follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι έλεγχοι της Αστυνομίας και του ΚΕΕΛΠΝΟ για παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες στους δρόμους της Αθήνας.
Μια λεπτομέρεια που διαφέρει απ ότι σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί να μην επιτρέψει σε χιλιάδες Ελληνίδες να ψηφίσουν.

Όπως ενημερώθηκε σήμερα ο MELISSOCOSMOS όσες γυναίκες παντρεύτηκαν πριν το 1983 και έχουν ακόμα παλιές ταυτότητες που αναγράφει το πατρικό τους επώνυμο, και όχι το επώνυμο των αντρών τους, δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν.
Ένα ανέλπιστο πολιτικό δώρο δέχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης από τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, μόλις δυο εικοσιτετράωρα προτού ανοίξουν οι κάλπες.
Ο Π. Καμμένος τους αποκάλεσε «συμμορία συγκυβέρνησης»

«Η Ελλάδα δεν παραδίδεται και ο Παρθενώνας δεν υποθηκεύεται» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Η ομιλία Τσίπρα στην Ομόνοια

"Εδώ και αρκετές μέρες το φάντασμα μιας δημοκρατικής κυβέρνησης της Αριστεράς πλανιέται πάνω από την Ελλάδα", είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια.
Δριμύ κατηγορώ κατά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, αλλά και Σόιμπλε

Ισχυρή εντολή για το νέο συνασπισμό εξουσίας της Αριστεράς τη Δευτέρα, ζήτησε από τη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού στη συμπρωτεύουσα εν όψει των εκλογών του 2012.
Ένα Ελληνικό (Φοιτητικό) Ντοκιμαντέρ για τις ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, σχολή Περιβάλλοντος, τμήμα Επιστημών της Θάλασσας!

Δείτε το:
Θέατρο, μουσική όλων των ειδών και των τάσεων, χοροί παραδοσιακοί έως και μοντέρνοι, κινηματογραφικά αφιερώματα και προβολές ντοκιμαντέρ, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας συνθέτουν... το μεγάλο παζλ του Φεστιβάλ Παιδείας 2012 που διοργανώνει και φέτος ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, και το οποίο αποτελεί τη μεγάλη γιορτή της μαθητικής νεολαίας. 
Πιθανόν από Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας να βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα... Σίγουρα όμως είναι ο πωλών τοις μετρητοίς, που κατάφερε να δεσπόσει στην εκλογική μάχη. Κι ακόμα πιο σίγουρα έγινε κυρίαρχος του παιγνιδιού στην αριστερά και εν  γένει στο στρατόπεδο των αντιμνημονιακών δυνάμεων. 
Στην παγκόσμια κατάταξη διαφθοράς η Γερμανία καταλαμβάνει την 14η θέση και η Ελλάδα την 80η θέση, αν και η αρμόδια ευρωπαία επίτροπος αμφισβητεί τα στοιχεία που δίνει κάθε χώρα, υπενθυμίζοντας τα greek statistics.
Η Emma Watson δέχθηκε να υποδυθεί τον εαυτό της στην ταινία που ετοιμάζει ο Seth Rogen μαζί με την Evan Goldberg, και φέρει τον τίτλο End of the World, όπως έγινε γνωστό.
Εντυπωσιακό δημιούργημα της ρομποτικής, επιδίδεται σε απίστευτα άλματα..
Ο αυνανισμός, πλέον, δεν αποτελεί ταμπού....

