follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Μια παλιά εκκλησία στο κέντρο του Νότιγχαμ συγκέντρωνε πλήθος κόσμου στη λειτουργία της Κυριακής, ενώ τώρα οι «πιστοί» συνωστίζονται στην είσοδο του πιο δημοφιλούς κλαμπ της πόλης!
Παρατείνεται μέχρι τις 5 Μαρτίου 2012 για τα φυσικά πρόσωπα και έως τις 30 Απριλίου για τα νομικά πρόσωπα έτους 2011, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9) καθώς και της διόρθωσης στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο οικονομικών έχει δώσει παράταση έως τις 30 Ιανουαρίου 2012 η προθεσμία υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ και των ανακεφαλαιωτικών πινάκων.
Δύο δέματα που προέρχονταν από το Μεξικό και περιείχαν συνολικά 16 κιλά κοκαΐνης παραδόθηκαν κατά λάθος την περασμένη εβδομάδα στην έδρα του... ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Τρόποι για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στις ελληνορωσικές σχέσεις και οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών συζητήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν για περισσότερο από μία ώρα.
Δείτε το βίντεο για να μάθετε απο πού εμπνεύστηκε η Nokia το "φιδάκι"...


- Ζητούν απολύσεις σε Δημόσιο, τράπεζες και μειώσεις μισθών και συντάξεων
- Αυξήσεις φόρων, αντικειμενικών και κατάργηση ρυθμίσεων για αποπληρωμή σε δόσεις
- Το τελεσίγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι αρχηγοί και να ισχύσει και μετά τις εκλογές

Τα μέτρα που πάρθηκαν το περασμένο Φθινόπωρο θα αποδειχθούν, όπως όλα δείχνουν, πολύ light σε σχέση με το πακέτο μέτρων που έστειλε η τρόικα μέσω επιστολής και ζητάει στο κάτω μέρος του εγγράφου να μπουν οι υπογραφές όλων των αρχηγών των κομμάτων ώστε να διασφαλίσουν οι δανειστές εταίροι μας ότι θα τηρηθούν κατά γράμμα τόσο από αυτή όσο και από την επόμενη κυβέρνηση.

Η αλήθεια είναι ότι η HTC το έχει παρακάνει παρουσιάζοντας διαδοχικά νέα μοντέλα smartphones σε σύντομα χρονικά διαστήματα απαξιώνοντας και στεναχορώντας όσους έχουν χρησοπληρώσει ένα μοντέλο και μετά από δύο μήνες βλέπουν το επόμενο λίγο καλύτερο στα σημεία. Βλέπε περιπτώσεις Sensation με Sensation XE αλλά και Titan με Titan II. Αυτό φαίνεται ότι αλλάζει και καλοσορίζουμε την HTC πίσω στη λογική.
Στις 27 Ιανουαρίου
 
1593: Το Βατικανό οδηγεί σε δίκη τον φιλόσοφο Τζορντάνο Μπρούνο για τις αιρετικές απόψεις του.

1756: Γεννήθηκε ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, αυστριακός συνθέτης.

1775: Γεννήθηκε ο Φρίντριχ Φον Σέλινγκ, γερμανός φιλόσοφος.

