follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Πήγε στο …1992 το Χρηματιστήριο!

Κατέρρευσε το χρηματιστήριο καθώς από τη μια πλευρά υπάρχει η αριστερή φρασεολογία και από την άλλη, το ακριβότερο επιτόκιο (διαβάστε εδώ σχετικά) δανεισμού που ζήτησαν οι ξένοι για τα έντοκα γραμμάτια.
«Τρία εκατομμύρια πολίτες εγκατέλειψαν τα σχέδια για νέα μέτρα. Τα κόμματα του Μνημονίου δεν έχουν πια τη δυνατότητα να ψηφίζουν μέτρα λαίλαπας κατά του λαού. Οι πολίτες είπαν όχι στα πρόσθετα μέτρα» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του στη Βουλή αμέσως μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Άλλες πέντε οροθετικές ιερόδουλες εντοπίστηκαν την Τρίτη στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των σχετικών ελέγχων που διενεργεί το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Τις τελευταίες δύο εβδομάδες που γίνονται οι έλεγχοι έχουν βρεθεί 30 εκδιδόμενες γυναίκες που είναι φορείς του ιού HIV. 
από το Γραφείο Τύπου

Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, συμφώνησε να συναντήσει αύριο Τετάρτη 9 Μαΐου τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής που έχει ο κ.Τσίπρας. 
Δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Α. Τσίπρα και της Α. Παπαρήγα στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά από άρνηση της κ. Παπαρήγα.
Την περασμένη Παρασκευή, η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπεύθυνη για την Ψηφιακή Ατζέντα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο συνέδριο Re:publica που διεξήχθη στο Βερολίνο, διαπίστωσε τη δύναμη του κινήματος που αντιστάθηκε στη συμφωνία ACTA και προέβλεψε πως σύντομα θα ζούμε σε ένα κόσμο χωρίς αυτή. 
Ίσως να κυκλοφορεί σαν χιουμοριστικό, αλλά είναι ένας άλλος τρόπος σκέψεως, απόλυτα σωστός, αφού η ερώτηση δεν είναι σαφέστατα διατυπωμένη. (Ι.Π)

Γιατί ο παρακάτω μαθητής μηδενίστηκε, αφού απάντησε σωστά σε όλες τις παρακάτω ερωτήσεις;..
Μετά τον Αντώνη Σαμαρά ήρθε ή ώρα του Αλέξη Τσίπρα να λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Ο κύριος Τσίπρας μετέβη πεζός στο Προεδρικό Μέγαρο και αμέσως μετά θα κάνει δηλώσεις στη Βουλή.
Την ανησυχία τους για την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων σε Ελλάδα και Γαλλία εκφράζουν σε άρθρα τους Βρετανοί δημοσιογράφοι.
Καζάνι που βράζει είναι η Νέα Δημοκρατία καθώς βουλευτές και κομματικά στελέχη πνέουν τα μένεα με το επιτελείο Σαμαρά αλλά και με τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος για το εκλογικό αποτέλεσμα που αποτέλεσε μακράν το χειρότερο εκλογικό και ταπεινωτικό αποτέλεσμα στην μεταπολίτευση.
“Kaiadas” στη Βουλή! Ποιος είναι αυτός; Ο μπασίστας του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος “Naer Mataron”, κατά...κόσμον Γιώργος Γερμένης, βουλευτής πλέον με τη Χρυσή Αυγή, στη Β΄Αθήνας.
Πολλοί ταξιδιώτες κατα την επιστροφή τους απο κάποιο ταξίδι, έχουν στις βαλίτσες τους περισσότερα πράγματα απ’ ότι θα έπρεπε και πολλά απο αυτά είναι... 
Είχε σχέδιο το παιδί και βιάστηκαν όλοι να το κακολογήσουν τελικά.. δείτε..
Το 1965 στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια , ο 85χρονος σήμερα... Holland Cokeley, χάραξε σε μία χελώνα τα αρχικά του γιου του. 

Κάποια στιγμή ο γιος του ελευθέρωσε την χελώνα για να ζήσει ελεύθερη.
Οι γάτες, ως γνήσια αιλουροειδή φυσικό είναι να λατρεύουν τον ύπνο.. Δείτε τις εν δράση! εεε.. δηλαδή στον ύπνο..  
Μέσα σε δύο ημέρες, ως την ερχόμενη Πέμπτη οι Βρυξέλλες θα πρέπει να έχουν αποδεσμεύσει 5,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει ομόλογα αξίας άνω των 4 δισεκατομμυρίων στα μέσα Μαϊου ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.
Δείτε το βίντεο:
Mε το σύνθημα «Ζω οικολογικά, καθημερινά» ο Δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει και φέτος πρόσκληση προς όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του Green Party.
Μπορούν να κερδίζουν χρυσά αγαλματίδια και να αμείβονται με εκατομμύρια δολάρια για κάθε τους ταινία, δεν μπόρεσαν όμως να τελειώσουν το σχολείο!
τον 20ό αιώνα, το προσδόκιμο... ζωής αυξήθηκε κατά 30 χρόνια - η μεγαλύτερη αύξηση στα 5.000 της ανθρώπινης ιστορίας.

