follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα των 150 ανθρώπινων υβριδίων με ζώα σε Βρετανικά εργαστήρια. Ο λόγος δημιουργίας αυτών ήταν η επιθυμία ερευνητών να αναζητήσουν πιθανές θεραπείες σε μία ευρεία γκάμα διαφόρων παθήσεων.
Στην απομακρυσμένη χερσόνησο Καμτσάτκα (παρακάτω χάρτης), 200 χλμ. από το Tigil, του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα περίεργο "σύνολο" ορυκτών. 
Δείτε βίντεο!

Η Μicrosoft με την βοήθεια της εταιρείας West Customs κατόρθοσε να δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο προκειμένου να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό παρόμοιων εταιρειών τεχνολογιών από τις κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων! 
Σκηνικό πολιτικής ρευστότητας καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της GPO, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του MEGA, αφού τα δύο μεγάλα κόμματα συγκεντρώνουν και τα δύο μαζί 32,4%..
To PAC-MAN, το δημοφιλέστερο ίσως arcade game όλων των εποχών, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 12 Μαΐου 1980 στην Ιαπωνία από τη Namco....
Η Google έχει συνδέσει το όνομά της με το Ίντερνετ όσο καμία άλλη εταιρία, είναι η «μητέρα» όλων των μηχανών αναζήτησης, ενώ το περιοδικό Fortune την έχει αναδείξει ουκ ολίγες φορές ως το καλύτερο μέρος για να εργαστεί κανείς. Όλα αυτά, λίγο πολύ είναι γνωστά. Υπάρχουν όμως και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον διαδικτυακό κολοσσό που δεν είναι και τόσο γνωστές στο ευρύ κοινό.
Έρευνα που διεξήγαγε το 2004 το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωργίας και Εμπορικής Πολιτικής είχε δείξει ότι τα μισά κοτόπουλα που πωλούνται συσκευασμένα σε μαγαζιά ή έτοιμα σε ταχυφαγεία, περιέχουν υψηλές ποσότητες αρσενικού.
Για το εάν καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να πάρει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές την αυτοδυναμία, και πώς θα κινηθεί στο ενδεχόμενο που δεν καταφέρει να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα ποσοστά μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη.
Γεγονότα

1821: Μετά από πολιορκία του κάστρου των Σαλώνων (Άμφισσας) από τον Γκούρα και τον Πανουργιά, οι Τούρκοι που βρίσκονται μέσα σ' αυτό αναγκάζονται να παραδοθούν. Το γεγονός αυτό ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της Επανάστασης στη Στερεά Ελλάδα, καθώς υπήρξε η πρώτη κατάληψη κάστρου από τους επαναστατημένους Έλληνες. 
Δείτε τον απίστευτα περίτεχνο τρόπο, αλλά και λίαν γρήγορο για τον καθαρισμό ενός μήλου!
Διατροφικό σκάνδαλο με ζιζανιοκτόνο

Σιωπή επικρατεί από τη μεριά της διοίκησης του Γιώργου Δαυίδ και της Coca Cola 3E εδώ και 48 ώρες, αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος σε σχέση με τα 100.000 περίπου αλλοιωμένα μπουκάλια Coca Cola και Sprite τα οποία κανείς δεν γνωρίζει που και πως έχουν καταναλωθεί ανά την επικράτεια.
Φθηνότερο αναμένεται φέτος το πασχαλινό τραπέζι, λόγω της κρίσης που πιέζει όχι μόνο τους καταναλωτές, αλλά και τα καταστήματα...
Δραματική αύξηση στις ευέλικτες μορφές απασχόλησης και στη μαύρη εργασία το 2011 ,δείχνουν τα στοιχεία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για την περσινή χρονιά ,με την έκθεση πεπραγμένων που δημοσιοποίησε ο ειδικός γραμματέας του Σώματος, Μιχάλης Χάλαρης.
Η Γη διαθέτει πάνω από ένα μίνι φεγγάρια

