follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Ποιος Έλληνας ηθοποιός φεύγει για L.A;

nikol | 10 Οκτ 2012 | 4:30 μ.μ.
Μετά τον Αλέξη Γεωργούλη, τον Χρήστο Βασιλόπουλο και τον Μάνο Γαβρά τώρα ένας ακόμα ηθοποιός ετοιμάζει βαλίτσες και ετοιμάζεται να μας κουνήσει το μαντίλι!

Ο λόγος για τον Γιώργο Καραμίχο που πήρε υποτροφία από γνωστό αμερικανικό ίδρυμα και θα πάει στο L.A για περίπου έξι μήνες. 

«Έχω πάρει μια υποτροφία Fulbright και πηγαίνω για εξίμισι μήνες στο Λος ΆΝτζελες. Εϊναι η πρώτη φορά που πηγαίνω για σπουδές, οπότε θα έχω ένα full time πρόγραμμα κάθε εβδομάδα. Θα πρέπει να επιστρέψω πάλι στη μάθηση, καθαρή μάθηση, δε θα δουλεύω, δε θα χτυπάνε τηλέφωνα, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό. Πάω για να βελτιώσω τον εαυτό μου», είπε ο ηθοποιός.

Μάλιστα δε δίστασε να παραδεχθεί ότι αισθάνεται κάπως περίεργα με την αλλαγή αυτή στη ζωή του.
«Την επόμενη εβδομάδα φεύγω για Λος Άντζελες, αλλά μέχρι στιγμής αισθάνομαι ότι θα φύγει άλλος. Έχω άλλες δύο πρεμιέρες μπροστά μου. Δεν ξέρω ποιος θα πετάξει, ποιο κομμάτι μου θα φύγει», τόνισε.

Αυτό που σίγουρα ξέρει είναι ότι θα απολαύσει την παραμονή του στο Λος Άντζελες, ενώ το μόνο που θέλει είναι να συγκεντρωθεί στις σπουδές του.

Όσο για το ενδεχόμενο να κυνηγήσει μια καριέρα στο Hollywood, o Γιώργος Καραμίχος λέει:

«Προς το παρόν δε γίνεται να πάω να μόνιμα, έτσι κι αλλιώς έχω μία απαγορευτική βίζα. Πηγαίνω εν γνώσει μου ότι δεν μπορώ να εργαστώ».

star.gr
Μοιραστείτε το θέμα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...