follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Τις ψήφισαν διάφοροι χρήστες του Διαδικτύου

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα μιας ιστοσελίδας, η οποία συνδυάζει το Google Earth με ένα απλό σύστημα βαθμολογίας...
Εν μέσω εξετάσεων έκοψαν το φαγητό στους φοιτητές του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, λόγω οικονομικής αδυναμίας. Έτσι διαμαρτυρόμενοι... οι φοιτητές έκαναν πορεία από το ΤΕΙ έως το δημαρχείο της πόλης, διασχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της Ηγουμενίτσας. Κατέλαβαν συμβολικά το δημαρχείο, όπου τους κάλεσε σε συνάντηση ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θωμάς Παππάς. 
Απίστευτη οικονομική ανάλυση από το BBC η οποία δικαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η χώρα μπορεί να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, αν σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του καναλιού. Αυτό που μας λένε, είναι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς χρηματοδότηση πλέον, άρα δεν μπορούν να μας απειλούν, και ότι εμείς έχουμε το πάνω χέρι στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις.
«Καμπανάκι» κτύπησε στην τρόικα η Μόσχα πριν από λίγο αναφορικά με την Ελλάδα και σε συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών της Μόσχας Μιχαήλ Ντμιτρίεφ (ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε το πρόγραμμα της ελληνορωσικής διακρατικής συμφωνίας για τα ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL) προειδοποίησε την τρόικα (ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ) ότι
Επιφυλάξεις από τα ακραία σενάρια για την Ελλάδα λαμβάνει η Goldman Sachs σε έκθεση που δημοσιοποίησε σήμερα.
Στον εισαγγελέα Κοζάνης οδηγήθηκαν χθες μια μαθήτρια Λυκείου της Πτολεμαϊδας που συνελήφθη διότι με τη χρήση ειδικού μηχανισμού επεχείρησε να «αντιγράψει» τις απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας με την βοήθεια ενός συνεργού- καθηγητή.
Ο Κώστας Πλεύρης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ.   

«Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. 
Η απειλή εξόδου από το ευρώ τρομοκρατεί απόλυτα τους εταίρους μας σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ανοιχτό πόλεμο στους λαθροθήρες κήρυξε το ινδικό κρατίδιο Μαχαράστρα, καθώς έδωσε το «πράσινο φως» στους δασοφύλακες να πυροβολούν επί τόπου παράνομους κυνηγούς που επιτίθενται σε τίγρεις, ελέφαντες και άλλα άγρια ζώα.
Μέχρι τώρα ξέραμε τα παραδοσιακά αλεξικέραυνα που μεταφέρουν την εκκένωση του ηλεκτρισμού του κεραυνού στο έδαφος. Τα αλεξικέραυνα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν-αποτρέψουν την εμφάνιση των κεραυνών .
Τώρα μια ιαπωνική εταιρεία προσφέρει στην αγορά σύστημα, που θα αποτρέπει την εμφάνιση κεραυνών!
Επτά παιδιά σε μια κοινότητα αμερινδιάνων του Περού στον Αμαζόνιο έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο και τον Μάιο εξαιτίας δαγκωμάτων από νυχτερίδες που είχαν προσβληθεί από λύσσα, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας στη Λίμα.
«Η διοργάνωση θα συμβολίζει την ανάκαμψη από το τσουνάμι». Τόκιο, Μαδρίτη και Κωνσταντινούπολη είναι οι τρεις πόλεις που διεκδικούν τη φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 μετά τον αποκλεισμό από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή της πρωτεύουσας του Κατάρ Ντόχα και του Αζερμπαϊτζάν Μπακού.
Όλο και περισσότερα ινστιτούτα ομορφιάς παγκοσμίως υιοθετούν τη νέα μέθοδο απολέπισης και πεντικιούρ με ψαράκια Garra rufa, γνωστά ως «ψάρια – γιατροί».
Ένας μοβ φάκελος από το γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει μπει στο μικροσκόπιο του ανακριτή. Το περιεχόμενο του φακέλου κίνησε το ενδιαφέρον καθώς αφορά σε ένα οικόπεδο στο Βερολίνο. Ένα οικόπεδο αξίας 4.617.455 ευρώ!
Επιφανής αστρονόμος αποδεικνύει μαθηματικά την ύπαρξή του. Ο πλανήτης Χ υπάρχει και είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τη Γη, υποστηρίζει επιφανής αστρονόμος.
Οι καταγγελίες είναι πολλές και προέρχονται απο τράπεζες, ναυτιλιακές εταιρείες και ομίλους super market! Όλοι όσοι δηλαδή ευνοούνται απο το υπάρχον καθεστώς! 
Έφυγε από τη ζωή, ο Γιουτζίν Πόλι, ο εφευρέτης του τηλεκοντρόλ. Ήταν 96 ετών.

