follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η μυθική περιοχή «Area 51» στις ΗΠΑ εξακολουθεί να ηλεκτρίζει τους λάτρεις των εξωγήινων και των θεωριών συνωμοσίας. Τα UFO, τα ψέματα των αμερικανικών κυβερνήσεων και οι πτήσεις μυστήριο.
Δύο κορυφαίοι αθλητές σε μία εντυπωσιακή διαφήμιση της Nike..
Κάθε μαθητής ξέρει ότι το φως ταξιδεύει σε ευθεία γραμμή. Αλλά τώρα ερευνητές έχουν δείξει ότι το φως μπορεί ομοίως να ταξιδέψετε σε μια καμπύλη, χωρίς οποιαδήποτε εξωτερική επίδραση. Το αποτέλεσμα είναι στην πραγματικότητα μια οφθαλμαπάτη, αν και οι ερευνητές λένε ότι θα μπορούσε να έχει πρακτικές χρήσεις, όπως κινούμενα αντικείμενα με το φως από μακριά.
- ναι, καπνίζω

- ναι, πίνω και πολλές φορές έχω καταλήξει να κοιμάμαι αγκαλιά με την τουαλέτα....

- ναι, φεύγω ταξίδια χωρίς να σας το πω εντός και εκτός συνόρων

- ναι, ακόμα κι όταν σας λέω που, μην είστε και τόσο σίγουροι για το που...
Προσθήκη λεζάντας
Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει στο διαδίκτυο και στα social media από χθες βράδυ η...καζούρα και η πλάκα για το άστοχο πέναλτι του Σέρχιο Ράμος στον ημιτελικό Ρεάλ – Μπάγερν, το οποίο ήταν και το καθοριστικό για τους Ισπανούς, πριν από την (τελευταία) εύστοχη εκτέλεση του Σεμπάστιαν Σβαϊσντάιγκερ.
Βέβαιος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται στη διακυβέρνηση της χώρας στις 7 Μαΐου, εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται την Πάτρα. Συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές, και στελέχη του κόμματος περπάτησε στους πεζοδρόμους Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου, όπου συνομίλησε με πολίτες. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην...
Πάει ένα ζευγάρι επίσκεψη στην εξοχική κατοικία φιλικού τους ζευγαριού. Μετά τις πρώτες τυπικές χαιρετούρες κάθονται στο σαλόνι… 
ΕΦΤΙΑΞΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μόδα δημιούργησε η Κατερίνα Μουτσάτσου με το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες και έκανε το γύρο του ίντερνετ.
Σε ένα απίθανο σχόλιο προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να σχολιάσει την σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου έπειτα από τη μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου..
Ηλικία και Ποτό

17 ετών: μπύρα

25 ετών: ουίσκι

35 ετών: βότκα..
Ο Dan Brown δικαιώνεται εν μέρει, μιας και όπως στην ταινία και στο βιβλίο... όλο το μυστήριο ξεκινάει από την Μόνα Λίζα..Άδικα οι περισσότεροι επικεντρώνονταν στο αινιγματικό της χαμόγελο.
Για την κυρία Ι.Κ. από το Χιούστον και μητέρα τριών παιδιών, η ώρα του φαγητού ήταν ένα καθημερινό στοίχημα. Καρύδια, αυγά, σιτάρι, μοσχάρι, μπιζέλια και ρύζι ήταν όλα απαγορευμένα από τον αλλεργιολόγο των παιδιών της. Ωστόσο, πρόσφατα, η ίδια η μητέρα πληροφορήθηκε ότι οι διατροφικές συνήθειες που ακολουθούσε αυστηρά η οικογένειά της δεν χρειαζόταν να είναι τόσο περιοριστικές…
Αιφνιδιαστική επιχείρηση σε οκτώ νοσοκομεία της Αττικής πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, οι ελεγκτές της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (Ε.ΥΠ.Ε.Α) του ΙΚΑ. 
Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια)....όλης της χώρας για το φετινό διδακτικό έτος που λήγει την Πέμπτη 17 Μαίου 2012.
Γεγονότα

