follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Γεγονότα

628: Ο βασιλιάς της Περσίας Σορόης και ο αυτοκράτορας της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Ηράκλειος συνάπτουν ειρήνη. 
Λοιπόν πως ξεκίνησε η παράδοση με τα πασχαλινά αυγά; Γιατί τα κουνελάκια είναι και αυτά σύμβολο αυτών των ημερών; Δείτε..
Με πρωτοφανής υπουργική απόφαση από τον Φ. Σαχινίδη και τον Μ. Όθωνα η ελληνική αστυνομία βάζει "ενοικιαστήριο".

Το iBrain διαβάζει και «μεταφράζει» τις σκέψεις και δοκιμάστηκε από τον διάσημο επιστήμονα 

H συσκευή βρίσκεται σε μια ελαστική κορδέλα που τοποθετείται στο κεφάλι και καταγράφει τα εγκεφαλικά κύματα. 

Ο διάσημος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ δοκιμάζει μια επαναστατική συσκευή η οποία ίσως του επιτρέψει να ξαναμιλήσει.
Χωράει το σύμπαν σε μια φωτογραφία;

Κι όμως, η NASA το κατάφερε!

Είναι δυνατόν να «κλείσεις» όλο το σύμπαν σε μια φωτογραφία; Κι όμως η NASA απέδειξε πως είναι δίνοντας στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή φωτογραφία της γαλαξιακής μας «γειτονιάς».
1.Το πόσο πυκνά είναι τα μαλλιά σου

Ναι, και όμως καλά είδες! Αυτό είναι κάτι που πάει levels εξέλιξης πίσω. Ήδη από την εποχή των σπηλαίων, οι άντρες ελκύονται από τα πυκνά μακριά και λαμπερά μαλλιά, κατεξοχήν ένδειξη ότι η γυναίκα είναι υγιής. Ε, και μη νομίζεις ότι έχουν αλλάξει και πολύ από τότε. Οπότε ξέχνα προς στιγμήν το κούρεμα!
Με αφορμή την πρώτη του επέτειο ως διευθύνων σύμβουλος της Google, ο συνιδρυτής της Larry Page έστειλε επιστολή στους μετόχους και επενδυτές της εταιρίας.
Οι πιο παράξενες αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα και τις λειτουργίες του.

- Η μύτη και τα αυτιά δεν σταματάνε ποτέ να μεγαλώνουν

- Όπως τα δαχτυλικά αποτυπώματα, έτσι και το αποτύπωμα της… γλώσσας είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο
Ο γλύπτης μικροαντικειμένων, Γουίλαρντ Γουίγκαν, δημιούργησε το μικρότερο σοκολατένιο αυγό στο κόσμο, το οποίο είναι τόσο μικρό, που χωράει στο κεφάλι μιας καρφίτσας. Χρειάστηκε δύο εβδομάδες για τη χειροτεχνία και στη συνέχεια το τύλιξε σε πραγματικό φύλλο χρυσού.
Διαβεβαιώνοντας πως οι δανειστές θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξήγησε σε συνέντευξή του στο Der Spiegel πώς οι Γερμανοί επωφελούνται οικονομικά από την Ελλάδα.
Η ιδέα της χρησιμοποίησης ενός ισχυρού λέιζερ για να δημιουργήσει ένα κανάλι χαμηλής αντίστασης μέσα από την ατμόσφαιρα, ένα εικονικό αλεξικέραυνο, ανδρώθηκε στη δεκαετία του 1990. Τα λέιζερ που αναπτύχθηκαν τότε θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παλμούς με ισχύ τρισεκατομμύρια βατ για εκατομμυριοστά του δισεκατομμυριοστού του δευτερολέπτου.
Εκεί οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, αν δεν βάλουν άλλα λεφτά οι μέτοχοι. Πάντως, δε νομίζουμε να το αφήσει να συμβεί αυτό ο Βγενόπουλος Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο "Goal"
Μεγάλη οθόνη στη διαπασών!
Πολυφωνική εβδομάδα με επιλογές για όλα τα γούστα αν και με άνισο κινηματογραφικό γκελ στο σινεφίλ κοινό.
Πάει ένας σε ένα Ποντιακό μοναστήρι και ρωτάει αυτόν που ήταν στην πόρτα: 
Με οκτώ κόμματα η νέα Βουλή

