follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Στην «παγκόσμια αρχιτεκτονική δημοκρατία» που γέννησε το διαδίκτυο, οι «εκλογές» είναι καθημερινή υπόθεση. Γι’ αυτό και η σημασία των βραβείων που απονέμονται κατόπιν ηλεκτρονικής ψηφοφορίας εξαρτάται πια από την αυξημένη συμμετοχή ποιοτικών έργων από διεθνώς καταξιωμένα αρχιτεκτονικά γραφεία.
"Αν τα ευρώ φύγουν από την Ελλάδα, η Ελλάδα φεύγει από το ευρώ", γράφει το Economist τονίζοντας ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, επειδή δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στους επενδυτές της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ενώ οι 'Έλληνες αποσύρουν καθημερινά τις καταθέσεις τους.
Η συλλογή φωτογραφιών «Day to Night» του φωτογράφου Stephen Wilkes ενώνει σε μία φωτογραφία την ημέρα και τη νύχτα στη Νέα Υόρκη. Δύο κόσμοι, δύο περιβάλλοντα που διασταυρώνονται και αλληλοκαλύπτονται παρουσιάζοντας με πρωτότυπο τρόπο την πόλη.
Έρχεται επιτέλους το καλοκαιράκι και εκτός από αναζωογόνηση μας προσφέρει ευκαιρίες για καλυτέρευση της υγείας μας. Μπορούμε φέτος το καλοκαίρι να θέσουμε τις βάσεις για καλύτερη διατροφή και περισσότερη κίνηση με άμεσο αποτέλεσμα στο βάρος αλλά και στη γενικότερη υγεία μας. Δείτε το πώς στη συνέχεια:
Χρόνος: προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος: 2 ώρew 15 λεπτά
Μερίδες: 10

Υλικά:
Ήταν ρακοσυλλέκτρια αλλά από το 2000 έως 2010 αύξησε τις τραπεζικές της καταθέσεις κατά 16,4 εκατ. ευρώ!.Πάνω σε αυτή την απίστευτη αλλά ελληνική ιστορία έπεσαν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατά τον έλεγχο τραπεζικών καταθέσεων φορολογούμενων μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. 
Το καλοκαίρι έχει φτάσει και είναι καιρός να τρέξουμε στις παραλίες! Υπάρχουν όμως και μερικοί χαροπαίκτες που προτιμούν να παίζουν πόκερ από το να μπούν στη θάλασσα. Σας έχουμε το απόλυτο καλοκαιρινό gadget..ειδικά για χαρτόμουτρα..
Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι δυνατό να επιμηκυνθεί το προσδόκιμο ζωής πολλών ειδών, συμπεριλαμβανομένων των θηλαστικών, επεμβαίνοντας σε συγκεκριμένα γονίδια.
Η δεύτερη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου σίγουρα είχε καλύτερα αποτελέσματα από την πρώτη που έγινε πριν από 3 μέρες στη σκηνή της Eurovision!
Μικρογραφίες υποβρυχίων κατάφεραν να φτιάξουν οι μαθητές σχολείων της Κρήτης, τα οποία έκαναν ήδη τις πρώτες καταδύσεις στα νερά του λιμανιού του Ηρακλείου και ήταν απολύτως επιτυχείς!
Δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι. Εγώ, ο Στιβ Βόσνιακ, δεν έχει ασύρματο δίκτυο στο σπίτι μου", δήλωσε ένας εκ των ιδρυτών μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, της Apple.
Είστε γκρινιάρηδες; Καλά κάνετε! Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η γκρίνια σάς κάνει καλό...
Ο Αντρέας είναι πολύ ευτυχισμένος καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Μαρία. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, η 19χρονη αδερφή της Μαρίας.. ντύνεται συνέχεια προκλητικά και κοιτάζει λαίμαργα τον Αντρέα.. 
Η αύξηση των ακάλυπτων επιταγών σε συνδυασμό με την καθίζηση του τζίρου αποτυπώνεται με το χειρότερο δυνατό τρόπο στην αγορά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου το 2011 κάθε 10 επιχειρήσεις που άνοιξαν πέρυσι, μπήκαν 9,2 λουκέτα.
Ακόμη και τώρα που είμαστε στο σημείο μηδέν, οι κακές μας συνήθειες ως λαού, μάς απομακρύνουν από τον κεντρικό μας στόχο: να γίνουν γρήγορα, αποτελεσματικά και σε βάθος οι αλλαγές και οι τομές που χρειάζεται η Ελλάδα για να βγει από την κρίση και να προχωρήσει ως μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα.
Από 16 υπουργούς αποτελείται η υπηρεσιακή κυβέρνηση, υπό τον πρωθυπουργό-πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμμένο. Τα μέλη της κυβέρνησης είναι κυρίως καθηγητές ΑΕΙ, πρώην υπουργοί και διπλωμάτες.
Υπογράφτηκε το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Ωνάση και των συναρμόδιων Υπουργείων. Την Δευτέρα 21 Μαίου ο διαγωνισμός. Το ευρύ κοινό έχει την ευκαιρία να εκφράσει την άποψη και τις ιδέες του.
Μια επαναστατική ιδέα για να κάνεις σπορ χωρίς να σηκώνεσαι από τη θέση σου.