Μία μελέτη, με επικεφαλής τον Μίκαελ Γράνβικ του Ινστιτούτου Αστρονομίας του πανεπιστημίου της Χαβάης και του Ζερεμί Βομπεγιόν του Αστεροσκοπείου του Παρισιού, που δημοσιεύτηκε στο αστρονομικό περιοδικό «Icarus», κατέληξε στο απρόσμενο συμπέρασμα ότι η Γη, σε οποιαδήποτε στιγμή της ιστορίας της, έχει συνήθως γύρω της πάνω από ένα φεγγάρια. 
Οι τρεις καθοριστικότεροι λόγοι που δεν κερνάς ποτέ μια γυναίκα

Την κοιτάς στο μπαρ εδώ και ώρα και αποφασίζεις να κάνεις τη μεγάλη κίνηση: την πλησιάζεις αθόρυβα και την αιφνιδιάζεις με τη χειρότερη ατάκα που έχει εφευρεθεί ποτέ για καμάκι: «να σε κεράσω ένα ποτό;». Όχι ρε πέφτουλα, να μην την κεράσεις...
Το National Geographic παρουσιάζει σε εντυπωσιακό animation docimanter τον τρόπο με τον οποίο βυθίστηκε ο Τιτανικός. Το βίντεο επιμελήθηκαν ο James Cameron και η ομάδα του. Δείτε το:
Ως «επικήδειο των κομμάτων» χαρακτήρισε την τροπολογία για τη χρηματοδότησή τους, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,...
Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής. Μάλιστα σε έντονο ύφος τόνισε  πως «θα ζητήσουμε από τον λαό να σας διώξει και τα κόμματα της μεταπολίτευσης να αντικατασταθούν από νέες δυνάμεις»
Εκπληκτικές φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή! Δείτε τις...
Το Emirates Palace άνοιξε τις πύλες του το 2005 στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Αμπού Ντάμπι. Η κατασκευή του κόστισε 3 δισ. δολάρια και είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που έχουν χτιστεί ποτέ. Το Emirates Palace, διαθέτει ιδιωτική παραλία…
Υπάρχουν απλοί κανόνες που μπορείτε να εφαρμόσετε για να μην αδυνατίζετε και παχαίνετε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το Fort Knox θεωρείται, από του περισσότερους ειδικούς, το ασφαλέστερο θησαυροφυλάκιο του κόσμου και πολλές χώρες, εδώ και χρόνια, ασφαλίζουν εκεί τα αποθέματα χρυσού που διαθέτουν αναμεσά τους και η Ελλάδα. Επισης πολλές χώρες διασφαλίζουν και ...αλλα πολύτιμα αντικείμενα, όπως τα διαμάντια του αγγλικού στέμματος κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο...
Μπορεί μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή στον δρόμο η ησυχία να μας φαίνεται πολύτιμη, όμως πόσο θα μπορούσαμε να αντέξουμε άραγε σε ένα δωμάτιο απόλυτης ηχομόνωσης;
Τα απίστευτα στοιχεία που ήλθαν στο φως μέσω της εφημερίδας “Δημοκρατία” και αναφέρονται σε τηλεγραφήματα των Wikileaks που περιγράφουν επαφές του Πάνου Καμμένου με Αμερικανούς αξιωματούχους, σόκαραν ακόμα και εμάς. Παρά το ότι παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις Καμμένου από την εποχή της εξεταστικής για τη Siemens και έχουμε εκτιμήσει αρκετές πτυχές του αγώνα του, δεν τον είχαμε εξιδανικεύσει αφού και αυτός ήταν μέλος του πολιτικού συστήματος όλα αυτά τα χρόνια.
Διαβάστε....


1)ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ DONALD ΕΙΝΑΙ:DONALD FAUNTLEROY DUCK.