Μόλις το 41% συγκεντρώνουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ στη νέα δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Crash».
Παρόλο που οι άνδρες νομίζουν πως γνωρίζουν τις γυναίκες και μπορούν να καταλάβουν πως σκέφτονται, κάνουν συχνά λάθη που οδηγούν σε τσακωμούς και γκρίνιες! Για να αποφύγετε λοιπόν τέτοιες ανεπιθύμητες καταστάσεις διαβάστε 4 αλήθειες σχετικά με το "ασθενές" φύλο που καλό θα ήταν να θυμάστε!!
Το αγόρασε το 1964 και το οδηγούσε ανελλιπώς. Η τιμή πώλησης; Μόλις 9.000 ευρώ.
Ηρθε το....

πλήρωμα του χρόνου για μία αμερικανίδα γιαγιά ηλικίας 93 ετών να αποχωριστεί το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αγοράσει το 1964 και έκτοτε το οδηγούσε ανελλιπώς έχοντας διανύσει 927.000 χλμ. Πρόκειται για την Ρέιτσελ Βάιτς, η οποία ζει στο Ορλάντο της ....
Σε ισχύ από τις 9 Απριλίου η συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία. Διαβάστε τι ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Σημαντική ζήτηση για σαλιγκάρια καταγράφεται στην Ευρώπη, όπως επισημάνθηκε σε ενημερωτική ημερίδα για τη σαλιγκαροτροφία, που διοργάνωσε στην Κατερίνη η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σε συνεργασία με τον τοπικό Οργανισμό της «Δήμητρας».
Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες..

Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχύουν αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό.....
Σίγουρα έχουν υπάρξει περιπτώσεις στην καθημερινή σας ζωή που έχετε αναρωτηθεί «πώς είναι δυνατόν όλα... να πηγαίνουν τόσο στραβά;» Στην περίπτωση του sex αναρωτιέσαι διπλά! Και κάπου εδώ έρχεται ο Μέρφι για να μας δώσει κάποιες απαντήσεις..
Μεταξύ μας, ο ταυτόχρονος οργασμός δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ – κι ούτε χρειάζεται κιόλας.

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να συμβεί ντε και καλά ταυτόχρονα.
Eπικίνδυνα παιχνίδια με την εσωτερική ασφάλεια της χώρας παίζει πλέον η κυβέρνηση Παπαδήμου καθώς διαπιστώνουν ότι όχι απλά θα συντριβούν οι μνημονιακές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά την επομένη των εκλογών το περίφημο Μνημόνιο, όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν θα αξίζει λιγότερο από την αξία του χαρτιού επάνω στο οποίο έχει γραφτεί, έτσι και αποτυπωθεί η βούληση των πολιτών όπως δείχνουν όλες οι μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις.
Ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι διαδικτυακοί κολοσσοί; Δε λέμε πως δεν έχουν προσφέρει κιόλας πολύ χρήσιμες υπηρεσίες, αλλά δείτε και παρακάτω εκπληκτικό infographic για την άλλη όψη του νομίσματος.. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τα πιο δημοφιλή νηστήσιμα μας κάνουν καλό αλλά κρύβουν και παγίδες για τη σιλουέτα μας. Δείτε ποια.
Το αεροπλάνο των Ποντιακών Αερογραμμών είναι έτοιμο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο και στον ασύρματό του ακούγεται η φωνή από τον πύργο ελέγχου:
Λίγο μετά την πρώτη πετυχημένη δοκιμή οδήγησης - πτήσης του αυτοκινήτου - αεροπλάνου Transition της αμερικανικής εταιρίας Terrafugia, η ολλανδική εταιρεία PAL-V ανακοίνωσε ότι έκανε και εκείνη την πρώτη πετυχημένη δοκιμή του δικού της ομώνυμου αυτοκινήτου - ελικοπτέρου σε μία βάση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ολλανδίας.

