follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Το 1969, στην ταινία «Ενα φανταστικό ταξίδι», μία ομάδα χειρουργών σμικρύνθηκαν τόσο πολύ ώστε ταξίδεψαν με ένα ειδικό σκάφος μέσα στον οργανισμό ενός ασθενούς, διαμέσου των αιμοφόρων αγγείων, για να τον θεραπεύσουν. Σήμερα, μια ομάδα επιστημόνων από το Στάνφορντ έχει δημιουργήσει ένα θαυματουργό μικροτσίπ με μέγεθος όσο ένα σπυρί ρυζιού, το οποίο φιλοδοξεί να διαδραματίσει αντίστοιχο ρόλο...
Ένα άκρως εντυπωσιακό και μοναδικό ξενοδοχείο κατασκευάζεται στην Κίνα μέσα στο κοίλωμα ενός εγκαταλελειμμένου ορυχείου... Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι οι από τους 19 συνολικά ορόφους του, μόνο οι τρεις θα βρίσκονται πανω από την επιφάνεια του εδάφους, ενώ οι υπόλοιποι 16... κάτω από αυτή! 
Σαρωτικές αλλαγές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας προτείνει η Τρόικα στην κυβέρνηση, με στόχο τη δραστική μείωση των δαπανών.
Γκρίνια για την εσωκομματική οικονομική διαχείριση θα φουντώσει οσονούπω και στη ΝΔ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας τα ΝΕΑ, το πρόβλημα αφορά τις πληροφορίες που διοχετεύθηκαν από το περιβάλλον Σαμαρά για τη μαύρη τρύπα που άφησε ο προκάτοχός του.
Η  ειδικοί την ονόμασαν , «Χάος στον Ωρίωνα», αφού μοιάζει με  πίνακα ζωγραφικής.

Την εικόνα απαθανάτισε  το διαστημικό τηλεσκόπιο Spitzer και στο κέντρο της διακρίνονται τέσσερα άστρα τα οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι γιγάντια και η λαμπρότητα τους φωτίζει όλη την περιοχή δίνοντας της αυτό το έντονο κιτρινωπό χρώμα. 
Αυξημένο ενδιαφέρον για ελληνικά ακίνητα δείχνουν το τελευταίο διάστημα υποψήφιοι αγοραστές από το εξωτερικό.

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι Βορειοευρωπαίοι αναζητούν στην Ελλάδα ακίνητα-φιλέτα σε τιμή ευκαιρίας, κάτι που συνδέεται άμεσα με την υποχώρηση των τιμών στην παραθεριστική κατοικία τα τελευταία δύο χρόνια, που φθάνει μέχρι και το 40%.
Δοκιμάστε να το κάνετε και δεν θα το πιστεύετε …

Όση προσπάθεια και αν καταβάλετε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα..
Μία από τις πιο έξυπνες προτάσεις γάμου.. και μάλλον είπε ναι
Οι κακές ειδήσεις για τη μεσαία τάξη δεν έχουν τελειωμό… Όπως προκύπτει από νέα έρευνα για τις εξελίξεις που φέρνουν οι οικονομικοί κύκλοι, όταν η οικονομία ανακάμπτει, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις «μεσαίες» θέσεις εργασίας
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης θα μεταβεί το πρωί του Μ. Σαββάτου στα Ιεροσόλυμα, προκειμένου να παραστεί στην τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως.
Γεγονότα

1205: Η Μάχη της Αδριανούπολης. Ο Τσάρος των Βουλγάρων Καλογιάννης (Ιβάν Α') συντρίβει τους Σταυροφόρους και συλλαμβάνει αιχμάλωτο τον επικεφαλής τους Βαλδουίνο Α'. Παράλληλα, θέτει υπό την κυριαρχία του την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Είναι δίχως καμιά αμφισβήτηση η καλύτερη φωτογραφία της προεκλογικής περιόδου, που μόλις ξεκίνησε.

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα είναι η μοναδική που θα δούμε..
Ο αγγλοολλανδικός πετρελαϊκός όμιλος Shell αποκάλυψε σήμερα, ότι έχει εντοπιστεί ένα «ελαφρό στρώμα πετρελαίου» σε περιοχή στον Κόλπο του Μεξικού, όπου είναι ποντισμένες δύο εξέδρες του για άντληση «μαύρου χρυσού».
Πλούσιες σε λιπαρά τροφές προκαλούν αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης, σύμφωνα με μια ισπανική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι ορισμένες μεσογειακές τροφές, όπως το ελαιόλαδο, που έχουν πολλά ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο της κατάθλιψης.
Γεγονότα

