follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Τρελά γέλια το βιντεάκι.. Απολαύστε! (βέβαια πολλοί πόνεσαν σε αυτό το βίντεο και κάποια σκηνικά θα μπορούσαν να έχουν παραλειφθεί)
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το πιο καταθλιπτικό τραγούδι που ακούσατε ποτέ; 

Η απάντηση ήρθε από μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και ανέδειξε το "Everybody Hurts" των Αμερικανών R.E.M ως το πιο στενάχωρο όλων των εποχών.
Δείτε την μετατροπή ενός παλιού γκαράζ σε κανονικό σπίτι 23 τετραγωνικών μέτρων, από την Michelle de la Vega...
Τα λόγια των αρχαίων μας σοφών είναι διαχρονικά. Οι συμβουλές και οι παροτρύνσεις τους αντηχούν στην αιωνιότητα για να καθοδηγούν εμάς, τους απογόνους τους, όπως και τους Έλληνες που θα διαδεχθούν τη δική μας γενιά, στην οδό της Πολιτικής Αρετής, τηςΕλευθερίας και του Μεγαλείου.

Δυστυχώς, το σάπιο και ...
Ο γνωστός VLC Media Player που έχει γίνει αρκετά δημοφιλής εξαιτίας της ικανότητάς του να παίζει σχεδόν όλα τα βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο Google Play.
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος; Αποφεύγοντας τις περίεργες δίαιτες και ακολουθώντας τις παρακάτω, απλές συμβουλές.

Μπορεί η απώλεια των παραπάνω κιλών που έχετε να σας φαίνεται μια «επίπονη» και δύσκολη διαδικασία, όμως είναι στο χέρι σας να κάνετε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.
Είσαι με μια κοπέλα λίγο καιρό τώρα και ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πως πρέπει με κάποιο τρόπο να της γίνεις απαραίτητος ώστε να απολαμβάνεις την αποκλειστικότητα στα σχέδια της. Ας βάλουμε λοιπόν μπροστά το οπλοστάσιο των σκέψεων μας να δουλέψει … ώστε να μην μπορεί να σκεφτεί την ζωή της χωρίς εσένα..
Μία πολύ επίκαιρη και αλληγορική αναπαράσταση των δρώμενων..

Εύστοχη θα λέγαμε ως τώρα. Στο χέρι μας είναι να μην
ΞΕΚΊΝΑ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊΣ!

Για μεγάλες επιδόσεις στο κρεβάτι, πρέπει να γυμνάσεις κατάλληλα το... σώμα σου!
Γεγονότα

2348 π.Χ: Η Κιβωτός του Νώε πιάνει κορυφή στο όρος Αραράτ, σύμφωνα με υπολογισμούς. 

1614: Η ινδιάνα Ποκαχόντας, κόρη του αρχηγού Ποχατάν, παντρεύεται τον λευκό γαιοκτήμονα Τζον Ρολφ. Η ιστορία της απεικονίστηκε στη μεγάλη οθόνη από την εταιρία Disney στην ταινία κινουμένων σχεδίων Ποκαχόντας. 
ΠΑΣΟΚ – ΝΔ σκέφτονται σοβαρά την αναβολή των εκλογών, αφού τα νούμερα των δημοσκοπήσεων δεν είναι ικανοποιητικά.

Ψάχνουν να βρουν την αιτία της ματαίωσης. . .
Το σπάνιο «ραντεβού» της Αφροδίτης με τον Ηλιο.. Η διάβαση της Αφροδίτης μπροστά από τον Ηλιο συμβαίνει τέσσερις φορές κάθε 243 χρόνια! Μία από αυτές θα σημειωθεί στις 6 Ιουνίου και θα είναι μερικώς ορατή και από την Ελλάδα.

Όσοι τη χάσουν θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη το…
Καυστικός ήταν σε συνέντευξή του ο Γερμανός σκηνοθέτης, που αναγορεύτηκε πρόσφατα επίτιμος διδάκτωρ Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.....

