στην απόφασή της να εφαρμόσει τη νομοθεσία για ποινικοποίηση της...
Συνεχίζει τις αναρτήσεις κατά του Ανδρίκου Παπανδρέου ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος αφού την Τετάρτη ανέβασε έγγραφα που αποδεικνύουν την εργασιακή σχέση του αδελφού του τέως πρωθυπουργού με την εταιρεία Unigestion, σήμερα επιστρέφει δριμύτερος!
Περίπου 90 δισ. ευρώ θα χρειαστεί η Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του έτους, για την εξυπηρέτηση και την αναδιάρθρωση του χρέους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του επικεφαλής της Deutsche Bank Τόμας Μάγερ.
Σας αρέσει η πίτσα;.. Θα σας δείξουμε έναν τρόπο που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να την ζεστάνετε..
Συνολικό IQ πάνω από 9000..!! δείτε και το φοβερό σχόλιο αναγνώστη του 9GAG από το οποίο πήραμε την εικόνα..
Εκατό κάτοικοι της γαλλικής πόλης Λιόν "εισέβαλαν" σε κατάστημα ένδυσης φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους κατά την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων του Ιανουαρίου, κάποιοι από αυτούς μάλιστα περίμεναν όλη τη νύχτα στην ουρά, έξω από το μαγαζί, προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν ρούχα.
Ο πρώην οικονομολόγος της αυστραλιανής αεροπορικής Qantas, Τόνι Γουέμπερ, πρότεινε οι παχύσαρκοι άνθρωποι να πληρώνουν παραπάνω για να ταξιδεύουν αεροπορικώς. Την ιδέα του μάλιστα έσπευσαν να την υιοθετήσουν αμέσως και άλλοι οικονομολόγοι.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η σύμβαση μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και της εταιρείας Siemens, που αφορά το σύστημα σηματοδότησης των νέων επεκτάσεων του μετρό Αθήνας.
Μία εικόνα για τον 21ο αιώνα που τα λέει όλα..


















9gag.com
Αυτό προκύπτει από την έκθεση του γερμανικού Πανεπιστημίου Φράιμπουργκ, κατά παραγγελία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με την οποία 19 χώρες-μέλη της Ε.Ε. έχουν υπέρογκες υποχρεώσεις σε κρατικά συνταξιοδοτικά ταμεία, ύψους 30 τρισ. ευρώ.
Η συμμετοχή των φινλανδικών αρχών στο κυνήγι των "πειρατών" δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους Anonymous. Η διαβόητη ομάδα hackers αποφάσισε να κηρύξει τον πόλεμο στη Φινλανδία, αρχίζοντας από την υπηρεσία www.antipiracy.fi
Δυσανάλογα ποσά δαπανά η Ελλάδα σε σχέση με ευρωπαϊκά κράτη, που είτε απολαμβάνουν υψηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Ελλάδα είτε μοιράζονται τα ίδια προβλήματα με τη χώρα μας.
Έτοιμη για νέα προϊόντα και υπηρεσίες είναι η Apple που προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους στην Νέα Υόρκη. Το θέμα είναι η εκπαίδευση και το Apple education event θα λάβει χώρα στις 19 Ιανουαρίου 2012. Τι θα δούμε εκεί παραμένει άγνωστο αλλά μπορούμε να υποθέσουμε κάτι σχετικά με αυτό.

Αλλαγές στο βαθμολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα καταργούνται όλες οι οργανικές θέσεις.
Το nea-news διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα iPod touch! Απλά κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, www.facebook.com/nea.news , στο like button του toolbar κάτω από το menu, ή στο αναδυόμενο like box στο δεξί άκρο της παρούσας σελίδας! Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για το δώρο! 

