follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Έρευνα αναφορικά με γεγονότα που αφορούν στα αποτελέσματα και την ψηφοφορία του τελικού της Eurovision θα ζητήσει η Κύπρος και το ΡΙΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ShowTime-cy», το ΡΙΚ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ζητήσει αναλυτικά όλα τα έγραφα γενικά με την ψηφοφορία των χωρών αλλά και της κριτικής επιτροπής της κάθε ευρωπαϊκής πόλης γιατί δύο… ανεξήγητα φαινόμενα πραγματικά προβλημάτισαν αρκετά την κυπριακή αποστολή.
Ο Γέροντας τα έλεγε πολλά χρόνια πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα«Ο κόσμος καίγεται! Το καταλαβαίνετε; Έπεσε πολύς πειρασμός..
Πώς θα ήθελε να είναι το παιχνίδι κάθε άνδρας..

δείτε:
Μια κινέζα , άφησε ένα σημείωμα στον "πίνακα επιθυμιών »του πανεπιστημίου , λέγοντας ότι θέλει να βρει ένα αγόρι. Δείτε πόσοι ενδιαφερόμενοι εμφανίστηκαν κάτω από την πολυκατοικία που μένει ..
Εάν θέλετε να έχετε μια ευτυχισμένη και αρμονική οικογενειακή ζωή, φροντίστε να  αποκτήσετε κόρες...
Εδώ και 350 χρόνια προσπαθούσαν οι μαθηματικοί να λύσουν το γρίφο του Νεύτωνα, σχετικά με το πως υπολογίζεις την ακριβή τροχιά ενός αντικειμένου που βρίσκεται στον αέρα.
Αύξηση των τεκμηρίων, μείωση του αφορολόγητου και κατάργηση των φοροαπαλλαγών σε συνδυασμό με την έκτακτη εισφορά δημιουργούν το… καρέ του φόρου απ’ το οποίο δεν γλιτώνει επί της ουσίας κανείς. Ακόμη και άνθρωποι που δηλώνουν μηδενικό εισόδημα θα κληθούν υπό προϋποθέσεις να....
Την στήριξή του σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας βάσει προγραμμάτων που θα κατατεθούν τώρα εξέφρασε ο... πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, επαναλαμβάνοντας ότι για το κόμμα του «δεν τίθεται θέμα πρωθυπουργίας Σαμαρά ή Βενιζέλου».
Με ανακοίνωσή τους 127 πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
Όσο κι αν προσπαθείτε να το αγνοήσετε, το στομάχι σας γουργουρίζει, είτε γιατί δεν έχετε φάει σωστά όλη την ημέρα, είτε γιατί φάγατε βραδινό πολύ νωρίς και ο μεταβολισμός σας χρειάζεται και πάλι «καύσιμο» - όπως και το στομάχι σας..

Το χειρότερο όλων;
Παραμένει άδειος από το 1977

Στο «σφυρί» βγαίνει μέσα στις επόμενες ημέρες ο τάφος του Έλβις Πρίσλεϊ από τον Darren Julien στο πλαίσιο της δημοπρασίας «Music Icons». 
Η λύση...

Ένας αγρότης πρέπει να διασχίσει το ποτάμι με μια βάρκα. Έχει μια κότα, μια αλεπού και ένα σακί σπόρους μαζί του.
Για την κρίση στην Ελλάδα μίλησε ο Ελληνοαμερικάνος ταλαντούχος κωμικός Ζακ Γαλιφιανάκης, με αφορμή τη νέα πολιτική κωμωδία με τίτλο «The Campaign» στην οποία πρωταγωνιστεί....
από το Γραφείο Τύπου

Οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με ομόφωνη απόφασή μας, καταγγέλουμε τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, ότι...
Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλο και την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη ξέσπασε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. 
Αν δεν γνωρίζετε την Posidonia oceanic -ή πιο απλά «ποσειδωνία του ωκεανού» ήρθε η ώρα να τη μάθετε ως τον μακροβιότερο οργανισμό πάνω στη Γη αλλά και ένα από τα πιο εντυπωσιακά θαλάσσια είδη του βυθού.
Βρείτε τη λύση

Ένας αγρότης πρέπει να διασχίσει το ποτάμι με μια βάρκα. Έχει μια κότα, μια αλεπού και ένα σακί σπόρους μαζί του.
Δίνουν συναυλία στις 20 Ιουνίου

Το συγκρότημα των Evanescence επιστρέφει στην Ελλάδα - ύστερα από περίπου πέντε χρόνια- για μια και μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα.
Η NASA εξέδωσε πρόσφατα κατευθυντήριες γραμμές για τη διαφύλαξη της κληρονομιάς της σεληνιακής εξερεύνησης, αλλά μπορεί να περιμένει στην πραγματικότητα από τους άλλους την πλήρη συμμόρφωση σε αυτές;
Mήπως τα κρατούσαν για μίζες και μοίρασμα μεταξύ τους αλλά τους τα χάλασε ο Ευρωπαϊκός έλεγχος; Πενία τέχνας κατεργάζεται, λέει το αρχαίο ρητό και αποδεικνύεται διαχρονικό. Με την Ευρώπη να σφίγγει τη θηλιά γύρω από την Ελλάδα μπλοκάροντας διαρκώς συμφωνηθέντα κεφάλαια και με τα έσοδα του...
Το ότι ζούμε σε μία σεισμογενή χώρα είναι γνωστό. Πως μεταφράζεται, όμως, αυτό στην καθημερινότητα του Εθνικού Δικτύου Σεισμογράφων; Αν δεν είχε μεσολαβήσει ο ισχυρός σεισμός στην Ιταλία, ενδεχομένως και το γεγονός ότι τους τελευταίους τρεις μήνες οπότε και σημειώθηκαν 1.322 σεισμικές δονήσεις ανά την επικράτεια, να αποτελούσε μία συνηθισμένη πραγματικότητα στην ατζέντα των Ελλήνων επιστημόνων.
Μπορεί η Κριστιν Λαγκάρντ να «απολογήθηκε» στους Έλληνες μέσω Facebook, μετά τις σκληρές δηλώσεις της στην βρετανική εφημερίδα The Guardian, ωστόσο, η οργή των Ελλήνων δεν έχει ακόμα ξεθυμάνει, όπως φαίνεται και από τα σχόλια στο προφίλ της επικεφαλής του ΔΝΤ, στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κινέζικη εταιρεία Oppo παρουσίασε το νέο της κινητό το οποίο είναι το λεπτότερο smartphone στον κόσμο με πάχος μόλις..
Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις θα τοποθετηθούν 50.000 άνεργοι μέσω τεσσάρων επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Πρόκειται για το... ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση ασφαλιστικών εισφορών, το πρόγραμμα προώθησης στην αγορά εργασίας 5.000 πτυχιούχων, το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και το πρόγραμμα δικαιούχων επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας.
Αλλάζει στάση το υπουργείο Παιδείας σχετικά με το Γ4 θέμα του μαθήματος της Φυσικής των Πανελληνίων. Η ηγεσία του υπουργείου και η Κεντρική Επιτροπή των εξετάσεων, αποφάσισαν να βαθμολογηθεί κανονικά το θέμα και να μην μοιραστούν στα υπόλοιπα θέματα οι επτά μονάδες που αντιστοιχούν σε αυτό.
Εντυπωσιακή μεταστροφή κλίματος σημειώνεται στο ΧΑ, μετά από δύο εβδομάδες δραματικών απωλειών. "Μπουχτισμένη" από την κινδυνολογία, η αγορά υιοθετεί τώρα ψυχραιμότερες προσεγγίσεις για τις διαφαινόμενες μετεκλογικές εξελίξεις και την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, που αποτελεί μείζον ζήτημα των ημερών.
200 και πλέον χρόνια μετά την αρπαγή…

Το 1806 μεταφέρθηκαν στη Βρετανία και ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους γλυπτά και μάρμαρα του Παρθενώνα, τα οποία οι Βρετανοί επιμένουν να ονομάζουν «Ελγίνεια».
Μια νέα καμπάνια στο Facebook γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες ώρες. Πολλοί χρήστες, Έλληνες και μή, δημοσιεύουν στο Timeline τους και αντικαθιστούν την εικόνα που έχουν στο προφίλ τους με ένα ελληνικό τοπίο που φιλοξενεί το παρακάτω μήνυμα: ”Αυτός ο χρήστης θα πάει....
Στη φετινή ετήσια συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών στον κατάλογο των προσκεκλημένων συμπεριλαμβάνονται τρία πρόσωπα από την Ελλάδα, αναφέρει το defencenet.gr.
Ισχυρό σοκ για εκατομμύρια φορολογουμένους από τα εκκαθαριστικά της εφορίας. Σημαντικές επιβαρύνσεις από τη μείωση αφορολόγητου και τα τεκμήρια διαβίωσης.
Ήταν 50% οι πιθανότητες προσελήνωσης στην πρώτη επιχείρηση το 1969 λέει ο Νιλ Άρμστρονγκ σε συνέντευξή του στην Ένωση Ορκωτών Λογιστών Αυστραλίας(!!)
Ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη περνάει ο πρώην πρωθυπουργός και μάλιστα στο ξενοδοχείο της γυναίκας του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη. Ο κ. Παπανδρέου έφυγε από την Αθήνα με απόλυτη μυστικότητα και χωρίς να ενημερώσει κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
«Χειρόφρενο» από τις 12:00 ως τις 17:00
Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει η Αθήνα για πέντε ώρες την Τετάρτη, εξαιτίας στάσης εργασίας από τις 12:00 ως τις 17:00 που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ.
Τεράστιο πλήγμα στην ΕΚΤ θα επιφέρει μία πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, το κόστος της οποίας υπολογίζεται στο 1 τρισ. ευρώ υποστήριξε ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου IIF Τσαρλς Νταλάρα

Τεράστιο πλήγμα στην ΕΚΤ θα επιφέρει μία πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, το κόστος της οποίας υπολογίζεται στο 1 τρισ. ευρώ υποστήριξε ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου IIF Τσαρλς Νταλάρα.

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο Bloomberg προειδοποίησε ότι «όσοι σκέφτονται ότι η Ευρώπη και γενικότερα η παγκόσμια οικονομία είναι πραγματικά προετοιμασμένες για μια έξοδο της Ελλάδας, πρέπει να το σκεφτούν ξανά».
- Το σενάριο με πρώτη τη ΝΔ και οι δύο εναλλακτικές λύσεις της Συγγρού
- Ποια πόρτα θα χτυπήσει η Κουμουνδούρου αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ
- Η ρευστότητα των δημοσκοπήσεων και τα "χαρτιά" των κομμάτων

Με τις δημοσκοπήσεις να φέρνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε απόσταση από 1,1 μέχρι 5,7 μονάδες το τοπίο είναι κάτι παραπάνω από ρευστό.

Με κάποιες από τις δημοσκοπήσεις να είναι εντός του στατιστικού λάθους πολλοί λένε πως τη βραδιά των εκλογών ίσως ... ζήσουμε στιγμές 2000 με τη νίκη να αλλάζει χέρια στο ίδιο βράδυ, ωστόσο οι αναλυτές δεν στέκονται μόνο στη μικρή διαφορά...
Με ανακοίνωσή τους, εκφράζουν τη λύπη τους για το αποτρόπαιο έγκλημα - Οι κάτοικοι της πόλης συνεχίζουν να ''βράζουν'' και απειλούν με νέες δυναμικές κινητοποιήσεις...
H Chronic Dev Team, έκανε πριν λίγο διαθέσιμο το Absinthe 2, το πολυαναμενόμενο εργαλείο με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε Untethered Jailbreak σε iOS συσκευές που έχουν εγκατεστημένο το iOS 5.1.1.