Ο Πόλι ήταν μηχανικός της εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών Zenith, όταν το 1955 κατασκεύασε ένα φορητό κουτί που εκτόξευε ακτίνα φωτός στην συσκευή της τηλεόρασης, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν τα κανάλια και να ανοίγουν ή να κλείνουν τον δέκτη της τηλεόρασης.
Με 2 κρασιά στην ανώτατη κατηγορία Grande medaille dor, 40 μετάλλια και 3 κριτές, η Ελλάδα έδωσε το παρόν στο 19ο διεθνή διαγωνισμό στην Πορτογαλία. Το Θεόπετρα (ροζέ) της οινοποιίας Τσιλιλή και το Νέκταρ 2008 (γλυκό) του Συνεταιρισμού Σάμου αναδείχθηκαν τα κορυφαία στην κατηγορία τους. 
Η είδηση μεταδόθηκε από το πρακτορείο Reuters και σύμφωνα με αυτή, αξιωματούχοι της ευρωζώνης συμφώνησαν ότι κάθε χώρα της ΕΕ πρέπει να ετοιμάσει ένα ξεχωριστό σχέδιο έκτακτης ανάγκης, για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να αποφασίσει να εγκαταλείψει το ενιαίο νόμισμα. Από εκείνη την ώρα το ευρώ κατρακυλάει και αυτή την ώρα είναι στο 1,25740!
Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο υποψήφιος βουλευτής Στέφανος Μάνος, ο οποίος προχώρησε και σε συνεργασία με τον Θάνο Τζήμερο, της Δημιουργίας Ξανά, έκανε μεγαλεπήβολες προεκλογικές δηλώσεις που άφησαν άφωνους (πάλι) ακροατές και δημοσιογράφους. 
Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Παιδείας το τροποποιημένο πρόγραμμα των εξετάσεων λόγω της προκήρυξης των εκλογών για τις 17 Ιουνίου, οι οποίες θα επηρεάσουν τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις και τις Εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων.
Δεν πρόλαβε να ταξιδέψει ούτε χίλια χιλιόμετρα η ολυμπιακή φλόγα στην Μεγάλη Βρετανία και οι πρώτοι Άγγλοι λαμπαδηδρόμοι βρήκαν ήδη τρόπο να αυξήσουν τα εισοδήματά τους. Εδώ και δύο ημέρες δεκάδες Βρετανοί λαμπαδηδρόμοι έχουν βγάλει μέσω ίντερνετ στο «σφυρί» τις ολυμπιακές τους δάδες με σκοπό να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες στερλίνες.
Κινέζοι ειδικοί μερικές εβδομάδες πριν ήταν σε θέση να κάνουν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην απόσταση που έγινε μια τηλεμεταφορά. Η ασιατική ομάδα ανακοίνωσε ότι κατάφερε να τηλεμεταφέρει δεδομένα σε λίγο λιγότερα από 100 χιλιόμετρα, αλλά τώρα κάποιοι ευρωπαίοι ερευνητές έσπασαν το ρεκόρ αυτό.
Μάλλον η κυβέρνηση του Πακιστάν δεν τα πάει και τόσο καλά μετά social media. Μετά το μπλοκάρισμα του Twitter λόγω ενός hashtag σχετικού με τον Προφήτη Μωάμεθ, τώρα στρέφεται και εναντίον του Facebook.
Το πρόσωπο αυτό, όπως φαίνεται να προκύπτει από το ημερολόγιο του πρώην υπουργού δεν είναι άλλο από τον πρώην στενό του συνεργάτη, Γιάννη Σμπώκο, ο οποίος διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ήδη ο Γιάννης Σμπώκος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της προμήθειας των γερμανικών υποβρυχίων για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.
Ο ψηλότερος πύργος στον κόσμο εγκαινιάζεται επισήμως σήμερα στο Τόκιο και μόνο σήμερα αναμένεται να τον επισκεφτούν 200.000 άνθρωποι.Έχει ύψος 634 μέτρα και από σήμερα είναι το νέο τηλεπικοινωνιακό κέντρο της ιαπωνικής πρωτεύουσας.
Το “I 'll be back”, το “yippee ki yay motherfucker” και άλλες κινηματογραφικές ατάκες που αξίζει να χαραχτούν στην λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ.