1314: Ο βασιλιάς Εδουάρδος Β' απαγορεύει τα παιχνίδια στους δρόμους του Λονδίνου, τα οποία εκείνη την εποχή ήταν τόσο δημοφιλή ώστε να δημιουργούνται προβλήματα. Το κυρίαρχο παιχνίδι ήταν ένα είδος ποδοσφαίρου με μπάλα από κύστη γουρουνιού. Στην ουσία πρόκειται για την πρώτη απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου.
Η κόλαση είναι οι άλλοι”, έλεγε ο Σαρτρ. Πολύ ωραίο, πολύ βαθυστόχαστο, πολύ γενικό. Εν προκειμένω, στο γραφείο, η κόλαση μπορεί να είναι οι συνάδελφοί σου....
Πρώτα ένας από τους πιο ισχυρούς σεισμούς παγκοσμίως, στη Σούματρα. Και μετά, η γη σείστηκε σε Όρεγκον, Καλιφόρνια και Μεξικό.

Ο ισχυρότερος σημειώθηκε στο...
Τις πιο αγενείς χώρες και λαούς απέναντι σε επισκέπτες ψήφισαν πάνω από 1,200 επισκέπτες της ιστοσελίδας Skyscanner....
Δείτε βίντεο!

Η Chrysler ανακοίνωσε την δημιουργία του πρώτου συστήματος ασύρματης φόρτισης κινητών τηλεφώνων, το οποίο σκοπεύει να... δώσει τέλος στους παραδοσιακούς φορτιστές αυτοκινήτων.
Το χειμερινό ωράριο θα ισχύει για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, καθώς δεν προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ, λόγω των εκλογών.
Αυτές οι μέρες για τις περισσότερες από εμάς σημαίνουν ξεκούραση, διακοπές, ταξιδάκι στην εξοχή, ανοιξιάτικες μυρωδιές, φαγητό, γλυκά, διασκέδαση, ξενύχτια, φίλοι, συγγενείς... Έτσι τα έφερε η ζωή! 
Το σύνθημα; Ανάσταση για όλους

Δύο ώρες ασταμάτητη διανομή αγαθών για το Πάσχα από τις κoμματικές επιχορηγήσεις σε Έλληνες απόρους συμπολίτες από τον
Άρση ασυλίας για το πόθεν έσχες της Ντόρα Μπακογιάννης ζητήθηκε πριν από λίγο από τον
Σε θανατηφόρο μύκητα που μετέφερε στις ΗΠΑ Ευρωπαίος τουρίστας αποδίδεται η μυστηριώδης ασθένεια που εξολόθρευσε τις νυχτερίδες της Βορείου Αμερικής, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Ξύλο στη «μίζα» έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, όταν, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, Λαμιώτης εργολάβος πήγε στο γραφείο του και του πρότεινε να κάνουν μαζί τη «δουλειά» σε διάφορα έργα, φυσικά με το αζημίωτο. 
Μέσα από το Twitter ο Π. Καμμένος σχολίασε τη σύλληψη το Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» εύχεται «Καλή Ανάσταση» και σημειώνει:
Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος ζήτησε την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών στις 6 Μαΐου.

 
Οι κκ. Παπούλιας και Παπαδήμος δεν θέλησαν να έχουν τον καθιερωμένο τυπικό διάλογο ενώπιον των δημοσιογράφων, καθώς ο πρωθυπουργός περιορίστηκε να ενημερώσει τους εκπροσώπους του Τύπου ότι πρόκειται να τοποθετηθεί με το μήνυμα που θα απευθύνει στον ελληνικό λαό το βράδυ.
Να ζητήσει "συγνώμη" στην Ελλάδα καλεί την Ευρώπη η βρετανική εφημερίδα The Independent, καθώς εφάρμοσε πάνω της ένα από τα πιο ηλίθια οικονομικά πειράματα στη σύγχρονη ιστορία.

Η βρετανική εφημερίδα εμφανίζεται ιδιαίτερα καυστική έναντι των ...
Το υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών μήνυσε σήμερα, 11 Απριλίου, την Apple, κατηγορώντας τον τεχνολογικό κολοσσό ότι προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα ολιγοπώλιο στην αγορά των ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books). Συγκατηγορούμενοι της Apple είναι οι εκδοτικοί οίκοι...
Skate-άδες του Μπέλφαστ μας δείχνουν πώς γίνεται.. Δείτε το βίντεο:
Υλικά

1½ φλ. τσαγιού αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γλ. σόδα μαγειρικής
3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη..
Παραμείνετε γαζέλες και το Πάσχα...