Δεν προκαλεί ούτε τύφλωση, ούτε κώφωση, ούτε πρέπει να νοιώθεις ένοχος όταν αυτοικανοποιείσαι όπως πίστευαν παλιά.
Σε αυτές τις εκλογές καλούνται να ψηφίσουν συνολικά 9.850.802 πολίτες, ενώ οι νέοι εκλογείς, οι οποίοι θα ψηφίσουν για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές ανέρχονται σε 359.959.
Η ευφυής ζωή μπορεί να είναι σε ένα πολύ νεαρό στάδιο του παρατηρήσιμου Σύμπαντος. Οι 200 δισεκατομμύρια γαλαξίες του δείχνουν ένα σαφές δυναμικό για να συνεχίσει την ύπαρξη του για εκατοντάδες δισεκατομμύρια χρόνια, αν όχι για πολύ περισσότερο. Επειδή οι πλανήτες και η ζωή είναι τόσο νέα στο Σύμπαν μας, λέει ο Dimitar Sasselov του Χάρβαρντ στο βιβλίο του The Life of the Super-Earths, ίσως «το ανθρώπινο είδος δεν άργησε να έλθει στο προσκήνιο. Μπορεί κάλλιστα να είμαστε ανάμεσα στους πρώτους προηγμένους πολιτισμούς."
Ένας πρωτοετής φοιτητής του πανεπιστημίου του Berkeley κατασκεύασε αυτό το αυτοματοποιημένο δωμάτιο με το σύστημα BRAD (Berkeley Ridiculously Automated Dorm).
"Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας την Κυριακή", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Ηράκλειο. "Αυτή η πατρίδα δεν γονατίζει, δεν πουλιέται", τόνισε.
Σας παρουσιάζουμε τους 7+1 βασικούς κανόνες που επιβάλλει το Savoir Vivre (Σαβουάρ Βίβρ) ή αλλιώς καλοί τρόποι συμπεριφοράς, όταν είστε καλεσμένοι σε τραπέζι. Ο άντρας ο τέλειος, ο άντρας ο σωστός...
Δείτε το βίντεο!

Τι δηλώνουν:

Χαιρετίζουμε τους Ελληνες πολιτικούς-μαριονέτες. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Παρακολουθούμε το «τσίρκο» που έχετε στήσει, στις πλάτες του ελληνικού λαού. Οι πολίτες της Ελλάδας έχουν αγγίξει το όριο της φτώχειας λόγω των αποφάσεών σας.
Κάτι τέτοια μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση...Δείτε τα χάλια μας...
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να υπάρξει νέα κυβέρνηση «τύπου Παπαδήμου» λέγοντας ότι ένα τέτοιο σχήμα είναι απόδειξη ήττας της πολιτικής.
Πειραματόζωα των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων έγιναν οι Έλληνες. Το είπε ο αντιμνημονιακός και αντιεξουσιαστής Γιωργάκης..
Έντεκα κρίσιμες ημέρες “χωρίζουν” τις κάλπες της 6ης Μαΐου από τη σύγκληση της νέας Βουλής, που έχει ορισθεί για την 17η Μαΐου και μέσα σε αυτό το διάστημα θα κριθεί ο σχηματισμός της επόμενης κυβέρνησης.
Όλα μαύρα

Οι εκλογικές αναμετρήσεις πάντα δημιουργούσαν ένα κλίμα προσδοκίας στην κοινή γνώμη, με τον λεγόμενο αέρα της “αλλαγής”..
Να σας ενημερώσουμε πως τυχών πολιτικές διαφημίσεις στον ιστότοπό μας δεν είναι προϊόν συνεργασίας μας με κόμματα και δεν ευθυνόμαστε για αυτές. Δεν έχουμε επισυνάψει καμία συνεργασία με κανένα κόμμα και δεν παίρνουμε πολιτική θέση ούτε δρομολογούμε προς τις αρεστές σε εμάς πολιτικές κατευθύνσεις.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται διότι οι πολιτικές παρατάξεις στα πλαίσια της προεκλογικής τους εκστρατείας έχουν προβεί σε προβολή μέσω του δικτύου διαφημιζόμενων Google το οποίο είναι ενσωματωμένο στο nea-news
Βρέθηκαν θετικές στον ιό ΗΙV

