follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
από το Γραφείο Τύπου

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες κρίσιμες ώρες και τα οποία προφανέστατα εντάσσονται στη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της...
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε γράψει για το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά!

Διαβάστε παρακάτω το αυθεντικό κείμενο:
Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 χρήστες του κοινωνικού δικτύου και σκοπός ήταν να καταδείξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν το site οι χρήστες, καθώς και την αλήθεια για τις πληροφορίες που μοιράζονται με τους φίλους τους.
Ήταν μια φορά ο Μπάμπης, ο Δημήτρης και ο Νίκος. Ήταν φοιτητές στη Θεσσαλονίκη και έμεναν μαζί σε ένα διαμέρισμα..
Η ιστορία της τρούφας

Η τρούφα είναι γνωστή από πολλές χιλιάδες χρόνια π.Χ. Πρώτα ανακαλύφθηκε στη Μεσοποταμία και αργότερα στην Αίγυπτο το 2600 π.Χ. περίπου. Αργότερα την ανακάλυψαν και στην Αρχαία Ελλάδα. Εκτός των άλλων, η τρούφα ήταν γνωστή από την αρχαιότητα στο ότι μπορούσε να θεραπεύσει και αφροδισιακά νοσήματα, κάτι βέβαια που δεν έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά.
Η σέξι τραγουδίστρια αποκάλυψε στη Reallife τη... διπλή της προσωπικότητα: Κατά πόσο η αληθινή της εικόνα συμβαδίζει με το τολμηρό κορίτσι που τα δίνει και... δείχνει όλα στη σκηνή; Δείτε τις πιο αποκαλυπτικές πόζες της και διαβάστε τι δηλώνει...
Μόλις ολοκληρώθηκε η διαβούλευση των πολιτικών αρχηγών με τον πρόεδρο της δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δείτε τις δηλώσεις Καμμένου (Βίντεο)
Ασυγκράτητο ζευγάρι αστυνομικών στην Κύπρο...

Σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο περιπολικό, πιάστηκαν Κύπριος αξιωματικός και νεαρή γυναίκα αστυνομικός, κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους.
Αυτή είναι είδηση…Όταν ρωτήσανε τον Λαβάνια τον πρώην υπουργό της Αργεντινής,πέρυσι, για τις Ελληνικές Ιδιωτικοποιήσεις απάντησε…“μήπως οι αγοραστές είναι Γερμανοί και Γάλλοι” ?

Μφχ.
Ο Αμετανόητος
Μ.Κ.Γ.

Προς πώληση άλλες 14 εταιρείες του Δημοσίου
Έντονες διαβουλεύσεις των πολιτκών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο
Τους στρίμωξε άγρια ο Πάνος Καμμένος, με τον δεύτερο από τους επτά όρους που έβαλε, την ανάληψη του ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδας, από το δημόσιο δηλαδή.

Πρώτο «ραντεβού» με Μέρκελ

Ο μέχρι τώρα άγευστος και άνευρος Φρανσουά Ολάντ ορκίστηκε πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Στη λιτή τελετή ορκομωσίας έκαναν αισθητή την απουσία τους τα τέσσερα παιδιά του Ολάντ, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, ενώ παρούσα ήταν η νυν σύντροφός του, Βαλερί Τριερβιλέρ. 
Στην αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εξέταζε σοβαρά την επιστροφή της χώρας στη δραχμή, προχώρησε σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού.
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε συνεχείς προσπάθειες καταπολέμησης της πειρατείας, με πιο πρόσφατα παραδείγματα την απαγόρευση του Pirate Bay σε Μ. Βρετανία, Ολλανδία και Ινδία.
Δεν θα γίνει τελικά η κατ΄ιδίαν συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Παράλληλα, από το πρωί ο κ. Καμμένος διαψεύδει την ύπαρξη εγγράφου που φέρεται να παρέδωσε στον κ. Παπούλια και κάνει λόγο για «προβοκάτσια».
Όσο και αν ακούγεται μακάβριο, η επίσκεψη από τον Χάρο είναι προκαθορισμένη. Αυτό, που κανείς μας δεν γνωρίζει, είναι πότε θα μας χτυπήσει την πόρτα και με ποια μορφή. Και όμως, μια έρευνα αποκαλύπτει, πως η δουλειά που κάνουμε σχεδόν προκαθορίζει την αιτία του θανάτου μας.
Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό βίντεο....
10 πολύ όμορφα διακοσμημένα αλλά και αρκετά πρωτότυπα παιδικά δωμάτια!

