follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Δείτε τη λίστα με τις 27 ομορφότερες γυναίκες πολιτικούς στον πλανήτη...
Όταν υπάρχει φαντασία, ακόμα και ένα φλιτζάνι καφέ μπορεί να αποτελέσει καμβά για υπέροχη τέχνη…
Η ανακάλυψη που έγινε πριν από μερικές μέρες και μεταδόθηκε από το AP θα δώσει στους εραστές του βιβλίου μια νέα, συναρπαστική πτυχή: δύο νέες σελίδες βρέθηκαν στα χέρια ενός ιδιώτη, με το χαρακτηριστικό υδατογράφημα και την γραφή του συγγραφέα, Antoine de Saint-Exupery. Η αυθεντικότητα είναι σίγουρη πέρα από κάθε αμφιβολία.
Στο 21,7% εκτινάχθηκε το ποσοστό ανεργίας για τον Φεβρουάριο, έναντι του 21,3% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΣΤΑΤ. Τον Φεβρουάριο του 2011, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 15,2%.
Πριν από λίγη ώρα, η WordPress κατέβασε την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, με τη δικαιολογία ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης της πλατφόρμας. Η δημοφιλής πλατφόρμα που στεγάζει εκατομμύρια blogs από όλο τον κόσμο, έχει κάθε δικαίωμα να προβεί σε τέτοιες ενέργειες εάν και εφόσον κρίνει ότι είναι απαραίτητο.
Μετά από 19 εβδομάδες στασιμότητας ξεκίνησε εκ νέου να εξερευνά τον Αρη. Η ΝASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα από την κάμερα του Opportunity την στιγμή που το ρομπότ έχει μόλις εγκαταλείψει την κρυψώνα του και αρχίζει να κινείται εκ νέου στην επιφάνεια του Αρη.
Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας & Εθελοντές:


"Ο Γκούφυ βρέθηκε κακοποιημένος όταν ήταν τριών μηνών κουτάβι και από τότε βρίσκεται μαζί μας. Είναι ένα πολύ χαρούμενο, δραστήριο και τρυφερό ημίαιμο κόλεϊ, 3 ετών, που λατρεύει τους ανθρώπους και πραγματικά είναι ασυγκράτητος όταν μας βλέπει: θέλει συνέχεια αγκαλιές!!
Τη σκέψη των σκύλων προσπάθησαν να εξερευνήσουν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα, με στόχο να κατανοήσουν τι αισθάνονται τα τετράποδα για... τους ιδιοκτήτες τους.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθάρισε τις θέσεις του κινήματος και μίλησε για όλους και για όλα..

Το κυρίαρχο και αυτό που τόνισε ο Πάνος Καμμένος είναι ότι αυτή την στιγμή χρειάζεται ενότητα για την σωτηρία της χώρας και όχι παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές…
Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση Αντώνη Σαμαρά να ζητήσει ένωση των Μνημονιακών δυνάμεων από τον χώρο της δεξιάς.
Η σκυτάλη για το σχηματισμό κυβέρνησης περνά στο ΠΑΣΟΚ και τον Ευ. Βενιζέλο.
Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί ο αριθμός των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης, διευκρινίζοντας ότι
Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.
Καθημερινά φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι επισκέπτονται το προφίλ σας στο Facebook...Μια μικρού δείγματος από EyeTrackShop αποκαλύπτει... τι είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον αυτών που «παρακολουθούν» το προφίλ σας.
Τις παραιτήσεις όλων των κομματικών οργάνων- γραμματέας, πολιτικό συμβούλιο, εθνικό...

συμβούλιο, κοκ- θα ζητήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη συνεννοηθεί με τους κορυφαίους του κόμματος και τους επιτελείς του: θα διορίσει μια εκλογική επιτροπή, η οποία θα έχει και την ευθύνη της ανασύνταξης, μέχρι το συνέδριο του Κινήματος.
Τέσσερις ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών και τα κόμματα, με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, Τάσου Γιαννίτση και Φίλιππου Σαχινίδη αντίστοιχα, μοιράστηκαν 7.720.000 εκατομμύρια ευρώ.
Φως από μια υπερ-γαία συνελήφθη από το διαστημικό τηλεσκόπιο Spitzer σηματοδοτώντας ένα σημαντικό σταθμό στην παρατήρηση των «συγγενών» πλανητών της Γης.
Σε πολύ κρίσιμη καμπή σύμφωνα με τον ΣΕΤΕ