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, μετά από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των πέντε νέων παράνομα εκδιδόμενων ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό ΗΙV, μετά από ελέγχους σε υπαίθριους χώρους στο κέντρο της Αθήνας. Σε βάρος όλων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Lava Man», δηλαδή «Ο Άνθρωπος Λάβα» και φημίζεται για την τρέλα του! Ποια είναι αυτή; Να κατασκευάζει με τα χέρια του γλυπτά από καυτή λάβα στα βάθη του ωκεανού, όπως εξακολουθεί να εκρήγνυται από ένα υποβρύχιο ηφαίστειο, και μάλιστα σε θερμοκρασία που ξεπερνά τους 1.000 βαθμούς Κελσίου!
Πόσο γρήγορα μπορεί να τρέξει ένα ζώο; Η ταχύτητα αποτελεί πολύ σημαντικό πλεονέκτημα τόσο για την αποφυγή κινδύνων όσο και για την καταδίωξη θηραμάτων.
Φορώντας μια νέα διαστημική στολή ομάδα επιστημόνων εισήλθε σε μια σπηλιά στα βάθη των Αλπεων πραγματοποιώντας μια αποστολή προσομοίωσης στον Αρη. Οι ερευνητές δοκίμασαν τη στολή ενώ πραγματοποίησαν και διάφορα πειράματα.
Θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα εμφάνισε πέρυσι, για πρώτη φορά ο όμιλος ΟΣΕ (πλην της ΤΡΑΙΝΟΣΕ), με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εφαρμογή του προγράμματος αναδιάρθρωσης-εξυγίανσής του.
Ο κύκλος εργασιών του ΟΣΕ το 2011 αυξήθηκε κατά 14% και ανήλθε στα 236 εκατ. ευρώ
Παγκόσμιο ρεκόρ στην αγορά έργων τέχνης έπιασε η "Κραυγή" του Έντβαρντ Μουνχ. Διαβάστε πόσο πουλήθηκε ο διάσημος πίνακας.
Ερευνητές από το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Έξετερ ανακάλυψαν ένα νέο υλικό για τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως υποστηρίζουν, πρόκειται για «το πιο διάφανο, ελαφρύτερο και πιο εύκαμπτο» υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ γι’ αυτόν το σκοπό. Χάρη στις προαναφερθείσες ιδιότητες το Graph-Exeter, όπως το ονόμασαν οι επιστήμονες, θα μπορούσε να φέρει την επανάσταση στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών ειδών, επιτρέποντάς μας ίσως κάποτε ακόμη και να φοράμε συσκευές που σήμερα μεταφέρουμε στην τσάντα μας.
Ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να εγκατέλειψε προ πολλού τον τρόπο ζωής του κυνηγού – συλλέκτη, όμως η δαρβίνειος αρχή της επιβίωσης του ισχυρότερου συνεχίζει να διέπει την εξέλιξη του ανθρώπου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας μελέτης, θεσμοί όπως ο γάμος δεν περιόρισαν την επίδραση της φυσικής επιλογής στην εξελικτική διαδικασία.
Αυτές οι τρεις εικόνες τραβήχτηκαν μετά από chemtrail νέφος και βροχή. Το δείγμα στάλθηκε απο την περιοχή Darmstadt της Γερμανίας. Και στην περιοχή Oberpfalz ''πιάστηκαν'' ίνες μετά την βροχή και αμέσως εξετάστηκαν...
Θυμάσαι που όλοι σου έλεγαν πως το πρωινό γεύμα είναι απαραίτητο στη δίαιτα;

Ένα νέο βιβλίο, το ''Six Weeks To OMG'' σου υπόσχεται ότι θα αδυνατίσεις παραλείποντας το πρωινό γεύμα!
Έχετε πρόβλημα με την όρεξη σας; Ίσως τρώγοντας από τα πιάτα αυτά σπάσει η μονοτονία στο τραπέζι! Δείτε μια απίθανη συλλογή από πιάτα.
Τουλάχιστον 315 οίκοι ανοχής, υπολογίζεται ότι λειτουργούν παράνομα στα όρια του δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε την Τετάρτη ο δήμος.
Στη συγκέντρωση της Παπαρήγα ο κόσμος είναι τουλάχιστον δεκαπλάσιος!