Παρουσιάστηκε πριν μερικές βδομάδες στο περίφημο ετήσιο σαλόνι επίπλου στο Μιλάνο (Salone del Mobile) και συγκλόνισε κοινό και επαγγελματίες.
Τύφλα να έχουν τα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών και τα ειδικά εφέ... Οταν ο ερασιτέχνης φωτογράφος έχει όρεξη, μπορεί πραγματικά να κάνει «παπάδες»: Ανθρωποι και αξιοθέατα μοιάζουν με μικροσκοπικά μοντέλα και τα... αδύνατα μοιάζουν δυνατά! 
Όταν ο σκύλος έγινε το «αφεντικό»

Συνήθως ο άνθρωπος αποτελεί το αφεντικό ενός ζώου, ωστόσο στις παρακάτω περιπτώσεις θα μπορούσε κανείς να επανεξετάσει αυτή τη σχέση.
Extreme, εντυπωσιακό και τρομακτικό.. ειδικά τα άλματα από τα 30 μέτρα. Άμα έχετε υψοφοβία δε συνίσταται..
- Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στο προεδρικό μέγαρο λίγο πριν τις 09:30 

- Σχεδόν στις 10:00 έφτασε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Π. Πικραμένος.. 
04965 bkn
Σας έχω δείξει και άλλες φορές, παράξενα να τα πω, ιδιόρρυθμα να τα πω, πρωτότυπα τέλος πάντων αντικείμενα για εσάς τις γυναίκες. 
Ακίνδυνοι ιοί μπορούν να μετατραπούν σε υλικά παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με τρόπο περιβαλλοντικά φιλικότερο από τις συμβατικές μπαταρίες, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η δύναμη της αγάπης έχει τεράστια επίδραση στη μακροζωία και στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης. Η «ενεργειακή αγάπη» που ρέει μέσα στο σώμα, μας κάνει να φαινόμαστε νεότεροι από μέσα προς τα έξω. Το σώμα, το μυαλό και η ψυχή μας τρέφονται από αυτή τη θετική ενέργεια.
Πίσω από την τρέχουσα οικονομική κρίση και το πώς ο στόχος για παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο κρύβεται πίσω από μια πολύ μικρή αλλά παρόλα αυτά πανίσχυρη «συμμορία» τραπεζιτών η οποία δρα ανενόχλητη πέρα από κάθε νόμο και κάθε κυβέρνηση.

Αναδημοσίευση από: Γιαννακοχωρίτης: "Οι Άρχοντες του Χρήματος"
Ίσως μάλιστα όχι του πολύ μακρινού μέλλοντος. Τότε που στα αυτοκίνητά μας δεν θα βάζουμε βενζίνη αλλά απλά θα τα φορτίζουμε. Αν και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πραγματικότητα η έλλειψη υποδομών για τη λειτουργία τους είναι ένα βασικό πρόβλημα στην παγκόσμια υιοθέτηση των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων...
Καλεσμένος του Στέλιου Κούλογλου στη ΝΕΤ, ήταν χθες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν δίστασε να τα "χώσει" σε Βενιζέλο και Σαμαρά! Δείτε το βίντεο πιο κάτω...
Γεγονότα

1792: Μία ομάδα μεσιτών συγκεντρώνεται σε μια καφετέρια της Νέας Υόρκης και δημιουργεί το Χρηματιστήριο της πόλης. Οι πρώτες συναλλαγές γίνονται κάτω από ένα δέντρο, στη Γουόλ Στριτ. 
Ποια ονόματα «παίζουν» για τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου

Σήμερα στις 10 π.μ. ορκίζονται τα μέλη της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα πλαισιώσουν τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.
Με λογοπαίγνια για το όνομά του, έλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Κάρολο Παπούλια ο Π. Πικραμμένος.
Σε έντονο ύφος απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματος του με την ΝΔ.. 

