follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να εγκατέλειψε προ πολλού τον τρόπο ζωής του κυνηγού – συλλέκτη, όμως η δαρβίνειος αρχή της επιβίωσης του ισχυρότερου συνεχίζει να διέπει την εξέλιξη του ανθρώπου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας μελέτης, θεσμοί όπως ο γάμος δεν περιόρισαν την επίδραση της φυσικής επιλογής στην εξελικτική διαδικασία.
Αυτές οι τρεις εικόνες τραβήχτηκαν μετά από chemtrail νέφος και βροχή. Το δείγμα στάλθηκε απο την περιοχή Darmstadt της Γερμανίας. Και στην περιοχή Oberpfalz ''πιάστηκαν'' ίνες μετά την βροχή και αμέσως εξετάστηκαν...
Θυμάσαι που όλοι σου έλεγαν πως το πρωινό γεύμα είναι απαραίτητο στη δίαιτα;

Ένα νέο βιβλίο, το ''Six Weeks To OMG'' σου υπόσχεται ότι θα αδυνατίσεις παραλείποντας το πρωινό γεύμα!
Έχετε πρόβλημα με την όρεξη σας; Ίσως τρώγοντας από τα πιάτα αυτά σπάσει η μονοτονία στο τραπέζι! Δείτε μια απίθανη συλλογή από πιάτα.
Τουλάχιστον 315 οίκοι ανοχής, υπολογίζεται ότι λειτουργούν παράνομα στα όρια του δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε την Τετάρτη ο δήμος.
Στη συγκέντρωση της Παπαρήγα ο κόσμος είναι τουλάχιστον δεκαπλάσιος!

Ξεκίνησε με καθυστέρηση 1 ώρας και πλέον η τραγική συγκέντρωση του Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη αφού περιμένανε μέχρι να γεμίσει ένας σχετικά μικρός χώρος. Αν παρατηρήσετε οι σημαίες είναι τεράστιες ώστε να καλύπτονται σκηνοθετικά τα κενά! Δείτε φωτογραφίες:
​Η σύντροφός του Mark Zuckerberg ήταν η αιτία για να γίνει πραγματικότητα το εργαλείο που μπορεί να σώζει ζωές..
Μπορεί ο Batman να «καθαρίζει» τους κακούς και να «ρίχνει» ουκ ολίγα θηλυκά, ο ίδιος, όμως, ενδιαφέρεται για… άνδρες! Δεν το λέμε εμείς ότι ο μασκοφόρος ήρωας είναι gay – ο δημιουργός του το λέει και κάτι παραπάνω ξέρει αυτός! «Είναι πολύ..
Μικρό στο μάτι μεγάλο στον… πληθυσμό!

Ο λόγος για το Santa Cruz del Islote, ένα μικρό και απομονωμένο νησί που βρίσκεται... στα σμαραγδένια νερά της Καραϊβικής, ανοικτά των ακτών της Κολομβίας. Η έκτασή του δεν ξεπερνάει τα 0,1 τετραγωνικά χιλιόμετρα και οι κάτοικοί του αριθμούν..
Μπαίνοντας στο εσωτερικό του «περιστρεφόμενου» σπιτιού αισθάνεσαι λίγο σαν το… χάμστερ που μπαίνει στη ρόδα του και αρχίζει να τρέχει αδιάκοπα…
Πόσο εγωιστικό μπορεί να ακούγεται ότι οι γήινοι είμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι ολόκληρου του γαλαξία μας; Κι όμως. Οι επιστήμονες της NASA επιμένουν ότι δεν υπάρχει ζωή έξω από τη γη. Τουλάχιστον όχι στον Milky Way! 
Η Google έδωσε στη δημοσιότητα κάποια εντυπωσιακά στατιστικά δεδομένα σχετικά με το Google Translate. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Google, το Translate μεταφράζει καθημερινά έναν όγκο κειμένου που αρκεί για να γεμίσει ένα εκατομμύριο βιβλία. 
Αίσθηση από την αποκάλυψη του protothema.gr