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι fans του nea-news! Διαδώστε το και στους φίλους σας κάνοντας tweet και share το παρόν post στο facebook! Η κλήρωση θα γίνει με τη συμπλήρωση 5000 likes.
Τα στοιχεία που έστειλε η αστυνομία στη Βουλή σοκάρουν. Σχεδόν 2.000 συνάνθρωποί μας αυτοκτόνησαν ή επιχείρησαν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους τα τρία τελευταία χρόνια, τα χρόνια της κρίσης δηλαδή.
Η Βικιπαίδεια, δηλαδή η ελληνική έκδοση της διαδικτυακής ελεύθερα προσβάσιμης εγκυκλοπαίδειας Wikipedia, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενημέρωση του ελληνικού κοινού και για διεύρυνση του περιεχομένου της, έχει ξεκινήσει μια νέα καμπάνια με τίτλο «από το beta στο ωμέγα», ώστε να γίνει καλύτερα κατανοητό τι μπορεί να προσφέρει στους Έλληνες χρήστες.
Μια νέα τεχνική που ενσωματώνει σύρματα ατομικής κλίμακας μέσα σε κρυστάλλους πυριτίου έχει αποκαλύψει ότι ο νόμος του Ohm μπορεί να εφαρμόζεται και σε αγωγούς πάχους μόλις τεσσάρων ατόμων και ύψους ενός ατόμου. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν μια έκπληξη για τους ερευνητές, διότι η συμβατική φυσική πιστεύει ότι τα κβαντικά φαινόμενα θα δημιουργούσαν μεγάλες αποκλίσεις από το νόμο του Ohm σε τόσο μικροσκοπικά σύρματα. Παραδόξως, οι ερευνητές ελπίζουν πως η ανακάλυψη αυτή θα βοηθήσει την ανάπτυξη των κβαντικών υπολογιστών.
Τεράστιες απώλειες για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους

Το τριετές πάγωμα των μισθών του ιδιωτικού τομέα είναι στο τραπέζι από την τρόικα και τους εργοδοτικούς φορείς και αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης, που θα έχουν τις επόμενες μέρες οι εργοδότες με τη ΓΣΕΕ.
Πρόκειται για ένα από τα πιο κολοσσιαία φαινόμενα στο σύμπαν

Διεθνής ομάδα αστρονόμων ανακάλυψε το μεγαλύτερο σμήνος γαλαξιών και μια άλλη το πιο μακρινό σμήνος, που έχει ποτέ παρατηρηθεί. 
Ένας μικρός αλλά χρήσιμος οδηγός για να ξεχωρίζετε, κορεάτικα, ιαπωνικά και κινέζικα
Ξεκινά από αύριο η καταχώρηση- διεθνώς- σχεδόν οποιασδήποτε λέξης ως κατάληξης στις διευθύνσεις του διαδικτύου, γεγονός που θεωρείται από τις μεγαλύτερες επαναστάσεις στο Ίντερνετ από τη δημιουργία του στη δεκαετία του ΄80.
Για την Πέμπτη φαίνεται ότι μετατιθεται η άφιξη στην Αθήνα και η συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, του επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου IIF, κ. Τσαρλς Νταλάρα.
Διάφορες παράνομες ναρκωτικές ουσίες, όπως η κοκαΐνη και η μαριχουάνα, μπορεί να καταλήγουν στον αέρα που αναπνέουμε και έτσι, ανυποψίαστοι, να τις εισπνέουμε και να τις εισάγουμε στον οργανισμό μας...
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ανέρχονται στα 6,63 δις

Στα 6,63 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους προς ιδιώτες το Νοέμβριο και αυξήθηκαν καθώς το Δεκέμβριο προχώρησε σε δραστικό περιορισμό των δαπανών - πλήν μισθών και συντάξεων - προκειμένου να συγκρατήσει το έλλειμα του 2011 γύρω από το 10% του ΑΕΠ.
Το 90% των καταθέσεων του διατηρεί ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και εν δυνάμει πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε τράπεζα του εξωτερικού.

Όπως φαίνεται από το πόθεν έσχες...
Γιατί οι Ρώσοι κατέβασαν ένα μεγάλο μέρος του στόλου τους στην Ανατολική Μεσόγειο αυτή τη χρονική στιγμή;

Τι θέλουν να αποδείξουν; Ποιους επιθυμούν να υπερασπισθούν; Μήπως είναι οι υδρογονάνθρακες και τα μεγάλα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα; Αυτά και άλλα ερωτήματα βασανίζουν κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.
Το καθιερωμένο δελτίο καυσίμων έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΠΑ ατο οποίο καταγράφονται αναλυτικά οι τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης στις χώρες της Ευρώπης. Με την τιμή του αργού πετρελαίου σε διαρκή άνοδο περί τα 103 $ βαρέλι (71 $ στις αρχές του 2010 και περί τα 100 $ στα τέλη Ιανουαρίου 2011), οι τιμές λιανικής στα καύσιμα ακολουθούν ανοδική πορεία σύμφωνα με στοιχεία από δειγματοληψίες διεθνών οίκων και λεσχών αυτοκινήτου της FIA (στο διάστημα της δεύτερης εβδομάδας του 2012).
- Μπαμπά, εχθές ένας νεαρός από το σχολείο, μου είπε κάτι που δεν το καταλαβαίνω.
Μου είπε ότι έχω... καταπληκτικό σασί, δυο πανέμορφα αμορτισέρ και δυο φοβερούς προφυλακτήρες. Τί εννοούσε;...