Ξεκίνησε με καθυστέρηση 1 ώρας και πλέον η τραγική συγκέντρωση του Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη αφού περιμένανε μέχρι να γεμίσει ένας σχετικά μικρός χώρος. Αν παρατηρήσετε οι σημαίες είναι τεράστιες ώστε να καλύπτονται σκηνοθετικά τα κενά! Δείτε φωτογραφίες:
​Η σύντροφός του Mark Zuckerberg ήταν η αιτία για να γίνει πραγματικότητα το εργαλείο που μπορεί να σώζει ζωές..
Μπορεί ο Batman να «καθαρίζει» τους κακούς και να «ρίχνει» ουκ ολίγα θηλυκά, ο ίδιος, όμως, ενδιαφέρεται για… άνδρες! Δεν το λέμε εμείς ότι ο μασκοφόρος ήρωας είναι gay – ο δημιουργός του το λέει και κάτι παραπάνω ξέρει αυτός! «Είναι πολύ..
Μικρό στο μάτι μεγάλο στον… πληθυσμό!

Ο λόγος για το Santa Cruz del Islote, ένα μικρό και απομονωμένο νησί που βρίσκεται... στα σμαραγδένια νερά της Καραϊβικής, ανοικτά των ακτών της Κολομβίας. Η έκτασή του δεν ξεπερνάει τα 0,1 τετραγωνικά χιλιόμετρα και οι κάτοικοί του αριθμούν..
Μπαίνοντας στο εσωτερικό του «περιστρεφόμενου» σπιτιού αισθάνεσαι λίγο σαν το… χάμστερ που μπαίνει στη ρόδα του και αρχίζει να τρέχει αδιάκοπα…
Πόσο εγωιστικό μπορεί να ακούγεται ότι οι γήινοι είμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι ολόκληρου του γαλαξία μας; Κι όμως. Οι επιστήμονες της NASA επιμένουν ότι δεν υπάρχει ζωή έξω από τη γη. Τουλάχιστον όχι στον Milky Way! 
Η Google έδωσε στη δημοσιότητα κάποια εντυπωσιακά στατιστικά δεδομένα σχετικά με το Google Translate. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Google, το Translate μεταφράζει καθημερινά έναν όγκο κειμένου που αρκεί για να γεμίσει ένα εκατομμύριο βιβλία. 
Αίσθηση από την αποκάλυψη του protothema.gr

Νερό, αέριο, λιγνίτης, δρόμοι και λιμάνια σε ιδιώτες! Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πωλήσεις δημόσιων οργανισμών, μείωση μισθών και συντάξεων, επιπλέον περικοπές στις παροχές υγείας, κατάργηση των φοροαπαλλαγών, αύξηση αντικειμενικών αξιών και τιμολογίων της ΔΕΗ..
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, η Τελετή Απονομής των Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2011-12.
Ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού, Tim Berners Lee, κατηγορεί ανοιχτά τα κοινωνικά δίκτυα για τα δεδομένα των χρηστών που συλλέγουν. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «The Guardian» δήλωσε: «Ένα από τα θέματα με τα κοινωνικά δίκτυα είναι ότι οι εταιρείες τους έχουν στην κατοχή τους όλα αυτά τα δεδομένα, ενώ εμείς όχι.
Αθήνα

Επί τάπητος στο Υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει στις 12:00 υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, τίθεται η πορεία της εφαρμογής των μνημονιακών δεσμεύσεων. 
Ίντερνετ και τηλέφωνο για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης

Η ιδέα της «τεχνολογίας παντός καιρού» ήρθε στο μυαλό του Aaron Huslage, μετά τον τυφώνα Κατρίνα το 2005 και απέκτησε σάρκα και οστά μέσω του tethr, μιας συσκευής σε μέγεθος κουτιού παπουτσιών που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να..
Η apple είναι σαφώς το ισχυρότερο πλέον brand στον κόσμο με έσοδα πολλά δισεκατομμύρια δολάρια! Στους τελευταίους μήνες, οι ρυθμοί ανάπτυξής της είναι καταιγιστικοί και οφείλονται ιδίως στο iPhone4s και στο iPad3! Δείτε το παρακάτω infographic με τα απίστευτα νούμερα που αφορούν την εταιρεία..