follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σε μια ροζ φωτογραφία που σοκάρει για το περιεχόμενό της και κυκλοφορεί ήδη σε κάποια κινητά τηλέφωνα, αναφέρεται σημερινό ρεπορτάζ της Λαρισινής εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ.
Τον Ιούνιο του 2011, ως επίδειξη απόλυτης δύναμης και παράδειγμα καταχρηστικής άσκησης της εξουσίας, εν αγνοία της κοινωνίας και εναντίον της γνωστής αντίθετης βούλησής της (βλπ στατιστικές), η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να γίνουν όλοι οι ” θανόντες”  δότες οργάνων και οι γιατροί να υπογράφουν αμέσως πιστοποιητικό θανάτου σε περίπτωση εγκεφαλικής νέκρωσης, έτσι ώστε να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία λήψεως οργάνων αν δεν υπάρχει αντίθετη σχετική αίτηση του ασθενή, με γνήσιο της υπογραφής...
Τα καυτά κορίτσια που βάζουν γκολ στους αστέρες του ποδοσφαίρου

Η αντίστροφη μέτρηση λίγο πριν τη σέντρα του Euro 2012 έχει ήδη ξεκινήσει και η Ιταλική εφημερία Gazzetta dello Sport αποφάσισε να…
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Πρωτιά στη ΝΔ με 25% αλλά με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο 22,7% δίνει η δημοσκόπηση της Alco που έγινε από τις 27 έως τις 30/05 σε δείγμα 1.000 ατόμων για λογαριασμό του ειδησεογραφικού site newsit..
Μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και πραγματοποίησε διαδικτυακό κατάστημα πώλησης βοηθημάτων του σεξ....

Τα αποτελέσματα;
Μην ανησυχείτε, δεν είναι UFO!…

Δυστυχώς, για τους λάτρεις του μυστηρίου και του ανεξήγητου, οι παρακάτω φωτογραφίες δεν παρουσιάζουν τα οχήματα των διαστημικών μας «γειτόνων». Πρόκειται για το εντυπωσιακό φαινόμενο των φακοειδών σύννεφων, ένα θέαμα γνωστό για τους κατοίκους των ορεινών περιοχών, αλλά ιδιαίτερα σπάνιο για τους κατοίκους των αστικών κέντρων.
Μύθοι και Αλήθειες για το κάπνισμα

«Πνίγονται» από τον καπνό των τσιγάρων τα παιδιά των καπνιστών, καθώς ο καπνός δυσχεραίνει την αναπνοή τους και προκαλεί βήχα.
Συνέντευξη στην εκπομπή Hard Talk του BBC παραχώρησε ο νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman. Χαρακτηρίζει ανεύθυνη τη στάση της Ελλάδας τα pροηγούμενα χρόνια, αλλά επισημαίνει ότι το... 
Φανταστείτε ένα μικροσκοπικό φίδι να έρπεται μέσα στο σώμα σας με σκοπό να βοηθήσει τον χειρουργό να εντοπίσει ασθένειες και να κάνει εγχειρήσεις.
Σκοπός να εισπραχθούν τα φοροδιαφεύγοντα έσοδα από Γερμανία, Βρετανία, Αυστρία. Η Ελβετική βουλή ενέκρινε μια συμφωνία με τη Γερμανία, τη Βρετανία και την Αυστρία που θα επιτρέψει να εισπραχθούν διαφυγόντα έσοδα από φόρους ενώ θα επιτρέψει στις ελβετικές τράπεζες να διατηρήσουν τους αυστηρούς κανονισμούς που εφαρμόζουν σε ό,τι αφορά το τραπεζικό απόρρητο και την εχεμύθεια.
Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, η ΕΡΤ θα καλύψει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Euro 2012, από την Παρασκευή 8 Ιουνίου έως και την Κυριακή 1 Ιουλίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στο Κίεβο.
Μια σημαντική αναγνώριση για το Πολεμικό μας Ναυτικό ήρθε από την έγκυρη διεθνή ιστοσελίδα STRATEGYPAGE:Σύμφωνα με βάση δεδομένων με τα σαράντα (40) ισχυρότερα ναυτικά στον κόσμο το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό κατέχει την 6η θέση!