1827: Ελληνικά επαναστατικά τμήματα υπό τους Διονύσιο Βούρβαχη, Παναγιώτη Νοταρά και Ιωάννη Μαυροβουνιώτη δέχονται επίθεση 2.000 πεζών και 600 ιππέων υπό τον Κιουταχή, στο Καματερό Αττικής. Στη μάχη που επακολούθησε έπεσε ηρωικά ο Βούρβαχης μαζί με 300 μαχητές.
Οι Γερμανοί πολιτικοί εξακολουθούν να προκαλούν με τις δηλώσεις τους για την Ελλάδα, αγνοώντας τις δικές τους ευθύνες για την κατάσταση στην χώρα αλλά και σε όλη την Ευρώπη.
Στις 3 Φεβρουαρίου αναμένεται να εκδοθεί από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης η απόφαση για τα θύματα του ναζισμού και τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Η περιοχή του διαστήματος που βρίσκεται κοντά στη Γη έγινε λίγο πιο καθαρή από τα διαστημικά σκουπίδια, χάρη στον ήλιο. Αποδεικνύεται ότι η αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια έχει απομακρύνει μερικά από τα δορυφορικά συντρίμμια που γέμιζαν αυτή την περιοχή, καθιστώντας την έτσι προσωρινά πιο ασφαλή για τους δορυφόρους και αστροναύτες.
Μπορεί οι επιστήμονες στο σύνολό τους να διαβεβαιώνουν ότι ο πρωινός σεισμός μεταξύ Σαντορίνης και Κρήτης δεν έχει καμία σχέση με τη δραστηριότητα του ηφαιστείου όμως τον τελευταίο καιρό το ηφαίστειο δείχνει να “ξυπνάει”.
Η αγάπη των Ιαπώνων για τα φυτά και τις περίεργες τέχνες έχει κληροδοτήσει στον δυτικό κόσμο ουκ ολίγα χόμπι από αυτά που προσφέρουν ατελείωτες ώρες δημιουργίας, με ελάχιστο κόστος. Τα μπονσάι, τα χαριτωμένα δεντράκια-μινιατούρες των ενήλικων (στην πιο επιτυχημένη τους μορφή, και αιωνόβιων) δέντρων που συναντάμε στα δάση είναι ένα από αυτά.
Το διαστημικό όχημα της NASA Opportunity, προσγειώθηκε στην επιφάνεια του Άρη στις 25 Ιανουαρίου 2004. Παρότι η αποστολή του είχε σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει διάρκεια τριών μηνών, το Opportunity έκλεισε 8 χρόνια εξερεύνησης της επιφάνειας του Άρη(διάνυσε περίπου 35 χιλιόμετρα). Μεταξύ άλλων το Opportunity ανακάλυψε πρόσφατα γύψο (CaSO4•2H2O), που αποτελεί την «πιο ισχυρή» ένδειξη ύπαρξης νερού στον κόκκινο πλανήτη.
Στις 26 Ιανουαρίου
 
1531: Ισχυρός σεισμός συγκλονίζει τη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας και αφήνει πίσω του 30.000 νεκρούς.

1785: Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, από τους Ιδρυτές - Πατέρες του Αμερικανικού Έθνους, σε επιστολή προς την κόρη του εκφράζει την αντίθεσή του για την επιλογή του αετού ως συμβόλου των ΗΠΑ. Ο ίδιος προτιμούσε τη γαλοπούλα.

1821: Αρχίζει η Διάσκεψη της Βοστίτσας (Αίγιο). Ο Παπαφλέσας ανακοινώνει στους προκρίτους ότι η επανάσταση εναντίον των Οθωμανών έχει οριστεί για τις 25 Μαρτίου.

1895: Πέθανε ο Αχιλλέας Παράσχος, έλληνας ποιητής, κορυφαίος εκπρόσωπος της Α' Αθηναϊκής Σχολής.
Όπως ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης και Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο ή το Μάρτιο.
Εξαιρετικά προβληματισμός από τα όσα συνέβησαν στη Βουλή, κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, φέρεται ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος δεν αποκλείεται να ζητήσει νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, αλλά και να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης, αντικαθιστώντας υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το «Έθνος», ο κ. Παπαδήμος αναμένεται να ζητήσει από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να «υπογράψουν» ένα «μνημόνιο» για στήριξη χωρίς «αστερίσκους», απευθύνοντας ουσιαστικά τελεσίγραφο στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση ενόψει των κρίσιμων νομοσχεδίων που έρχονται στη νέα δανειακή σύμβαση.
Θα απονέμεται κάθε Νοέμβριο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Διεθνές Βραβείο...
Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία δημοσιεύει το 9to5Mac που παραθέτοντας «αξιόπιστη πηγή» από τη Foxconn αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του επόμενης γενιάς iPhone το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν διάφορα δείγματα συσκευών που κυκλοφορούν που είναι λίγο διαφορετικά μεταξύ τους (διαβάστε εδώ γιατί συμβαίνει αυτό) αλλά έχουν τα εξής κοινά στοιχεία:

Ντοκιμαντέρ εξετάζει τη δράση τους σαν μια νέα μορφή ανυπακοής

Η ιστορία και η δράση της διάσημης ομάδας χάκερ Anonymous μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με ένα ντοκιμαντέρ που έκανε ήδη πρεμιέρα στο φεστιβάλ Sundance στη Γιούτα των ΗΠΑ.
Σε κόλαφο για το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται η δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, που πρόκειται να δημοσιευθεί την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα». Το πάλαι ποτέ κραταιό κυβερνητικό κόμμα κατατάσσεται πέμπτο (!) στην πρόθεση ψήφου, πίσω όχι μόνο από τη ΝΔ, αλλά και από Δημοκρατική Αριστερά που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, αλλά και από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Sony παρουσίασε στη CES 2012 τη νέα σουίτα εφαρμογών της, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται φωτογραφίες και video απευθείας από το PlayStation 3, να τα μεταφέρουν σε οποιαδήποτε συσκευή (τηλεοράση, υπολογιστή, tablet ή smartphone) και πολλά άλλα.