Δείτε..
ΤΡΕΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Το είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου!
Στη δημοσιότητα έδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, με θέμα τη συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης.
Στην επιτυχία συνέβαλε η κυκλοφορία της έκδοσης 2.0

Ένας από τους πιο γνωστούς open-source media players, που παίζει και τα πιο σπάνια format, έφτασε το 1 δισ. downloads δίνοντας μεγάλη χαρά στους ανθρώπους στη VideoLAN.
Τα ωμέγα-3 λειτουργούν προστατευτικά

Ελάττωση των νοητικών λειτουργιών μπορεί να προκαλέσει η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ζάχαρης, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα, που έδειξε ότι μετά τη διατροφή με πολλή φρουκτόζη η ικανότητα μάθησης και η μνήμη των πειραματόζωων μειώθηκε.
Σκληρή ανακοίνωση/απάντηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. 
Οι επιθέσεις phishing, που έχουν πλήξει τη βιομηχανία του φυσικού αερίου στις Η.Π.Α., φαίνεται ότι προέρχονται από την ίδια ομάδα hackers, που επιτέθηκε πέρυσι στην RSA. Οι επιθέσεις, που σημειώνονται από τα τέλη του περασμένου Μαρτίου, έχουν βάλει στο στόχαστρο αρκετές από τις εταιρείες φυσικού αερίου της χώρας.
Ελάχιστα 24ωρα πριν από την επίσημη έναρξη της νέας προεκλογικής περιόδου θα έχουν όσοι αναδείχθηκαν βουλευτές από τις εκλογές της 6ης Μαΐου προκειμένου να «απολαύσουν» τα τυπικά προνόμια και την ικανοποίηση που απορρέει από την εκλογική τους επιτυχία και την βουλευτική ιδιότητα..
Ποια είναι πιο καυτή; Η Madalina Ghenea η ή Bar Refaeli. 

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να δώσει ο Leonardo DiCaprio o οποίοaς είχε την τύχη να δει και τις δυο καλλονές γυμνές και στο κρεβάτι του!
Φωτογραφίες από τις πρώτες της φετινές βουτιές

Μπορεί να μην έχει προγραμματίσει ακόμα τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού έχει ξεκινήσει εξόρμηση στην παραλία.
Πόσο δυσκολο είναι για τα σημερινά παιδια να χρησιμοποιήσουν τη πάλια τεχνολογία
Διαβάστε πόσα χρήματα απέσυραν οι Έλληνες από τις τράπεζες την περίοδο της ακυβερνησίας. Τι είπε ο Κ. Παπούλιας στους αρχηγούς

Περίπου 700 εκατ. ευρώ είχαν διαρρεύσει μέχρι τη Δευτέρα από τις καταθέσεις που διατηρούν στις τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά.
Παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση με 6 αλλαγές ανοίγει η τρόικα.

Συμφωνία με την τρόικα για ένα πακέτο με έξι σημαντικές αλλαγές στο μνημόνιο θα μπορούσε να πετύχει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση στην Ελλάδα, αρκεί να σχηματιστεί γρήγορα και να κρατήσει τη χώρα στο παιχνίδι.
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών  στο προεδρικό μέγαρο υπό τον Κάρολο Παπούλια.
- Ο Σαμαράς πρέπει να αλλάξει τακτική για να αντιμετωπίσει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

- Η εσωστρέφεια των πρώτων εκλογών οδήγησε σε ήττα

- Χρειάζονται κινήσεις σύνθεσης στο εσωτερικό και ευθεία αντιπαράθεση επιχειρημάτων με ντιμπέττ και συνεντεύξεις ώστε να πείσει για τα επιχείρήματα τουΣτην εκλογική αναμέτρηση που έρχεται θα είναι όλα διαφορετικά..
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της τελετής παράδοσης - παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας. Οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής...
Θα μπορούσε να γίνει μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ η οποία με 168Βουλευτές να πάρει κάποια μέτρα και να δώσει στην χώρα λίγους ακόμη μνημονιακούς μήνες χωρίς λόγο..
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή το επίμαχο έγγραφο προς την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook οργισμένο μήνυμα. 
Προκειμένου να σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση..