follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Για αυτό στις εκλογές ακούμε τον dr. House παρακάτω...
Γκράφιτι σε τοίχο έγινε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στη Λ. Συγγρού στην Αθήνα και μάλιστα με λεζάντα που αναφέρει «Άκη γερά! Μασάνε τα υποβρύχια από φουρτούνες»; Απολαύστε το:
EΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ 

Η φορολογική επιβάρυνση επί του συνολικού εργατικού κόστους στην Ελλάδα φτάνει το 37,8%. Κατά μέσο όρο αυξήθηκε πέρυσι στο 35,6% της μεικτής αμοιβής από 34,3% το 2000, τη στιγμή που ο μέσος όρος του ΟΟΣΑ υποχώρησε στο 31,7% το 2011, από 33,3% το 2000..
Γράφει ο Δημήτρης Μ.

Ας φανταστούμε για λίγο ο καθένας τον εαυτό του, ότι είναι φύλαρχος σε κάποιο μέρος (τα παλιά εκείνα χρόνια), σε μια ομάδα ανθρώπων, για παράδειγμα περίπου χιλίων.
Παραθέτουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο από το blog: stoxasmos-politikh.blogspot.com


Γράφει ο Δευκαλίων

Ερώτηση: Κύριοι, τι σκοπεύετε να κάνετε για να ξεφύγει η χώρα μία ώρα αρχύτερα από το Μνημόνιο;
Παραδίδεται το σύνολο των δημοσιονομικών εσόδων της χώρας στη διάθεση των δανειστών με σκοπό να εξυπηρετείται πρώτα απ’ όλα το δημόσιο χρέος. Πλέον, μόνο ότι περισσεύει θα πηγαίνει στις πρωτογενείς δαπάνες (μισθοί, συντάξεις, υγεία, παιδεία, κοκ)..
Όχι, δεν είναι σενάριο απο ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Είναι αναγγελία της εφαρμογής μιας δαιμονικής φαντασίας..
Μειωμένες κατά 34% είναι οι αποδόσεις των βιολογικών-οργανικών καλλιεργειών σε σχέση με τις αντίστοιχες συμβατικές καλλιέργειες των ίδιων προϊόντων σε παρόμοιας έκτασης γη.
1. Ένας στους πέντε ανθρώπους πιστεύει ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά και ότι βρίσκονται ήδη στη Γη και περπατούν ανάμεσά μας. Αυτό δείχνει έρευνα σε 23.000 άτομα από 22 χώρες. Στην Κίνα και στην Ινδία το ποσοστό ήταν 40%, ενώ ..στο Βέλγιο και την Ολλανδία 8%.
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ακούγοντας και βλέποντας το προεκλογικό σποτ του κ. Βενιζέλου κάθε “νοήμων” Έλληνας πολίτης το λιγότερο που μπορεί να νιώσει είναι … οργή!
To οξυγόνο είναι σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία σχηματισμού των ελεύθερων ριζών...
Όταν σκεφτόμαστε τη Σαχάρα ή την Καλαχάρι, το πρώτο πράγμα που έρχεται αμέσως στο μυαλό μας είναι υψηλές θερμοκρασίες, ατελείωτες αμμώδεις εκτάσεις, ξερό τοπίο και ίχνος ζωής. Κι όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Δείτε τα 20 ασυνήθιστα τοπία που ακολουθούν.
Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ έχει αγοράσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το ιδιωτικό ελληνικό νησί της Οξυάς σε τιμή... ευκαιρίας, λιγότερο από πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Από τον Ιούλιο θα εφαρμοστούν οι νέες ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καίτοι έχει ήδη υπάρξει συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα.
Συνέντευξη στην εφημερίδα Πελοπόννησο έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος...
Ξεκίνησε χθες η υποβολή αιτήσεων για τις δωρεάν 8ήμερες διακοπές, 3ήμερες εκδρομές και βιβλία...της Αγροτικής Εστίας, με την προθεσμία να λήγει στις 26 Μαΐου.
Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται οι Έλληνες σύμφωνα με τον Economist καθώς κάνουν τις περισσότερες επεμβάσεις για επιμήκυνση πέους!
Ο Τιτάνας, ο δορυφόρος του Κρόνου, το μόνο άλλο σώμα του Ηλιακού Συστήματος όπου έχουν βρεθεί λίμνες, μοιάζει με τη Γη ακόμα περισσότερο από ό,τι νομίζαμε. Μια ρηχή λίμνη που είχε ανακαλυφθεί στο νότιο ημισφαίριο του δορυφόρου παρουσιάζει βασικές ομοιότητες με μια εφήμερη λίμνη της Ναμίμπια -μόνο που αντί για νερό περιέχει υγρούς υδρογονάνθρακες.
Μετά την άρνησή τους να δεχτούν την «Ολυμπιάς» -πιστό αντίγραφο αρχαίας ελληνικής τριήρους- θέμα προέκυψε και με την Ολυμπιακή Φλόγα.
Στήριξη στην Ελλάδα υπόσχεται ο υποψήφιος στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών Φρανσουά Ολάντ. Ο κ. Όλαντ ξεκαθάρισε την Τετάρτη (25/04) ότι θα πιέσει υπέρ της αλλαγής του οικονομικού προγράμματος.
Το κόστος των συνδρομών για τις επιστημονικές εκδόσεις είναι εξωφρενικό, κρίνει το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ στη Μασαχουσέτη, το οποίο καλεί τώρα τους φοιτητές του να δημοσιεύουν τις εργασίες τους μόνο σε επιθεωρήσεις ελεύθερης πρόσβασης. Θεωρεί μάλιστα ότι κι άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα θα ακολουθήσουν τώρα το παράδειγμά του.
Υπάρχει ένα νέο ξενοδοχείο στο Κιότο (Ιαπωνία), που είναι βασισμένο στην ιδέα ότι  έχετε μόνο 9 ώρες για να ανανεωθείτε..
Το 76% των νέων, ηλικίας 18 έως 24 ετών, πιστεύει ότι η μετανάστευση αποτελεί την ιδανική λύση στην αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα η οποία διεξήχθη από την Focus Bari για λογαριασμό του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα «Η οικονομική κρίση μέσα από τα μάτια των 20χρονων».
Τη δέσμευσή του για μια εθνική πολιτική για τον πολιτισμό, υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, στον χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Παράλληλα, πρότεινε... 
Την ολική αναθεώρηση του Συντάγματος, διαδικασία της οποίας η πρώτη φάση μπορεί - όπως είπε- να ολοκληρωθεί από την επόμενη Βουλή, πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, παρουσιάζοντας τις... 
Δεν ανακοινώθηκαν χθες οι αριθμοί εισακτέων από το υπουργείο Παιδείας, καθώς προέκυψαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα τα οποία εμπόδισαν τις υπηρεσίες του υπουργείου να ανταποκριθούν στις ημερομηνίες ανακοίνωσης.
Το σουβλάκι αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων και των τουριστών είναι γνωστό πως δεν φημίζεται για τις λίγες θερμίδες του. Οι λόγοι για την μεγάλη θερμιδική αξία του είναι πολλοί, κυρίως τα λίπη και το λάδι (συνήθως φοινικέλαιο)....
του κ. Παναγιώτη Ήφαιστου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά. 