2)TO 1997,OI AMEΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ 40,000$ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΛΑΤΑ.
Γεγονότα

1015: Ο Βασίλειος Β' ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Έδεσσας κι εκδιώκει τους Βουλγάρους. 
Οι γνωριμίες μέσω internet και οι ατελείωτες διαδικτυακές συζητήσεις αποτελούν στις μέρες μας τον Νο1 τρόπο για έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά, αλλά και για να βρουν....-ίσως- το ιδανικό τους ταίρι.
Προσεχώς μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του 2012. Στις 26 Απριλίου αγαπημένοι ήρωες της Marvell ενώνουν τις υπερδυνάμεις τους σε μία περιπέτεια γεμάτη δράση και ένταση..


Δείτε το official trailer της ταινίας:
Την πατέντα για το κουλούρι Θεσσαλονίκης επιχειρεί να κατοχυρώσει η Τουρκία, καθώς στις 3 Απριλίου, ο επικεφαλής του συνδέσμου κουλουράδων της Κωνσταντινούπολης, κατέθεσε αίτημα στο αρμόδιο Επιμελητήριο (İSTESOB) για να αναλάβει δράση και να προστατεύσει το εθνικό τους έδεσμα, το....
Κορίτσια, μην τα θέλετε όλα δικά σας. Έχουν και οι άντρες τα χούγια τους και τα θέλω τους. Αν δεν θέλετε να τον ξενερώσετε , διαβάστε έως και αποστηθίστε τα παρακάτω :

1. Κουνήσου κοπελιά. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, συνήθως η γυναίκα δεν κάνει τίποτα-απλά μένει ξαπλωμένη αναμένοντας τα πάντα από εκείνον. Αυτό είναι ότι...
Γεγονότα

628: Ο βασιλιάς της Περσίας Σορόης και ο αυτοκράτορας της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Ηράκλειος συνάπτουν ειρήνη. 
Λοιπόν πως ξεκίνησε η παράδοση με τα πασχαλινά αυγά; Γιατί τα κουνελάκια είναι και αυτά σύμβολο αυτών των ημερών; Δείτε..
Με πρωτοφανής υπουργική απόφαση από τον Φ. Σαχινίδη και τον Μ. Όθωνα η ελληνική αστυνομία βάζει "ενοικιαστήριο".

Το iBrain διαβάζει και «μεταφράζει» τις σκέψεις και δοκιμάστηκε από τον διάσημο επιστήμονα 

H συσκευή βρίσκεται σε μια ελαστική κορδέλα που τοποθετείται στο κεφάλι και καταγράφει τα εγκεφαλικά κύματα. 

Ο διάσημος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ δοκιμάζει μια επαναστατική συσκευή η οποία ίσως του επιτρέψει να ξαναμιλήσει.
Χωράει το σύμπαν σε μια φωτογραφία;

Κι όμως, η NASA το κατάφερε!

Είναι δυνατόν να «κλείσεις» όλο το σύμπαν σε μια φωτογραφία; Κι όμως η NASA απέδειξε πως είναι δίνοντας στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή φωτογραφία της γαλαξιακής μας «γειτονιάς».
1.Το πόσο πυκνά είναι τα μαλλιά σου

Ναι, και όμως καλά είδες! Αυτό είναι κάτι που πάει levels εξέλιξης πίσω. Ήδη από την εποχή των σπηλαίων, οι άντρες ελκύονται από τα πυκνά μακριά και λαμπερά μαλλιά, κατεξοχήν ένδειξη ότι η γυναίκα είναι υγιής. Ε, και μη νομίζεις ότι έχουν αλλάξει και πολύ από τότε. Οπότε ξέχνα προς στιγμήν το κούρεμα!
Με αφορμή την πρώτη του επέτειο ως διευθύνων σύμβουλος της Google, ο συνιδρυτής της Larry Page έστειλε επιστολή στους μετόχους και επενδυτές της εταιρίας.
Οι πιο παράξενες αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα και τις λειτουργίες του.

- Η μύτη και τα αυτιά δεν σταματάνε ποτέ να μεγαλώνουν

- Όπως τα δαχτυλικά αποτυπώματα, έτσι και το αποτύπωμα της… γλώσσας είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο
Ο γλύπτης μικροαντικειμένων, Γουίλαρντ Γουίγκαν, δημιούργησε το μικρότερο σοκολατένιο αυγό στο κόσμο, το οποίο είναι τόσο μικρό, που χωράει στο κεφάλι μιας καρφίτσας. Χρειάστηκε δύο εβδομάδες για τη χειροτεχνία και στη συνέχεια το τύλιξε σε πραγματικό φύλλο χρυσού.
Διαβεβαιώνοντας πως οι δανειστές θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξήγησε σε συνέντευξή του στο Der Spiegel πώς οι Γερμανοί επωφελούνται οικονομικά από την Ελλάδα.
Η ιδέα της χρησιμοποίησης ενός ισχυρού λέιζερ για να δημιουργήσει ένα κανάλι χαμηλής αντίστασης μέσα από την ατμόσφαιρα, ένα εικονικό αλεξικέραυνο, ανδρώθηκε στη δεκαετία του 1990. Τα λέιζερ που αναπτύχθηκαν τότε θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παλμούς με ισχύ τρισεκατομμύρια βατ για εκατομμυριοστά του δισεκατομμυριοστού του δευτερολέπτου.
Εκεί οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, αν δεν βάλουν άλλα λεφτά οι μέτοχοι. Πάντως, δε νομίζουμε να το αφήσει να συμβεί αυτό ο Βγενόπουλος Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο "Goal"
Μεγάλη οθόνη στη διαπασών!
Πολυφωνική εβδομάδα με επιλογές για όλα τα γούστα αν και με άνισο κινηματογραφικό γκελ στο σινεφίλ κοινό.
Πάει ένας σε ένα Ποντιακό μοναστήρι και ρωτάει αυτόν που ήταν στην πόρτα: 
Με οκτώ κόμματα η νέα Βουλή

Μόλις το 41% συγκεντρώνουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ στη νέα δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Crash».
Παρόλο που οι άνδρες νομίζουν πως γνωρίζουν τις γυναίκες και μπορούν να καταλάβουν πως σκέφτονται, κάνουν συχνά λάθη που οδηγούν σε τσακωμούς και γκρίνιες! Για να αποφύγετε λοιπόν τέτοιες ανεπιθύμητες καταστάσεις διαβάστε 4 αλήθειες σχετικά με το "ασθενές" φύλο που καλό θα ήταν να θυμάστε!!
Το αγόρασε το 1964 και το οδηγούσε ανελλιπώς. Η τιμή πώλησης; Μόλις 9.000 ευρώ.
Ηρθε το....

πλήρωμα του χρόνου για μία αμερικανίδα γιαγιά ηλικίας 93 ετών να αποχωριστεί το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αγοράσει το 1964 και έκτοτε το οδηγούσε ανελλιπώς έχοντας διανύσει 927.000 χλμ. Πρόκειται για την Ρέιτσελ Βάιτς, η οποία ζει στο Ορλάντο της ....
Σε ισχύ από τις 9 Απριλίου η συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία. Διαβάστε τι ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Σημαντική ζήτηση για σαλιγκάρια καταγράφεται στην Ευρώπη, όπως επισημάνθηκε σε ενημερωτική ημερίδα για τη σαλιγκαροτροφία, που διοργάνωσε στην Κατερίνη η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σε συνεργασία με τον τοπικό Οργανισμό της «Δήμητρας».
Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες..

Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχύουν αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό.....
Σίγουρα έχουν υπάρξει περιπτώσεις στην καθημερινή σας ζωή που έχετε αναρωτηθεί «πώς είναι δυνατόν όλα... να πηγαίνουν τόσο στραβά;» Στην περίπτωση του sex αναρωτιέσαι διπλά! Και κάπου εδώ έρχεται ο Μέρφι για να μας δώσει κάποιες απαντήσεις..