follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Αν νομίζετε ότι υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς στο τραπέζι και γενικά στην καθημερινότητά σας και αναρωτιέστε εάν υπάρχει και savoir vivre στο σεξ, διαβάστε πως πρέπει να συμπεριφερθείτε στον σύντροφό σας..
"Βάζουν επιλεκτικούς στόχους και ο ελληνικός λαός κοροΐδεύεται"

Την κατάθεση σχεδίου νόμου στη Βουλή για την ανατροπή του μνημονίου ανήγγειλε η γγ. Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αλέκα Παπαρήγα.
Επτά όρους έθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος προκειμένου να συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση συνεργασίας.

Ζήτησε την άμεση ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), την άμεση ανάληψη της πλειοψηφίας των μετοχών της τραπέζης της Ελλάδος, τη συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου της χώρας συμπεριλαμβανομένων των μνημονίων και του PSI και καταγγελία των μνημονίων στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών συμβάσεων.
Επιστολή με «δραματικό» περιεχόμενο για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας φέρεται να έχει στείλει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με πληροφορίες,  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Επίθεση σε Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έκανε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  
"Πολιτικά ανήθικο" χαρακτηρίζει ο Φ.Κουβέλης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Για «πολιτική αθλιότητα και ανηθικότητα» κατηγορεί τον κ. Αλέξη Τσίπρα η ΔΗΜΑΡ μετα τις δηλώσεις του πρώτου περί προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και του κόμματος του κ. Φώτη Κουβέλη.
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα και το κόμμα του για προκλητική αλαζονεία, μιλώντας σε στελέχη του Κινήματος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια.
Με ένα χρυσό μετάλλιο μαθηματικών στο στήθος και την υποτροφία από κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο στην τσέπη, ο Αλέξανδρος Μουσάτοβ έχει κάθε λόγο να κάνει μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Ο 17χρονος μαθητής από το..
Όσα δεν μπορεί να εξηγήσει η επιστήμη..
Έλλην Φορολογούμενος

Είναι τυχαίο που η ομοφυλοφιλία  και οι συναφείς με αυτή συμπεριφορές, π.χ. μπαισεξουαλ , ναζιστο- σαδομαζοχιστοειδή με καπάκι emo-καταθλίψεις, και τα ρέστα, ευδοκιμούν κατ' εξοχήν στις δύο μεγάλες ηττημένες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, Γερμανία και Ιαπωνία; 
Από τον Γιώργο Τράγκα

Ο Φώτης Κουβέλης, μέχρι στιγμής, δεν «αυτοκτόνησε» πολιτικά. Αποκαλύπτεται όμως, ώρα με την ώρα, πόσο πολύ πρόθυμο ήταν ( και είναι) να στηρίξει κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο.. 
Τι κοινό μπορεί να έχουν η Χίλαρι Κλίντον, η Μισέλ Ομπάμα, η Κριστίν Λαγκάρντ και η Μπιγιονσέ; Είναι διάσημες, έχουν πολλά χρήματα και... παιδιά! Με αφορμή τη σημερινή γιορτή της μητέρας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρουν να δούμε, με βάση το Forbes, ποιες είναι οι γυναίκες που κατάφεραν να συνδυάσουν καριέρα στον πολιτικό και στον επιχειρηματικό στίβο με το μεγάλωμα των παιδιών τους.   
Η Κομισιόν έκλεισε συμφωνία ύψους 12 εκατ. ευρώ για τις μετακινήσεις των στελεχών της

Σαν σύγχρονοι Μίδες ζουν οι επίτροποι της Ε.Ε. την ώρα που μας κουνούν το δάχτυλο διατυμπανίζοντας ότι βρισκόμαστε σε βαθιά ύφεση. 
Με πρόταση συνεργασίας προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αντώνης Σαμαράς

