follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι η Google TV αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τη Google, και ήδη αρκετές εταιρίες έχουν παρουσιάσει τις δικές τους εκδοχές (LG, Logitech, Lenovo, Sony), ωστόσο, νέες φήμες θέλουν την εταιρία να σχεδιάζει μια τηλεόραση-αναφορά στην πλατφόρμα, κατ’ αντιστοιχία με το Samsung Galaxy Nexus για το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Βρίσκεται κρυμμένο στη Βόρεια Ιταλία και λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το όνομά του. Το Riomaggiore είναι ένα από τα πέντε χωριά της επαρχίας Cinque Terre στη Λιγουρία, και το πιο γραφικό ψαροχώρι της ευρύτερης περιοχής.
Για σκοπιμότητες πίσω από την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου, κάνει λόγο ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Κίκης Καζαμίας.
Μετά τη live μετάδοση της συναυλίας προς τιμήν του Michael Jackson που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβρη στην Ουαλία, αυτή τη φορά η Facebook αποφάσισε να στραφεί και στο θεατρικό σανίδι....
Φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά ξεκίνησε ο online επιστημονικός διαγωνισμός Google Science Fair, με χιλιάδες εφήβους ηλικίας 13-18 ετών από όλη την υφήλιο να υποβάλλουν τις ιδέες τους για κάτι που θα μπορούσε να βελτιώσει πρακτικά τις ζωές μιας ομάδας ανθρώπων ή μιας κοινωνίας.
Στο παρελθόν η Google έχει διαφημίσει παράνομες ιστοσελίδες πώλησης ναρκωτικών, πλαστών διαβατηρίων και μη εξουσιοδοτημένων εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
Έκπληκτη δηλώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη στιγμή που ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s επέλεξε να υποβαθμίσει αρκετές χώρες της ευρωζώνης, μεταξύ αυτών και τη Γαλλία.
Το Android Market συνεχίζει να γεμίζει με εφαρμογές (έχει ξεπεράσει τις 400.000 ενεργές), με τους developers να βλέπουν τη χρυσή ευκαιρία επιτυχίας μέσα σε ένα τεράστιο αγοραστικό κοινό, αλλά η Google παρατήρησε ότι πολλές φορές η ίδια εφαρμογή διαφέρει από τις αντίστοιχες σε iOS και Windows Phone, προς το χειρότερο...
Το nea-news διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα iPod touch! Απλά κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, www.facebook.com/nea.news ή στο αναδυόμενο like box στο δεξί άκρο της παρούσας σελίδας! Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για το δώρο! 

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι fans του nea-news και η διεξαγωγή της θα γίνει εφόσον συμπληρωθούν 5000 likes! Διαδώστε το και στους φίλους σας κάνοντας share το παρόν post στο facebook! 
Σύμφωνα με τη ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos το σκάφος θα μπει στην ατμόσφαιρα την Κυριακή ή τη Δευτέρα, σε μια περιοχή που θα βρίσκεται σε κάποιο σημείο από 51.4 μοίρες βόρεια μέχρι 51.4 μοίρες νότια. Η ζώνη αυτή είναι τεράστια και περιλαμβάνει το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα. Οι ακριβής εκτίμηση του σημείου πτώσης είναι πολύ δύσκολο να γίνει και αυτό το διαπιστώσαμε στις περιπτώσεις των δορυφόρων UARS και ROSAT, πριν από λίγο καιρό.
Η ομάδα ενός νομπελίστα Αμερικανού χημικού ανέπτυξε ένα φθηνό πλαστικό υλικό που μπορεί να απορροφά σχετικά μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα. Στο μέλλον, το νέο υλικό θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για τεχνητά δέντρα που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα ενώ παράλληλα παράγουν καύσιμα.
Στον πυρετό των βραβείων και πάλι το Χόλιγουντ με την Ένωση Συντακτών Ξένου Τύπου να ανακοινώνει τις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2012.