Νερό, αέριο, λιγνίτης, δρόμοι και λιμάνια σε ιδιώτες! Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πωλήσεις δημόσιων οργανισμών, μείωση μισθών και συντάξεων, επιπλέον περικοπές στις παροχές υγείας, κατάργηση των φοροαπαλλαγών, αύξηση αντικειμενικών αξιών και τιμολογίων της ΔΕΗ..
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, η Τελετή Απονομής των Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2011-12.
Ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού, Tim Berners Lee, κατηγορεί ανοιχτά τα κοινωνικά δίκτυα για τα δεδομένα των χρηστών που συλλέγουν. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «The Guardian» δήλωσε: «Ένα από τα θέματα με τα κοινωνικά δίκτυα είναι ότι οι εταιρείες τους έχουν στην κατοχή τους όλα αυτά τα δεδομένα, ενώ εμείς όχι.
Αθήνα

Επί τάπητος στο Υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει στις 12:00 υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, τίθεται η πορεία της εφαρμογής των μνημονιακών δεσμεύσεων. 
Ίντερνετ και τηλέφωνο για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης

Η ιδέα της «τεχνολογίας παντός καιρού» ήρθε στο μυαλό του Aaron Huslage, μετά τον τυφώνα Κατρίνα το 2005 και απέκτησε σάρκα και οστά μέσω του tethr, μιας συσκευής σε μέγεθος κουτιού παπουτσιών που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να..
Η apple είναι σαφώς το ισχυρότερο πλέον brand στον κόσμο με έσοδα πολλά δισεκατομμύρια δολάρια! Στους τελευταίους μήνες, οι ρυθμοί ανάπτυξής της είναι καταιγιστικοί και οφείλονται ιδίως στο iPhone4s και στο iPad3! Δείτε το παρακάτω infographic με τα απίστευτα νούμερα που αφορούν την εταιρεία..
Διερευνητική εντολή στις 6 Μαΐου ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας από τη Λάρισα

«Δώστε μας τη διερευνητική εντολή στις 6 Μαΐου για να βγει ο λαός από το περιθώριο των αποφάσεων και εμείς θα την τιμήσουμε. Δεν θα απαξιώσουμε την εντολή του λαού. Δεν θα την επιστρέψουμε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας..
Οι ευεργετικές ιδιότητες του καφέ είναι γνωστές από διάφορες έρευνες που έχουν γίνει. Τώρα όμως μαθαίνουμε ότι ο δικός μας ελληνικός καφές έχει αντιυπερτασικές ιδιότητες. 

Λέγεται ότι ένα-δύο φλιτζάνια την ημέρα..
Υπέρ της διεξαγωγής του ντιμπέιτ τάχθηκε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την πόλη της Τρίπολης, όπου παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.
Εντελώς ΑΝΟΙΧΤΟ το εκλογικό αποτέλεσμα! Σχεδόν για όλες τις δημοσκοπήσεις που είχαν βγεί στη δημοσιότητα, το 80% των πολιτών έκλεινε το τηλέφωνο ενώ τα αποτελέσματα αφορούσαν μόνο όσους απαντούσαν!
Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των 11 ιερόδουλων, οι οποίες είναι φορείς του Aids.