Με συγκεκριμένη πρόταση προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Έκανε λόγο για εντολή συνεργασίας των πολιτικών κομμάτων με στόχο τον σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης τουλάχιστον μέχρι το 2014 και τη διενέργεια των ευρωεκλογών. 
"H Ελλάδα ίσως αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ευρώ, εάν δεν μείνει πιστή στις δεσμεύσεις της", τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, σε συνέντευξή του... στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι SkyTG24.
Αθήνα

Ξεκάθαρο «όχι» στην πρόσκληση για συμμετοχή σε οικουμενική κυβέρνηση λέει και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκαθαρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι διαθέσιμος» να μπει σε κυβερνητικό σχήμα συνεργασίας. 
Το σχέδιο της απομάκρυνσης 150.000 υπαλλήλων στο Δημόσιο, που προβλέπεται ήδη από το δεύτερο Μνημόνιο με στόχο την περιστολή των δημοσίων δαπανών, έχει ήδη επεξεργαστεί η απερχόμενη κυβέρνηση σε συνεργασία με την Task Force. Έτσι, μετά τον σχηματισμό…. 
Είναι ωραίος, σου φαίνεται σέξυ κι η περίοδος αναμονής μέχρι το πρώτο ραντεβού τον δείχνει ιδανικό. Ως εδώ όλα καλά. Τώρα που στολίστηκες κι είσαι έτοιμη για το πρώτο τετ α τετ... ελπίζω να μην ακούσεις μία έστω από τις παρακάτω ατάκες, γιατί δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν δεν τον χαιρετήσεις από τώρα, απλώς θα χάσεις χρόνο. 
Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθάει στην διαφάνεια, δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, λίγο πρίν την συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τους προέδρους της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.
Αντί να «σκοτώνουν» τα καρκινικά κύτταρα με τοξικά φάρμακα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο τρόπο για να τα εξαναγκάσουν να γεράσουν και τελικά να πεθάνουν.

Τα καρκινικά κύτταρα εξαπλώνονται και μεγαλώνουν επειδή διαιρούνται συνεχώς. Ωστόσο, ένα νέο πείραμα που διεξήχθη σε...
Δύο μήνες μας χωρίζουν από το φετινό καλοκαίρι και τι καλύτερος τρόπος για να ξεδιψάσει κανείς από μια παγωμένη μπύρα.
Τα Palm Islands είναι ένα τεχνητό αρχιπέλαγος στον Περσικό Κόλπο του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την διαδικασία της κατασκευής αυτών των νησιών...
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί πρώτα με τους τρεις αρχηγούς που έλαβαν τη διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ στη συνέχεια θα δεχτεί στο προεδρικό Μέγαρο και τους άλλους τέσσερις αρχηγούς των κομμάτων που εξασφάλισαν την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο.
Από εκεί δεν έβγαινες από το σπίτι, ξαφνικά χώρισες και δεν έχεις αφήσει πάρτυ με πάρτυ.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα σημάδια που φωνάζουν από μακρυά πως είσαι μια απελπισμένη εργένισσα. Πρόσεξε τα σημάδια που προδίδουν πως ψάχνεις απεγνωσμένα για άντρα...
Το Νομοσχέδιο Υγειονομικής Φροντίδας προϋποθέτει το τσιπάρισμα όλων των αμερικανών....
Αυτά τα λίγα κιλά παραπάνω... Αυτά είναι που χαλούν το κέφι μας! Εμείς, αλλιώς θα ντυνόμασταν, με άλλον αέρα θα εμφανιζόμασταν στην πλαζ αν δεν «βάραιναν» τη σιλουέτα μας. Έχουμε, όμως, καιρό να τα χάσουμε μέχρι τις διακοπές, αρκεί να ακολουθήσουμε 1 από τα 3 διαιτολόγια του Vita. 
Γεγονότα

1821: Η νίκη των επαναστατικών δυνάμεων στο Βαλτέτσι ανοίγει το δρόμο για την κατάληψη της Τριπολιτσάς, στρατιωτικού και πολιτικού κέντρου της Πελοποννήσου (οπλαρχηγοί: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Κυριακούλης Μαυρομιχάλης, Ηλίας Μαυρομιχάλης, Ιωάννης Μαυρομιχάλης, Δημήτρης Πλαπούτας κ.ά.). 
Ένα παράξενο και εντυπωσιακό ρεκόρ! 


