follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Το σουβλάκι αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων και των τουριστών είναι γνωστό πως δεν φημίζεται για τις λίγες θερμίδες του. Οι λόγοι για την μεγάλη θερμιδική αξία του είναι πολλοί, κυρίως τα λίπη και το λάδι (συνήθως φοινικέλαιο)....
του κ. Παναγιώτη Ήφαιστου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά. 

Τμήμα Διεθνών και  Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Στο παρακάτω Infographic μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία και τελικά την πτώση της άλλοτε ηγετικής εταιρείας RIM υπεύθυνης για το λανσάρισμα των κινητών BlackBerry..
Οι δυο φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε δεν χρειάζεται να τις σχολιάσουμε.

Πρόκειται για κάποιους ακροατές στην ομιλία Βενιζέλου στην Λαμία, οι οποίοι αποκοιμήθηκαν. Όνειρα γλυκά!

δείτε..
H είδηση οτι ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Επικρατείας «άναψε φωτιες» στο twitter όπου εκατοντάδες χρήστες με καυστικό χιούμορ σχολίασαν την απόφαση αυτή.

Ιδού ορισμένες από τις πιο σπαρταριστές ατάκες:
H πλατφόρμα WordPress είναι ένα λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων, εύκολο στη χρήση και χωρίς χρέωση. Το βασικό λογισμικό έχει γραφτεί από εκατοντάδες εθελοντές, ενώ υπάρχουν πολλές επεκτάσεις σε
Προσέξτε τι είχε δηλώσει ο Π. Κουκουλόπουλος στις 8 Ιουνίου 2011 στον ΑΝΤ1 και μάλιστα είχε αποκαλύψει τι τους είχε ανακοινώσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου !!!!

“Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μετατέθηκε για
Σαφώς πολύς κόσμος απορεί σχετικά με το τι να ψηφίσει, αφού ίσως θεωρεί πως στην πλειοψηφία τους οι 300 είναι διεφθαρμένοι, ανίκανοι ή ψεύτες.. 

Η αλήθεια είναι πως κάποια δείγματα γραφής θα τα έχει λάβει.. Για το λόγο αυτό σε κάποιες περιπτώσεις η ψήφος εκλαμβάνεται ως σκουπίδι και η κάλπη..
(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)                                 Την γκαντεμιά μου μέσα. Τόσα χρόνια διατηρώ τραπεζικό λογαριασμό και ούτε μια φορά δεν έγινε ένα λάθος να γεμίσει με καμιά εκατοσταριά εκατομμύρια.
Του Χρήστου Θεοδωρίδη

Οι Κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι επιδιώκουν προεκλογικά για άλλη μια φορά να μας πείσουν ότι έσωσαν την Ελλάδα από την καταστροφή και φυσικά με την ολοένα και αυξανόμενη προπαγάνδα τους να μπορέσουν να
Μία κόντρα ανάλογου βεληνεκούς με αυτή του χθεσινού match του champions league εκτυλίχθηκε στο γήπεδο της ΝΕΤ χθες το βράδυ με "αντιπάλους" τον πρόεδρο του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κύριο Πάνο Καμμένο και τους δημοσιογράφους Έλλη Στάη και Νίκο Φελέκη.
ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ

Προεκλογικό «δωράκι» για εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις από το ΙΚΑ, που με εγκύκλιό του καταργεί τον νόμο και προαναγγέλλει πως αυτός θα αλλάξει (!) ίσως και μετά τις εκλογές ή από την επόμενη κυβέρνηση που ακόμα δεν ξέρουμε – και εφόσον φυσικά λειτουργήσει ξανά το
Κατά 12% έχουν πέσει τα κέρδη του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου το πρώτο τρίμηνο του 2012.


Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε το Facebook για το πρώτο τρίμηνο του 2012, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και τόσο καλά...
Eνα υγιές κοτόπουλο, χωρίς την «παρεμβολή» του αβγού, γέννησε για πρώτη φορά μία κότα στη Σρι Λάνκα. Το νεογνό είναι..
Περισσότερες από 200.000 περιπτώσεις παράνομων παροχών έχει εντοπίσει τα τελευταία δυο χρόνια το υπουργείο Εργασίας, ενώ χιλιάδες υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη σύμφωνα με πηγές του υπουργείου. Το κόστος στα ασφαλιστικά ταμεία υπολογίζεται μεταξύ 700 και 750 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Η πρώτη λάμπα φωτισμού που διαρκεί 20 ολόκληρα χρόνια ή και παραπάνω, σύμφωνα με την κατασκευάστρια ολλανδική εταιρία Philips, άρχισε να πωλείται στις ΗΠΑ από χθες, ημερομηνία εορτασμού της «Μέρας της Γης».
Σύμφωνα με μια νέα θεωρία οι πτώσεις των αστεροειδών πάνω στη Γη, που έλαβαν χώρα κατά το μακρινό παρελθόν, θα μπορούσαν να μεταδώσουν υλικό του DNA που υπήρχε στον πλανήτη μας προς το βαθύ διάστημα. Έτσι, αυτό μπορεί να έχει στη συνέχεια βρει το δρόμο του σε άλλους κόσμους – πλανήτες που βρίσκονται γύρω από κοντινά αστέρια.
Για σύγχρονη απειλή κατά της διαφάνειας και της καθολικής πρόσβασης στο διαδίκτυο, των αρχών δηλαδή πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η διάδοση και η εξέλιξή του, κάνει λόγω ο ένας εκ των δύο ιδρυτών της Google, Σέργκεϊ Μπριν.
Τι να προσέχετε… 