Δείτε το βίντεο
Απολιθώματα ενός άγνωστου έως τώρα γιγάντιου δεινοσαύρου, «ξαδέλφου» του διάσημου Τυραννόσαυρου, που είχε μήκος περίπου εννέα μέτρα, δηλαδή σχεδόν όσο ένα σχολικό λεωφορείο, ανακάλυψαν παλαιοντολόγοι στην Κίνα. Σύμφωνα με τα ευρήματα, πρόκειται για το μεγαλύτερο ζώο με φτερά και πούπουλα, το οποίο περπάτησε ποτέ στη γη.
Συνδέονται με το Ίντερνετ και «βελτιώνουν» την πραγματικότητα. Η Google παρουσίασε τις έρευνές της πάνω σε μία νέα γενιά επαναστατικών γυαλιών που διασυνδέονται με το διαδίκτυο και έτσι «αναμιγνύουν» τον πραγματικό με τον ψηφιακό κόσμο για όσους τα φοράνε.
Tη μικρότερη και ελαφρύτερη ηλιακή μπαταρία μέχρι σήμερα ανέπτυξαν Ιάπωνες ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, σε συνεργασία με το αυστριακό πανεπιστήμιο Johannes Kepler University.
Η πρωτοποριακή ηλιακή μπαταρία δεν ξεπερνά σε πάχος τα 1,8 μικρόμετρα. Είναι πιο ...
Είναι αυτό που λένε «μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι».

Έτσι λοιπόν, αφού όλος μα όλος ο κόσμος και τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται δυο χρόνια τώρα με την αφεντιά μας, επόμενο είναι να μας πάρουν στο ψιλό και οι πιτσιρικάδες.
Ο Λευκός Οίκος άνοιξε τις πύλες του και για τον απλό κόσμο. Μεταφερθείτε από τον καναπέ σας στο "σπιτικό" των Ομπάμα (Pics)
Επαναλειτούργησε μετά από ένα «χειμερινό διάλειμμα»

Άρχισε να λειτουργεί και πάλι μετά το χειμερινό «διάλειμμά» του ο μεγάλος υπόγειος επιταχυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN), κάτω από τα γαλλοελβετικά σύνορα και αμέσως σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ. 
Αν και υποτίθεται ότι τα Mac δεν είναι ευάλωτα σε ιούς και trojan, στην πραγματικότητα περισσότεροι από 600.000 Mac σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη μολυνθεί από τον Flashback.
Ακόμη και νοικιασμένο αεροσκάφος για να μεταβούν στη Μύκονο, επιστράτευσε κλιμάκιο Ελέγχου του Υπουργείου Περιβάλλοντος που εντοπίζει αυθαίρετα προκειμένου το κύκλωμα να μην τους πάρει χαμπάρι.
Νέο «χτύπημα» ετοιμάζουν οι Anonymous και μάλιστα την ημέρα των εκλογών.

