Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Έρευνα: Κάντε γυμναστική για καλύτερο σεξ!

nikol | 9 Οκτ 2012 | 10:00 μ.μ.

Η γυμναστική ως γνωστόν βοηθάει τον άνθρωπο σε πάρα πολλούς τομείς είτε αυτοί αφορούν στην υγεία του είτε στην εμφάνιση του.
Όμως η επιστήμη πλέον δείχνει ότι έχουμε ακόμη ένα λόγο να γυμναζόμαστε. Σύμφωνα με το International Journal of sexual Medicine, οι άνδρες καλυτερεύουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις εφόσον ξοδεύουν 3-4 ώρες εβδομαδιαία για την άσκηση τους.
Οι ερευνητές, μετά από παρακολούθηση 78 ανδρών, ηλικίας 18-40 ετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που γυμνάζονται, όχι μόνο αποκτούν καλύτερη στυτική λειτουργία αλλά έχουν καλύτερη οργασμική λειτουργία και μεγαλύτερη ικανοποίηση κατά την διάρκεια του σεξ.
Πολλοί άνδρες, ενώ έχουν πρόβλημα στυτικής λειτουργίας είτε δεν το συνειδητοποιούν είτε ντρέπονται να απευθυνθούν σε ειδικούς. Είναι προφανές ότι η στύση έχει άμεση σχέση με την ροή αίματος και αυτό έχει σχέση με την σωστή αιμάτωση και λειτουργία της καρδιάς. Αν λειτουργεί εύκολα η αιμάτωση της καρδιάς, σε μεγάλο βαθμό λειτουργεί και η αιμάτωση του πέους. Με λίγα λόγια η ασκηση (τρέξιμο, ποδήλατο, διάδρομος, βάρη κλπ) δημιουργεί τις συνθήκες για μείωση του ρίσκου στυτικής δυσλειτουργίας κατά 30%.
Άσε που πηδάς και ψηλότερα και… καλύτερα.
pkool.gr

Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...