Η τραμπάλα:

Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Κύριο λόγο παίζει η δύναμη σου και η ικανότητα της συντρόφου σου να κρατάει κόντρα.. 
Όταν βλέπεις 9.000 φώτα να αλλάζουν χρώματα το βράδυ στην ύπαιθρο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό θέαμα! Η τεράστια εγκατάσταση τέχνης του Ιταλού καλλιτέχνη Τζιανκάρλο Νέρι σε κεντρική πλατεία της Ρώμης ονομάζεται «Maximum Silence» και εντυπωσιάζει τους θεατές.
Ανθρωπολόγοι και βιολόγοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αποφανθούν την προέλευση των παραμυθιών και εστίασαν τη προσοχή τους στις παραλλαγές που μεταφέρονται από τον ένα πολιτισμό στον άλλο. 
Γνωρίστε τους εχθρούς σας …. Είναι στην "Επιτροπή των 300" και δείτε …. τον κοντούλη Σαρκοζι … στην η Λίστα των Μελών …  κάπου ανάμεσα …. στους Ροκφέλερ και τους Ροθσιλντ !

Αποτελούν …. μια παράλληλη κυβέρνηση … μακριά από τα   μάτια μας … ένα καλά κρυμμένο μυστικό για την κοινωνίας των πολιτών.

Αυτή η μυστική …
Mε τη σημερινή οργάνωση και λειτουργία των εφοριών θα χρειαστούν για να «κλείσουν»  περισσότερα από 7 χρόνια!

Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών είναι αποκαλυπτικά για
ΜΗΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Εσείς πόσο πιθανό είναι να καταλήξετε σε μια ψήφο στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ; Πόσο τοις εκατό "ανεξάρτητος Έλληνας" είστε; Μήπως γοητεύεστε από τις απόψεις που (δεν) ακούγονται από τη Χρυσή Αυγή; Θεωρείτε ότι στο πολιτικό σύστημα πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα "Κοινωνική Σύμφωνία";..
Το ποσοστό των πολύ μικρών κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής θα αποτελέσει τον καταλύτη των εκλογών. Ο νόμος του πρώην υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου που για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε αυτές τις εκλογές προβλέπει
Μερικές φορές δε χρειάζεται να πεις πολλά. Μια φράση είναι υπέρ αρκετή για να κάνει τον καλό σου να φύγει τρέχοντας. Αν δε θες να χωρίσεις περιτέχνως λοιπόν, καλύτερα να μην την ξεστομίσεις.
Διαμορφώνεται διαφορετικά από το 2012 η διαδικασία την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, με σκοπό να σταματήσει το «φιλοδώρημα», που εκτιμάται στα 150 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Υποδομών παραδίδεται για δημόσια διαβούλευση μέσα στο Μάιο, ενώ οι αλλαγές θα εφαρμοστούν από την επόμενη χρονιά.
Το θαύμα της ζωής όπως παρουσιάζεται σε εντυπωσιακό βίντεο που επιμελήθηκε ο Έλληνας επιστήμονας Αλέξανδρος Τσιάρας

Απολαύστε το απίστευτο βίντεο της σύλληψης και δημιουργίας..
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε ο πρόεδρος του κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον Πύρρο Δήμα να κατέχει τη θέση του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο
Η μπύρα κάνει τους άνδρες εξυπνότερους...

