Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Το nea-news διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα iPod touch! Απλά κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, www.facebook.com/nea.news , στο like button του toolbar κάτω από το menu, ή στο αναδυόμενο like box στο δεξί άκρο της παρούσας σελίδας! Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για το δώρο! 

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι fans του nea-news! Διαδώστε το και στους φίλους σας κάνοντας tweet και share το παρόν post στο facebook! Η κλήρωση θα γίνει με τη συμπλήρωση 5000 likes.
Το πλήρες αρχείο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, που περιλαμβάνει την άγνωστη έως τώρα προσωπική αλληλογραφία του, καθώς και τα χειρόγραφα επιστημονικά σημειωματάριά του... όπου, μεταξύ άλλων, βρίσκεται για πρώτη φορά καταγραμμένη η πιο διάσημη εξίσωση στην ιστορία της ανθρωπότητας (E=MC2), άρχισαν να «ανεβαίνουν» στο διαδίκτυο από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, το οποίο τα έχει πλέον στην ιδιοκτησία του. Έτσι, όλοι οι χρήστες, ειδικοί και μη, θα μπορούν να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Χωρίς πολλά λόγια..
Προβληματική σχετικά με τη σήμανση που φέρει αποδείχθηκε μια παρτίδα του βρεφικού γάλακτος APTAMIL 2 της MILUPA.
Γεγονότα

630: Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Ηράκλειος επαναφέρει τον Τίμιο Σταυρό στην Ιερουσαλήμ.
O Τ. Γιαννίτσης στη θέση του Βενιζέλου, ο Γ. Καλαμίδας στο υπ. Εσωτερικών
Διατροφικές προτάσεις για απώλεια βάρους

Έχεις ακούσει ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και ίσως, επίσης, γνωρίζεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερες «νοητικές επιδόσεις» στην εργασία ή τα μαθήματα σου!
Η νέα αριθμητική της διαδοχής
Πως το 3,5% μετατρέπεται σε 22%

του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΗ

Μετά την εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του και τα Μέσα «της παράταξης» αισιοδοξούν. «Ο απρόβλεπτα υψηλός βαθμός συμμετοχής στην ψηφοφορία θέτει ευθέως σε αμφισβήτηση το σύνολο των τελευταίων δημοσκοπικών ευρημάτων, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων αντιστοιχεί περίπου στο 3,5% του εκλογικού σώματος. Επομένως, σύμφωνα με τις κατάλληλες αναγωγές, η αφετηρία του ΠΑΣΟΚ σήμερα θα...