follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Με λογοπαίγνια για το όνομά του, έλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Κάρολο Παπούλια ο Π. Πικραμμένος.
Σε έντονο ύφος απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματος του με την ΝΔ.. 

Δείτε..
ΤΡΕΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Το είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου!
Στη δημοσιότητα έδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, με θέμα τη συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης.
Στην επιτυχία συνέβαλε η κυκλοφορία της έκδοσης 2.0

Ένας από τους πιο γνωστούς open-source media players, που παίζει και τα πιο σπάνια format, έφτασε το 1 δισ. downloads δίνοντας μεγάλη χαρά στους ανθρώπους στη VideoLAN.
Τα ωμέγα-3 λειτουργούν προστατευτικά

Ελάττωση των νοητικών λειτουργιών μπορεί να προκαλέσει η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ζάχαρης, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα, που έδειξε ότι μετά τη διατροφή με πολλή φρουκτόζη η ικανότητα μάθησης και η μνήμη των πειραματόζωων μειώθηκε.
Σκληρή ανακοίνωση/απάντηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. 
Οι επιθέσεις phishing, που έχουν πλήξει τη βιομηχανία του φυσικού αερίου στις Η.Π.Α., φαίνεται ότι προέρχονται από την ίδια ομάδα hackers, που επιτέθηκε πέρυσι στην RSA. Οι επιθέσεις, που σημειώνονται από τα τέλη του περασμένου Μαρτίου, έχουν βάλει στο στόχαστρο αρκετές από τις εταιρείες φυσικού αερίου της χώρας.
Ελάχιστα 24ωρα πριν από την επίσημη έναρξη της νέας προεκλογικής περιόδου θα έχουν όσοι αναδείχθηκαν βουλευτές από τις εκλογές της 6ης Μαΐου προκειμένου να «απολαύσουν» τα τυπικά προνόμια και την ικανοποίηση που απορρέει από την εκλογική τους επιτυχία και την βουλευτική ιδιότητα..
Ποια είναι πιο καυτή; Η Madalina Ghenea η ή Bar Refaeli. 

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να δώσει ο Leonardo DiCaprio o οποίοaς είχε την τύχη να δει και τις δυο καλλονές γυμνές και στο κρεβάτι του!
Φωτογραφίες από τις πρώτες της φετινές βουτιές

Μπορεί να μην έχει προγραμματίσει ακόμα τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού έχει ξεκινήσει εξόρμηση στην παραλία.
Πόσο δυσκολο είναι για τα σημερινά παιδια να χρησιμοποιήσουν τη πάλια τεχνολογία
Διαβάστε πόσα χρήματα απέσυραν οι Έλληνες από τις τράπεζες την περίοδο της ακυβερνησίας. Τι είπε ο Κ. Παπούλιας στους αρχηγούς

Περίπου 700 εκατ. ευρώ είχαν διαρρεύσει μέχρι τη Δευτέρα από τις καταθέσεις που διατηρούν στις τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά.
Παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση με 6 αλλαγές ανοίγει η τρόικα.

Συμφωνία με την τρόικα για ένα πακέτο με έξι σημαντικές αλλαγές στο μνημόνιο θα μπορούσε να πετύχει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση στην Ελλάδα, αρκεί να σχηματιστεί γρήγορα και να κρατήσει τη χώρα στο παιχνίδι.
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών  στο προεδρικό μέγαρο υπό τον Κάρολο Παπούλια.
- Ο Σαμαράς πρέπει να αλλάξει τακτική για να αντιμετωπίσει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

