Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

«Η ελληνική μας φύση… το αντίδοτο στην κρίση»! Ποια καλλονή προωθεί την ελληνική ομορφιά στο εξωτερικό;

nikol | 18 Οκτ 2012 | 9:00 μ.μ.

Θέλοντας να προωθήσει τη χώρα μας μέσω της γυμναστικής, η Ελληνίδα καλλονή αποφάσισε να κάνει νέα φωτογράφηση στη φύση, με τις εικόνες της θάλασσας και του απέραντου γαλάζιου της Ελλάδας να κυριαρχούν!
Η Ελληνίδα γυμνάστρια φαίνεται ότι κάνει ότι μπορεί για να «διαφημίσει» τις, παντός είδους, ομορφιές που διαθέτει η χώρα μας σε όλο τον πλανήτη.

Ο λόγος για την σέξι γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, η οποία «χτύπησε» για ακόμα μία φορά! Η γυμνάστρια με το εντυπωσιακό σώμα, ποζάρει με θέα πανέμορφα τοπία και ανεβάζει τη θερμοκρασία! Οι εικόνες που επέλεξε δείχνουν την απίστευτη ελληνική ομορφιά σε συνδυασμό με το όμορφο σώμα που χαρίζει η γυμναστική τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Η Χριστίνα εμπιστεύθηκε αποκλειστικά στο entertv.gr τις φωτογραφίες αυτές, που κόβουν την ανάσα!

Οι φωτογραφίες αυτές πρόκειται να δημοσιευτούν το επόμενο διάστημα σε αμερικανικό site και η σέξι γυμνάστρια έχει ως σκοπό της την προώθηση της ελληνικής ομορφιάς. Τα συνθήματά της είναι μοναδικά! «Η ελληνική μας φύση… το αντίδοτο στην κρίση», «Το κέφι μου δε χάλασα… φτιάχνομαι απ’ τη θάλασσα», αλλά και «My life kiss, body & Greece».

Δείτε photo:






entertv.gr

Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...