Εσείς δείτε τα, πάρτε ιδέες και δημιουργήστε στα παιδιά σας ένα ονειρικό δωμάτιο!
Καταραμένοι Μάγιας! Τώρα μας το λέτε; Και γιατί πήραμε όλα αυτά τα δάνεια αν δεν έρθει το Τέλος του Κόσμου;

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι το Tέλος του Κόσμου θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 ώστε χρεώσαμε μέχρι και τα εγγόνια μας για να περάσουμε καλά και τώρα μας λέτε ότι οι Μάγιας έκαναν ένα μικρό λάθος στο μέτρημα;
«Οχι» σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων λένε με κατηγορηματικό τρόπο όλα τα κόμματα της Αριστεράς. Παρ' όλ' αυτά σήμερα αναμένεται να προσέλθουν κανονικά στη σύσκεψη με τον Κάρολο Παπούλια οι Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης, ενώ την απόφασή της να μην πάει ξανά στο Προεδρικό έκανε γνωστή η γενική γραμματέας του ΚΚΕ. 
Μπορεί στο διάβασμα να μην την… παλεύουν, όμως στη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα παίρνουν 10‘!


Ο λόγος για τους φοιτητές στο ΤΕΙ Λάρισας, οι οποίοι έγραψαν
Σύμφωνα με τους αναγνώστες της εφημερίδας Sun

Τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως κλήθηκαν να επιλέξουν με ψηφοφορία οι αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Sun. Και τελικά αποδείχτηκε ότι έχουν γούστο αφού με ποσοστό 6,1% επέλεξαν για πρώτη στη λίστα την ηθοποιό που μάγεψε το κοινό στην ταινία «Μαύρος Κύκνος», Mila Kunis.
Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου δεν πάνε καλά. Γνωστό και χιλιογραμμένο. Πλάι τους, ή πολλές φορές «μέσα τους», εδώ και χρόνια, αναπτύσσεται ένας παράλληλος εμπορικός κόσμος, χωρίς βιτρίνα και χωρίς ωράριο. Το ηλεκτρονικό εμπόριο απασχολεί ήδη τον κόσμο των επιχειρηματιών και θα τον απασχολήσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Προσελκύει ανθρώπους και ιδέες όλων των ειδών. 
Σκηνές απείρου κάλλους που αποδεικνύουν ποιο είναι το ήθος και το ύφος των Συριζαίων βουλευτών και πολύ περισσότερο του... αστέρα που ανέδειξε ο "Σκάι" του διαβόητου Πέτρου Τατσόπουλου βουλευτή πλέον του ΣΥΡΙΖΑ.
Αύξηση κατά 10,44% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2011, εμφάνισε κατά τον προηγούμενο μήνα ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων, σύμφωνα με τα στοιχεία... του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). 
Μετά τα αποτελέσματα της κάλπης της 6ης Μαΐου και την αδυναμία του πολιτικού κόσμου να εξασφαλίσει το σχηματισμό κυβέρνησης το οικονομικό σύστημα της χώρας βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Γεγονότα

392: Ο Θεοδόσιος Α' ο Μέγας αναγορεύεται σε μόνο αυτοκράτορα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. 
Τελευταίο (;) eurogroup για Σαχινίδη «συντροφιά» με τους τροϊκανούς

Ξημερώνει η ημέρα «Χ» για το ομόλογο των 435 εκατ. ευρώ και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του για το αν τελικά θα πληρώσει η ελληνική κυβέρνηση το ομόλογο των 435 εκατ. ευρώ που λήγει σήμερα.
Με προσωπική παρέμβασή του ο Κ.Πάνος Καμμένος κατηγορηματικά υποστηρίζει πως το περίφημο έγγραφο κατά το οποίο συμφωνεί σε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης δεν κατατέθηκε από τον ίδιο.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας ο Καμμένος εχει προτείνει στον Παπούλια εγγράφως "Σε περίπτωση  εθνικού κινδύνου για την χώρα [χρεοκοπία, πτώση του τραπεζικού συστήματος, εξωτερική επιβολή]
Πάντα εσείς, πάντα η σύντροφός σας, ή μήπως... 50/50; Η ψυχολόγος Εύη Κυράνα μας εξηγεί αν το «κουτάκι» που θα επιλέξετε να τικάρετε έχει μόνο στατιστικό ενδιαφέρον ή κρύβει και κάτι βαθύτερο....
Νέα προειδοποίηση του οίκου Fitch για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Όπως αναφέρει, ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα επιφέρει πλήγμα σε ολόκληρη την Ευρώπη, εφόσον η έξοδος είναι ανεξέλεγκτη, με υποβαθμίσεις των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κρατών.
Βαρύ το κλίμα για την Ελλάδα στη συνεδρίαση του Eurogroup, όπως δήλωσε μέλος της ελληνικής κυβέρνησης μιλώντας στο πρακτορείο Dow Jones. 
Νέα σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών, πλην του κ.Ν.Μιχαλολιάκου θα συγκαλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας.

