Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

«Παίζουν με τη φωτιά οι εταίροι μας»

nikol | 18 Οκτ 2012 | 3:15 μ.μ.

Βενιζέλος: Πρέπει να έχουμε ένα καθαρό και ελπιδοφόρο μήνυμα από τις Βρυξέλλες

Τον Φεβρουάριο τοποθέτησε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Ευαγ. Βενιζέλος μιλώντας πριν από λίγο στην οργανωτική γραμματεία του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ένα συντακτικό συνέδριο και πρόσθεσε ότι «πρώτος στόχος είναι ο μετασχηματισμός του ΠΑΣΟΚ σε ένα σύγχρονο, θεσμικό δημοκρατικό, συλλογικό κόμμα, ανοιχτό στην κοινωνία. Δεύτερος στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ να είναι εκφραστής των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας ».

Για τις κρίση χρέους που ταλανίζει την Ευρώπη ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «η ευρωζώνη είναι καταδικασμένη να προχωρήσει και για αυτό πρέπει να καταλάβει ότι το ελληνικό πρόβλημα είναι παρά πολύ μικρό. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την τρόικα στα εργασιακά στο πλαίσιο που συμφωνήσαμε οι τρεις αρχηγοί.
Πρέπει να έχουμε ένα καθαρό και ελπιδοφόρο μήνυμα από τις Βρυξέλλες.

Η τρόικα μετά από συζητήσεις τρεισήμισι μηνών εξέδωσε ανακοίνωση που μιλάει ουσιαστικά για πολιτικές αποφάσεις σε υψηλό επίπεδο. Παίζουν με τη φωτιά οι εταίροι μας, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος. 

Ο Ευαγ. Βενιζέλος αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία σημείωσε ότι «πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι υπάρχει προοπτική. Δεν αντέχουμε άλλη μιζέρια» και πρόσθεσε πως «το μήνυμά μας είναι αισιόδοξο. Θα κερδίσουμε ως έθνος το χαμένο έδαφος σε στερεή βάση αυτή τη φορά».

Για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων τόνισε ότι «δεν μπορεί κανείς να δώσει μάχη για να μην απολυθούν επίορκοι, αργόμισθοι και απόντες δημόσιοι υπάλληλοι», ενώ για τα εργασιακά σημείωσε ότι «περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την τρόικα στα εργασιακά στο πλαίσιο που συμφωνήσαμε οι τρεις αρχηγοί».

newsbeast.gr

Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...