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ Apple και Facebook δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Αν και δεν υπάρχει έντονη αντιπαράθεση, το κλίμα μεταξύ τους είναι οπωσδήποτε τεταμένο. Δεν είναι σύμπτωση άλλωστε η συνεργασία της Apple με το Twitter και η έντονη ενσωμάτωση του στο λειτουργικό της εταιρείας.
- Oι περισσότεροι έχουν γράψει 6 και 7 στα 20
- Γονείς απειλούν με προσφυγή ακόμα και στο ΣτΕ
- Η πρώτη πειραματική βαθμολόγηση γραπτών Φυσικής είχε δείξει ότι μόλις το 12% των υποψηφίων είχαν λύσει το επίμαχο ερώτημα Γ4
Η αποχώρηση από το ευρώ της Ελλάδας φαντάζει για πολλούς μύθος ή φαντασία. Να όμως που επιχειρηματικοί κολοσσοί σκέφτονται αλλιώς και αποχωρούν από την χώρα μας
Στο μακρινό Μικότο της Ιαπωνίας, ο κ. Θανάσης Φραγκής παρουσιάζει τα ελληνικά προϊόντα: ελιές, γιαούρτι, τυριά και βεβαίως κρασιά. Σε μια εποχή που η Αθήνα είχε καταστήσει ως γκουρμέ τα σούσι-ρεστοράν, όπως αναφέρει το Greekreporter.
Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για είναι λιγότερο χυδαίοι...
Για να γίνει η εγγραφή του ανέργου στο Μητρώο του Οργανισμού απαιτείται η παρουσία του ίδιου του ατόμου στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ της περιοχής όπου διαμένει.Το ίδιο ακριβώς ισχύει -αυτοπρόσωπη προσέλευση του ανέργου- και για την αίτηση χορήγησης επιδόματος ανεργίας. 
«Ο ελληνικός λαός πλήρωσε τα προηγούμενα χρόνια υπέρογκο κόστος σε εξοπλιστικά προγράμματα χωρίς η χώρα να καταφέρει να δημιουργήσει τις υποδομές για τη συντήρηση και την ανανέωση των αμυντικών συστημάτων», τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη δίωρη αναλυτική ενημέρωση που είχε από τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας.
Στόχος η κατάκτηση της κορυφής! Μπορεί ο δρόμος για την κορυφή να είναι κατά βάθος ένα μοναχικό ταξίδι αλλά στο Έβερστ είναι πιθανό να υπάρξει… πολλή κίνηση. Οι ειδικοί αποδίδουν έστω και εν μέρει στο μεγάλο αριθμό ορειβατών στο σημείο Χίλαρι, στα 28.740 πόδια, το θάνατο τεσσάρων το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Αντιμέτωπος με το ψάρι – Φρανκενστάιν ήρθε ο 53χρονος Μαρκ Σόγιερ καθώς ψάρευε στη λίμνη Μάγκπι στο Κέμπριτζ.

Ο 53χρονος αρχικά νόμιζε ότι ψάρεψε ένα καφέ χρυσόψαρο όμως σύντομα συνειδητοποίησε ότι το ψάρι που κρατούσε είχε το κεφάλι κυπρίνου, το σώμα και την ουρά καφέ χρυσόψαρου, ενώ το πίσω πτερύγιο ήταν ίδιο με της τσιπούρας.
Η έναρξη της ζωής ενός άστρου μπορεί να αποτελεί μια πρόκληση. Ωστόσο, νέες παρατηρήσεις δείχνουν ότι είναι πολύ πιο εύκολο στο διάστημα από ό,τι στο Χόλυγουντ. Μόνο το 14% περίπου του συνόλου των ουράνιων επίδοξων άστρων αποτυγχάνει να γίνει κανονικό άστρο, αναφέρουν τώρα οι ερευνητές.
Η Λαγκάρντ προκαλεί ξανά το κοινό αίσθημα…