Η σουίτα αποτελείται από τις εξής εφαρμογές:

Δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα showoman. H Jennifer Lopez φαίνεται πώς διαθέτει και κλίση στην εξωτερική πολιτική.


Η 42χρονη σταρ δηλώνει εκστασιασμένη με την Ελλάδα, καθώς πιστεύει πώς είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου! Αν μάλιστα ήταν πρωθυπουργός της χώρας μας θα έδινε μεγάλη βαρύτητα στον τουρισμό. Πρόταση στους πολιτικούς μας δηλαδή...
Το πρώτο μαγνητικό σαπούνι στην ιστορία έφτιαξαν Βρετανοί και άλλοι επιστήμονες, το οποίο ανταποκρίνεται σε μαγνητικά πεδία. Μετά από περαιτέρω βελτίωση το σαπούνι θα μπορούσε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό πετρελαιοκηλίδων ή νερού με απόβλητα.
Χριστιανική ιστορία με τράπουλα. Δείτε το βίντεο...


Ελληνικά ομόλογα αγόρασε η γερμανική εφημερίδα «Bild», σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρει πως η κίνησή της αυτή, μπορεί να της αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Κλειδώνουν αύριο σε συνάντηση του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με την τρόικα, μέτρα που αντιστοιχούν στο 6,1% του ΑΕΠ για την περίοδο 2012 -2015 και θα περιληφθούν στο Μνημόνιο του PSI, αλλά και στη νέα δανειακή σύμβαση που αναμένεται να υπογραφεί τον Μάρτιο. Η τρόικα θεωρεί πως το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής που υιοθετήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και η νέα δέσμη μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής του Οκτωβρίου, «αποδείχθηκαν ανεπαρκή για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος οικονομικής στήριξης, λόγω των δυσμενέστερων των αναμενόμενων μακροοικονομικών εξελίξεων, των συνεχιζόμενων αδυναμιών του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, των καθυστερήσεων και της ελλιπούς εφαρμογής διαφόρων μέτρων». 
Πολλοί πίστευαν ότι μετά το θάνατο του Steve Jobs, δύσκολα θα κατάφερνε η Apple να κρατηθεί στο ίδιο επίπεδο, σε ό,τι αφορά τα προϊόντα και τις πωλήσεις της. Τελικά, ο Tim Cook διέψευσε τους πάντες και ανακοίνωσε εχτές τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου στην ιστορία της εταιρίας!
Ξαφνικά ο κόσμος γεμίζει virtual intelligent assistants με AI, όπως το Evi και το Siri, και διάθεση να μας βοηθήσουν κάθε στιγμή της ημέρας με την μόνη υποχρέωση να μιλήσουμε μαζί τους. Το κινητό και η οθόνη αφής χάνουν το νόημα τους και πλέον η φωνή, το πιο άμεσο εργαλείο επικοινωνίας που έχει ο άνθρωπος αποκτά δύναμη και επικοινωνεί με τις μηχανές.
Ο Γερμανός φωτογράφος Markus Reugels μάς ξαφνιάζει για άλλη μία φορά με το αστείρευτο ταλέντο του και τη μοναδική δημιουργικότητά του, καθώς αποτυπώνει σε μια σταγόνα νερού τους πλανήτες όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.
Στις 25 Ιανουαρίου
 
389: Πέθανε ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός, θεολόγος, πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως και ένας από τους Τρεις Ιεράρχες.