Τμήμα Διεθνών και  Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Στο παρακάτω Infographic μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία και τελικά την πτώση της άλλοτε ηγετικής εταιρείας RIM υπεύθυνης για το λανσάρισμα των κινητών BlackBerry..
Οι δυο φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε δεν χρειάζεται να τις σχολιάσουμε.

Πρόκειται για κάποιους ακροατές στην ομιλία Βενιζέλου στην Λαμία, οι οποίοι αποκοιμήθηκαν. Όνειρα γλυκά!

δείτε..
H είδηση οτι ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Επικρατείας «άναψε φωτιες» στο twitter όπου εκατοντάδες χρήστες με καυστικό χιούμορ σχολίασαν την απόφαση αυτή.

Ιδού ορισμένες από τις πιο σπαρταριστές ατάκες:
H πλατφόρμα WordPress είναι ένα λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων, εύκολο στη χρήση και χωρίς χρέωση. Το βασικό λογισμικό έχει γραφτεί από εκατοντάδες εθελοντές, ενώ υπάρχουν πολλές επεκτάσεις σε
Προσέξτε τι είχε δηλώσει ο Π. Κουκουλόπουλος στις 8 Ιουνίου 2011 στον ΑΝΤ1 και μάλιστα είχε αποκαλύψει τι τους είχε ανακοινώσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου !!!!

“Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μετατέθηκε για
Σαφώς πολύς κόσμος απορεί σχετικά με το τι να ψηφίσει, αφού ίσως θεωρεί πως στην πλειοψηφία τους οι 300 είναι διεφθαρμένοι, ανίκανοι ή ψεύτες.. 