- Η εσωστρέφεια των πρώτων εκλογών οδήγησε σε ήττα

- Χρειάζονται κινήσεις σύνθεσης στο εσωτερικό και ευθεία αντιπαράθεση επιχειρημάτων με ντιμπέττ και συνεντεύξεις ώστε να πείσει για τα επιχείρήματα τουΣτην εκλογική αναμέτρηση που έρχεται θα είναι όλα διαφορετικά..
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της τελετής παράδοσης - παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας. Οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής...
Θα μπορούσε να γίνει μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ η οποία με 168Βουλευτές να πάρει κάποια μέτρα και να δώσει στην χώρα λίγους ακόμη μνημονιακούς μήνες χωρίς λόγο..
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή το επίμαχο έγγραφο προς την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook οργισμένο μήνυμα. 
Προκειμένου να σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση..
Χθες ξεκίνησε το θρίλερ συρρίκνωσης των μισθών για περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ μισθωτών μέχρι τα επίπεδα της μεταμνημονιακής Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΕΕ) καθώς έληξε η ισχύς της μετενέργειας των κλαδικών συμβάσεων. Συγκεκριμένα, σε αυτή τη φάση η ημερομηνία της 15ης Μαΐου για τη λήξη του τριμήνου και την εφαρμογή της…
Είναι αφιερωμένη στην Αγία Τριάδα και βρίσκεται σε ένα από τα πλέον «αφιλόξενα» σημεία του πλανήτη, στην Ανταρκτική, και πιο συγκεκριμένα στο King George Island στο Νότιο Πόλο, ...
Στις κάλπες προσέρχονται οι φοιτητές στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας, προκειμένου να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στα διοικητικά συμβούλια των σχολών τους. Οι κάλπες γίνονται στη σκιά του εκλογικού αποτελέσματος της 6ης Μαΐου, του μη σχηματισμού κυβέρνησης αλλά και της νέας εκλογικής αναμέτρησης που έρχεται τον Ιούνιο.
Δορυφορική τεχνολογία χρησιμοποίησαν στο πλαίσιο έρευνας οι θαλάσσιοι επιστήμονες για να καταγράψουν τα ταξίδια των σαλαχιών Manta birostris στους ωκεανούς.
Ο φόβος νέου πιστωτικού γεγονότος, αλλά και των κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου στο εξωτερικό, ανάγκασε το Ελληνικό Δημόσιο να αποπληρώσει το «ακούρευτο» ομόλογο των 435 εκατ. ευρώ, ανοίγοντας όμως ζήτημα αξιοπιστίας για το PSI, αλλά και πιθανό νέο κύκλο δικαστικών προσφυγών από θεσμικούς και ιδιώτες που αποδέχτηκαν το haircut.
Μία ασβεστολιθική πλάκα, ηλικίας 37.000 ετών στην οποία είναι χαραγμένο σχέδιο που απεικονίζει πιθανότατα ένα γυναικείο γεννητικό όργανο, ανακάλυψαν στη νότιο Γαλλία, ανθρωπολόγοι από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
Την 29η θέση ανάμεσα στα 48 που εξετάστηκαν καταλαμβάνει το ελληνικό σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης ενώ κορυφαίο στον κόσμο αναδεικνύεται το σύστημα των... Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με έρευνα του δικτύου πανεπιστημίων Universitas 21.
Νέο γκραφίτι με πολιτικό μήνυμα εναντίον των Ολυμπιακών αγώνων και της παιδικής εργασίας, "παρουσίασε" ο Banksy.
Ο ήλιος κινείται μέσα στον Γαλαξία μας πιο αργά από όσο προηγουμένως νομίζαμε, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα από το διαστημικό σκάφος IBEX της NASA. Από την τροχιά του γύρω από τη Γη ο δορυφόρος μέτρησε τις ταχύτητες των διαστρικών σωματιδίων που εισέρχονται στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος, κάπου 14. 5 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τον ήλιο.
Απολαύστε τις εικόνες που ακολουθούν, οι οποίες μας αποδεικνύουν την ομορφιά της φύσης! 
Το νερό δεν ξεδιψά μόνο αλλά κάνει πολύ καλό και στο μυαλό. Γι’ αυτό είναι καλό να πίνετε πολύ νερό. Όπως λένε άλλωστε οι ειδικοί... 
Γεγονότα

1204: Ο Βαλδουίνος της Φλάνδρας στέφεται αυτοκράτορας της καταληφθείσας από τους Σταυροφόρους Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. 
από το Γραφείο Τύπου

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες κρίσιμες ώρες και τα οποία προφανέστατα εντάσσονται στη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της...
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε γράψει για το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά!