1783: Γεννήθηκε ο Γουίλιαμ Κολγκέιτ, αγγλος επιχειρηματίας, ιδρυτής της γνωστής εταιρίας ειδών ατομικής υγιεινής.
Η ΕΡΤ δεν προχωράει στην εξασφάλιση των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.
Tεράστια απώλεια για τον ελληνικό πολιτισμό συνιστά ο αδόκητος θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου που είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στον ελληνικό κινηματογράφο και τη χώρα μας.
H παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο, μπορεί κάποια μέρα να γίνει πολύ φθηνότερη χάρη στα επονομαζόμενα φωτοβολταϊκά λεπτών φιλμ (υμενίων). Αν και ακόμα τα συστήματα αυτά είναι πολύ λιγότερο αποδοτικά από αυτά που στηρίζονται στα συμβατικά υλικά μια πρόσφατη δημοσίευση στο Physical Review Letters δείχνει ότι η χρήση δεσμών νανοσωλήνων άνθρακα αυξάνει σημαντικά την απόδοση τους.
Για «βήματα του φασισμού στην Ευρώπη» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου περί γενοκτονιών στη γαλλική γερουσία, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «διάκριση, ρατσισμό και ξεκάθαρο βιασμό της ελευθερίας της σκέψης».
Πρόκειται για τον Ελληνοαυστραλό Τζέιμς Καστρίσιον (Καστριτσιώτης), ο οποίος μαζί με τον Αυστραλό φίλο του Τζάστιν Τζονς, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να καλύψουν και τα τελευταία δεκάδες χιλιόμετρα που τους απομένουν.
Παρά τις εξελίξεις στην ιατρική, η αλήθεια είναι πως οι επιστήμονες δεν έχουν καταλάβει ακόμα εξ' ολοκλήρου τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Είναι σχετικά εύκολο να τον μπερδέψεις όσον αφορά στη θεώρηση του εαυτού - και, συγκεκριμένα, να πειστεί πως διαθέτετε ένα τρίτο χέρι...
Και έφτασε η ώρα για τις υποψηφιότητες για τα φετινά χρυσά αγαλματάκια του Θείου Όσκαρ…
Το “Hugo” και το “The Artist” όπως αναμενόταν κυριάρχησαν με 11 και 10 υποψηφιότητες αντίστοιχα, ενώ η Ακαδημία τελικά έκλεισε στον… άβολο αριθμό 9 τις υποψηφιότητες για την Καλύτερη ταινία της χρονιάς.
Να σημειωθεί επίσης ότι τα υποψήφια τραγούδια στην αντίστοιχη κατηγορία είναι μόνο 2 – όχι και πολύ καλή μουσικά χρονιά για τον κινηματογράφο λοιπόν σύμφωνα με την Ακαδημία…
Τα φετινά 84α Κινηματογραφικά Βραβεία Όσκαρ θα απονεμηθούν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με οικοδεσπότη τον Billy Crystal.
Ακολουθούν όλες οι κατηγορίες:
Η πιο ισχυρή ηλιακή έκρηξη από το 2005 έχει ξεκινήσει να πλήττει την Γη, βομβαρδίζοντας τον πλανήτη μας με μαγνητικά σωματίδια που είναι δυνατόν να προκαλέσουν διαταραχές στις δορυφορικές τηλεπικοινωνίες, ανακοίνωσαν σήμερα οι αμερικανικές αρχές.
«Δεν διάβασα το μνημόνιο». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή.

«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο» τόνισε.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως συμφωνεί με την ομιλία Σημίτη στο Βερολίνο, αναφέροντας ότι το μνημόνιο υπογράφηκε κάτω από συνθήκες πανικού γιατί υπήρχε ενδεχόμενο παύσης πληρωμών, στηρίχθηκε σε κάποιες παραδοχές που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα με μέτρα που χτυπούσαν την αγορά
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, το οποίο σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας στην διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, συγκεντρώνοντας συνολικά 27.700 επισκέπτες.

Στις 24 Ιανουαρίου
 
41: Πέθανε ο Γάιος Καίσαρ Γερμανικός, ρωμαίος αυτοκράτορας, που έμεινε στην ιστορία με το παιδικό του προσωνύμιο Καλιγούλας (Μποτούλες στα λατινικά) και για την εξαιρετική αγριότητα και φαυλότητά του.

76: Γεννήθηκε ο Πόπλιος Αίλιος Τραϊανός Αδριανός, 14ος ρωμαίος αυτοκράτορας, γνωστός για τα φιλελληνικά του αισθήματα και από τα έργα που άφησε στην Αθήνα (Πύλη του Αδριανού, Ναός του Ολυμπίου Διός, Αδριάνειο Υδραγωγείο).