Πρόκειται για τις:
Ετήσια γιορτή, με παγκόσμιο χαρακτήρα των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας. Με συγκεντρώσεις και πορείες, η εργατική τάξη βρίσκει την ευκαιρία να προβάλει τα κοινωνικά και οικονομικά της επιτεύγματα και να καθορίσει το διεκδικητικό της πλαίσιο για το μέλλον. Η Πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι αργία, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου.
Ας θυμηθούμε το ιστορικό Σαμαράς.. Μπακογιάννη βλέποντάς το από την χιουμοριστική ματιά του blog με ανεκδοτα και αστεία jokestream.blogspot.com..
«Λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές ενδείξεις για έναν πολιτικό σεισμό», γράφει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, ενώ από την πλευρά της η αμερικανική Wall Street Journal αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα και στον Πάνο Καμμένο, θεωρώντας ότι πρόκειται για δύο αουτσάιντερ αλλάζουν το τοπίο. 
tromaktiko.blogspot.com
Ερευνητές μελέτησαν το προσδόκιμο και την ποιότητα ζωής στις αναπτυγμένες χώρες και δείχνουν ότι οι διαδικασίες της γήρανσης θα συνεχίσουν να παρατείνονται. Περισσότερα από τα μισά μωρά που γεννιούνται σήμερα σε εύπορα νοικοκυριά αναμένεται ότι θα ζήσουν ώς τα 100 τους, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις του προσδόκιμου ζωής.
Κυνηγοί μετεωριτών στην Καλιφόρνια εντόπισαν τα πρώτα κομμάτια ενός μετεωρίτη σε μέγεθος τζιπ, ο οποίος διαλύθηκε στην ατμόσφαιρα απελευθερώνοντας... 
Αν και ο Mark Zuckerberg είχε διαβεβαιώσει ότι δεν σκοπεύει να ανταγωνιστεί την Apple και τις υπόλοιπες εταιρείες κατασκευής smartphone κατασκευάζοντας... μια δική του συσκευή, οι φήμες περί κυκλοφορίας smartphone από τo Facebook επανέρχονται.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι φράουλες και τα μύρτιλλα μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε έναν πιο αργό ρυθμό έκπτωσης της μνήμης.

Φρούτα, τα οποία είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, όπως οι φράουλες και τα μύρτιλλα, διατηρούν τον εγκέφαλο σε φόρμα σε μεγαλύτερη ηλικία.
Έρευνα από το πανεπιστήμιο της California έδειξε ότι το «σερφάρισμα» στο ίντερνετ ενεργοποιεί περισσότερες περιοχές του εγκεφάλου, ακόμη και από το διάβασμα.
Τις φωτογραφίες της Ρωσίδας που είχε μολυνθεί με τον ιό του AIDS και εργαζόταν ως ιερόδουλη σε παράνομο οίκο ανοχή στην Αθήνα, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί αναφέρουν πως έχει συνευρεθεί με πάρα πολλούς άνδρες. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί της χωρίς προφυλακτικό θα πρέπει να εξεταστούν.
Λάβαμε email από το Γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής, σχετικά με το θέμα "Αποκάλυψη από το "ΕΘΝΟΣ" για Μιχαλολιάκο". Δημοσιεύουμε τα όσα στηρίζει το κίνημα σχετικά με το θέμα που κατηγορούν ως ψευδές. Εμείς διαγράψαμε την αναδημοσίευση(διότι δεν είμαστε η αρχική πηγή) του συγκεκριμένου θέματος, καθώς όταν κάτι είναι υπό αμφιβολία και μπορεί να προκαλέσει αθέμιτη δρομολόγηση ή συκοφαντία οφείλει κανείς να το αποσύρει. Παραθέτουμε το email που δεχθήκαμε:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Δελτίο Τύπου
To μυστικό κρύβεται στη φυσική συμπεριφορά λένε οι ειδικοί και προτείνουν:...
Ένας από τους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, φιλά το χέρι του προέδρου κυρίου Βενιζέλου.. Για παπά σίγουρα δεν τον πέρασε..
Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για χρέη προς το δημόσιο ύψους 307.000 ευρώ
«Ο κ. Χρυσοχοΐδης βάζει τον ελληνικό λαό να του πληρώσει τον προεκλογικό του αγώνα με ασκήσεις της αστυνομίας και συγκεντρώσεις μεταναστών» κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Δήμος Αχαρνών.
ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ

Τον έβαλαν από το κοντρόλ τον Στραβελάκη να την πέσει στην Κατσέλη μήπως και πάρει κανένα ψηφαλάκι από το κόμμα της ο Βενιζέλος, τους γύρισε όμως μπούμερανγκ. Αφενός η Κατσέλη τους υπενθύμισε τον αγώνα που έδιναν υπέρ... 
Λίγες παροδικές νεφώσεις

Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα αναμένουμε για σήμερα, Δευτέρα 30 Απριλίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου στην Αττική.
του Νικόλα Γεωργιακώδη 

Μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας «επαγγελματία» στην κουζίνα και να μη σηκώνετε μύγα στο… τηγάνι σας, όμως ο κανόνας λέει πως οποιοσδήποτε καταπιάνεται με τη μαγειρική κάποια στιγμή θα υποπέσει σε κάποιο μαγειρικό παραστράτημα.
Ότι θα πληρώσουν οι απατεώνες πολιτικοί διαμήνυσε ο Πάνος Καμμένος

Να πάψουν να «δουλεύουν» τον ελληνικό λαό ζήτησε από τα μεγάλα κόμματα ο Πάνος Καμμένος ως καλεσμένος της εκπομπής Σκάι Καλημέρα. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε από τους κυρίους της τρόικας να μαζέψουν τις βαλίτσες τους και να φύγουν, γιατί ο λαός, όπως είπε, μπορεί να πεινάσει αλλά έχει υπερηφάνεια.
Η Apple είναι μια εταιρεία που έχει εμμονή με την μυστικότητα. Αυτό είναι κάτι γνωστό βέβαια αλλά τι σχέση έχει με το εστιατόριο που πρόκειται να δημιουργήσει;
Γεγονότα

1825: Ο Ελληνικός Στόλος, με επικεφαλής τον Ναύαρχο Ανδρέα Μιαούλη και τους πυρπολητές Ανδρέα Πιπίνο και Γεώργιο Πολίτη, πυρπολεί τον τουρκικό στόλο του Καπουδάν πασά στη Μεθώνη και μία πυριτιδαποθήκη στην ξηρά. 
Αστρονόμοι από το Πανεπιστήμιο της Βόννης έχουν ανακαλύψει μια τεράστια δομή από δορυφόρους γαλαξίες και αστρικά σμήνη να περιβάλλουν τον Γαλαξία μας, απλωμένα σε μια έκταση ενός εκατομμυρίου έτη φωτός. Η μελέτη αμφισβητεί την ύπαρξη της σκοτεινής ύλης, που είναι ένα σημαντικό τμήμα του καθιερωμένου μοντέλου για την εξέλιξη του σύμπαντος.
Την τελευταία, ίσως, ευκαιρία να κατοχυρώσει τα εδαφικά και οικονομικά της συμφέροντα, καθώς και τα δικαιώματά στους υποθαλάσσιους πόρους της, θα έχει από την 1η Ιουλίου η Ελλάδα.

Του Παναγιώτη Σουρέλη
Στις ελληνικές εκλογές της 6ης Μαΐου είναι αφιερωμένο δημοσίευμα του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού der Spiegel, που θα δημοσιευτεί τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει η DW, στο άρθρο με τίτλο "Ποια κρίση" και υπέρτιτλο "Η Αθήνα καλεί σε εκλογές", η συντάκτρια γράφει πως οι υποψήφιοι των εκλογών υπόσχονται πως όλα θα αλλάξουν, "με πρώτους εκείνους, που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού".
Οι τεράστιες κρηπίδες πάγου που περιβάλλουν την Ανταρκτική δεν συρρικνώνονται λόγω του θερμού αέρα, αλλά λόγω του ζεστού νερού που τις κατατρώει από τη βάση τους, αποκαλύπτει μελέτη που βασίστηκε σε δορυφορικά δεδομένα. Το φαινόμενο δεν οφείλεται αποκλειστικά στην κλιματική αλλαγή, δείχνει όμως ότι η άνοδος της στάθμης των ωκεανών μπορεί να είναι ταχύτερη από ό,τι προβλεπόταν μέχρι σήμερα.
Πανικός από τις κρυφές δημοσκοπήσεις. Η οργή του κόσμου μεγαλώνει με τη πρόθεση ψήφου των δύο μεγάλων κομμάτων μετά δυσκολίας να ξεπερνούν το 30%.
Λάρισα

Επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.
Η Κομισιόν ετοιμάζει ένα σχέδιο δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων συνολικού ύψους 200 δισεκατομμυρίων ευρώ για να δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη της Ευρώπης, αναφέρει σήμερα η Ελ Παΐς.
Όταν το 9GAG έχει Ελληνικά προεκλογικά κέφια...!

Όλοι ψηφίζουμε 9GAG Greece ;p