Η ψηλότερη κατασκευή με τουβλάκια Lego δημιουργήθηκε το 2005 στο Legoland του Carlsbad στην Καλιφόρνια. Το ύψος της κατασκευής..
Δείτε τι βρίσκει τραγικό η Τασούλα.. Η τραγική αλήθεια για τα δύο φύλα..
Όλο και περισσότεροι χρήστες μπαίνουν στο Facebook μέσω κινητών, έτσι εμείς προετοιμαζόμαστε να βγάλουμε λεφτά από τα κινητά".
Ο Ιάπωνας αρχιτέκτονας Sou Fujimoto συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τη μινιμαλιστική και… διάφανη προσέγγισή του στο σχεδιασμό κατοικιών, ξεπερνώντας αυτή τη φορά κατά πολύ τα όρια! Για ποιο λόγο;
Γάλλοι επιστήμονες «ψάρεψαν» στα ανοιχτά της Χιλής τον μεγαλύτερο ιό που έχει βρεθεί ποτέ στον κόσμο. Ονομάστηκε Megavirus chilensis, είναι 10 έως 20 φορές πιο μεγάλος από... τον μέσο ιό και παίρνει πλέον τα σκήπτρα μεγέθους από τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, τον ιό Mimivirus, που είχε ανακαλυφθεί το 2003.
Ο αστεροειδής Εστία (Vesta) μοιάζει περισσότερο με έναν πρωτοπλανήτη ή ένα φεγγάρι, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα από το διαστημόπλοιο Dawn της NASA.
Εκκλησίες κατασκευάζονται για περισσότερα από 1.000 χρόνια σε διάφορα μέρη του κόσμου, από ένα απομακρυσμένο βουνό μέχρι ένα ακατοίκητο νησί. Στις πόλεις, όμως, οι ναοί συνηθίζεται να δημιουργούνται στην καρδιά της θρησκευτικής κοινότητας, έτσι ώστε οι πιστοί να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτές. Αλήθεια, πόσοι περιμένουν να βρουν μια εκκλησία μέσα σε μια σπηλιά ή στην κορυφή ενός ηφαιστειακού κώνου, για παράδειγμα;
Ταραχές στους δρόμους, επιδρομές παραστρατιωτικών ομάδων, ουρές στα συσσίτια μέχρι και πιθανότητα... δικτατορίας βλέπει το Spiegel σε ανάλυσή του για την (χειρότερη) ενδεχόμενη κατάληξη της ελληνικής κρίσης. Αναλύοντας σε πέντε... 
extra 3: Η δημοσκόπηση του Οικονομικού τμήματος του  Πανεπιστημίου Αθηνών για τις ενδεχόμενες εκλογές του Ιουνίου. Οι εκτιμήσεις αφορούν το νομό Αττικής.
Αν η Ευρωζώνη βγει από το ευρώ είτε λόγω πολιτικής κρίσης είτε αργότερα, η Fitch θα υποβαθμίσει τις προοπτικές της Ευρωζώνης σε αρνητικές, που σημαίνει κίνδυνος υποβάθμισης της οικονομίας αυτών των χωρών.
Μετά την επιστροφή και της τρίτης διερευνητικής εντολής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Παπούλιας αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη -βάσει του Συντάγματος- να καλέσει όλους τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο. Στόχος της σύσκεψης είναι να εξεταστεί κατά πόσο μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής. 
Την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας επιβεβαίωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Αλέξη Τσίπρα. 
Την εποχή που γράφονταν τα Ομηρικά έπη, πριν από περίπου 2.800 χρόνια, η Ευρώπη πέρασε από μία ξαφνική περίοδο πτώσης της θερμοκρασίας της, η οποία προκλήθηκε από την εξασθένηση της δραστηριότητας του Ήλιου, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και στο μέλλον, αντισταθμίζοντας την τάση υπερθέρμανσης του πλανήτη μας.
Το 20 % των γυναικών έχει πάρει την απόφαση να λήξει μια σχέση επειδή ο σύντροφός της ήταν κολλημένος με τα βιντεοπαιχνίδια σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το…
Γνωστός για τη χιουμοριστική του διάθεση o γνωστός συγγραφέας και νεοεκλεγείς με τον ΣΥΡΙΖΑ...στη Β' Αθήνας, Πέτρος Τατσόπουλος, σχολίασε με ειρωνική διάθεση τη σεναριολογία για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενη οικουμενική κυβέρνηση.
Με «άτσαλους» οδηγούς που προκαλούν συγκρούσεις μοιάζουν τα περισσότερα σπερματοζωάρια..