τόσο απέναντι στους Γερμανούς όσο και απέναντι στους Έλληνες.
Ξέρουμε όλοι, ότι η γυμναστική κάνει πολύ καλό στο σώμα μας αλλά και κυρίως στην υγεία μας. Όμως μην νομίζετε ότι χρειάζεται κόπος, δηλαδή πολλές ώρες γυμναστικής την ημέρα. Σύμφωνα με ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Ερευνών Υγείας της Ταϊβάν, χρειάζονται μόνο 15 λεπτά την ημέρα. Και αυτά είναι αρκετά για να ζήσουμε… 3 χρόνια παραπάνω.
Μπορεί να ζυγίζει μεμονωμένα πρωτόνια!

Η ζυγαριά είναι τόσο μικρή ώστε διακρίνεται μόνο στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Το δείγμα τοποθετείται πάνω στον κεντρικό νανοσωλήνα. (Πηγή: J.Chaste et al/ICN)
Δεν είναι βόλεϊ και σίγουρα δεν είναι ποδόσφαιρο...τι είναι; ένα νέο άθλημα το Sepak takraw ή ποδοβόλεϊ αν προτιμάτε, μοιάζει αρκετά με το συνηθισμένο volleyball, με μια πολύ σημαντική διαφορά. Στο Sepak takraw απαγορεύεται να ακουμπήσεις την μπάλα με το χέρι σου..

Απολάυστε το παιχνίδι...
Οι τελευταίες δημιουργίες που θα στοιχειώσουν τα μηχανοκίνητα όνειρά μας...

Η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία είναι πανέτοιμη για το 2012, ρίχνοντας στην αγορά τα τελευταία καμάρια της.

Και τι καμάρια είναι αυτά! Για να δούμε τι φέρνει ο πελαργός τη νέα χρονιά...
Την πρόθεση της Google να επιμείνει στη στρατηγική επένδυσή της στην Κίνα διεμήνυσε ο b, πρόεδρος της εταιρίας στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Η απόφαση του τεχνολογικού κολοσσού έρχεται να θέσει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τη Google να αποκλιμακώνει τη δραστηριότητά της στην Κίνα καθώς τα τελευταία χρόνια η σχέση της με την κινεζική κυβέρνηση έχει επιδεινωθεί. 
Γάτες και καρπούζια αιχμαλωτίστηκαν σε απίστευτες φωτογραφίες..Δείτε την αιώνια μάχη μεταξύ τους...
Μετά τις μειώσεις κατά 20% στα μισθώματα που κατέβαλε σε ιδιώτες το δημόσιο για τη στέγαση των υπηρεσιών του, τώρα με νομοθετική ρύθμιση καταργείται και η υποχρέωση της καταβολής αποζημίωσης στους ιδιώτες... 
Ακόμη και νοικιασμένο αεροσκάφος για να μεταβούν στη Μύκονο, επιστράτευσε κλιμάκιο Ελέγχου του Υπουργείου Περιβάλλοντος που εντοπίζει αυθαίρετα προκειμένου το κύκλωμα να μην τους πάρει χαμπάρι.
Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 5 τον Ιούνιο στο επόμενο Worldwide Developer's Conference...
Θα μπορούσαν να είναι πραγματικοί...


-Αγάπη μου έχω γκόμενο!
Στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει ηεξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης στο 80% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου. Αυτό σημαίνει ότι με βάση τις σημερινές τιμές του...
Κλειστά θα είναι την Πέμπτη 5 Απριλίου τα φαρμακεία Αθήνας και Πειραιά, μετά την απόφαση των φαρμακοποιών να άρουν την πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ εξαιτίας παλαιότερων οφειλών που δεν τους έχουν καταβληθεί. 
Αν θέλετε να ξεχάσετε όλα σας τα προβλήματα και να νιώσετε πολύ κοντά στη φύση, τότε το εστιατόριο στο θέρετρο Soneva Kiri στην Ταϊλάνδη είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Τα τραπέζια είναι κυριολεκτικά ανάμεσα στα δέντρα και για την ακρίβεια κρέμονται από αυτά σε ύψος 5 μέτρων, προσφέροντας υπέροχη θέα!
Δάκρυα στα μάτια φέρνουν τα μηνύματα που αφήνουν οι συμπολίτες μας στο 77χρονο συνταξιούχο..

που άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα. Στο σημείο που αυτοκτόνησε ο κόσμος πηγαίνει συγκλονισμένος και αφήνει το δικό του μήνυμα.
Αυτό΄θα πει τύχη.. Είτε πρόκειται για τύχη μέσα στην ατυχία.. είτε τύχη στην επίτευξη κάποιου στόχου.. όποια και να είναι η περίπτωση, ποιες οι πιθανότητες για αυτά που θα δείτε παρακάτω; Δείτε το απίστευτο βίντεο!:
Κλείστε το αριστερό σας μάτι και εστιάστε το βλέμμα σας στη μικρή κουκκίδα που δεν κινείται. H μεγάλη κουκκίδα που κινείται, θα φτάσει σε ένα σημείο (blind spot - το τυφλό σημείο) όπου δεν θα είναι ορατή. 

Δείτε παρακάτω..
NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Απαλλαγμένος από τον… βραχνά της πρωθυπουργίας μιας χώρας που έχει χάσει σημαντικό μέρος της εθνικής ανεξαρτησίας της, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της, ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί πλέον να κινείται με προχωρημένη άνεση σε διεθνές επίπεδο.
Υπερτιμολογήσεις έως και 1.368% διαπίστωσαν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, ερευνώντας φορολογική υπόθεση που αφορά τριγωνικές συναλλαγές σε ιατρικά είδη μεταξύ μιας ημεδαπής και δύο αλλοδαπών εταιρειών. 
Η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη την τραγωδία με τον 77χρονο συνταξιούχο φαρμακοποιό Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος έδωσε τέλος το πρωί στη ζωή του στην Πλατεία Συντάγματος. Πολίτες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη συρρέουν χιλιάδες στις κεντρικές πλατείες των δύο μεγάλων πόλεων για να τιμήσουν, μέσα σε κλίμα οργής και θλίψης,..
Δακρυγόνα, χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης πέφτουν αυτή την ώρα στο Σύνταγμα όπου έχουν συγκεντρωθεί πολίτες προκειμένου να... τιμήσουν τη μνήμη του νεκρού συνταξιούχου. Συγκρούσεις σημειώνονται μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
Ένα λάθος μπορεί να τους στοιχίσει τη ζωή. Θαρραλέοι κινέζοι εργάτες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην γέφυρα Anzhaite Long-span Suspension Bridge στο Jishou στην επαρχία Hunan, μία εβδομάδα πριν από τα επίσημα εγκαίνιά της...
Ποια είναι λοιπόν μερικά από τα συνηθέστερα συμπτώματα, που εμφανίζει μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό;
Αυτός ο άνθρωπος πραγματικά είναι ταλαντούχος! Ο χορός που κάνει δεν υπάρχει... και το σίγουρο είναι ότι οι παραστάσεις του σε δρόμο του Παρισιού δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί και θα καταλάβετε..
Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την συγκινητική επιστολή του πατέρα του μικρού Νικόλα, σε όσο περισσότερους μπορείτε. Η άμεση ανταπόκρισή μας, θα σώσει το 4χρονο αγγελούδι…
Τι κρύβεται πίσω από τα εμβρυικά βλαστοκύτταρα

Μια σημαντική ανακάλυψη, που παρουσιάζει νέα δεδομένα για τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται τα έμβρυα, αλλά και για τη θεραπεία του καρκίνου, έκαναν επιστήμονες του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον.
Το σύνολο του κόστους των εργαστηριακών εξετάσεων θα αναγκαστούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ να πληρώσουν από τις 9 Απριλίου καθώς οι εργαστηριακοί γιατροί θα... σταματήσουν να δέχονται τα παραπεμπτικά του ασφαλιστικού τους φορέα, λόγω των οφειλών που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου! Οι ασκήσεις για γυμνασμένους και ανορθωμένους γλουτούς...