Διαβάστε παρακάτω το αυθεντικό κείμενο:
Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 χρήστες του κοινωνικού δικτύου και σκοπός ήταν να καταδείξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν το site οι χρήστες, καθώς και την αλήθεια για τις πληροφορίες που μοιράζονται με τους φίλους τους.
Ήταν μια φορά ο Μπάμπης, ο Δημήτρης και ο Νίκος. Ήταν φοιτητές στη Θεσσαλονίκη και έμεναν μαζί σε ένα διαμέρισμα..
Η ιστορία της τρούφας

Η τρούφα είναι γνωστή από πολλές χιλιάδες χρόνια π.Χ. Πρώτα ανακαλύφθηκε στη Μεσοποταμία και αργότερα στην Αίγυπτο το 2600 π.Χ. περίπου. Αργότερα την ανακάλυψαν και στην Αρχαία Ελλάδα. Εκτός των άλλων, η τρούφα ήταν γνωστή από την αρχαιότητα στο ότι μπορούσε να θεραπεύσει και αφροδισιακά νοσήματα, κάτι βέβαια που δεν έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά.
Η σέξι τραγουδίστρια αποκάλυψε στη Reallife τη... διπλή της προσωπικότητα: Κατά πόσο η αληθινή της εικόνα συμβαδίζει με το τολμηρό κορίτσι που τα δίνει και... δείχνει όλα στη σκηνή; Δείτε τις πιο αποκαλυπτικές πόζες της και διαβάστε τι δηλώνει...
Μόλις ολοκληρώθηκε η διαβούλευση των πολιτικών αρχηγών με τον πρόεδρο της δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δείτε τις δηλώσεις Καμμένου (Βίντεο)
Ασυγκράτητο ζευγάρι αστυνομικών στην Κύπρο...

Σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο περιπολικό, πιάστηκαν Κύπριος αξιωματικός και νεαρή γυναίκα αστυνομικός, κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους.
Αυτή είναι είδηση…Όταν ρωτήσανε τον Λαβάνια τον πρώην υπουργό της Αργεντινής,πέρυσι, για τις Ελληνικές Ιδιωτικοποιήσεις απάντησε…“μήπως οι αγοραστές είναι Γερμανοί και Γάλλοι” ?

Μφχ.
Ο Αμετανόητος
Μ.Κ.Γ.

Προς πώληση άλλες 14 εταιρείες του Δημοσίου
Έντονες διαβουλεύσεις των πολιτκών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο
Τους στρίμωξε άγρια ο Πάνος Καμμένος, με τον δεύτερο από τους επτά όρους που έβαλε, την ανάληψη του ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδας, από το δημόσιο δηλαδή.

Πρώτο «ραντεβού» με Μέρκελ

Ο μέχρι τώρα άγευστος και άνευρος Φρανσουά Ολάντ ορκίστηκε πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Στη λιτή τελετή ορκομωσίας έκαναν αισθητή την απουσία τους τα τέσσερα παιδιά του Ολάντ, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, ενώ παρούσα ήταν η νυν σύντροφός του, Βαλερί Τριερβιλέρ. 
Στην αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εξέταζε σοβαρά την επιστροφή της χώρας στη δραχμή, προχώρησε σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού.
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε συνεχείς προσπάθειες καταπολέμησης της πειρατείας, με πιο πρόσφατα παραδείγματα την απαγόρευση του Pirate Bay σε Μ. Βρετανία, Ολλανδία και Ινδία.
Δεν θα γίνει τελικά η κατ΄ιδίαν συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Παράλληλα, από το πρωί ο κ. Καμμένος διαψεύδει την ύπαρξη εγγράφου που φέρεται να παρέδωσε στον κ. Παπούλια και κάνει λόγο για «προβοκάτσια».
Όσο και αν ακούγεται μακάβριο, η επίσκεψη από τον Χάρο είναι προκαθορισμένη. Αυτό, που κανείς μας δεν γνωρίζει, είναι πότε θα μας χτυπήσει την πόρτα και με ποια μορφή. Και όμως, μια έρευνα αποκαλύπτει, πως η δουλειά που κάνουμε σχεδόν προκαθορίζει την αιτία του θανάτου μας.
Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό βίντεο....
10 πολύ όμορφα διακοσμημένα αλλά και αρκετά πρωτότυπα παιδικά δωμάτια!

Εσείς δείτε τα, πάρτε ιδέες και δημιουργήστε στα παιδιά σας ένα ονειρικό δωμάτιο!