1299: Λήγει η εξέγερση της Κρητικής αριστοκρατίας κατά των Βενετών (Επανάσταση Αλέξη Καλλέργη, 1282-1299), με την παραχώρηση προνομίων. 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα..
Στα 77 χρόνια από την γέννηση του αδικοχαμένου Ελληνα σκηνοθέτη, Θόδωρου Αγγελόπουλου, είναι αφιερωμένο σήμερα το doodle της Google.
Για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ μετά τις εκλογές κάνει λόγο σε δημοσίευμα του το πρακτορείο Bloomberg, επισημαίνοντας την πιθανή ανάγκη σχηματισμού... μίας κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.
Κακό μπελά βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας με την απάντησή του στον 9,84 ότι με τον Καμμένο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές, αλλά... αν χρειαζόταν στη Βουλή πέντε ψήφους και τις έδιναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα έλεγε όχι, για να γλιτώσει ο τόπος από τα μνημόνια. 
Αυτό κι αν είναι είδηση! Μεξικανή κυοφορεί ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία, αλλά...ούτε και τέσσερα παιδιά. Πόσα;
Το σκάκι θεωρείται και δικαίως από τα πιο επιτυχημένα επιτραπέζια παιχνίδια στην Ιστορία...

Oι πιο διάσημοι σκακιστές, άλλωστε, είναι γνωστοί ακόμη και μεταξύ ανθρώπων που δεν γνωρίζουν καν πώς παίζεται.
Στην εποχή µας, η έναρξη ολοκληρωµένων σεξουαλικών επαφών κατά την εφηβεία παρουσιάζει συνεχή αύξηση..
Χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από τον τόπο που μένει βρέθηκε ένα χρόνο μετά η μπάλα ενός 16χρονου Ιάπωνα. 
Φοιτητές του MIT ''χάκαραν'' το βράδυ της Παρασκευής κτίριο της πανεπιστημιούπολης, και έπαιξαν... tetris στον τοίχο! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Δείτε το βίντεο:
Δείτε το φοβερό βίντεο μίας εκ των πεντάλεπτων ''συνεδριών''. Εικόνες μόνο για τολμηρούς (Vid)
Υπάρχουν αρκετές τροφές που αν τις καταναλώσετε πριν πέσετε για ύπνο, θα πρέπει να μετρήσετε μερικά… εκατομμύρια προβατάκια για να κοιμηθείτε.
Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Journal of Neuroscience απέδειξε ότι η λατρεία πολλών ανθρώπων ανθρώπων στις τηγανητές πατάτες δεν είναι τυχαία συγκυρία.
Οι δημιουργοί του Debtocracy, του ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκ. άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή. Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας.
Απίστευτο σποτ στην ολλανδική τηλεόραση

Μια διαφήμιση προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ της Ολλανδίας και της Ουκρανίας!
Aρνήθηκε να πολιτευτεί η γνωστή δημοσιογράφος, σεναριογράφος και αρθρογράφος, Έλενα Ακρίτα, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια είχε προτάσεις τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από την Δημοκρατική Αριστερά για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τους.
Μια νέα υπηρεσία που στόχο θα έχει να πάρει τη θέση του Zune αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο επόμενο διάστημα η Microsoft. Πρόκειται για το Woodstock το οποίο θα επιτρέπει το streaming μουσικής στα Windows 8, Xbox 360, iOS και Android, θα έχει λειτουργίες αντίστοιχες με το iTunes Match ενώ λογικά θα ενσωματωθεί και στο Facebook.
Έχουν γεμίσει τα αυτόφωρα από τις συλλήψεις για τα χρέη προς το Δημόσιο και την μη απόδοση φόρων και εισφορών...
Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν συνήθως το πρώτο θύμα σε περιόδους οικονομικής δυσχέρειας, αλλά η Google προσφέρει τώρα ένα μοναδικό τρόπο να περιηγηθείτε στα ομορφότερα μέρη του κόσμου, χωρίς να κουνηθείτε από τον υπολογιστή σας.
H Emma Wickström  μας χαρίζει φωτογραφίες  με στυλ και φαντασία . 

