follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Πώς θα πεί ένας βλάχος, απο την περιφέρεια της Ελλάδας, στο μηχανικό του αυτοκινήτου του, τη φράση:


“Ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου ακούγεται ένας θόρυβος” ;
Το κόμμα του Πάνου Καμμένου συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών για τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας όπως ο ίδιος ο πρόεδρος έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Συγκεκριμένα, όπως...
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι τα καρότα είναι ωφέλιμα επειδή έχουν πολλά αντιοξειδωτικά, αλλά επίσης γνωρίζουν ότι τα υγιεινά δεν είναι απαραίτητα και νόστιμα ή ελκυστικά ως προϊόντα. Τώρα, μια έρευνα μας δίνει άλλο ένα κίνητρο να τρώμε υγιεινά - τουλάχιστον το καρότο. Το κίνητρο αφορά το σεξαπίλ μας.
Μήπως εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το σεξ;

Ξεχάστε τις δικαιολογίες (πόσες μέρες κρατάει πια αυτός ο πονοκέφαλος;) και ψάξτε να βρείτε τις αιτίες  σε φυσικούς και ψυχολογικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν  τη λίμπιντο σας.
Βουλγαρία και Ρωσία συμφώνησαν ότι οι τελικές αποφάσεις για την επένδυση στο αγωγό South Stream θα ληφθούν τον επόμενο Νοέμβριο αναφέρει η ιστοσελίδα euractiv.com τονίζοντας ότι η Μόσχα επιταχύνει την κατασκευή του αγωγού, ο οποίος θα μεταφέρει ρωσικό αέριο μέσω της Μαύρης Θάλασσας στη Βουλγαρία και σε άλλες χώρες.
Σκληρή απάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας για τις πολεμικές αποζημιώσεις έδωσε το ελληνικό υπουργείο, τονίζοντας πως η Ελλάδα δεν παραιτήθηκε ποτέ από τις αξιώσεις της και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει.
Ελαφρώς εκκεντρικοί, ή θεοπάλαβοι; 

Αυτοί οι 10 χαρακτήρες με την εξέχουσα νοημοσύνη δεν χάραξαν μόνο τη δική τους πορεία στον χώρο της επιστήμης, αλλά κατάφεραν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο. 
Γεγονότα

1902: Ανοίγει ο πρώτος κινηματογράφος στο Λος Άντζελες, με το όνομα Ηλεκτρικό Θέατρο. 

1925: Αποφασίζεται στην Ελλάδα η εφαρμογή του 8ώρου τμηματικά, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση των διαφόρων εταιριών. 
Οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας σύμφωνα με τις κριτικές. Από τη μία πλευρά ένας σεξομανής που δυσκολεύεται να χειριστεί την προσωπική του ζωή και από την άλλη  η σκληρή πραγματικότητα της εγκατάλειψης που βιώνει ένα μικρό αγόρι από τον πατέρα του. 


Δείτε τα trailer:
Η ταινία του Άνταμ Σάντλερ με τίτλο "Ο Τζακ και η Τζιλ" σάρωσε τα Χρυσά Βατόμουρα. Συγκεκριμένα η ταινία κέρδισε στις εξής κατηγορίες: Χειρότερη Ταινία, Χειρότερος Ηθοποιός, Χειρότερη Ηθοποιός (και στις δύο κατηγορίες ο Άνταμ Σάντλερ), Χειρότερος Β' Ανδρικός Ρόλος (Αλ Πατσίνο), Χειρότερος Β' Γυναικείος Ρόλος...
Και από τον καναπέ σου παρακαλώ!

Το νέο project του Google Maps δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο...
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Επίσης, τόνισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για χαλάρωση, αλλά ούτε και για υπερβολές, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει πριν και μετά τις εκλογές. "Δε θα πρέπει να...
Το Μπίβιο είναι ένα μικρό, απομονωμένο ορεινό χωριό στο καντόνι Γκραουμπίντεν της Ελβετίας, όπου κατοικούν μόλις 260 άνθρωποι.
Γεγονότα

334 π.Χ: Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο. 

