follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Κλειστά θα είναι την Πέμπτη 5 Απριλίου τα φαρμακεία Αθήνας και Πειραιά, μετά την απόφαση των φαρμακοποιών να άρουν την πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ εξαιτίας παλαιότερων οφειλών που δεν τους έχουν καταβληθεί. 
Αν θέλετε να ξεχάσετε όλα σας τα προβλήματα και να νιώσετε πολύ κοντά στη φύση, τότε το εστιατόριο στο θέρετρο Soneva Kiri στην Ταϊλάνδη είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Τα τραπέζια είναι κυριολεκτικά ανάμεσα στα δέντρα και για την ακρίβεια κρέμονται από αυτά σε ύψος 5 μέτρων, προσφέροντας υπέροχη θέα!
Δάκρυα στα μάτια φέρνουν τα μηνύματα που αφήνουν οι συμπολίτες μας στο 77χρονο συνταξιούχο..

που άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα. Στο σημείο που αυτοκτόνησε ο κόσμος πηγαίνει συγκλονισμένος και αφήνει το δικό του μήνυμα.
Αυτό΄θα πει τύχη.. Είτε πρόκειται για τύχη μέσα στην ατυχία.. είτε τύχη στην επίτευξη κάποιου στόχου.. όποια και να είναι η περίπτωση, ποιες οι πιθανότητες για αυτά που θα δείτε παρακάτω; Δείτε το απίστευτο βίντεο!:
Κλείστε το αριστερό σας μάτι και εστιάστε το βλέμμα σας στη μικρή κουκκίδα που δεν κινείται. H μεγάλη κουκκίδα που κινείται, θα φτάσει σε ένα σημείο (blind spot - το τυφλό σημείο) όπου δεν θα είναι ορατή. 

Δείτε παρακάτω..
NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Απαλλαγμένος από τον… βραχνά της πρωθυπουργίας μιας χώρας που έχει χάσει σημαντικό μέρος της εθνικής ανεξαρτησίας της, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της, ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί πλέον να κινείται με προχωρημένη άνεση σε διεθνές επίπεδο.
Υπερτιμολογήσεις έως και 1.368% διαπίστωσαν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, ερευνώντας φορολογική υπόθεση που αφορά τριγωνικές συναλλαγές σε ιατρικά είδη μεταξύ μιας ημεδαπής και δύο αλλοδαπών εταιρειών. 
Η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη την τραγωδία με τον 77χρονο συνταξιούχο φαρμακοποιό Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος έδωσε τέλος το πρωί στη ζωή του στην Πλατεία Συντάγματος. Πολίτες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη συρρέουν χιλιάδες στις κεντρικές πλατείες των δύο μεγάλων πόλεων για να τιμήσουν, μέσα σε κλίμα οργής και θλίψης,..
Δακρυγόνα, χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης πέφτουν αυτή την ώρα στο Σύνταγμα όπου έχουν συγκεντρωθεί πολίτες προκειμένου να... τιμήσουν τη μνήμη του νεκρού συνταξιούχου. Συγκρούσεις σημειώνονται μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
Ένα λάθος μπορεί να τους στοιχίσει τη ζωή. Θαρραλέοι κινέζοι εργάτες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην γέφυρα Anzhaite Long-span Suspension Bridge στο Jishou στην επαρχία Hunan, μία εβδομάδα πριν από τα επίσημα εγκαίνιά της...
Ποια είναι λοιπόν μερικά από τα συνηθέστερα συμπτώματα, που εμφανίζει μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό;
Αυτός ο άνθρωπος πραγματικά είναι ταλαντούχος! Ο χορός που κάνει δεν υπάρχει... και το σίγουρο είναι ότι οι παραστάσεις του σε δρόμο του Παρισιού δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί και θα καταλάβετε..
Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την συγκινητική επιστολή του πατέρα του μικρού Νικόλα, σε όσο περισσότερους μπορείτε. Η άμεση ανταπόκρισή μας, θα σώσει το 4χρονο αγγελούδι…
Τι κρύβεται πίσω από τα εμβρυικά βλαστοκύτταρα

