follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Δεσμεύτηκε στη συνάντησή του με πρυτάνεις

Αυτό που προέχει για μια κυβέρνηση, πέρα από τη θεσμικά απαραίτητη πλειοψηφία στη Βουλή, είναι ένας στέρεος κοινωνικός δεσμός, είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τους πρυτάνεις, σε συνάντηση που είχε μαζί τους στη Βουλή, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει μετά τις εκλογές 2012.
Ανοχή σε κυβέρνηση αριστεράς με παραμονή στο ευρώ δίνει ο Σαμαράς
Σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές από την Ιπποκράτους ο Βενιζέλος αποφάσισε να κινηθεί στο εσωκομματικό τοπίο και να πάρει πρωτοβουλίες.

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη


Τον Βαγγέλη Βενιζέλο ανέκαθεν τον διέκρινε μια πληθωρική αυταρέσκεια και αλαζονεία, η οποία τον οδηγούσε τις περισσότερες φορές σε μοιραία λάθη, τα οποία οφείλονταν κυρίως στο γεγονός ότι υποτιμούσε τον εκάστοτε αντίπαλο του, είτε αυτός λεγόταν Γιώργος Παπανδρέου στο εσωκομματικό τοπίο, είτε Αντώνης Σαμαράς χτες και Αλέξης Τσίπρας σήμερα…
Οι σχεσάκηδες τα βγάζουν αυτά! Όσα δεν φτάνει η αλεπού…

Το ευκαιριακό σεξ έχει χάσει κάπως την παλιά του αίγλη και κινδυνεύει να γίνει συνώνυμο της αρπαχτής! Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς συνέβη αυτή η αλλαγή των ηθών και το να κάνεις σεξ με κάποια εκτός σχέσης είναι πλέον κακό, το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ότι κάθε άλλο παρά κακό είναι…
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του SecNews, επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πολυήμερη έρευνα, εναντίον του διαχειριστή της γνωστής σελίδας διακίνησης λογισμικού warezoula.com.
Όταν λέμε πως τα αποθέματα νερού στον πλανήτη εξαντλούνται είναι δύσκολο να οπτικοποιήσουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Σύμφωνα με την υπηρεσία Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ, όλο το νερό της Γης θα μπορούσε να χωρέσει σε μία σφαίρα με διάμετρο περίπου 1384 χιλιόμετρα.
Η συνθήκη ACTA προέβλεπε την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο Internet και όχι μόνο.Πρόκειται για μια σημαντική νίκη στον αγώνα για ένα Internet χωρίς ασφυκτικούς κανόνες copyright. Η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής...
Τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του μέλλοντος που θα αποτελούνται από βακτήρια – μαγνήτες προσπαθούν να αναπτύξουν Βρετανοί και Ιάπωνες επιστήμονες.
Να μειώσουν με κάθε τρόπο τα έξοδα των διακοπών τους ήθελαν δυο Γερμανοί στη Ρόδο και φρόντιζαν να σιτίζονται… δωρεάν με σάντουιτς και άλλα είδη, τα οποία άρπαζαν από τους αυτόματους πωλητές σπάζοντας τα τζάμια τους!
Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της Android ναυαρχίδα Sony Xperia GX, γνωστή μέχρι σήμερα με το κωδικό όνομα LT29i Hayabusa.
Πριν από 150 εκατομμύρια χρόνια, η θερμοκρασία της Γης ανέβηκε – και τα αέρια των δεινοσαύρων υπήρξαν μία από τις βασικές αιτίες. Βρετανοί επιστήμονες υπολόγισαν την παραγωγή εκπομπών μεθανίου των σαυρόποδων, στα οποία συγκαταλέγονται οι βροντόσαυροι και οι διπλόδοκοι, στα 520 εκατομμύρια τόνους ετησίως, ποσότητα έως και δεκαπλάσια σε σχέση με αυτήν που παράγουν σήμερα οι αγελάδες.
Μετά τη δημοσίευση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 54/Α'/14-03-2012) τίθεται και επίσημα σε ισχύ το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων που προβλέπει αυστηρές ποινές για τους επίορκους δημόσιους λειτουργούς, ενώ, αλλάζει ταυτόχρονα και η σύνθεση των πειθαρχικών συμβουλίων.
Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τα έκανε μούσκεμα και οσονούπω θα φύγει άρον – άρον