Για να εφαρμόζει καλύτερα το εσώρουχο... για να φορέσεις και πάλι το bikini σου χωρίς δισταγμούς! Υπάρχουν ασκήσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για αυτό το σημείο του σώματος! Γλουτοί ανορθωμένοι λοιπόν με ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω, από την διάθεση σου! Δεν θα χρειαστείς ούτε όργανα, ούτε λάστιχα, ούτε κάποιο άλλο αξεσουάρ. 
Γεγονότα

1912: Το Θιβέτ γίνεται για πρώτη φορά με τη βία επαρχία της Κίνας. 

1913: Ο ανθυπολοχαγός Εμμανουήλ Αργυρόπουλος, πιλοτάροντας ένα Μπλεριό 11, χάνει τη ζωή του, λόγω πτώσης του αεροσκάφους του. Είναι ο πρώτος νεκρός της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. 
Με τον πιο μελανό τρόπο αποτυπώνει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης η έκθεση της UNICEF για την «Κατάσταση των παιδιών στην Ελλάδα 2012». Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας υπολογίζονται σε 439.000 και το ποσοστό της παιδικής φτώχειας είναι 23% ενώ αντίστοιχα για το σύνολο της Ευρώπης είναι 20,5%.
Καλά να βάφουμε τα αυγά, αλλά και τα κοτοπουλάκια; Στη φωτογραφία αυτή, από αγορά στο κέντρο του Αμμάν στην Ιορδανία, δεκάδες νεοσσοί βαμμένοι με διάφορα χρώματα περιμένουν αγοραστές ενόψει του Πάσχα. Το χρώμα είτε εγχύεται με ένεση μέσα στο υπό επώαση αυγό είτε ραντίζεται απευθείας πάνω στον νεοσσό.
Η δημοφιλής εφαρμογή Instagram για το iPhone είναι εδώ και λίγη ώρα διαθέσιμη για Android μέσω του Google Play Store. Μετά από δύο χρόνια και μια πρωτοφανή επιτυχία στο iPhone το Instagram ήρθε να ταράξει τα νερά και στο Android.
1. Tην βέρα την φοράμε στο τέταρτο δάχτυλο-παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά!

2. Στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι τον μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων, τον έχουμε κατά την διάρκεια της χάσης του φεγγαριού, παρά κατά το γέμισμά του.
Λίστα με τα 20 πράγματα που της σπάνε τα νεύρα!

Όλες ψάχνουν τον τέλειο άντρα, δηλαδή τον πρίγκηπα που θα τους αλλάξει μια για πάντα τη ζωή. Σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα όμως αυτός ο άντρας δεν υπάρχει...
Τα πανεπιστήμια θα αναγκαστούν να αναστείλουν τη λειτουργία τους καθώς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν καθημερινές ανάγκες των μελών τους, όπως το ρεύμα, το νερό ή το τηλέφωνο. Αυτό δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης ο προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων ΑΕΙ, πρύτανης του... Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τρ. Αλμπάνης, ο οποίος πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε όρθια τα Πανεπιστήμια».
Το Facebook αποτελεί ένα βασικό κομμάτι πλέον της καθημερινότητας πολλών , ωστόσο πολλές φορές μοιάζουμε να ξεχνάμε το τι πραγματικά μετρά στη ζωή. Τι θα μας έλεγε λοιπόν το ίδιο το Facebook για το νόημα και την αξία της πραγματικής φιλίας;
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων, η μέση πανελλαδική τιμή της βενζίνης έχει ανέλθει στα 1,832 ευρώ/λίτρο, από 1,65 περίπου στις αρχές του έτους, ενώ η μέγιστη τιμή έχει αγγίξει και τα 2 ευρώ, έναντι 1,88 στις αρχές Ιανουαρίου.