Η Σοφία Βεργκάρα, ο Τζέραρντ Μπάτλερ. ο Γούντι Χάρλεσον και η Ρασίντα Τζόουνς αποκάλυψαν τους υποψηφίους στις 25 κατηγορίες για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στις 15 Ιανουαρίου, στην ετήσια τελετή των Χρυσών Σφαιρών, με παρουσιαστή για δεύτερη συνεχή χρονιά τον κωμικό ηθοποιό Ρίκι Ζερβέ.
Ανάμεσά τους Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Κύπρος

- Σταθερή προοπτική διατηρούν μόνο Γερμανία, Σλοβακία
- Ανησυχία της Γαλλίας για τις επιπτώσεις στην αξιολόγηση του EFSF
- Για "παραλογισμό" μιλά στις Βρυξέλλες η Επιτροπή.
Μετά από θρίλερ αρκετών ωρών, όπου Ευρωπαίοι αξιωματούχοι...
... και διεθνή ΜΜΕ είχαν προαναγγείλει τις υποβαθμίσεις χωρών της Ευρωζώνης, ο οίκος αξιολόγησης S&P's, έβγαλε και τις σχετικές ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα οι χώρες που υποβαθμίζονται είναι:
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Bloomberg το iPad 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, να έχει οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης, καλύτερο επεξεργαστή και συμβατότητα με τα δίκτυα LTE.
O Όμιλος OlympiaDevelopment ανακοίνωσε την διοικητική ενοποίηση των εταιριών Public, Multirama και Getitnow.gr «με σκοπό τη βελτίωση της ευελιξίας, την αύξηση της αποτελεσματικότητας, την αξιοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων συνεργειών ανάμεσα στα  brands και στην ενίσχυση των μεριδίων των εταιριών και τη διεύρυνση της πελατειακής τους βάσης».

Διαβάστε την ανακοίνωση:
Η επόμενη είδηση αφορά τους "ψαγμένους" σε οτι αφορά τις android συσκευές...

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, ο πρώην ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ρούφ Ντενκτάς, όπως ανακοίνωσαν μέλη της οικογένειάς του.
Στις 14 Ιανουαρίου
 
1690: O γερμανός οργανοποιός Γιόχαν Ντένερ από το Νυρεμβέργη κατασκευάζει το πρώτο κλαρινέτο.

1742: Πέθανε ο Έντμουντ Χάλεϊ, βρετανός αστρονόμος και μαθηματικός, που υπολόγισε τη τροχιά ενός κομήτη και του έδωσε το όνομά του (Kομήτης του Χάλεϊ).

1761: Η τρίτη μάχη του Πανιπάλ μεταξύ Ινδών και Αφγανών. Η νίκη των Αφγανών εξασθενίζει σημαντικά την Ινδία και καθιστά δυνατή την κατάληψή της από τους Βρετανούς αργότερα.
Σε δουλειά βρίσκονται οι developers της Google εδώ και δύο μέρες, για το νέο project της εταιρείας που αφορά ενα παιχνίδι βασισμένο στα google maps!

Το τέλος του κόσμου έρχεται. Και κάποιοι έχουν ήδη πλουτίσει με το «εμπόρευμα» της συντέλειας.

Η αμερικάνικη εταιρία Vivos ετοιμάζει συνολικά 20 πολυτελή καταφύγια σε διάφορα σημεία του κόσμου, προκειμένου να «φιλοξενήσει» περίπου 4.000 άτομα που θα αγοράσουν έναντι 9.950 δολαρίων ένα εισιτήριο ενόψει της συντέλειας του κόσμου.
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's υποβάθμισε σήμερα το τριπλό Α, ΤΟ αξιόχρεο της Γαλλίας, ενώ αντίθετα διατήρησε αμετάβλητη την αξιολόγηση της Γερμανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας και το Λουξεμβούργου, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.
Μέχρι πρότινος εφαρμογή για το Vimeo ήταν διαθέσιμη μόνο για τις iOS συσκευές, όμως επιτέλους έρχονται εφαρμογές και για τα Android, Kindle Fire και τα Windows Phone. Οι εφαρμογές προσφέρουν μία πλήρη εμπειρία του Vimeo, έτσι οι χρήστες θα είναι σε θέση να κάνουν «like», να διαμοιράζονται και να σχολιάζουν, όπως ακριβώς και στην ιστοσελίδα, πέραν φυσικά από τις συνηθισμένες αναζητήσεις και παρακολούθηση βίντεο.

Οι developers του iPhone 4S αλλά και του iPad 2 βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό σε δουλειά...

Μέχρι πρότινος αποτελούσε χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ice Cream Sandwich, όμως ένας προγραμματιστής αποφάσισε να μεταφέρει το face-detection security tool του νέου λογισμικού της Google και στα iOS. Απ΄ ότι φαίνεται και από το βίντεο που ακολουθεί, είναι πλέον εφικτό να ξεκλειδώσετε το iPhone σας κοιτώντας το κινητό στα «μάτια».