1802: Το πρώτο πλυντήριο πιάτων πωλείται στο Σικάγο.
Μια γεύση από '80s και... πρωταπριλιά!

Το Google Maps επιστρέφει στα 80s; Όχι ακριβώς! Ο γίγαντας του διαδικτύου μπήκε στο πνεύμα της πρωταπριλιάς – και μάλιστα πρόωρα - «λανσάροντας» την 8-bit εκδοχή του Google Maps.
Τα κόμματα θέτουν στόχους και προετοιμάζονται για τις κάλπες

Ανεβάζουν «στροφές» και κλιμακώνουν την προετοιμασία τους ενόψει της επερχόμενης κάλπης τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου και που εύλογα είναι και αυτά που έχουν δεχθεί τα μεγαλύτερα πλήγματα – δημοσκοπικά – και έχουν «πληρώσει» την δυσαρέσκεια των πολιτών και των φορολογουμένων.
Γεγονότα

307: Ο Μέγας Κωνσταντίνος παντρεύεται τη Φαύστα, κόρη του ρωμαίου αυτοκράτορα Μαξιμιανού, μετά το διαζύγιό του με τη Μινερβίνα (Αθηνούλα). 

1821: Ο Αθανάσιος Διάκος υψώνει τη σημαία της Επανάστασης στη Λιβαδειά.
Υπάρχει κάτι πολύ χαρακτηριστικό που μας συμβαίνει όταν βλέπουμε κάποιο άτομο για το οποίο νιώθουμε έλξη, μια αυτόματη αντίδραση των ματιών μας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.
"Σβήνει" και η Ακρόπολη

Από τις 8.30 απόψε το βράδυ και για μία ώρα, οι πολίτες καλούνται να σβήσουν τα φώτα και να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.
Ένα πραγματικά ενδιαφέρον άρθρο μας παρουσιάζει με νούμερα το πραγματικό κόστος του iphone. Το άρθρο εστιάζει πέραν του κόστους κατασκευής και αναφέρει τις παράπλευρες συνέπειες της παραγωγής του σε εργασιακό και οικολογικό επίπεδο..

Διαβάστε τα παρακάτω στοιχεία:
Την άποψή της ότι η Ελλάδα έχει διανύσει μεγάλο δρόμο εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξή της σε τσέχικη εφημερίδα, τονίζοντας ωστόσο ότι έχει να κάνει ακόμα πολύ δουλειά.
Για έβδομη χρονιά το Comicdom Con στην Αθήνα
Τριήμερο φεστιβάλ ένατης τέχνης από τις 30 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου

Για έβδομη συνεχή χρονιά διεξάγεται στην Αθήνα το φεστιβάλ κόμικς Comicdom Con Athens, με διάσημους προσκεκλημένους, εκθέσεις, δημιουργικά εργαστήρια και ειδικά προγράμματα για παιδιά. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και την Comicdom Press, από τις 30 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου 2012, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).
Υπάρχουν αρκετές αιτίες πονοκεφάλου που πιθανόν να μη γνωρίζετε. Ποιες είναι αυτές και πώς μπορείτε να προλάβετε και να αντιμετωπίσετε τον πονοκέφαλο που σας τυραννά;
Τον κώδωνα του κινδύνου για τα σκουλαρίκια στη γλώσσα κρούουν οι ειδικοί, που ανακάλυψαν ότι το piercing μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο.
Ερευνητές της Ακαδημίας Επιστημών της Ουγγαρίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι σκύλοι διαθέτουν την ικανότητα να "διαβάζουν" το ανθρώπινο βλέμμα και να "μαντεύουν"  τις προθέσεις των ανθρώπων!
Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα πως έχει παραδώσει στην αγορά πάνω από 5 εκατομμύρια συσκευές Galaxy Note. Αν και ο εν λόγω αριθμός δεν αναφέρεται σε πωλήσεις, είναι ιδιαίτερα σημαντικός, ειδικά από τη στιγμή που η συσκευή παίζει ανάμεσα σε δύο κατηγορίες.
Προστατεύετε το αντρικό σας μόριο με κάθε τρόπο, παίρνετε προφυλάξεις και ακολουθείτε κάθε κανόνα υγιεινής. Καλά όλα αυτά, αλλά όπως όλα δείχνουν το πέος κινδυνεύει από διάφορα πράγματα με νούμερο ένα εχθρό το τσιγάρο. 
Γεγονότα

1282: Οι κάτοικοι του Παλέρμο εξεγείρονται κατά των γάλλων κατακτητών. Η εξέγερση, που συνοδεύεται από σφαγές, θα μείνει στην ιστορία ως Σικελικός Εσπερινός. 

