follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Πρώτα ένας από τους πιο ισχυρούς σεισμούς παγκοσμίως, στη Σούματρα. Και μετά, η γη σείστηκε σε Όρεγκον, Καλιφόρνια και Μεξικό.

Ο ισχυρότερος σημειώθηκε στο...
Τις πιο αγενείς χώρες και λαούς απέναντι σε επισκέπτες ψήφισαν πάνω από 1,200 επισκέπτες της ιστοσελίδας Skyscanner....
Δείτε βίντεο!

Η Chrysler ανακοίνωσε την δημιουργία του πρώτου συστήματος ασύρματης φόρτισης κινητών τηλεφώνων, το οποίο σκοπεύει να... δώσει τέλος στους παραδοσιακούς φορτιστές αυτοκινήτων.
Το χειμερινό ωράριο θα ισχύει για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, καθώς δεν προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ, λόγω των εκλογών.
Αυτές οι μέρες για τις περισσότερες από εμάς σημαίνουν ξεκούραση, διακοπές, ταξιδάκι στην εξοχή, ανοιξιάτικες μυρωδιές, φαγητό, γλυκά, διασκέδαση, ξενύχτια, φίλοι, συγγενείς... Έτσι τα έφερε η ζωή! 
Το σύνθημα; Ανάσταση για όλους

Δύο ώρες ασταμάτητη διανομή αγαθών για το Πάσχα από τις κoμματικές επιχορηγήσεις σε Έλληνες απόρους συμπολίτες από τον
Άρση ασυλίας για το πόθεν έσχες της Ντόρα Μπακογιάννης ζητήθηκε πριν από λίγο από τον
Σε θανατηφόρο μύκητα που μετέφερε στις ΗΠΑ Ευρωπαίος τουρίστας αποδίδεται η μυστηριώδης ασθένεια που εξολόθρευσε τις νυχτερίδες της Βορείου Αμερικής, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Ξύλο στη «μίζα» έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, όταν, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, Λαμιώτης εργολάβος πήγε στο γραφείο του και του πρότεινε να κάνουν μαζί τη «δουλειά» σε διάφορα έργα, φυσικά με το αζημίωτο. 
Μέσα από το Twitter ο Π. Καμμένος σχολίασε τη σύλληψη το Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» εύχεται «Καλή Ανάσταση» και σημειώνει:
Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος ζήτησε την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών στις 6 Μαΐου.

 
Οι κκ. Παπούλιας και Παπαδήμος δεν θέλησαν να έχουν τον καθιερωμένο τυπικό διάλογο ενώπιον των δημοσιογράφων, καθώς ο πρωθυπουργός περιορίστηκε να ενημερώσει τους εκπροσώπους του Τύπου ότι πρόκειται να τοποθετηθεί με το μήνυμα που θα απευθύνει στον ελληνικό λαό το βράδυ.
Να ζητήσει "συγνώμη" στην Ελλάδα καλεί την Ευρώπη η βρετανική εφημερίδα The Independent, καθώς εφάρμοσε πάνω της ένα από τα πιο ηλίθια οικονομικά πειράματα στη σύγχρονη ιστορία.

Η βρετανική εφημερίδα εμφανίζεται ιδιαίτερα καυστική έναντι των ...
Το υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών μήνυσε σήμερα, 11 Απριλίου, την Apple, κατηγορώντας τον τεχνολογικό κολοσσό ότι προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα ολιγοπώλιο στην αγορά των ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books). Συγκατηγορούμενοι της Apple είναι οι εκδοτικοί οίκοι...
Skate-άδες του Μπέλφαστ μας δείχνουν πώς γίνεται.. Δείτε το βίντεο:
Υλικά

1½ φλ. τσαγιού αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γλ. σόδα μαγειρικής
3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη..
Παραμείνετε γαζέλες και το Πάσχα...

Μπορεί κατά τη διάρκεια του Πάσχα να κανονίζουμε τις διακοπές μας, να ξεκουραζόμαστε και να βλέπουμε τους φίλους μας, αλλά αν δε δείξουμε λίγη προσοχή με τα τραπεζώματα δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με μαγιώ στην παραλία. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και παραμείνετε πιο fit από ποτέ.
Το Δίκτυο Ανταλλαγής Χρόνου time4time.gr, ή σε ελεύθερη μετάφραση «ο χρόνος μου για το χρόνο σου», αποτελεί μια ανοικτή πρωτοβουλία για όλους τους Έλληνες. Πρόκειται για ένα σύστημα ανταλλαγής υπηρεσιών με «μονάδα πληρωμής» το χρόνο. Χωρίς φυσικό ή λογιστικό χρήμα να παρεμβαίνει στη συναλλαγή. 
Δείτε την συγκινητική ταινία μικρού μήκους white and blue που παρουσιάζει έμμεσα την κατάντια της χώρας, περνάει όμως και ένα μήνυμα ελπίδας.. 