Μπορεί κατά τη διάρκεια του Πάσχα να κανονίζουμε τις διακοπές μας, να ξεκουραζόμαστε και να βλέπουμε τους φίλους μας, αλλά αν δε δείξουμε λίγη προσοχή με τα τραπεζώματα δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με μαγιώ στην παραλία. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και παραμείνετε πιο fit από ποτέ.
Το Δίκτυο Ανταλλαγής Χρόνου time4time.gr, ή σε ελεύθερη μετάφραση «ο χρόνος μου για το χρόνο σου», αποτελεί μια ανοικτή πρωτοβουλία για όλους τους Έλληνες. Πρόκειται για ένα σύστημα ανταλλαγής υπηρεσιών με «μονάδα πληρωμής» το χρόνο. Χωρίς φυσικό ή λογιστικό χρήμα να παρεμβαίνει στη συναλλαγή. 
Δείτε την συγκινητική ταινία μικρού μήκους white and blue που παρουσιάζει έμμεσα την κατάντια της χώρας, περνάει όμως και ένα μήνυμα ελπίδας.. 

μίας ελπίδας που εναποθέτουμε στη νέα γενιά..
Δυο από τα δυνατά συγκροτήματα οι Blur και οι Gorillaz θα τραβήξουν τη πρίζα και θα πουν αντίο στο κοινό τους. Ο Damon Albarn, η «ψυχή» των δυο γκρουπ ανακοίνωσε το τέλος τους σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Guardian».
Όμως σε μερικές περιπτώσεις έχει τύχει να διώξεις

από τη ζωή σου έναν άντρα αληθινό κελεπούρι για πταίσματα, για πράγματα που σε ξενέρωσαν μεν εκείνη τη στιγμή αλλά τελικά ίσως και να είχες υπερβάλλει..
Πραγματικά υπέροχα μέρη του κόσμου.. και ο φακός έχει κέφια!
Γεγονότα

1204: Η Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνεται από τους Σταυροφόρους. (Α' Άλωση) 

1820: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης αναγορεύεται αρχηγός της «Φιλικής Εταιρίας». 
Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου

Είμαι ευτυχής, ο κόσμος στην Ελλάδα δεν είναι αυτό που το καθεστώς της χώρας νομίζει. Οι Έλληνιδες και οι Έλληνες δεν είναι φυτά, δεν εξουδετερώθηκε η συνείδηση και το μυαλό τους, παρά τον τηλεπολιτικό βομβαρδισμό που
Χωρίς ενημέρωση για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αφού η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής ανακοίνωσε την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 6 το πρωϊ της Μεγάλης Πέμπτης έως τις 6 το πρωΐ της Μεγάλης Παρασκευής.
Στις 6 Μαΐου οι εκλογές - Αντίστροφη μέτρηση για όλα τα κόμματα

Σε 24 ημέρες στις 6 Μαΐου μετά από την πιο σύντομη προεκλογική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν για την κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την Ελλάδα της δανειακής σύμβασης των μνημονίων και του PSI.
Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε αυθαίρετα «τεκιλολούλουδο», αφού αποτελεί τη βασική πηγή της τεκίλας, η οποία προέρχεται από τους χυμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό του κορμού, και μάλιστα μετά από μια επίπονη διαδικασία απομάκρυνσης των αγκαθωτών φύλλων του.
Μπορεί στην ηλικία των είκοσι να έχουμε δέρμα χωρίς ρυτίδες, ξεγνοιασιά και περισσότερες αντοχές, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαστε απαραίτητα και ευτυχισμένοι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με τους ερευνητές, τα τριάντα είναι τα νέα είκοσι.
Δείτε τις πανέμορφες φωτογραφίες..
Στις 8 το βράδυ ο Λουκάς Παπαδήμος θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.
Το αγόρασε κινέζος επιχειρηματίας σε δημοπρασία..
Ανίκανος ο μηχανισμός είσπραξης φορολογικών εσόδων

Μόλις 7,4 ευρώ στα 100 ευρώ των φορολογικών προστίμων που έχουν επιδικάσει τα δικαστήρια εισπράττει το Ελληνικό Δημόσιο.
Έκπληκτοι χιλιάδες κάτοικοι που είδαν την πτώση του μετεωρίτη

Μία εντυπωσιακή πύρινη σφαίρα εμφανίστηκε στον ουρανό του Τέξας και στην περιοχή Σαν Αντόνιο, προκαλώντας έκπληξη σε χιλιάδες κατοίκους οι οποίοι παρακολούθησαν την πτώση της.
Τη στιγμή που σέρνεται διαρκώς το γαϊτάνι “έρχεται δεν έρχεται ο Πούτιν στο Άγιο Όρος το Πάσχα“, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη, εντονότατες διεργασίες συντελούνται σε Αθήνα και Μόσχα γύρω από τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν οι Ρώσοι στην Ελλάδα.