Συγκρούονται μεταξύ τους, παίρνουν άτσαλα τις στροφές και πέφτουν με φόρα στον... τοίχο....
Αιχμές κατά του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αφήνει ο βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα, Γεώργιος Καλαντζής, θεωρώντας ότι με νέα προσφυγή στις κάλπες δεν θα πραγματοποιηθεί Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση των πιθανών ευθυνών του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για το πώς προσέφυγε η Ελλάδα στο πρώτο Μνημόνιο. 
Γεγονότα

1830: Αντικαποδιστριακή στάση σημειώνεται στο Λιμένι, το προπύργιο των Μαυρομιχαλαίων. 

1900: Η λειψυδρία στον Πειραιά οδηγεί σε συνεχείς καβγάδες για την εξασφάλιση λίγου νερού.
Την ώρα που μερικοί ειδικοί του παρελθόντος, αναρωτιούνται ακόμα αν έχει νόημα η ΑΟΖ κι αν αξίζει να αποδεχθούν ότι οι προσπάθειές τους σε άλλο τομέα ήταν μάταιες, ενώ βλέπουμε τις δυνατότητες της πρώτης και την απουσία αποτελεσμάτων των δεύτερων, έρχεται η Τουρκία με τον παραδοσιακό της τρόπο, που πάντα με τακτ και ύφος ζητά τα πάντα, και εκδίδει παράλογους χάρτες με περιοχές εξουσιοδοτήσεων όχι μόνο στην κρατική εταιρεία ΤΡΑΟ αλλά και στη SHELL. 
Metron Analysis για τον "Επενδυτή": Αυξημένη πόλωση στους ψηφοφόρους των κομμάτων, κυρίως της Αριστεράς και της Νέας Δημοκρατίας, επιλογή με βασικό κριτήριο τις προτάσεις κάθε κόμματος για το μέλλον και περιορισμός της λεγόμενης "χαλαρής" ή "τιμωρητικής" ψήφου είναι τα βασικά συμπεράσματα που προκύπτουν από την δημοσκόπηση που φιλοξενεί η εφημερίδα "Επενδυτής", που κυκλοφορεί το Σάββατο. Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα....
«Το πρόγραμμα είναι ο μόνος δρόμος της Ελλάδας» δηλώνει αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επικαλείται η Wall Street Journal σε άρθρο της για την επόμενη μέρα των εκλογών στη χώρα μας.
Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου με τον επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξη Τσίπρα και σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε δύο εναλλακτικές προτάσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Με πρωτοσέλιδο τίτλο "Ελληνική θύελλα στην Ευρώπη" η εφημερίδα Λε Μοντ έχει πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα, μιλώντας για την αδυναμία σύστασης κυβέρνησης και τις συνέπειες που απορρέουν για την Ευρώπη.