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε έρευνα του Πανεπιστημίου του Ιλινόις στο Σικάγο.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Διαβάστε τα δώδεκα ονόματα

Ο πρόεδρος της  Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
Τo «μανιφέστο» που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Θραύση κάνει ένα βίντεο που ανέβηκε πριν από δύο ημέρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Μουτσάτσου.
«Ναι» σε κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά εφόσον η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου είπε ξεκάθαρα χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η καινούργια προσέγγιση στο μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου λέγεται Βιοκεντρισμός και προέρχεται τόσο από το χώρο της κβαντοφυσικής και της θεωρίας των παράλληλων συμπάντων, όσο και από τον ίδιο τον Αϊνστάιν. Σύμφωνα με ένα από τα θεμελιώδη αξιώματα της επιστήμης,
Όλες οι εκθέσεις τις έχουν πέσει μέσα! Πτώση μισθών 10% το 2012 και 9% το 2013.

Κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας και συνέχιση της ύφεσης προβλέπει μεταξύ άλλων!

Μεγαλύτερες απώλειες εισοδήματος...
Αποκάλυψη ΣΟΚ για Αντώνη Σαμαρά: “Οτι λέω στην Ελλάδα είναι για προεκλογικούς λόγους” !!

Ήταν λίγο πολύ γνωστό στη δημοσιογραφική πιάτσα οτι ο Αντώνης Σαμαράς άλλα λέει στο εσωτερικό της Ελλάδας (στα πρόβατα δηλαδή) και άλλα στο εξωτερικό στις ιδιωτικές συνομιλίες με τους ξένους ηγέτες.
Αυτό θα πει καβγάς.. όχι αστεία..  Δείτε τα σκυλάκια εν δράση!:
Ένας αστροναύτης της NASA μοιράζεται με τον κόσμο τα πειράματα του


Οι φούσκες μπορεί να αποτελούν τυπικά την αγαπημένη ενασχόληση των παιδιών, ωστόσο ένας αστροναύτης έχει αναγάγει αυτή τη διαδικασία σε επιστημονικό επίπεδο.
Ο Αϊνστάιν παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς παγκόσμιους επιστήμονες...

Παρά την επιτυχία του όμως στο χώρο της επιστήμης, του ήταν αδύνατο να διατηρήσει μια επιτυχημένη προσωπική ζωή. 
Καταθέτουν δεσμευτικά επιχειρησιακά πλάνα σήμερα οι διοικήσεις

Παραμονές εκλογών οι διοικήσεις των δημοσίων επιχειρήσεων επισφραγίζουν τα σχέδια εξυγίανσης που αποστέλλουν σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών. 

  • Τα Νέα
  • Καθημερινή

Χρειαστήκαμε κάτι παραπάνω από ένα περιπετειώδες Σαββατοκύριακο σκληρής δουλειάς και.. επιπλοκών πάνω στο σχεδιαστικό κομμάτι του blog μας.. Μόλις χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός του design και ελπίζουμε πως το αποτέλεσμα είναι αποζημειωτικό!
Γεγονότα

1827: Μία μέρα μετά τον θάνατο του Γεωργίου Καραΐσκάκη στο Φάληρο, ακολουθεί η καταστροφική ήττα των ελληνικών δυνάμεων από τον Κιουταχή στην περιοχή του Αναλάτου, σημερινό Νέο Κόσμο. 
Κατακόρυφη αύξηση των ατομικών συμβάσεων εργασίας -με μειώσεις μισθών μέχρι και 30%- καταγράφουν τα στοιχεία του ΣΕΠΕ για την αγορά εργασίας σε διάστημα ενάμιση μήνα, σκιαγραφώντας ένα τοπίο ευρείας απορρύθμισης στο οποίο οι διαπραγματεύσεις για νέες κλαδικές συμβάσεις γίνονται μετά τεράστιων εμποδίων.
Μορφή χιονοστιβάδας προσλαμβάνουν πλέον οι προσφυγές κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας. Τι υποστηρίζει το ΕΒΕΑ
Φανταστείτε ένα μέρος όπου όλοι οι κάτοικοι δικαιούνται δωρεάν σπίτι, δωρεάν αυτοκίνητο, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μαζί με αυτά μερίδιο από τα κέρδη του συνόλου – μερίδιο που φτάνει και στα 120.000 ευρώ τον χρόνο..
Στο 9,1% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το 2011 το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας, ενώ το δημόσιο χρέος έφτασε το 165,3%. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το 2010 το δημοσιονομικό έλλειμμα στην Ελλάδα ήταν στο 10,3% και το χρέος στο 145%.. 
«Ούτε νεκρός» δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. 
Γεγονότα

1821: Η Μάχη της Αλαμάνας. Οι ελληνικές επαναστατικές δυνάμεις υπό τους Δυοβουνιώτη, Πανουργιά και Διάκο αντιμετωπίζουν στη γέφυρα της Αλαμάνας (περιοχή Θερμοπυλών) τις υπέρτερες οθωμανικές ορδές του Ομέρ Βρυώνη και του Κιοσέ Μεχμέτ και ηττώνται.