1858: Ο Χάιμαν Λίπμαν παρουσιάζει το πρώτο μολύβι με ενσωματωμένη γόμα. 
2,9 δισ. μέσω Ιντερνετ στο ΑΕΠ

Το Διαδίκτυο μπορεί να συνεισφέρει 2,9 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία και να λειτουργήσει σαν ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ιδιαίτερα για τους νέους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που διεξήγαγε η Boston Consulting Group, με την υποστήριξη της Google και παρουσιάστηκε σήμερα στην Αθήνα.
Στις 22 Ιουνίου του 2011, σε εργαστήριο της Δρέσδης είχε πραγματοποιηθεί το τελευταίο παγκόσμιο ρεκόρ όσον αφορά την ένταση μαγνητικού πεδίου. Ο Sergei Zherlitsyn και οι συνεργάτες του κατάφεραν - με ένα πηνίο περίπου 200 κιλών - να δημιουργήσουν μαγνητικό πεδίο έντασης 91,4 Tesla - για χρονικό διάστημα μερικών χιλιοστών του δευτερολέπτου χωρίς να καταστρέφεται το πηνίο.
Μετά τις εκλογές θα κατακυρωθεί ο διαγωνισμός για την ανάθεση των σεισμικών ερευνών, για ανακάλυψη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στο ενεργειακό συνέδριο του "Economist".
Γεγονότα

1430: Οι δυνάμεις του Οθωμανού σουλτάνου Μουράτ Β' καταλαμβάνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. 

1823: Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β' Εθνική Συνέλευση, η οποία εκλέγει ως πρόεδρο του Εκτελεστικού τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, ορίζει ως έδρα διοικήσεως την Τρίπολη και κλείνει τις εργασίες της στις 18 Απριλίου με τη «Διακήρυξη για την πολιτική των Ελλήνων ύπαρξιν και ανεξαρτησία». 
Το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης" ( super moon) ή αλλιώς "περίγειο" δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Η απόσταση της Σελήνης από τη Γη δεν είναι πάντα η ίδια επειδή η τροχιά της είναι ελλειπτική και παρουσιάζει διαφοροποιήσεις που οφείλονται στην βαρυτική έλξη που ασκούν πάνω στο Φεγγάρι, η Γη και ο Ήλιος. Όταν μια Πανσέληνος συμβαίνει πολύ κοντά στο περίγειο της Σελήνης και η απόσταση της από τον πλανήτη μας είναι πολύ μικρότερη από το μέσο περίγειο της τότε έχουμε το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης".
Το κοινωνικό δίκτυο δε θα κινηθεί νομικά εναντίον τους


Προκειμένου να περιορίσει το φαινόμενο που θέλει τους εργοδότες να ζητούν από τους υποψήφιους για πρόσληψη πρόσβαση στο προφίλ τους στο Facebook με στόχο να σχηματίσουν πλήρη εικόνα γι' αυτούς, η υπηρεσία τόνισε ότι η απαίτηση του κωδικού ενός χρήστη συνιστά παραβίαση των κανόνων χρήσης της.
Μυρίστηκαν χρήμα και πλάκωσαν!