«That’s right, i dont pay taxes»! Κι όμως το λέει, το χαίρεται και το επιβεβαιώνει μέσω twitter…
Έρευνα αναφορικά με γεγονότα που αφορούν στα αποτελέσματα και την ψηφοφορία του τελικού της Eurovision θα ζητήσει η Κύπρος και το ΡΙΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ShowTime-cy», το ΡΙΚ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ζητήσει αναλυτικά όλα τα έγραφα γενικά με την ψηφοφορία των χωρών αλλά και της κριτικής επιτροπής της κάθε ευρωπαϊκής πόλης γιατί δύο… ανεξήγητα φαινόμενα πραγματικά προβλημάτισαν αρκετά την κυπριακή αποστολή.
Ο Γέροντας τα έλεγε πολλά χρόνια πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα«Ο κόσμος καίγεται! Το καταλαβαίνετε; Έπεσε πολύς πειρασμός..
Πώς θα ήθελε να είναι το παιχνίδι κάθε άνδρας..

δείτε:
Μια κινέζα , άφησε ένα σημείωμα στον "πίνακα επιθυμιών »του πανεπιστημίου , λέγοντας ότι θέλει να βρει ένα αγόρι. Δείτε πόσοι ενδιαφερόμενοι εμφανίστηκαν κάτω από την πολυκατοικία που μένει ..
Εάν θέλετε να έχετε μια ευτυχισμένη και αρμονική οικογενειακή ζωή, φροντίστε να  αποκτήσετε κόρες...
Εδώ και 350 χρόνια προσπαθούσαν οι μαθηματικοί να λύσουν το γρίφο του Νεύτωνα, σχετικά με το πως υπολογίζεις την ακριβή τροχιά ενός αντικειμένου που βρίσκεται στον αέρα.
Αύξηση των τεκμηρίων, μείωση του αφορολόγητου και κατάργηση των φοροαπαλλαγών σε συνδυασμό με την έκτακτη εισφορά δημιουργούν το… καρέ του φόρου απ’ το οποίο δεν γλιτώνει επί της ουσίας κανείς. Ακόμη και άνθρωποι που δηλώνουν μηδενικό εισόδημα θα κληθούν υπό προϋποθέσεις να....
Την στήριξή του σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας βάσει προγραμμάτων που θα κατατεθούν τώρα εξέφρασε ο... πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, επαναλαμβάνοντας ότι για το κόμμα του «δεν τίθεται θέμα πρωθυπουργίας Σαμαρά ή Βενιζέλου».
Με ανακοίνωσή τους 127 πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
Όσο κι αν προσπαθείτε να το αγνοήσετε, το στομάχι σας γουργουρίζει, είτε γιατί δεν έχετε φάει σωστά όλη την ημέρα, είτε γιατί φάγατε βραδινό πολύ νωρίς και ο μεταβολισμός σας χρειάζεται και πάλι «καύσιμο» - όπως και το στομάχι σας..

Το χειρότερο όλων;
Παραμένει άδειος από το 1977

Στο «σφυρί» βγαίνει μέσα στις επόμενες ημέρες ο τάφος του Έλβις Πρίσλεϊ από τον Darren Julien στο πλαίσιο της δημοπρασίας «Music Icons». 
Η λύση...

Ένας αγρότης πρέπει να διασχίσει το ποτάμι με μια βάρκα. Έχει μια κότα, μια αλεπού και ένα σακί σπόρους μαζί του.
Για την κρίση στην Ελλάδα μίλησε ο Ελληνοαμερικάνος ταλαντούχος κωμικός Ζακ Γαλιφιανάκης, με αφορμή τη νέα πολιτική κωμωδία με τίτλο «The Campaign» στην οποία πρωταγωνιστεί....
από το Γραφείο Τύπου

Οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με ομόφωνη απόφασή μας, καταγγέλουμε τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, ότι...
Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλο και την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη ξέσπασε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. 
Αν δεν γνωρίζετε την Posidonia oceanic -ή πιο απλά «ποσειδωνία του ωκεανού» ήρθε η ώρα να τη μάθετε ως τον μακροβιότερο οργανισμό πάνω στη Γη αλλά και ένα από τα πιο εντυπωσιακά θαλάσσια είδη του βυθού.
Βρείτε τη λύση

Ένας αγρότης πρέπει να διασχίσει το ποτάμι με μια βάρκα. Έχει μια κότα, μια αλεπού και ένα σακί σπόρους μαζί του.
Δίνουν συναυλία στις 20 Ιουνίου

Το συγκρότημα των Evanescence επιστρέφει στην Ελλάδα - ύστερα από περίπου πέντε χρόνια- για μια και μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα.
Η NASA εξέδωσε πρόσφατα κατευθυντήριες γραμμές για τη διαφύλαξη της κληρονομιάς της σεληνιακής εξερεύνησης, αλλά μπορεί να περιμένει στην πραγματικότητα από τους άλλους την πλήρη συμμόρφωση σε αυτές;
Mήπως τα κρατούσαν για μίζες και μοίρασμα μεταξύ τους αλλά τους τα χάλασε ο Ευρωπαϊκός έλεγχος; Πενία τέχνας κατεργάζεται, λέει το αρχαίο ρητό και αποδεικνύεται διαχρονικό. Με την Ευρώπη να σφίγγει τη θηλιά γύρω από την Ελλάδα μπλοκάροντας διαρκώς συμφωνηθέντα κεφάλαια και με τα έσοδα του...
Το ότι ζούμε σε μία σεισμογενή χώρα είναι γνωστό. Πως μεταφράζεται, όμως, αυτό στην καθημερινότητα του Εθνικού Δικτύου Σεισμογράφων; Αν δεν είχε μεσολαβήσει ο ισχυρός σεισμός στην Ιταλία, ενδεχομένως και το γεγονός ότι τους τελευταίους τρεις μήνες οπότε και σημειώθηκαν 1.322 σεισμικές δονήσεις ανά την επικράτεια, να αποτελούσε μία συνηθισμένη πραγματικότητα στην ατζέντα των Ελλήνων επιστημόνων.
Μπορεί η Κριστιν Λαγκάρντ να «απολογήθηκε» στους Έλληνες μέσω Facebook, μετά τις σκληρές δηλώσεις της στην βρετανική εφημερίδα The Guardian, ωστόσο, η οργή των Ελλήνων δεν έχει ακόμα ξεθυμάνει, όπως φαίνεται και από τα σχόλια στο προφίλ της επικεφαλής του ΔΝΤ, στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κινέζικη εταιρεία Oppo παρουσίασε το νέο της κινητό το οποίο είναι το λεπτότερο smartphone στον κόσμο με πάχος μόλις..
Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις θα τοποθετηθούν 50.000 άνεργοι μέσω τεσσάρων επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Πρόκειται για το... ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση ασφαλιστικών εισφορών, το πρόγραμμα προώθησης στην αγορά εργασίας 5.000 πτυχιούχων, το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και το πρόγραμμα δικαιούχων επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας.
Αλλάζει στάση το υπουργείο Παιδείας σχετικά με το Γ4 θέμα του μαθήματος της Φυσικής των Πανελληνίων. Η ηγεσία του υπουργείου και η Κεντρική Επιτροπή των εξετάσεων, αποφάσισαν να βαθμολογηθεί κανονικά το θέμα και να μην μοιραστούν στα υπόλοιπα θέματα οι επτά μονάδες που αντιστοιχούν σε αυτό.
Εντυπωσιακή μεταστροφή κλίματος σημειώνεται στο ΧΑ, μετά από δύο εβδομάδες δραματικών απωλειών. "Μπουχτισμένη" από την κινδυνολογία, η αγορά υιοθετεί τώρα ψυχραιμότερες προσεγγίσεις για τις διαφαινόμενες μετεκλογικές εξελίξεις και την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, που αποτελεί μείζον ζήτημα των ημερών.
200 και πλέον χρόνια μετά την αρπαγή…

Το 1806 μεταφέρθηκαν στη Βρετανία και ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους γλυπτά και μάρμαρα του Παρθενώνα, τα οποία οι Βρετανοί επιμένουν να ονομάζουν «Ελγίνεια».