Σε πολύ κρίσιμη καμπή εισέρχεται ο ελληνικός τουρισμός μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πολιτικής, με τους φορείς του τουρισμού να κρούουν των κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του πλέον παραγωγικού πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. 
Οι αστυνομικοί επέστρεψαν το πτηνό στην ιδιοκτήτριά του. Στην ιδιοκτήτριά του επιστράφηκε την περασμένη Τετάρτη ένας παπαγάλος, αφού είπε στους αστυνομικούς τη διεύθυνσή του.
Η καρδιά των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται πάντα στην Αρχαία Ολυμπία. Και τις τελευταίες ώρες χτυπάει δυνατά! Λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης (11/5, 10:30) θα αρχίσει και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Γειά σας ,

Το διασταύρωσα με την  Norton Anti-Virus, και ετοιμάζονται να εξαπολύσουν  ιό !
Σίγουρα ο ήλιος είναι απαραίτητος για να ξεφορτωθούμε το… γαλακτερής απόχρωσης χρώμα μας και να αποκτήσουμε κάτι που να μοιάζει με τροπικό μαύρισμα. Υπάρχουν, όμως, τροφές που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτό, χωρίς να καιγόμαστε ολημερίς κάτω από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου.
Πιστοί στις θέσεις τους παραμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Δεν υφίσταται θέμα σχηματισμού κυβέρνησης από το αντιμνημονιακό μέτωπο, αφού δεν υπάρχει η απαραίτητη πλειοψηφία. Αυτό τόνισε, μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Σε δημογραφικό… κενό αναμένεται να πέσουν οι αρμόδιοι φορείς, εάν… τελικά δεν βρεθεί λύση για το σχηματισμό κυβέρνησης και η χώρα οδηγηθεί σε νέο γύρο εκλογών. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην αδυναμία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. να έχει έτοιμη και να δημοσιεύσει στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης την απογραφή του 2011 για το νόμιμο πληθυσμό της χώρας, στοιχείο απαραίτητο για την κατανομή των βουλευτικών εδρών.
Με υπηρεσιακή κυβέρνηση και επιτέλους με παραίτηση της κυβέρνησης Παπαδήμου, οδεύουμε πλέον προς νέες εκλογές βάσει του άρθρου 37 του Συντάγματος. Ενδεικτικό της διάχυτης εντύπωσης ότι οι διερευνητικές εντολές οδηγούνται σε πλήρες αδιέξοδο και η χώρα σε νέες εκλογές είναι και το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια συζήτηση για το αν ο Πρόεδρος της
Γεγονότα

1267: Η Εκκλησία της Βιέννης διατάζει όλους τους Εβραίους να φορούν ένα διακριτικό σήμα. 

1329: Ο βυζαντινός αυτοκράτορας Ανδρόνικος Γ', κατά την εκστρατεία του εναντίον των Τούρκων του Ορχάν, ηττάται στη μάχη του Πελεκάνου, στην ασιατική ακτή της Προποντίδος. 
Ερευνητές στην Ιαπωνία έχουν νέα στοιχεία ότι ο πιο χαμηλός μανδύας της Γης περιέχει περισσότερο πυρίτιο από ό,τι ο ανώτερο μανδύα της. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η σύνθεση των πυριτικών αλάτων της γης ταιριάζει με το είδος των μετεωριτών, που πιστεύεται ότι υπάρχουν στο ηλιακό νεφέλωμα από το οποίο δημιουργήθηκε η Γη.
Δεσμεύτηκε στη συνάντησή του με πρυτάνεις

Αυτό που προέχει για μια κυβέρνηση, πέρα από τη θεσμικά απαραίτητη πλειοψηφία στη Βουλή, είναι ένας στέρεος κοινωνικός δεσμός, είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τους πρυτάνεις, σε συνάντηση που είχε μαζί τους στη Βουλή, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει μετά τις εκλογές 2012.
Ανοχή σε κυβέρνηση αριστεράς με παραμονή στο ευρώ δίνει ο Σαμαράς
Σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές από την Ιπποκράτους ο Βενιζέλος αποφάσισε να κινηθεί στο εσωκομματικό τοπίο και να πάρει πρωτοβουλίες.

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη


Τον Βαγγέλη Βενιζέλο ανέκαθεν τον διέκρινε μια πληθωρική αυταρέσκεια και αλαζονεία, η οποία τον οδηγούσε τις περισσότερες φορές σε μοιραία λάθη, τα οποία οφείλονταν κυρίως στο γεγονός ότι υποτιμούσε τον εκάστοτε αντίπαλο του, είτε αυτός λεγόταν Γιώργος Παπανδρέου στο εσωκομματικό τοπίο, είτε Αντώνης Σαμαράς χτες και Αλέξης Τσίπρας σήμερα…
Οι σχεσάκηδες τα βγάζουν αυτά! Όσα δεν φτάνει η αλεπού…