Μια σημαντική ανακάλυψη, που παρουσιάζει νέα δεδομένα για τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται τα έμβρυα, αλλά και για τη θεραπεία του καρκίνου, έκαναν επιστήμονες του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον.
Το σύνολο του κόστους των εργαστηριακών εξετάσεων θα αναγκαστούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ να πληρώσουν από τις 9 Απριλίου καθώς οι εργαστηριακοί γιατροί θα... σταματήσουν να δέχονται τα παραπεμπτικά του ασφαλιστικού τους φορέα, λόγω των οφειλών που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου! Οι ασκήσεις για γυμνασμένους και ανορθωμένους γλουτούς...

Για να εφαρμόζει καλύτερα το εσώρουχο... για να φορέσεις και πάλι το bikini σου χωρίς δισταγμούς! Υπάρχουν ασκήσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για αυτό το σημείο του σώματος! Γλουτοί ανορθωμένοι λοιπόν με ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω, από την διάθεση σου! Δεν θα χρειαστείς ούτε όργανα, ούτε λάστιχα, ούτε κάποιο άλλο αξεσουάρ. 
Γεγονότα

1912: Το Θιβέτ γίνεται για πρώτη φορά με τη βία επαρχία της Κίνας. 

1913: Ο ανθυπολοχαγός Εμμανουήλ Αργυρόπουλος, πιλοτάροντας ένα Μπλεριό 11, χάνει τη ζωή του, λόγω πτώσης του αεροσκάφους του. Είναι ο πρώτος νεκρός της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. 
Με τον πιο μελανό τρόπο αποτυπώνει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης η έκθεση της UNICEF για την «Κατάσταση των παιδιών στην Ελλάδα 2012». Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας υπολογίζονται σε 439.000 και το ποσοστό της παιδικής φτώχειας είναι 23% ενώ αντίστοιχα για το σύνολο της Ευρώπης είναι 20,5%.
Καλά να βάφουμε τα αυγά, αλλά και τα κοτοπουλάκια; Στη φωτογραφία αυτή, από αγορά στο κέντρο του Αμμάν στην Ιορδανία, δεκάδες νεοσσοί βαμμένοι με διάφορα χρώματα περιμένουν αγοραστές ενόψει του Πάσχα. Το χρώμα είτε εγχύεται με ένεση μέσα στο υπό επώαση αυγό είτε ραντίζεται απευθείας πάνω στον νεοσσό.
Η δημοφιλής εφαρμογή Instagram για το iPhone είναι εδώ και λίγη ώρα διαθέσιμη για Android μέσω του Google Play Store. Μετά από δύο χρόνια και μια πρωτοφανή επιτυχία στο iPhone το Instagram ήρθε να ταράξει τα νερά και στο Android.
1. Tην βέρα την φοράμε στο τέταρτο δάχτυλο-παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά!

2. Στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι τον μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων, τον έχουμε κατά την διάρκεια της χάσης του φεγγαριού, παρά κατά το γέμισμά του.
Λίστα με τα 20 πράγματα που της σπάνε τα νεύρα!

Όλες ψάχνουν τον τέλειο άντρα, δηλαδή τον πρίγκηπα που θα τους αλλάξει μια για πάντα τη ζωή. Σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα όμως αυτός ο άντρας δεν υπάρχει...
Τα πανεπιστήμια θα αναγκαστούν να αναστείλουν τη λειτουργία τους καθώς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν καθημερινές ανάγκες των μελών τους, όπως το ρεύμα, το νερό ή το τηλέφωνο. Αυτό δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης ο προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων ΑΕΙ, πρύτανης του... Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τρ. Αλμπάνης, ο οποίος πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε όρθια τα Πανεπιστήμια».
Το Facebook αποτελεί ένα βασικό κομμάτι πλέον της καθημερινότητας πολλών , ωστόσο πολλές φορές μοιάζουμε να ξεχνάμε το τι πραγματικά μετρά στη ζωή. Τι θα μας έλεγε λοιπόν το ίδιο το Facebook για το νόημα και την αξία της πραγματικής φιλίας;
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων, η μέση πανελλαδική τιμή της βενζίνης έχει ανέλθει στα 1,832 ευρώ/λίτρο, από 1,65 περίπου στις αρχές του έτους, ενώ η μέγιστη τιμή έχει αγγίξει και τα 2 ευρώ, έναντι 1,88 στις αρχές Ιανουαρίου.
Η «εισβολή» σκόνης από την Αφρική, η ενίσχυση των ανέμων και οι βροχές που θα εκδηλωθούν κυρίως σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού ως το τέλος της εβδομάδας. 
Η επιλογή είναι δική σας...Προς όλους τους πατεράδες που δεν επέλεξαν προϊόντα durex:

Ασφάλεια...
Γεγονότα

1821: Ξεσηκώνονται οι Σπετσιώτες με αρχηγούς τα αδέλφια Γκίκα και Παναγιώτη Μπόταση, τον πλοίαρχο Γεώργιο Πάνου και τον Ομηρίδη Σκυλίτση, και υψώνουν την επαναστατική σημαία στο νησί. Το παράδειγμά τους ακολουθούν ο Πόρος, η Αίγινα και η Σαλαμίνα.
Έγινε κόκκινος σαν το παντζάρι! Ντύθηκε σαν κρεμμύδι... Οι παροιμίες και οι εκφράσεις με φαγητό είναι δεκάδες και πολλές φορές αρκετά διασκεδαστικές! Έχουν όμως κάποια σχέση με την πραγματικότητα; Μάθε από τη λαϊκή σοφία και διόρθωσε τη διατροφή σου προς το καλύτερο. Για να προστέψεις την υγεία σου, να ανεβάσεις την ερωτική σου διάθεση και να διώξεις το αντιαισθητικό και ενοχλητικό φούσκωμα. 
Απίστευτο θέαμα σε παραλία στο Vaadhoo

Θέαμα μοναδικής ομορφιάς χαρίζουν θαλάσσιοι μικροοργανισμοί στα νησιά Raa Atoll στις Μαλδίβες. Στο σημείο  Vaadhoo βρέθηκε ο φωτογράφος Doug Perrine, ο οποίος τράβηξε την εντυπωσιακή φωτογραφία.
Παράνομα επιδόματα

Μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι, το κράτος θα επιδιώξει να εισπράξει 2,5 δισ. ευρώ από όσους παράνομα λάμβαναν επιδόματα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, το ποσό που αναμένεται να διεκδικήσουν τα ασφαλιστικά ταμεία από εκείνους που ελάμβαναν παρανόμως επιδόματα ανέρχεται σε 2,5 δισ.ευρώ. 
Πώς θα πεί ένας βλάχος, απο την περιφέρεια της Ελλάδας, στο μηχανικό του αυτοκινήτου του, τη φράση:


“Ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου ακούγεται ένας θόρυβος” ;
Το κόμμα του Πάνου Καμμένου συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών για τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας όπως ο ίδιος ο πρόεδρος έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Συγκεκριμένα, όπως...
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι τα καρότα είναι ωφέλιμα επειδή έχουν πολλά αντιοξειδωτικά, αλλά επίσης γνωρίζουν ότι τα υγιεινά δεν είναι απαραίτητα και νόστιμα ή ελκυστικά ως προϊόντα. Τώρα, μια έρευνα μας δίνει άλλο ένα κίνητρο να τρώμε υγιεινά - τουλάχιστον το καρότο. Το κίνητρο αφορά το σεξαπίλ μας.
Μήπως εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το σεξ;

Ξεχάστε τις δικαιολογίες (πόσες μέρες κρατάει πια αυτός ο πονοκέφαλος;) και ψάξτε να βρείτε τις αιτίες  σε φυσικούς και ψυχολογικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν  τη λίμπιντο σας.
Βουλγαρία και Ρωσία συμφώνησαν ότι οι τελικές αποφάσεις για την επένδυση στο αγωγό South Stream θα ληφθούν τον επόμενο Νοέμβριο αναφέρει η ιστοσελίδα euractiv.com τονίζοντας ότι η Μόσχα επιταχύνει την κατασκευή του αγωγού, ο οποίος θα μεταφέρει ρωσικό αέριο μέσω της Μαύρης Θάλασσας στη Βουλγαρία και σε άλλες χώρες.
Σκληρή απάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας για τις πολεμικές αποζημιώσεις έδωσε το ελληνικό υπουργείο, τονίζοντας πως η Ελλάδα δεν παραιτήθηκε ποτέ από τις αξιώσεις της και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει.
Ελαφρώς εκκεντρικοί, ή θεοπάλαβοι; 