Μία ώρα περίπου διήρκησε η σύσκεψη, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και των αρχηγών της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά,  του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο στις διαβουλεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης. 

Το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες λίστες, όπως την Most Beautiful People του People, που μόλις κυκλοφόρησε, είναι ότι δεν συνοδεύονται από το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό. Αυτό είναι όμως ένα πρόβλημα που λύνεται εύκολα..
Η φράση "έχει μάτι... γαρίδα", βρίσκει την απόλυτη δικαίωσή της στην περίπτωση της Anomalocaris- δηλαδή της "ανώμαλης" ή "παράξενης" γαρίδας!

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Αγγλίας, στην Αυστραλία, αποκαλύπτει πως πριν από  500 εκατ. χρόνια, η γιγάντια γαρίδα, ήταν κάτι σαν "εξολοθρευτής" των θαλασσών, ενώ παράλληλα διέθετε εξαιρετικά σύνθετη όραση! 
“Θα μπορούσε η εβδομάδα 6-13 Μαϊου να γιορτάζεται κάθε χρόνο ως εβδομάδα ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας...”
Οι διαβουλεύσεις κεκλεισμένων των θυρών ανήκουν σε μια εποχή κυριαρχίας προνομιούχων τάξεων κι όχι ηγετών που συνομιλούν και λογοδοτούν άμεσα στο λαό..
«Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν διαδραστικό χώρο παιχνιδιού για μεγάλους και να κάνουμε την γκαλερί περισσότερο προσιτή στον κόσμο αλλά -κυρίως- διασκεδαστική», λένε οι ιδιοκτήτες της αίθουσας τέχνης «Studio 400″ στην Καλιφόρνια.
Θέλετε να σας φτιάξει η διάθεση και να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι σας;

Μπείτε στον προσωπικό λογαριασμό του Robert Delaney, γιατί αυτός είναι ο «πιο αστείος άνθρωπος στο Twitter»!
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα παπαγαλάκια της Συγγρού, εφημερίδες και διάφορα ιστολόγια που έχουν αποδείξει το πόσο αναξιόπιστα είναι, με ειδήσεις και δήθεν “αποκλειστικότητες”, που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ… συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Το άνοιγμα Σαμαρά στην κεντροδεξιά, ή στην πολυκατοικία, όπως θελετε πείτε το, έχει εισπράξει προς το παρόν δυο αρνήσεις. Μια από την Ντόρα Μπακογιάννη και άλλη μια από τον Στέφανο Μάνο.

Οι δυο, φαίνεται να προσανατολίζονται στο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατέβουν μαζί στις επόμενες εκλογές.
Ο Άγγλος καλλιτέχνης Ian Davie χρησιμοποιεί ένα μοναδικό καμβά για τις απίθανες δημιουργίες του: φτερά κύκνων. 

ο 44χρονος Ian έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια της ζωής του τελειοποιώντας την τέχνη του. 
Η φιλοδοξία Ρώσων επιστημόνων να "αναστήσουν" τα μαμούθ, χρησιμοποιώντας γενετικό υλικό που βρίσκεται καλά διατηρημένο στην παγωμένη Σιβηρία, είναι γνωστή εδώ και χρόνια.
Ενδείξεις για την ύπαρξη άγνωστης αρχαίας γλώσσας σε ασσυριακή ενεπίγραφη πινακίδα ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στα ερείπια ανακτόρου, ηλικίας 2.800 ετών, στην πόλη Τουσάν της νοτιανατολικής Τουρκίας, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική «Independent».
Είναι το πρώτο διαφανές αυτοκίνητο στον κόσμο. Το μοναδικό αυτοκίνητο "φάντασμα" μια Pontiac του 1939 είναι ένα αυτοκίνητο που είναι εξοπλισμένο με πάνελ πλεξιγκλάς το οποίο επιτρέπει να το δούμε πως φαίνεται από μέσα...
Διαβάστε τι ζήτησε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος (Video)

Περίπου δέκα λεπτά κράτησε η συνάντηση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Της Φανής Σοβιτσλή 

Οι αποφάσεις απαγόρευσης χρήσης του πόσιμου νερού σε αυτές τις περιοχές εκδόθηκαν στα τέλη του 2011 και ισχύουν ώς σήμερα, καθώς από τις μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις εντοπίστηκαν επικίνδυνοι μικροοργανισμοί, όπως κολοβακτηρίδια και εντεροϊοί, αλλά και υπέρβαση των ορίων σε νιτρώδη και αρσενικό.
Γεγονότα

1796: Ο άγγλος γιατρός Έντουαρντ Τζένερ παρουσιάζει το πρώτο εμβόλιο κατά της ευλογιάς. .