Το ευκαιριακό σεξ έχει χάσει κάπως την παλιά του αίγλη και κινδυνεύει να γίνει συνώνυμο της αρπαχτής! Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς συνέβη αυτή η αλλαγή των ηθών και το να κάνεις σεξ με κάποια εκτός σχέσης είναι πλέον κακό, το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ότι κάθε άλλο παρά κακό είναι…
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του SecNews, επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πολυήμερη έρευνα, εναντίον του διαχειριστή της γνωστής σελίδας διακίνησης λογισμικού warezoula.com.
Όταν λέμε πως τα αποθέματα νερού στον πλανήτη εξαντλούνται είναι δύσκολο να οπτικοποιήσουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Σύμφωνα με την υπηρεσία Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ, όλο το νερό της Γης θα μπορούσε να χωρέσει σε μία σφαίρα με διάμετρο περίπου 1384 χιλιόμετρα.
Η συνθήκη ACTA προέβλεπε την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο Internet και όχι μόνο.Πρόκειται για μια σημαντική νίκη στον αγώνα για ένα Internet χωρίς ασφυκτικούς κανόνες copyright. Η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής...
Τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του μέλλοντος που θα αποτελούνται από βακτήρια – μαγνήτες προσπαθούν να αναπτύξουν Βρετανοί και Ιάπωνες επιστήμονες.
Να μειώσουν με κάθε τρόπο τα έξοδα των διακοπών τους ήθελαν δυο Γερμανοί στη Ρόδο και φρόντιζαν να σιτίζονται… δωρεάν με σάντουιτς και άλλα είδη, τα οποία άρπαζαν από τους αυτόματους πωλητές σπάζοντας τα τζάμια τους!
Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της Android ναυαρχίδα Sony Xperia GX, γνωστή μέχρι σήμερα με το κωδικό όνομα LT29i Hayabusa.
Πριν από 150 εκατομμύρια χρόνια, η θερμοκρασία της Γης ανέβηκε – και τα αέρια των δεινοσαύρων υπήρξαν μία από τις βασικές αιτίες. Βρετανοί επιστήμονες υπολόγισαν την παραγωγή εκπομπών μεθανίου των σαυρόποδων, στα οποία συγκαταλέγονται οι βροντόσαυροι και οι διπλόδοκοι, στα 520 εκατομμύρια τόνους ετησίως, ποσότητα έως και δεκαπλάσια σε σχέση με αυτήν που παράγουν σήμερα οι αγελάδες.
Μετά τη δημοσίευση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 54/Α'/14-03-2012) τίθεται και επίσημα σε ισχύ το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων που προβλέπει αυστηρές ποινές για τους επίορκους δημόσιους λειτουργούς, ενώ, αλλάζει ταυτόχρονα και η σύνθεση των πειθαρχικών συμβουλίων.
Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τα έκανε μούσκεμα και οσονούπω θα φύγει άρον – άρον

Του Λουκιανού Κάλλιμπαν
Τα συνδικάτα απέρριψαν την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Διαβάστε τι δήλωσε ο Γεργκ Άσμουσεν της ΕΚΤ, για τις δυνατότητες επαναδιαπραγμάτευσης του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας
Ο σχεδιασμός του νέου Galaxy S III που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες από την Samsung προκάλεσε πολλά σχόλια σχετικά με το πως το συγκεκριμένο smartphone κατέληξε στη αγορά από τα γραφεία σχεδιασμού της εταιρείας. Η εξήγηση, ίσως, είναι απλή: το Galaxy S III δεν αποτελεί προϊόν σχεδιαστών αλλά …δικηγόρων!
Ταξιδέψτε έως την άλλη άκρη του κόσμου και ανακαλύψτε ένα μέρος μαγικό και παραμυθένιο. Μακριά από τις εικόνες του πολιτισμού μας το νησί Bora Bora είναι ο απόλυτος  προορισμός στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό και αδιαμφισβήτητα το ωραιότερο νησί του πλανήτη. 
Στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά για το... φύλο του Τζακ του αντεροβγάλτη, του φρικτού δολοφόνου που δεν συνέλαβε ποτέ η Scotland Yard, παραθέτει στο νέο του βιβλίο ο νομικός, Τζον Μόρις.
Πως να βρεις ένα καλό-οικονομικό σπίτι;

Σίγουρα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα άγχη του φοιτητή που πρόκειται να σπουδάσει μακριά από το σπίτι του.
Όσοι νομίζατε ότι μετά το «tragic» δεν θα υπάρξει νέο μότο στην Ελλάδα, το «εγέρθητι» στη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής, έρχεται να σας διαψεύσει.
Οι πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου τροφοδοτούν νέα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, πολλά από τα οποία φιλοξενούνται σε αμερικανικά ΜΜΕ..