1776: Γεννήθηκε ο Ε.Τ.Α. Χόφμαν, γερμανός παραμυθάς. (Καρυοθραύστης)
Οι διαστημικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Ευρώπης έχουν ξεκινήσει συνομιλίες για την δημιουργία της πρώτης βάσης στη Σελήνη ή, εναλλακτικά, του πρώτου διαστημικού σταθμού που θα τεθεί σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι, δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας Roscosmos, χωρίς όμως να δώσει χρονοδιάγραμμα για το φιλόδοξο σχέδιο.

«Δεν θέλουμε απλώς να πατήσει ο άνθρωπος στη Σελήνη» δήλωσε ο Βλάντιμιρ Ποπόφκιν στον ραδιοφωνικό σταθμό Vesti FM.

Η γαλλική Γερουσία ενέκρινε το νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, ένα θέμα που έχει οδηγήσει σε ένταση τις σχέσεις Αγκυρας- Παρισιού.

Με 127 ψήφους υπέρ, έναντι 86 κατά η Γερουσία ενέκρινε με το νομοσχέδιο που ήδη είχε εγκρίνει στις 22 Δεκεμβρίου η Εθνοσυνέλευση. Με την έγκριση του κειμένου ως έχει, χωρίς τροποποιήσεις, από τη Γερουσία, το νομοσχέδιο αποκτά τελεσίδικα ισχύ νόμου.

Το κείμενο του νομοσχεδίου θα διαβιβασθεί πλέον στον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος αναμένεται να το υπογράψει πριν τη διακοπή των συνεδριάσεων του Κοινοβουλίου στα τέλη Φεβρουαρίου, ενόψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών τον Μάρτιο.

Η έγκριση του νομοσχεδίου από την Εθνοσυνέλευση είχε προκαλέσει την οργίλη αντίδραση της Τουρκίας, η οποία έχει απειλήσει τη Γαλλία με αντίποινα σε περίπτωση που κυρωθεί ο νόμος.

Στην πρώτη του αντίδραση, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Σαντουλάχ Ερμίν χαρακτήρισε τη σημερινή απόφαση της γαλλικής Γερουσίας ως «πλήρης έλλειψη σεβασμού» από μέρους της Γαλλίας στη χώρα του.

newsit.gr/
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή με σχήμα παρόμοιο ή ίδιο με του τσιγάρου, παράγει ατμό αντί για καπνό δίνοντας την τέλεια προσομοίωση καπνίσματος . Είναι ακίνδυνο σε σύγκριση με το κανονικό τσιγάρο καθώς δεν περιέχει πίσσα, χαρτί και τόσες άλλες επικίνδυνες για τον οργανισμό ουσίες.
Οι Anonymous ανέβασαν ένα βίντεο στο διαδίκτυο, όπου ανέφεραν ότι το Facebook είναι ο επόμενος στόχος τους,μετά τις συντονισμένες κυβερνο-επιθέσεις εναντίον ιστότοπων διαφόρων κυβερνήσεων και κυρίως των Ηνωμένων Πολιτειών, λόγω του κλεισίματος της ιστοσελίδας, Megaupload.com απο το Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Τα θύματα των επιθέσεων είναι όσοι επικρότησαν αυτή την απόφαση του υπουργείου.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο μηχανισμός του εγκεφάλου που ελέγχει το αν θυμόμαστε ή ξεχνάμε περιπλέκεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτό υποστηρίζουν ο Luigi De Genaro καθηγητής του πανεπιστημίου της Ρώμης, και η ομάδα του, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ένα ηλεκτροεγκεφαλογράφημα για να παρακολουθήσουν την εγκεφαλική δραστηριότητα των μαθητών καθώς κοιμόντουσαν.
Ελαφρώς ζεσταμένος, τραγανός ή καλοψημένος ο αγαπημένος σου πολιτικός αρχηγός σε περιμένει για να τον βάλεις στο στόμα σου και να τον ξεσκίσεις… στις δαγκωνιές.
 


Δείτε μερικά απο τα πιο περίεργα κατοικίδια του κόσμου...



Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στο Android App Inventor, το εργαλείο της Google για κατασκευή εφαρμογών Android χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Και ενώ η Google είχε ανακοινώσει την επικείμενη κατάργησή του, τελικά το MIT αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να το μετατρέψει σε open-source (έπειτα μάλιστα από δωρεά της Google).