Mε δικαιολογία τους ανέργους ο Λουκάς Παπαδήμος επιχειρεί να τινάξει στον αέρα ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σε σχέση με τους μισθούς. Ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί με κακό τρόπο το πρόβλημα της ανεργίας για να κόψει 13ο και 14ο μισθό αλλά και να μειώσει περαιτέρω τους μισθούς.
Tις φωτογραφίες και τα σχόλια στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Google+ σχεδιάζει να εντάξει στις αναζητήσεις της ιστοσελίδας της η Google, ενσωματώνοντας έτσι περισσότερες προσωπικές πληροφορίες στα αποτελέσματα αναζητήσεων.

Μία ιστοσελίδα στην Αγγλία έκανε μια έρευνα η οποία δείχνει πως ο Βρετανικός λαός περιμένει την επόμενη αλλαγή της Apple.Την τελευταία φορά που βρέθηκαν στην ουρά με τον πραγματικό αγγλικό τρόπο,για να γράψουν μια μεγάλη επιταγή και να πάρουν ένα iPhone το οποίο μοιάζει με τα παλαιότερα iPhone.

Το WikiPad είναι ένα tablet με οθόνη 8 ιντσών και δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου 3D χωρίς γυαλιά και 2D 1080p. 

Τρέχει το λειτουγικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich και διατίθεται μαζί με video game controller για να παίζεται τα αγαπημένα σας games με όλες τις ανέσεις.
Το Δημόσιο συνεχίζει να κινείται με τους γνωστούς αργούς ρυθμούς

Σήμερα αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η εγκύκλιος με την οποία δίνεται παράταση στη προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας έτους 2012 και για τη θέση των οχημάτων σε ακινησία.
Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα λόγω της τεράστιας ζήτησης. Στην αναστολή των πωλήσεων του iPhone 4S από τα καταστήματά της στην Κίνα προχώρησε η Apple, ύστερα από συμπλοκές που σημειώθηκαν μεταξύ ατόμων που συγκεντρώθηκαν για να αγοράσουν το τηλέφωνο, κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα διάθεσής του στη χώρα.
«Σφίγγα» παραμένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν την Κριστίν Λαγκάρντ να τάχθηκε, κατά τη συνάντηση της με την Άνγκελα Μερκελ, υπέρ της αύξησης της βοήθειας στην Ελλάδα.
Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και πριν από τις εκλογές, αναμένεται να εισηγηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ φέρεται έτοιμος να αποσύρει την πρότασή του για διαρχία. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα προτείνει η εκλογή νέου προέδρου να γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, πιθανότατα στις 11 Μαρτίου.
Εδώ και πάρα πολλούς αιώνες η Παρασκευή και 13, είναι μια μέρα συνυφασμένη με τους χειρότερους αστικούς μύθους και τη δεισιδαιμονία, ειδικότερα στις αγγλοσαξωνικές χώρες, τις ισπανόφωνες και τη Γερμανία.

Σε αυτές τις χώρες ακόμη και σήμερα πολλά κτίρια και ξενοδοχεία δεν διαθέτουν 13ο όροφο και πολλοί δρόμοι δεν έχουν τον αριθμό 13.
To φαινόμενο κατά το οποίο ένα υγρό δεν στερεοποιείται αμέσως, ακόμη κι αν η θερμοκρασία του γίνει μικρότερη από τη θερμοκρασία τήξης του ονομάζεται υπέρψυξη ή υπόψυξη. Κατά τη διάρκεια της υπερψυξης το υλικό βρίσκεται σε μια μετασταθή κατάσταση. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και όταν ένα υγρό υπερ-θερμαίνεται, παραμένει δηλαδή υγρό ακόμα και σε θερμοκρασίες πολύ μεγαλύτερες από το σημείο βρασμού.
Αναγνωρίστηκαν οι δύο από τους τέσσερις Αμερικανούς πεζοναύτες, οι οποίοι φαίνονται σε βίντεο να ουρούν πάνω από τα σώματα νεκρών Τάλιμπαν, σύμφωνα με δήλωση επίσημης πηγής από το σώμα πεζοναυτών των ΗΠΑ, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της, στο Reuters.
Έτοιμο το Kinect for Windows και έρχεται στα ράφια των καταστημάτων σε λιγότερο από ένα μήνα. Η Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση του Kinect for Windows σε 12 χώρες (Αμερική, Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Αγγλία) την 1η Φεβρουαρίου 2012 με τιμή...