μίας ελπίδας που εναποθέτουμε στη νέα γενιά..
Δυο από τα δυνατά συγκροτήματα οι Blur και οι Gorillaz θα τραβήξουν τη πρίζα και θα πουν αντίο στο κοινό τους. Ο Damon Albarn, η «ψυχή» των δυο γκρουπ ανακοίνωσε το τέλος τους σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Guardian».
Όμως σε μερικές περιπτώσεις έχει τύχει να διώξεις

από τη ζωή σου έναν άντρα αληθινό κελεπούρι για πταίσματα, για πράγματα που σε ξενέρωσαν μεν εκείνη τη στιγμή αλλά τελικά ίσως και να είχες υπερβάλλει..
Πραγματικά υπέροχα μέρη του κόσμου.. και ο φακός έχει κέφια!
Γεγονότα

1204: Η Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνεται από τους Σταυροφόρους. (Α' Άλωση) 

1820: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης αναγορεύεται αρχηγός της «Φιλικής Εταιρίας». 
Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου

Είμαι ευτυχής, ο κόσμος στην Ελλάδα δεν είναι αυτό που το καθεστώς της χώρας νομίζει. Οι Έλληνιδες και οι Έλληνες δεν είναι φυτά, δεν εξουδετερώθηκε η συνείδηση και το μυαλό τους, παρά τον τηλεπολιτικό βομβαρδισμό που
Χωρίς ενημέρωση για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αφού η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής ανακοίνωσε την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 6 το πρωϊ της Μεγάλης Πέμπτης έως τις 6 το πρωΐ της Μεγάλης Παρασκευής.
Στις 6 Μαΐου οι εκλογές - Αντίστροφη μέτρηση για όλα τα κόμματα

Σε 24 ημέρες στις 6 Μαΐου μετά από την πιο σύντομη προεκλογική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν για την κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την Ελλάδα της δανειακής σύμβασης των μνημονίων και του PSI.
Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε αυθαίρετα «τεκιλολούλουδο», αφού αποτελεί τη βασική πηγή της τεκίλας, η οποία προέρχεται από τους χυμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό του κορμού, και μάλιστα μετά από μια επίπονη διαδικασία απομάκρυνσης των αγκαθωτών φύλλων του.
Μπορεί στην ηλικία των είκοσι να έχουμε δέρμα χωρίς ρυτίδες, ξεγνοιασιά και περισσότερες αντοχές, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαστε απαραίτητα και ευτυχισμένοι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με τους ερευνητές, τα τριάντα είναι τα νέα είκοσι.
Δείτε τις πανέμορφες φωτογραφίες..
Στις 8 το βράδυ ο Λουκάς Παπαδήμος θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.
Το αγόρασε κινέζος επιχειρηματίας σε δημοπρασία..
Ανίκανος ο μηχανισμός είσπραξης φορολογικών εσόδων

Μόλις 7,4 ευρώ στα 100 ευρώ των φορολογικών προστίμων που έχουν επιδικάσει τα δικαστήρια εισπράττει το Ελληνικό Δημόσιο.
Έκπληκτοι χιλιάδες κάτοικοι που είδαν την πτώση του μετεωρίτη

Μία εντυπωσιακή πύρινη σφαίρα εμφανίστηκε στον ουρανό του Τέξας και στην περιοχή Σαν Αντόνιο, προκαλώντας έκπληξη σε χιλιάδες κατοίκους οι οποίοι παρακολούθησαν την πτώση της.
Τη στιγμή που σέρνεται διαρκώς το γαϊτάνι “έρχεται δεν έρχεται ο Πούτιν στο Άγιο Όρος το Πάσχα“, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη, εντονότατες διεργασίες συντελούνται σε Αθήνα και Μόσχα γύρω από τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν οι Ρώσοι στην Ελλάδα.
Η NASA δημοσίευσε μια μοναδική φωτογραφίοα από την επιφάνεια του Άρη, στην οποία η λάβα σχηματίζει έναν… ελέφαντα!!!
Της Ισμήνης Λέντζου

Βρισκόμαστε στο μέσο της Μεγάλης Εβδομάδας. Το γεγονός που έρχεται η Εκκλησία να μας θυμίσει, λαμβάνει χώρα δύο ημέρες πριν οδηγηθεί ο Ιησούς Χριστός στο Σταυρό.