Με βίντεο που ανέβασαν στο λογαριασμό τους στο Youtube προειδοποιούν τους πολιτικούς ότι θα βρίσκονται «μαζί τους» την ημέρα των εκλογών, που πιθανολογείται ότι θα είναι στις 6η Μαίου.
«Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να πω ότι λυπηθήκαμε βαθύτατα όταν μάθαμε για τον θάνατο αυτό που έλαβε χώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Και απλά να εκφράσω τα συλλυπητήριά μας». Ποιος το είπε αυτό; Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, ο οποίος ρωτήθηκε για την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα.
Ανακοίνωση

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 06.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. την Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
Τρελά γέλια το βιντεάκι.. Απολαύστε! (βέβαια πολλοί πόνεσαν σε αυτό το βίντεο και κάποια σκηνικά θα μπορούσαν να έχουν παραλειφθεί)
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το πιο καταθλιπτικό τραγούδι που ακούσατε ποτέ; 

Η απάντηση ήρθε από μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και ανέδειξε το "Everybody Hurts" των Αμερικανών R.E.M ως το πιο στενάχωρο όλων των εποχών.
Δείτε την μετατροπή ενός παλιού γκαράζ σε κανονικό σπίτι 23 τετραγωνικών μέτρων, από την Michelle de la Vega...
Τα λόγια των αρχαίων μας σοφών είναι διαχρονικά. Οι συμβουλές και οι παροτρύνσεις τους αντηχούν στην αιωνιότητα για να καθοδηγούν εμάς, τους απογόνους τους, όπως και τους Έλληνες που θα διαδεχθούν τη δική μας γενιά, στην οδό της Πολιτικής Αρετής, τηςΕλευθερίας και του Μεγαλείου.

Δυστυχώς, το σάπιο και ...
Ο γνωστός VLC Media Player που έχει γίνει αρκετά δημοφιλής εξαιτίας της ικανότητάς του να παίζει σχεδόν όλα τα βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο Google Play.
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος; Αποφεύγοντας τις περίεργες δίαιτες και ακολουθώντας τις παρακάτω, απλές συμβουλές.

Μπορεί η απώλεια των παραπάνω κιλών που έχετε να σας φαίνεται μια «επίπονη» και δύσκολη διαδικασία, όμως είναι στο χέρι σας να κάνετε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.
Είσαι με μια κοπέλα λίγο καιρό τώρα και ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πως πρέπει με κάποιο τρόπο να της γίνεις απαραίτητος ώστε να απολαμβάνεις την αποκλειστικότητα στα σχέδια της. Ας βάλουμε λοιπόν μπροστά το οπλοστάσιο των σκέψεων μας να δουλέψει … ώστε να μην μπορεί να σκεφτεί την ζωή της χωρίς εσένα..
Μία πολύ επίκαιρη και αλληγορική αναπαράσταση των δρώμενων..

Εύστοχη θα λέγαμε ως τώρα. Στο χέρι μας είναι να μην
ΞΕΚΊΝΑ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊΣ!

Για μεγάλες επιδόσεις στο κρεβάτι, πρέπει να γυμνάσεις κατάλληλα το... σώμα σου!
Γεγονότα

2348 π.Χ: Η Κιβωτός του Νώε πιάνει κορυφή στο όρος Αραράτ, σύμφωνα με υπολογισμούς. 

1614: Η ινδιάνα Ποκαχόντας, κόρη του αρχηγού Ποχατάν, παντρεύεται τον λευκό γαιοκτήμονα Τζον Ρολφ. Η ιστορία της απεικονίστηκε στη μεγάλη οθόνη από την εταιρία Disney στην ταινία κινουμένων σχεδίων Ποκαχόντας. 
ΠΑΣΟΚ – ΝΔ σκέφτονται σοβαρά την αναβολή των εκλογών, αφού τα νούμερα των δημοσκοπήσεων δεν είναι ικανοποιητικά.

Ψάχνουν να βρουν την αιτία της ματαίωσης. . .
Το σπάνιο «ραντεβού» της Αφροδίτης με τον Ηλιο.. Η διάβαση της Αφροδίτης μπροστά από τον Ηλιο συμβαίνει τέσσερις φορές κάθε 243 χρόνια! Μία από αυτές θα σημειωθεί στις 6 Ιουνίου και θα είναι μερικώς ορατή και από την Ελλάδα.

Όσοι τη χάσουν θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη το…