Βλέποντας το trailer για το Men in Black III που βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, προσπαθούσα να σκεφτώ κάποια ατάκα που να μου έχει μείνει από την πρώτη ταινία. Μάταια όμως.
Για τις καταστροφικές συνέπειες της μη τήρησης του προγράμματος λιτότητας προειδοποιεί ο Λουκάς Παπαδήμος, υποστηρίζοντας ότι για την Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από την παραμονή της στην Ευρωζώνη.
Το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2012 αποτελεί έκθεμα εδώ και μερικές ημέρες στην κεντρική πλατεία του Κιέβου (Πλατεία Ανεξαρτησίας) προκειμένου να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα του μικροί και μεγάλοι φίλοι της «στρογγυλής Θεάς». Mία γυμνή ακτιβίστρια όμως βρήκε ευκαιρία να διαμαρτυρηθεί.
Με εξαφάνιση απειλούνται πολλά είδη φυτών και ζώων στη χώρα μας, όπως η μεσογειακή φώκια το κόκκινο ελάφι, το τσακάλι, ο μαυρόγυπας, η καφέ αρκούδα και το θαλάσσιο φυτό ποσειδωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου Βιστωνίδας και Ισμαρίδας, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας.
Μια 35χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αφόρητους πόνους - Εκεί οι γιατροί της πρότειναν δύο λύσεις...
Του γυρνάει μπούμερανγκ του Σαμαρά η επιστροφή της Ντόρας αφού η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κλείνει αλλά ανοίγει περισσότερο..
Οι επιταχυντές πρωτονίων δεν είναι χρήσιμοι μόνο στην αναζήτηση άγνωστων σωματιδίων. Χρησιμοποιούνται και θεραπευτικά, κυρίως εναντίον των καρκινικών όγκων.
Afrikaans


— Ek is lief vir jou
— Ek het jou lief


Akan (Ghana)
— Me dor wo...
Μετά την επανάσταση στο βάψιμο των νυχιών, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το καλλιτεχνικό βάψιμο των χειλιών. Ξεχάστε πλέον τα μονόχρωμα, βαρετά μονόχρωμα χείλια.

Πάρτε μία ιδέα από τα σχέδια που ήδη κυκλοφορούν και θα καταλάβετε τι θα δουν τα ματάκια μας σε λίγο καιρό...
Ο Richard Van Os Keuls έχει χρησιμοποιήσει αλουμινένια κουτιά από σόδα και μπύρα για να επενδύσει το σπίτι του εξωτερικά.

Την απόφαση αυτή την πήρε γιατί τα συμβατικά υλικά ήταν πάρα πολύ ακριβά. Το αποτέλεσμα; Πάρα πολύ καλό!