Επίσης, οι «αιωνόβιοι» -οι άνθρωποι δηλαδή... τριψήφιας ηλικίας- δεν αποτελούν πια κλαμπ για ελάχιστα εκλεκτά μέλη, αφού αυξήθηκαν κατά 51% από το 1990 μέχρι το 2000. Πού οφείλονται αυτές οι αυξήσεις;
Ένας διαφορετικός πολιτικός χάρτης προέκυψε μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η πλειοψηφία των πολιτών τάχθηκε κατά των κομμάτων του μνημονίου και έδειξε να μην λαμβάνει υπ’ όψιν τις προεκλογικές απειλές των δανειστών.
Πρόταση πέντε σημείων για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στον Πρόεδρο της ΝΔ, κατά τη συνάντηση – διάρκειας περίπου 15 λεπτών – που είχαν στο πλαίσιο της πρώτης διερευνητικής εντολής, που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς.
Περίπου κάθε 11 χρόνια το μαγνητικό πεδίο του ήλιου αντιστρέφεται πλήρως – ο βόρειος μαγνητικός πόλος αλλάζει σε νότιο, και αντίστροφα. Αυτή η αλλαγή συμπίπτει με μια μεγαλύτερη ηλιακή δραστηριότητα που βλέπουμε στον ήλιο σε κάθε κύκλο, που είναι γνωστή ως «ηλιακό μέγιστο».
«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό με τη σύνθεση της νέας Βουλής» για να σχηματιστεί κυβέρνηση, αλλά δεν κατέστη δυνατόν, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την ολοκλήρωση των διερευνητικών επαφών με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη.
Κάθετος εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα δεχθεί αύριο στις 2 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου
Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι «μια μεταμφιεσμένη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι σε αρμονία με το εκλογικό μήνυμα».
Η Ελλάδα πρέπει να γίνει ευρωπαϊκό προτεκτοράτο…για το καλό της λέει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας του Αμβούργου (HWW), Τόμας Στραουμπχάαρ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η χώρα πρέπει να γίνει προτεκτοράτο προκειμένου να προστατευθεί από όσους επωφελούνται από την κρίση.
Τι απάντησε ο ηθοποιός στο τηλεφώνημα που έγινε από τη Συγγρού; Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι γνωστός μεταξύ άλλων για το άφθονο γέλιο που μας έχει χαρίσει μέσα από τους κωμικούς του ρόλους. Αλλά ακόμα και στην πολιτική, το χιούμορ του δεν τον εγκαταλείπει.
Το ΓΕΑ, όπως και το γραφείο του αρχηγού της αεροπορίας, έχει δεχθεί πληθώρα ερωτήσεων πολιτών, που ζητούσαν να πληροφορηθούν εάν πράγματι στον ελληνικό εναέριο χώρο πετούν αεροσκάφη, που ψεκάζουν τους πολίτες.
“Δεν θα βάλουμε από το παράθυρο αυτούς που ο ελληνικός λαός έβγαλε από την πόρτα” είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην δήλωσή του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ένα χημικό συστατικό του κάρυ πρόκειται να δοκιμαστεί για την ικανότητά του να εξολοθρεύει τους καρκινικούς όγκους του παχέος εντέρου σε ασθενείς, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το ειδησεογραφικό δίκτυο BBC.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την επομένη των εκλογών ζήτησε από την επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας να "σεβαστεί τις δεσμεύσεις της".

Η Επιτροπή "ελπίζει και αναμένει ότι η μελλοντική ελληνική κυβέρνηση θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις τις οποίες έχει αναλάβει" στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης της χώρας, δήλωσε σήμερα μια από τις εκπροσώπους της, την επομένη των εκλογών στην Ελλάδα.
Το πιό «αηδιατικό» έντομο στον πλανήτη φωτογράφισε ο φωτογράφος Hock Ping Guek από τη Μαλαισία. Πρόκειται για το έντομο – δολοφόνο, το οποίο χρησιμοποιεί νεκρά μυρμήγκια για να προστατευτεί από τους εχθρούς του.
Σε μια ανακάλυψη που δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα σχετικά με το πώς οι πλανήτες τελειώνουν τις ζωές τους, επιστήμονες έχουν εντοπίσει τα υπολείμματα ενός γιγάντιου κόσμου που καταστράφηκε από έντονες παλιρροιακές δυνάμεις που ασκούνταν από το μητρικό άστρο του. Τα δε συντρίμμια περιφέρονται γύρω από το ‘πρησμένο’ κόκκινο γίγαντα άστρο KIC 05807616.
Στις 5 το απόγευμα θα γίνει η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στη Βουλή.