Η αλήθεια είναι πως κάποια δείγματα γραφής θα τα έχει λάβει.. Για το λόγο αυτό σε κάποιες περιπτώσεις η ψήφος εκλαμβάνεται ως σκουπίδι και η κάλπη..
(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)                                 Την γκαντεμιά μου μέσα. Τόσα χρόνια διατηρώ τραπεζικό λογαριασμό και ούτε μια φορά δεν έγινε ένα λάθος να γεμίσει με καμιά εκατοσταριά εκατομμύρια.
Του Χρήστου Θεοδωρίδη

Οι Κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι επιδιώκουν προεκλογικά για άλλη μια φορά να μας πείσουν ότι έσωσαν την Ελλάδα από την καταστροφή και φυσικά με την ολοένα και αυξανόμενη προπαγάνδα τους να μπορέσουν να
Μία κόντρα ανάλογου βεληνεκούς με αυτή του χθεσινού match του champions league εκτυλίχθηκε στο γήπεδο της ΝΕΤ χθες το βράδυ με "αντιπάλους" τον πρόεδρο του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κύριο Πάνο Καμμένο και τους δημοσιογράφους Έλλη Στάη και Νίκο Φελέκη.
ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ

Προεκλογικό «δωράκι» για εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις από το ΙΚΑ, που με εγκύκλιό του καταργεί τον νόμο και προαναγγέλλει πως αυτός θα αλλάξει (!) ίσως και μετά τις εκλογές ή από την επόμενη κυβέρνηση που ακόμα δεν ξέρουμε – και εφόσον φυσικά λειτουργήσει ξανά το
Κατά 12% έχουν πέσει τα κέρδη του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου το πρώτο τρίμηνο του 2012.


Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε το Facebook για το πρώτο τρίμηνο του 2012, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και τόσο καλά...
Eνα υγιές κοτόπουλο, χωρίς την «παρεμβολή» του αβγού, γέννησε για πρώτη φορά μία κότα στη Σρι Λάνκα. Το νεογνό είναι..
Περισσότερες από 200.000 περιπτώσεις παράνομων παροχών έχει εντοπίσει τα τελευταία δυο χρόνια το υπουργείο Εργασίας, ενώ χιλιάδες υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη σύμφωνα με πηγές του υπουργείου. Το κόστος στα ασφαλιστικά ταμεία υπολογίζεται μεταξύ 700 και 750 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Η πρώτη λάμπα φωτισμού που διαρκεί 20 ολόκληρα χρόνια ή και παραπάνω, σύμφωνα με την κατασκευάστρια ολλανδική εταιρία Philips, άρχισε να πωλείται στις ΗΠΑ από χθες, ημερομηνία εορτασμού της «Μέρας της Γης».
Σύμφωνα με μια νέα θεωρία οι πτώσεις των αστεροειδών πάνω στη Γη, που έλαβαν χώρα κατά το μακρινό παρελθόν, θα μπορούσαν να μεταδώσουν υλικό του DNA που υπήρχε στον πλανήτη μας προς το βαθύ διάστημα. Έτσι, αυτό μπορεί να έχει στη συνέχεια βρει το δρόμο του σε άλλους κόσμους – πλανήτες που βρίσκονται γύρω από κοντινά αστέρια.
Για σύγχρονη απειλή κατά της διαφάνειας και της καθολικής πρόσβασης στο διαδίκτυο, των αρχών δηλαδή πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η διάδοση και η εξέλιξή του, κάνει λόγω ο ένας εκ των δύο ιδρυτών της Google, Σέργκεϊ Μπριν.
Τι να προσέχετε… 

Η τραμπάλα:

Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Κύριο λόγο παίζει η δύναμη σου και η ικανότητα της συντρόφου σου να κρατάει κόντρα.. 
Όταν βλέπεις 9.000 φώτα να αλλάζουν χρώματα το βράδυ στην ύπαιθρο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό θέαμα! Η τεράστια εγκατάσταση τέχνης του Ιταλού καλλιτέχνη Τζιανκάρλο Νέρι σε κεντρική πλατεία της Ρώμης ονομάζεται «Maximum Silence» και εντυπωσιάζει τους θεατές.
Ανθρωπολόγοι και βιολόγοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αποφανθούν την προέλευση των παραμυθιών και εστίασαν τη προσοχή τους στις παραλλαγές που μεταφέρονται από τον ένα πολιτισμό στον άλλο. 
Γνωρίστε τους εχθρούς σας …. Είναι στην "Επιτροπή των 300" και δείτε …. τον κοντούλη Σαρκοζι … στην η Λίστα των Μελών …  κάπου ανάμεσα …. στους Ροκφέλερ και τους Ροθσιλντ !

Αποτελούν …. μια παράλληλη κυβέρνηση … μακριά από τα   μάτια μας … ένα καλά κρυμμένο μυστικό για την κοινωνίας των πολιτών.

Αυτή η μυστική …
Mε τη σημερινή οργάνωση και λειτουργία των εφοριών θα χρειαστούν για να «κλείσουν»  περισσότερα από 7 χρόνια!

Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών είναι αποκαλυπτικά για
ΜΗΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Εσείς πόσο πιθανό είναι να καταλήξετε σε μια ψήφο στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ; Πόσο τοις εκατό "ανεξάρτητος Έλληνας" είστε; Μήπως γοητεύεστε από τις απόψεις που (δεν) ακούγονται από τη Χρυσή Αυγή; Θεωρείτε ότι στο πολιτικό σύστημα πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα "Κοινωνική Σύμφωνία";..