Σε «Ελ Ντοράντο» για πάσης φύσεως τεχνοκράτες αναδεικνύεται η Ελλάδα που, ωσάν «πειραματόζωο», προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων στελεχών που υπηρετούν σε Βρυξέλλες, Ουάσιγκτον αλλά και από ολόκληρη την ΕΕ.
Στο φημισμένο Susam Café

Στο περιθώριο συνεδρίασης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Κωνσταντινούπολη για τον αραβικό... σοσιαλισμό, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε διάφορα σημεία της πόλης. Ένα από αυτά είναι και η καφετέρια Susam Café το οποίο θεωρείται ένα από τα hot spot σημεία της Κωνσταντινούπολης.
Λέει η γυναίκα στον άνδρα της:

- Έστειλα τον γιο μας να πάρει κιμά και λείπει εδώ και 3 ώρες! Τί να κάνω;
Έχεις πιάσει τον εαυτό σου τελευταία να κοιτάει στο ταβάνι ή σε όποιο άσχετο σημείο για ώρα και να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει με τον φίλο σου και αν τελικά θα συνεχίσει ή όχι; Join the club. Ήρθε η ώρα να παρατηρήσεις μερικά σημάδια και να διαπιστώσεις αν αξίζει να μείνεις ή να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να πας σε άλλη αγκαλιά.
Θα ανταγωνιστεί κορυφαία μοντέλα υψηλών επιδόσεων

Μετά τις πολύ θετικές κριτικές που απέσπασε τόσο για την εμφάνιση όσο και για την τεχνολογία του, το πρωτότυπο Lexus LF-LC δεν αποκλείεται τελικά να περάσει και στην παραγωγή, έστω και σε περιορισμένο αριθμό.
Επίθεση με όχημα τα συνθήματα, που εγκαινίασε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξαπέλυσε η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη.
Mε το βλέμμα, κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων που χάνουν συνεχώς έδαφος στις δημοσκοπήσεις, να είναι στραμμένο στις εκλογές, συζητείται σήμερα στη Βουλή... η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την θέσπιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Γεγονότα

845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να αποχωρήσουν, ο βασιλιάς των Φράγκων, Κάρολος ο Φαλακρός, τους δίδει 3 τόνους ασήμι, ποσό κολοσσιαίο για την εποχή.
Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
20 γαρίδες, μεσαίου μεγέθους, καθαρισμένες από κέλυφος και έντερο
1/3 φλιτζανιού τεκίλα
1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε κύβους
Το χυμό 1 λεμονιού
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:
Φωτογραφίες που μαρτυρούν την τρομακτική ομορφιά φαινομένων της φύσης..
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν από τις 11:00 έως τις 15:00 σήμερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή στο Μετρό, το Tραμ και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ), διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι: «Η Διοίκηση επιχειρεί να καταργήσει όλο το θεσμικό πλαίσιο που περιβάλλει τους εργαζόμενους στην Αστική Σταθερή Τροχιά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απαξιώσει και να υποβαθμίσει εκτός από τους υπαλλήλους και το παραγόμενο συγκοινωνιακό προϊόν. 
Σε μία τρύπα στο χώμα, με μέγεθος δύο μέτρα επί μισό, πέρασε είκοσι δύο χρόνια από τη ζωή του- σχεδόν τα μισά, δηλαδή!- ένας Ιρακινός, τον οποίο το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν είχε καταδικάσει σε θάνατο.
Πάνω από 1.000.000 αναγνώστες της ανδρικής ιστοσελίδας Ask Men, ψήφισαν για το «Τop 99» των πιο «ποθητών γυναικών του 2012»...

Πρώτη με διαφορά η σέξι σαραντάρα Sofia Vergara... Δείχνει σίγουρα πολύ νεότερη από ότι είναι η Κολομβιανή παρουσιάστρια, ηθοποιός και μοντέλο, η οποία έχει ενθουσιάσει τον ανδρικό πληθυσμό παγκοσμίως.
Είστε έτοιμο για μικρό εγκεφαλικό; Το Android 5.0 γνωστό και ως Jelly Bean θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2012, ίσως τον Ιούνιο όταν πραγματοποιηθεί το Google I/O. 

Γεγονότα

1821: Οι επαναστάτες του Αλέξανδρου Υψηλάντη εισέρχονται στο Βουκουρέστι. «Και εις τα πύλας του Βυζαντίου» του εύχονται οι παριστάμενου στη δοξολογία. 
  jokestream.blogspot.com