Του Λουκιανού Κάλλιμπαν
Τα συνδικάτα απέρριψαν την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Διαβάστε τι δήλωσε ο Γεργκ Άσμουσεν της ΕΚΤ, για τις δυνατότητες επαναδιαπραγμάτευσης του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας
Ο σχεδιασμός του νέου Galaxy S III που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες από την Samsung προκάλεσε πολλά σχόλια σχετικά με το πως το συγκεκριμένο smartphone κατέληξε στη αγορά από τα γραφεία σχεδιασμού της εταιρείας. Η εξήγηση, ίσως, είναι απλή: το Galaxy S III δεν αποτελεί προϊόν σχεδιαστών αλλά …δικηγόρων!
Ταξιδέψτε έως την άλλη άκρη του κόσμου και ανακαλύψτε ένα μέρος μαγικό και παραμυθένιο. Μακριά από τις εικόνες του πολιτισμού μας το νησί Bora Bora είναι ο απόλυτος  προορισμός στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό και αδιαμφισβήτητα το ωραιότερο νησί του πλανήτη. 
Στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά για το... φύλο του Τζακ του αντεροβγάλτη, του φρικτού δολοφόνου που δεν συνέλαβε ποτέ η Scotland Yard, παραθέτει στο νέο του βιβλίο ο νομικός, Τζον Μόρις.
Πως να βρεις ένα καλό-οικονομικό σπίτι;

Σίγουρα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα άγχη του φοιτητή που πρόκειται να σπουδάσει μακριά από το σπίτι του.
Όσοι νομίζατε ότι μετά το «tragic» δεν θα υπάρξει νέο μότο στην Ελλάδα, το «εγέρθητι» στη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής, έρχεται να σας διαψεύσει.
Οι πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου τροφοδοτούν νέα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, πολλά από τα οποία φιλοξενούνται σε αμερικανικά ΜΜΕ..
Μεγάλο ταλέντο, σκύλος στο Βρετανία έχεις ταλέντο.. δείτε το βίντεο!! 
Τα πρώτα πρακτικά προβλήματα της ακυβερνησίας που «ζει» η χώρα τα τελευταία 24ωρα, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν μέσα στις επόμενες μέρες, κατά τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό.
Άντε και σου γυάλισε. Και βγήκατε κιόλας. Κι όλα πήγαν καλά μέχρι τώρα. Φάγατε, ήπιατε, κουτσομπολέψατε τους φίλους σας, κομπάσατε για τους πρώην σας, χαχανίσατε μισομεθυσμένοι, φιληθήκατε κιόλας. Με λίγα λόγια ήρθε η ώρα να περάσει η ιστορία σας, από το τραπέζι στο κρεβάτι.
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ



Αν το στήθος σου είναι εξαιρετικά μικρό έως κι ανύπαρκτο ίσως κατά καιρούς να έχεις σκεφτεί να καταφύγεις στο νυστέρι. Σίγουρα, σήμερα με την εξέλιξη της αισθητικής ιατρικής η επέμβαση αυτή δεν φέρει την επικινδυνότητα του παρελθόντος, χωρίς φυσικά να…
Η πόλη Chico της Χιλής είναι γνωστή για μια σειρά από αξιοθέατα....
Δείτε υπέροχα στιγμιότυπα του σπάνιου φαινομένου της σούπερ Σελήνης που σημειώθηκε στις 6 του Μάη. Φωτογραφίες από όλον τον κόσμο σε μία τεράστια πανσέληνο που όμοιά της θα αργήσει να ξανάρθει..
"ΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!"

Και εμείς δεν είμαστε σοβαροί. Σοβαρότητα δηλαδή κατά τον κύριο Μπάμπη είναι να ψηφίζουμε Πασόκ- Νδ συνεχώς. Επί 3 λεπτά μας αράδιαζε τις ίδιες αηδίες περί Eυρωπαικού προσανατολισμού και τηρήση των συμφωνιών της Ελλάδος με τους δανειστές, για να καταλήξει τελικά στο ότι "είναι...
 «Ο Μπερλουσκόνι μάς έβαζε να ερωτοτροπούμε με άγαλμα»
H Kιάρα Ντανέζε (δεξιά) και η Αμπρα Μπατίλανα είναι μόνο δύο από τις νεαρές γυανίκες που κατέθσαν στη δίκη εναντίον του Μπερλουσκόνι και υποστήριξαν ότι στα δήθεν κομψά δείπνα γίνονταν στην πραγματικότητα σεξουαλικά πάρτι. EPA/DANIELE MASCOLO
Πήγε στο …1992 το Χρηματιστήριο!

Κατέρρευσε το χρηματιστήριο καθώς από τη μια πλευρά υπάρχει η αριστερή φρασεολογία και από την άλλη, το ακριβότερο επιτόκιο (διαβάστε εδώ σχετικά) δανεισμού που ζήτησαν οι ξένοι για τα έντοκα γραμμάτια.
«Τρία εκατομμύρια πολίτες εγκατέλειψαν τα σχέδια για νέα μέτρα. Τα κόμματα του Μνημονίου δεν έχουν πια τη δυνατότητα να ψηφίζουν μέτρα λαίλαπας κατά του λαού. Οι πολίτες είπαν όχι στα πρόσθετα μέτρα» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του στη Βουλή αμέσως μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Άλλες πέντε οροθετικές ιερόδουλες εντοπίστηκαν την Τρίτη στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των σχετικών ελέγχων που διενεργεί το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Τις τελευταίες δύο εβδομάδες που γίνονται οι έλεγχοι έχουν βρεθεί 30 εκδιδόμενες γυναίκες που είναι φορείς του ιού HIV. 
από το Γραφείο Τύπου

Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, συμφώνησε να συναντήσει αύριο Τετάρτη 9 Μαΐου τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής που έχει ο κ.Τσίπρας. 
Δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Α. Τσίπρα και της Α. Παπαρήγα στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά από άρνηση της κ. Παπαρήγα.
Την περασμένη Παρασκευή, η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπεύθυνη για την Ψηφιακή Ατζέντα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο συνέδριο Re:publica που διεξήχθη στο Βερολίνο, διαπίστωσε τη δύναμη του κινήματος που αντιστάθηκε στη συμφωνία ACTA και προέβλεψε πως σύντομα θα ζούμε σε ένα κόσμο χωρίς αυτή. 
Ίσως να κυκλοφορεί σαν χιουμοριστικό, αλλά είναι ένας άλλος τρόπος σκέψεως, απόλυτα σωστός, αφού η ερώτηση δεν είναι σαφέστατα διατυπωμένη. (Ι.Π)

Γιατί ο παρακάτω μαθητής μηδενίστηκε, αφού απάντησε σωστά σε όλες τις παρακάτω ερωτήσεις;..
Μετά τον Αντώνη Σαμαρά ήρθε ή ώρα του Αλέξη Τσίπρα να λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Ο κύριος Τσίπρας μετέβη πεζός στο Προεδρικό Μέγαρο και αμέσως μετά θα κάνει δηλώσεις στη Βουλή.
Την ανησυχία τους για την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων σε Ελλάδα και Γαλλία εκφράζουν σε άρθρα τους Βρετανοί δημοσιογράφοι.
Καζάνι που βράζει είναι η Νέα Δημοκρατία καθώς βουλευτές και κομματικά στελέχη πνέουν τα μένεα με το επιτελείο Σαμαρά αλλά και με τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος για το εκλογικό αποτέλεσμα που αποτέλεσε μακράν το χειρότερο εκλογικό και ταπεινωτικό αποτέλεσμα στην μεταπολίτευση.
“Kaiadas” στη Βουλή! Ποιος είναι αυτός; Ο μπασίστας του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος “Naer Mataron”, κατά...κόσμον Γιώργος Γερμένης, βουλευτής πλέον με τη Χρυσή Αυγή, στη Β΄Αθήνας.
Πολλοί ταξιδιώτες κατα την επιστροφή τους απο κάποιο ταξίδι, έχουν στις βαλίτσες τους περισσότερα πράγματα απ’ ότι θα έπρεπε και πολλά απο αυτά είναι... 
Είχε σχέδιο το παιδί και βιάστηκαν όλοι να το κακολογήσουν τελικά.. δείτε..
Το 1965 στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια , ο 85χρονος σήμερα... Holland Cokeley, χάραξε σε μία χελώνα τα αρχικά του γιου του. 

Κάποια στιγμή ο γιος του ελευθέρωσε την χελώνα για να ζήσει ελεύθερη.
Οι γάτες, ως γνήσια αιλουροειδή φυσικό είναι να λατρεύουν τον ύπνο.. Δείτε τις εν δράση! εεε.. δηλαδή στον ύπνο..  
Μέσα σε δύο ημέρες, ως την ερχόμενη Πέμπτη οι Βρυξέλλες θα πρέπει να έχουν αποδεσμεύσει 5,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει ομόλογα αξίας άνω των 4 δισεκατομμυρίων στα μέσα Μαϊου ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.
Δείτε το βίντεο:
Mε το σύνθημα «Ζω οικολογικά, καθημερινά» ο Δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει και φέτος πρόσκληση προς όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του Green Party.
Μπορούν να κερδίζουν χρυσά αγαλματίδια και να αμείβονται με εκατομμύρια δολάρια για κάθε τους ταινία, δεν μπόρεσαν όμως να τελειώσουν το σχολείο!