Αυτοί οι 10 χαρακτήρες με την εξέχουσα νοημοσύνη δεν χάραξαν μόνο τη δική τους πορεία στον χώρο της επιστήμης, αλλά κατάφεραν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο. 
Γεγονότα

1902: Ανοίγει ο πρώτος κινηματογράφος στο Λος Άντζελες, με το όνομα Ηλεκτρικό Θέατρο. 

1925: Αποφασίζεται στην Ελλάδα η εφαρμογή του 8ώρου τμηματικά, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση των διαφόρων εταιριών. 
Οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας σύμφωνα με τις κριτικές. Από τη μία πλευρά ένας σεξομανής που δυσκολεύεται να χειριστεί την προσωπική του ζωή και από την άλλη  η σκληρή πραγματικότητα της εγκατάλειψης που βιώνει ένα μικρό αγόρι από τον πατέρα του. 


Δείτε τα trailer:
Η ταινία του Άνταμ Σάντλερ με τίτλο "Ο Τζακ και η Τζιλ" σάρωσε τα Χρυσά Βατόμουρα. Συγκεκριμένα η ταινία κέρδισε στις εξής κατηγορίες: Χειρότερη Ταινία, Χειρότερος Ηθοποιός, Χειρότερη Ηθοποιός (και στις δύο κατηγορίες ο Άνταμ Σάντλερ), Χειρότερος Β' Ανδρικός Ρόλος (Αλ Πατσίνο), Χειρότερος Β' Γυναικείος Ρόλος...
Και από τον καναπέ σου παρακαλώ!

Το νέο project του Google Maps δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο...
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Επίσης, τόνισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για χαλάρωση, αλλά ούτε και για υπερβολές, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει πριν και μετά τις εκλογές. "Δε θα πρέπει να...
Το Μπίβιο είναι ένα μικρό, απομονωμένο ορεινό χωριό στο καντόνι Γκραουμπίντεν της Ελβετίας, όπου κατοικούν μόλις 260 άνθρωποι.
Γεγονότα

334 π.Χ: Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο. 

1802: Το πρώτο πλυντήριο πιάτων πωλείται στο Σικάγο.
Μια γεύση από '80s και... πρωταπριλιά!

Το Google Maps επιστρέφει στα 80s; Όχι ακριβώς! Ο γίγαντας του διαδικτύου μπήκε στο πνεύμα της πρωταπριλιάς – και μάλιστα πρόωρα - «λανσάροντας» την 8-bit εκδοχή του Google Maps.
Τα κόμματα θέτουν στόχους και προετοιμάζονται για τις κάλπες

Ανεβάζουν «στροφές» και κλιμακώνουν την προετοιμασία τους ενόψει της επερχόμενης κάλπης τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου και που εύλογα είναι και αυτά που έχουν δεχθεί τα μεγαλύτερα πλήγματα – δημοσκοπικά – και έχουν «πληρώσει» την δυσαρέσκεια των πολιτών και των φορολογουμένων.
Γεγονότα

307: Ο Μέγας Κωνσταντίνος παντρεύεται τη Φαύστα, κόρη του ρωμαίου αυτοκράτορα Μαξιμιανού, μετά το διαζύγιό του με τη Μινερβίνα (Αθηνούλα). 

1821: Ο Αθανάσιος Διάκος υψώνει τη σημαία της Επανάστασης στη Λιβαδειά.
Υπάρχει κάτι πολύ χαρακτηριστικό που μας συμβαίνει όταν βλέπουμε κάποιο άτομο για το οποίο νιώθουμε έλξη, μια αυτόματη αντίδραση των ματιών μας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.