To Project Fiona που μας έκρυβε η εταιρεία κατασκευής gaming αξεσουάρ RAZER αποκαλύφθηκε. Πρόκειται για ένα tablet με επεξεργαστή Intel Core i7 Ivy Bridge και Windows 7 σχεδιασμένο για PC games!

Είναι επίσημο πλέον, η Apple αγόρασε την Anobit και ο κόσμος των gadgets σύντομα θα αποκτήσει μια άλλη μορφή, πιο πολύπλοκη στην αρχή και αργότερα πιο Apple. Η Anobit ασχολείται με NAND flash μνήμες και τρόπους ώστε να βελτιστοποιήσει την τεχνολογία και ταχύτητα πρόσβασης σε αυτές. Η μαγεία της Anobit...

Γιατί είναι άραγε νικητής ο Morgan Freeman; Δείτε την συνέχεια...

Κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show παρουσιάστηκε ένα εξαιρετικό προϊόν που φέρει την ονομασία PowerTrekk system. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της δουλειάς της Signa Chemistry, η οποία σημειώνει ότι με το μικρό σύστημα παραγωγής ρεύματος που έχει ετοιμάσει, ο κάτοχος ενός κινητού θα χρειαστεί μόλις μια κουταλιά νερό για να μπορέσει μέσα σε 15 δευτερόλεπτα να το φορτίσει! Η ενέργεια που παράγεται είναι ίδια με αυτή τεσσάρων μπαταριώντύπου ΑΑ και μπορεί να προσφέρει έως και 10 ώρες ζωής στη μπαταρία της φορητής συσκευής.
Πάλι απειλεί την Γαλλία η Τουρκία με αφορμή την αρμένικη γενοκτονία. Η Γαλλία θα υποστεί νέες κυρώσεις από μέρους της Τουρκίας εάν επιμείνει στην απόφασή της να εφαρμόσει τη νομοθεσία για ποινικοποίηση της...
Συνεχίζει τις αναρτήσεις κατά του Ανδρίκου Παπανδρέου ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος αφού την Τετάρτη ανέβασε έγγραφα που αποδεικνύουν την εργασιακή σχέση του αδελφού του τέως πρωθυπουργού με την εταιρεία Unigestion, σήμερα επιστρέφει δριμύτερος!
Περίπου 90 δισ. ευρώ θα χρειαστεί η Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του έτους, για την εξυπηρέτηση και την αναδιάρθρωση του χρέους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του επικεφαλής της Deutsche Bank Τόμας Μάγερ.
Σας αρέσει η πίτσα;.. Θα σας δείξουμε έναν τρόπο που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να την ζεστάνετε..
Συνολικό IQ πάνω από 9000..!! δείτε και το φοβερό σχόλιο αναγνώστη του 9GAG από το οποίο πήραμε την εικόνα..
Εκατό κάτοικοι της γαλλικής πόλης Λιόν "εισέβαλαν" σε κατάστημα ένδυσης φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους κατά την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων του Ιανουαρίου, κάποιοι από αυτούς μάλιστα περίμεναν όλη τη νύχτα στην ουρά, έξω από το μαγαζί, προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν ρούχα.
Ο πρώην οικονομολόγος της αυστραλιανής αεροπορικής Qantas, Τόνι Γουέμπερ, πρότεινε οι παχύσαρκοι άνθρωποι να πληρώνουν παραπάνω για να ταξιδεύουν αεροπορικώς. Την ιδέα του μάλιστα έσπευσαν να την υιοθετήσουν αμέσως και άλλοι οικονομολόγοι.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η σύμβαση μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και της εταιρείας Siemens, που αφορά το σύστημα σηματοδότησης των νέων επεκτάσεων του μετρό Αθήνας.
Μία εικόνα για τον 21ο αιώνα που τα λέει όλα..


















9gag.com
Αυτό προκύπτει από την έκθεση του γερμανικού Πανεπιστημίου Φράιμπουργκ, κατά παραγγελία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με την οποία 19 χώρες-μέλη της Ε.Ε. έχουν υπέρογκες υποχρεώσεις σε κρατικά συνταξιοδοτικά ταμεία, ύψους 30 τρισ. ευρώ.