Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Support Greece: Οι Έλληνες του εξωτερικού στηρίζουν τη χώρα μας

nea-news | 22 Μαρ 2012 | 12:22 μ.μ.

Σήμερα το πρωί λάβαμε ένα email από το Support Greece, ένα κίνημα που δημιουργήθηκε από τους Έλληνες φοιτητές της Ολλανδίας, με σκοπό όπως υποδηλώνει και το όνομά του, την στήριξη της Ελλάδας και ιδίως των κοινωνικών ομάδων που έχουν περισσότερη ανάγκη, καθώς και την αφύπνιση των ξένων χωρών ώστε να ευαισθητοποιηθούν υπέρ της πατρίδας μας. 


Συγκεκριμένα, το εν λόγω group οργανώνει εκστρατείες προσφοράς ρούχων, τροφίμων και άλλων ειδών σε ιδρύματα, οργανισμούς, κοινότητες, οικογένειες. Επίσης, λόγω της εγγραφης πολλών μελών από το εξωτερικό, οργανώνει δράσεις στο εξωτερικό προς συγκέντρωση όλο και περισσότερων ανθρώπων που θέλουν να στηρίξουν την Ελλάδα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε συνέντευξη της εκπροσώπου του Support Greece, Βαλέριας Ηλιάδου στην εκπομπή του Στέφανου Χίου (στο 1:10)


Η συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους ενέργειες με όποια μορφή συνεισφοράς μπορούμε να έχουμε είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο και αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι να νιώσουμε να μας κατακλύζει ένα κύμα αλληλεγγύης και η διάθεση να βοηθήσουμε τις ομάδες που υπήρξαν περισσότερο ευπαθείς σε αυτήν την κρίση. Ακόμα και η διάδοση της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι μία βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και κατ' επέκταση για τη χώρα. Για περισσότερα, το group του Support Greece στο facebook είναι:


Μπορείτε να γίνετε μέλη, να παρακολουθήσετε τη δράση του και να το υποστηρίξετε 

Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...