Ο Ευαγγελιστής Ματθαίος είναι αυτός που εξιστορεί τι έγινε εκείνη την ημέρα:
Σημειώνεται πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες λήγουν εξάμηνα και τρίμηνα έντοκα γραμμάτια συνολικού ύψους 3,6 δισ. ευρώ.
Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) είναι ανοιχτός σε έρευνες της βιομηχανίας, όμως οι εταιρείες που πραγματοποιούν πειράματα σε τροχιά δεν είναι πάντα αυτές που θα περίμενε κανείς. Ένα σκοτσέζικο αποστακτήριο έστειλε συστατικά για ουίσκι στο σταθμό και περιμένει να δει τι γεύση θα αποκτήσει με την ωρίμανσή του τα επόμενα χρόνια. 
Μένεα πνέουν στη ΝΔ κατά της Έλλης Στάη και της Διεύθυνσης Ειδήσεων της ΕΡΤ μετά την ανακοίνωση του ΛΑΟΣ ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη. 
Θέλετε να δείτε το Μανχάταν από τον 50ο όροφο ενός ουρανοξύστη; Μήπως να ρίξετε μια ματιά στους Καταρράκτες της Βικτώρια; Ή προτιμάτε να αφήσετε το βλέμμα σας να ατενίσει πάνω από τις κορφές του Νεπάλ; Η' μήπως θέλετενα κάνετε μια βόλτα στο Μάτσου Πίτσου των Ινκας; Όλα αυτά είναι δυνατά με ένα κλικ χάρη στο στο airpano.
Ο ποταμός Verzasca, που ρέει κατά μήκος 30 χιλιομέτρων στη Ελβετία, είναι παγκοσμίως γνωστός για τα καταγάλανα νερά του. Μάλιστα είναι τόσο καθαρός, που μπορεί κάποιος από μια γέφυρα να διακρίνει το πάτο του, ο οποίος έχει βάθος 15 μέτρων. 
Η εικόνα σαρώνει μεν στο διαδίκτυο.. πρέπει να είναι λίγο παλιά δε.. καθότι πλέον θεωρείται υψηλός για τα Ελληνικά δεδομένα ένας τέτοιος μισθός.. πάραυτα εμπνευσμένη φωτογραφία με νόημα!
Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από έρευνα που έγινα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον κ. Τσοχατζόπουλο για τα περιουσιακά του στοιχεία που δεν αφορά ωστόσο τις χθεσινές εξελίξεις σχετικά με την φορολογική του δήλωση για τα στοιχεία του 2009. Αντίθετα το ένταλμα αφορά τραπεζικούς λογαριασμούς του πρώην υπουργού, εταιρείες off shore κ.ά.
Νέα μελέτη ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το δορυφόρο της Γης που φαίνεται να μην περιστρέφεται μόνος του γύρω μας.Η μελέτη, με αστρονόμους του Ινστιτούτου Αστρονομίας του πανεπιστημίου της Χαβάης και του Αστεροσκοπείου του Παρισιού, που δημοσιεύτηκε στο αστρονομικό περιοδικό «Icarus», κατέληξε στο απρόσμενο συμπέρασμα ότι η Γη, σε οποιαδήποτε στιγμή της ιστορίας της, έχει συνήθως γύρω της πάνω από ένα φεγγάρια.
Σε μια αγορά εργασίας η οποία βρίσκεται εν μέσω ενός πραγματικού, οικονομικού πολέμου παραπέμπουν με τη σειρά τους -και- τα στοιχεία της έκθεσης πεπραγμένων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για το 2011, η οποία δόθηκε, χθες, στη δημοσιότητα.
Ένα εμβόλιο που επιτίθεται σε μόριο το οποίο υπάρχει στο 90% των καρκίνων δοκιμάστηκε με επιτυχία σε... ανθρώπους για πρώτη φορά.
Κατά 74% αυξήθηκε η συνολική εγκατεστημένη ισχύς στη χώρα μας το 2011 σε σχέση με το 2009, ενώ σε σχέση με το 2010 η αύξηση έφτασε το 44%, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΥΠΕΚΑ σχετικά με την κατάσταση της αδειοδοτικής εξέλιξης των έργων ΑΠΕ έως το τέλος Δεκεμβρίου 2011.
Ανάμεσα στον χαμό από next-gen φήμες που γίνεται τον τελευταίο καιρό, είναι και κάποιες που απλά… δεν κολλάνε.
Η Τσαπανίδου διαλύει τον Παπακωνσταντίνου δείχνοντας σπάνιο πλέον δημοσιογραφικό θάρρος..

δείτε το βίντεο:
Σιγή ιχθύος για τις 100.000 φιάλες

Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας, με αφορμή το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος για την... τοξική Coca-Cola έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου.
Η 42η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο άνοιξε τις πύλες της για το κοινό στις 2 Δεκεμβρίου και τις έκλεισε στις 12 Δεκεμβρίου. Η έκθεση που βάσει εκθεμάτων, συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα αυτοκινητικά γεγονότα της χρονιάς, διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Tokyo Big Sight.