Θα προηγηθεί η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με τον κ. Σαμαρά, στον οποίο θα δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Στα μαρτυρικά Καλάβρυτα στις 13 Δεκεμβρίου 1943 εκτελέστηκαν 848 κάτοικοι και 200 κάτοικοι από τα γύρω χωριά ενώ η πόλη καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά. Στα Καλάβρυτα λοιπόν η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από 635 πολίτες!
O Τόλκιν ξεκίνησε να γράφει το «Χόμπιτ» στο τέλος της δεκαετίας του 1920, εμπνευσμένος από την εξής φράση: «Σε μια τρύπα στο έδαφος ζούσε ένα χόμπιτ»! Ακριβώς η ίδια φράση ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες του πρωτότυπου «Hobbit Motel» στη Νέα Ζηλανδία, το οποίο βρίσκεται μέσα στο Woodlyn Park.
Τις διερευνητικές συζητήσεις ξεκινούν τα ελληνικά κόμματα σε μια προσπάθεια να δημιουργεί κυβέρνηση, κάτι που φαίνεται δύσκολο λόγω του πολιτικού αδιεξόδου που δημιουργήθηκε μετά την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, με το ενδεχόμενο νέων εκλογών να είναι σχεδόν αναπόφευκτο.

Νέα έρευνα υποστηρίζει τη θεωρία ότι ο πρώιμος Άρης είχε μια παχιά, υγρή ατμόσφαιρα και ένα κλίμα παρόμοιο με το κλίμα της Γης τώρα.

Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε όλα αυτά τα οποία δεν πρέπει ποτέ να κάνετε όταν θέλετε να φιλήσετε την κοπέλα σας και κυρίως αυτή που δεν είναι ακόμα αλλά …
Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι θέμα χρόνου, εκτιμά ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί. Μέσω Twitter ο κ. Ρουμπινί σχολίασε το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά «το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, αυξάνει την πιθανότητα εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, μέχρι το επόμενο έτος».
Στο πρωτοφανές ποσοστό του 19% σχεδόν ανέρχεται το συνολικό ποσοστό των κομμάτων, που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή. Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα (99,05%) το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που μένουν εκτός Κοινοβουλίου ανέρχεται στο 18,72%.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ενεργοποιεί Διατάξεις του Συντάγματος 23 χρόνια μετά την τελευταία φορά που βρήκαν εφαρμογή.Ο Κάρολος Παπούλιας, σύμφωνα με τις επιταγές του άρθρου 37 του Συντάγματος, ξεκινά σήμερα τη διαδικασία διερευνητικών εντολών προς τους αρχηγούς των τριών πρώτων κομμάτων, ξεκινώντας από εκείνο με τη σχετική πλειοψηφία.
Εκτός Βουλής μένουν κορυφαία ονόματα από το ΠΑΣΟΚ σε Α' και Β' Αθηνών, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν εκλέγεται ούτε ένας βουλευτής του Κινήματος σε Α' Πειραιώς.
Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Αρκτικής και Ανταρκτικής μεταφέρουν με το επιστημονικό πλοίο «Ακαδημαϊκός Φιόντοροφ» σπάνια δείγματα. Τίποτα παρόμοιο δεν υπάρχει πουθενά αλλού στη Γη. Την πρώτη ανακοίνωση για αυτή την σπάνια λίμνη την έκαναν οι...
Για ψήφο οργής κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αναφερόμενα στο εκλογικό αποτέλεσμα, και σημειώνουν ότι οι πολίτες τιμώρησαν τα κόμματα που συναίνεσαν στα επαχθή μέτρα λιτότητας.
Λίγοι απο εμάς γνωρίζουν το σπόρ των ντάρτς (βελάκια) και ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που ξέρουν πως μετρά 27 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με οργανωμένους συλλόγους.
Η καταμέτρηση είναι στο 98,24%, ενώ οδεύουμε προς το πέρας των εκλογών και τα επίσημα τελικά αποτελέσματα. Τα στατιστικά επικρατείας για τα 7 κόμματα που εισέρχονται στη Βουλή διαμορφώνονται ως εξής:
Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηναιών στο εκλογικό κέντρο του κόμματος.