Η πλήρης λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών είναι η εξής:

    iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4S
    iPad, iPad 2 Wifi
    iPad 2 WiFi+3G
    New iPad Wifi, New iPad 4G
    iPod 3rd gen,  iPod 4th gen
Δε θα χτυπήσει το κουδούνι λόγω εκλογών
 
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Παρασκευή, 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου, λόγω της διενέργειας των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Μια εκπληκτική εικόνα έστειλε το όχημα Opportunity Rover, που εξερευνά τον Κόκκινο Πλανήτη. Γιατί το ηλιοβασίλεμα έχει γαλάζια απόχρωση...
Σοκαρίστηκε αρχικά ένας κάτοικος των ΗΠΑ, ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας 6 παιδιών όταν έμαθε στα 40 του χρόνια πως στην ουσία είναι και …γυναίκα!
Υπερφυσική δραστηριότητα με εμφανίσεις φαντασμάτων παρατηρείται σε ένα κολλέγιο, αλλά και σε ένα κάστρο στη Νέα Ζηλανδία. Το φάντασμα, γνωστό ως «Grey Lady» στο κολλέγιο του Cumberland έχει τρομοκρατήσει τους μαθητές και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα τοπικά ΜΜΕ.
Κουρασμένοι ναυτικοί, ταλαιπωρημένοι από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο έχουν πολλές φορές στο μακρινό παρελθόν καταθέσει ότι είδαν γοργόνες να κολυμπούν στους ωκεανούς, η μαρτυρία τους, όμως, ήταν χρήσιμη μόνο στους παραμυθάδες και τους λάτρεις των θρύλων. Κακώς, λένε οι επιστήμονες.
Με μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ο Λ. Παπαδήμος – Το σημείωμα έδωσε στον Κ. Παπούλια στις 11 Μαϊου, την περίοδο των διερευνητικών εντολών – «Μαύρη τρύπα» 1 δισ. μέχρι στα τέλη Ιουνίου – Καμπανάκι για την ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος -
Μια… νεαρή πτεροφάλαινα εντόπισαν οι ερευνητές του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας "Αρχιπέλαγος" στον Σαρωνικό.
Χοντρό επεισόδιο που πήγε προς στιγμή να πάρει διαστάσεις έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας πρόβας , στη γιουροβίζιον.
Κατάρρευση του χριστιανισμού και ανατροπή στην παγκόσμια πολιτική τάξη ισχυρίζεται η Τεχεράνη ότι θα προκαλέσει ένα από τα απόκρυφα ευαγγέλια... στο οποίο ο Χριστός φέρεται να αναγνωρίζει την ανωτερότητα του Ισλάμ.
Kuaray σημαίνει “ήλιος” στη γλώσσα γκουαρανί*. Είναι όμως και το όνομα ενός φορητού φωτοβολταϊκού πάνελ που μας επιτρέπει να συλλέξουμε ενέργεια από τον ήλιο όπου και αν βρισκόμαστε για να φορτίσουμε ηλεκτρονικές συσκευές.
Είκοσι νομπελίστες υποδεικνύουν τρόπους και χρηματοδότηση για τη διάσωση της ελληνικής έρευνας, του πλέον αξιόπιστου οχήματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση. «Υποστήριξη για την Ελλάδα» (Support for Greece) είναι ο τίτλος επιστολής η οποία δημοσιεύεται στο σημερινό τεύχος της έγκριτης επιστημονικής επιθεώρησης «Science».
Το Λονδίνο αναζητά τρόπους ελέγχου της μετανάστευσης. Η Βρετανία επεξεργάζεται σχέδια για τον έλεγχο του αριθμού των Ελλήνων που μπορεί να θελήσουν να μεταναστεύσουν στη χώρα.
Να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση αναγκάστηκε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, μετά τον βομβαρδισμό των επικριτικών σχολίων που δέχτηκε από Έλληνες στο προφίλ της στο Facebook.