ΔΕΙΤΕ
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωράμε στο αύριο.  Τους περιμένουμε εάν έχουν το θάρρος να έρθουν σε ένα ντιμπέιτ οι πολιτικοί αρχηγοί ενώπιον του Ελληνικού λαού» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος από τα Γιάννενα.
Με ανοικτή επιστολή του προς τον ελληνικό λαό ο τρις χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας επιχειρεί να δικαιολογήσει την απόφασή του να δεχθεί τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
Ποιος είπε ότι η κομμωτική δεν ενέχει το καλλιτεχνικό στοιχείο; Αυτά είναι διάφορα χτενίσματα που κάνει η So Yoon Lym και φωτογραφίζει με αφαιρετικό, καλλιτεχνικό τρόπο ο Evans, ένας εικονογράφος από το Νιου Τζέρσεϊ. 
Με τις πωλήσεις της Apple να ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη, είναι λογικό να αυξάνονται και τα μετρητά που διαθέτει. Ενώ λοιπόν στα προηγούμενα αποτελέσματα είχαμε μείνει στα 97 δισεκατομμύρια δολάρια, τώρα μαθαίνουμε ότι η εταιρεία έχει ξεπεράσει το ποσό αυτό κατά πολύ. Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς λοιπόν, τα μετρητά που έχει στη διάθεση της η εταιρεία φτάνουν τα 110 δισεκατομμύρια δολάρια.
Παραδεισένια μονοπάτια από εξωτικά λουλούδια.Οι Ιάπωνες μας έχουν συνηθίσει για τις καινοτομίες τους, ωστόσο αυτή τη φορά έχουν αφήσει όλο το κόσμο άφωνο, καθώς κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα τούνελ – βγαλμένο απευθείας από το παράδεισο – το οποίο αποτελείται αποκλειστικά από πολύχρωμα λουλούδια.
«Η ελευθερία αυτή, περιλαμβάνει και την ελευθερία των συμβάσεων», δηλαδή με άλλα λόγια περιλαμβάνει την ελευθερία σύναψης και καταγγελίας της σύμβασης, την ελευθερία επιλογής του αντισυμβαλλόμενου, την ελευθερία διαμόρφωσης του περιεχομένου της σύμβασης κ.λπ., επεσήμανε ο δικαστής κ. Ι.Τέντες.
Νίκη στο Φρανσουά Ολάντ με ποσοστό 55% και διαφορά 10 ποσοστιαίων μονάδων από το Νικολά Σαρκοζί δίνει σφυγμομέτρηση από το TNS Sofres/Sopra Group που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
"Η μόνη λύση είναι η Αριστερά", όχι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σε οποιαδήποτε εκδοχή τους, συγκυβέρνησης ή αυτοδυναμίας, τόνισε από τον Βόλο ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδς του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας . 
Ορατός είναι ο κίνδυνος για μη ομαλή προετοιμασία και διεξαγωγή των εκλογών, σύμφωνα με το... ΔΣ της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΔΥΕ).
Γεγονότα

4977 π.Χ: Δημιουργείται το σύμπαν, σύμφωνα με τον γερμανό αστρονόμο Γιόχαν Κέπλερ. Οι υπολογισμοί του έπεσαν έξω... 
Για αυτό στις εκλογές ακούμε τον dr. House παρακάτω...
Γκράφιτι σε τοίχο έγινε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στη Λ. Συγγρού στην Αθήνα και μάλιστα με λεζάντα που αναφέρει «Άκη γερά! Μασάνε τα υποβρύχια από φουρτούνες»; Απολαύστε το:
EΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ 

Η φορολογική επιβάρυνση επί του συνολικού εργατικού κόστους στην Ελλάδα φτάνει το 37,8%. Κατά μέσο όρο αυξήθηκε πέρυσι στο 35,6% της μεικτής αμοιβής από 34,3% το 2000, τη στιγμή που ο μέσος όρος του ΟΟΣΑ υποχώρησε στο 31,7% το 2011, από 33,3% το 2000..
Γράφει ο Δημήτρης Μ.

Ας φανταστούμε για λίγο ο καθένας τον εαυτό του, ότι είναι φύλαρχος σε κάποιο μέρος (τα παλιά εκείνα χρόνια), σε μια ομάδα ανθρώπων, για παράδειγμα περίπου χιλίων.
Παραθέτουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο από το blog: stoxasmos-politikh.blogspot.com


Γράφει ο Δευκαλίων

Ερώτηση: Κύριοι, τι σκοπεύετε να κάνετε για να ξεφύγει η χώρα μία ώρα αρχύτερα από το Μνημόνιο;
Παραδίδεται το σύνολο των δημοσιονομικών εσόδων της χώρας στη διάθεση των δανειστών με σκοπό να εξυπηρετείται πρώτα απ’ όλα το δημόσιο χρέος. Πλέον, μόνο ότι περισσεύει θα πηγαίνει στις πρωτογενείς δαπάνες (μισθοί, συντάξεις, υγεία, παιδεία, κοκ)..
Όχι, δεν είναι σενάριο απο ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Είναι αναγγελία της εφαρμογής μιας δαιμονικής φαντασίας..