Το πρώτο διαστημόπλοιο ιδιωτικής κατασκευής, το SpaceX αποχώρησε προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να μεταφέρει τρόφιμα, νερό και εξοπλισμό στους αστροναύτες που βρίσκονται εκεί.
Την απόφαση να αναστείλουν κάθε λειτουργία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πήραν οι εργαζόμενοι επειδή είναι απλήρωτοι δύο μήνες. Σε κίνδυνο ο τρίτος τελικός του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού.Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ αναφέρουν τα εξής:
Ο νεαρός φοιτητής Art & Design Frederic Schwab αποδεικνύει περίτρανα ότι διαθέτει αρκετή φαντασία και, μάλιστα, δημιουργική! Λάτρης των σαφάρι ο ίδιος, γνωρίζει πολύ καλά τους κινδύνους που κρύβει η έρημος.
Ένας νέος κίνδυνος παρουσιάστηκε στο Facebook και εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα.Ο ιός προέρχεται από ένα link το οποίο μας στέλνει κάποιος ‘φίλος’ στο κοινωνικό δίκτυο. Κλικάροντας ωστόσο στο φαινομενικά ‘αθώο’ link βάζει σε κίνδυνο τον υπολογιστή μας καθώς υπάρχει κίνδυνος να τον μολύνει ο ιός Steckt.Evl σύμφωνα με το Trend Micro.
Θερινό σχολείο νανοτεχνολογίας, το μοναδικό στο είδος του σε ολόκληρη την Ευρώπη, πρόκειται να λειτουργήσει και φέτος στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επιστημονικής πολυεκδήλωσης NANOTECHNOLOGY 2012.
Την έκδοση «ευρωδραχμής», προκειμένου να αποφύγει η Ελλάδα την εκπαραθύρωσή της από την ευρωζώνη, προτείνει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank Τόμας Μάγερ.
Μια διαφημιστική καμπάνια αποτρέπει τους βρετανούς να επισκεφτούν την Κέρκυρα και την Κρήτη!
Σαμαράς: Οδηγεί τη χώρα στην απομόνωση που ο ίδιος και οι συνιστώσες του ονειρεύονται. Σφοδρή επίθεση εναντίον του Α. Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τις δηλώσεις πρώτου στις οποίες επιτέθηκε στο νέο γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.
Ωστόσο, ο έκτακτος έλεγχος από ειδικούς στις 04:00 τα ξημερώματα στις υδρολογικές και υδροτεχνικές εγκαταστάσεις στο Δούναβη, που εξασφαλίζουν την ψύξη των αντιδραστήρων, δεν έδειξε τίποτα ανησυχητικό.
Το χρυσό πανευρωπαϊκό βραβείο για την ποιότητα των παραλιών της απέσπασε η Ιεράπετρα Λασιθίου.Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, η κορυφαία διάκριση δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών (EUCC) στην τελετή που έγινε στο Torres Verdas στην Πορτογαλία.
Απάντηση στα αρνητικά δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, με πρωταρχικό το CNN και το άρθρο του «Μήπως να ακυρώσω τις διακοπές μου στην Ελλάδα», δίνει η εκστρατεία για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στις ΗΠΑ από την εβδομαδιαία ομογενειακή εφημερίδα της Νέας Υόρκης «Greek News».
Σε πέντε συλλήψεις, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, σχετικά με την υπόθεση ύποπτης μεταφοράς καυσίμου...
Τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη των browsers, τον Internet Explorer, κατάφερε να ξεπεράσει το Chrome και αυτό αποτελεί μια σημαντική ανατροπή.
Το ποσοστό της ανεργίας μεταξύ των νέων για το 2012 επανήλθε σχεδόν στο υψηλότερο καταγεγραμμένο επίπεδο ιστορικά μετά το ξέσπασμα της διεθνούς οικονομικής κρίσης και δεν αναμένεται να μειωθεί πριν από το 2016 τουλάχιστον, αναφέρει μια έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εργασίας (Organisation internationale du travail, OIT) που δημοσιεύεται σήμερα.