follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η Ελεάνα Φραντζέδη κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερη έφηβης της Αμερικής για το 2012. Η 18χρονη καλλονή είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς. Γεννήθηκε στη Φλόριντα και μεγάλωσε σε μια πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια και δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες της. 


Νίκη της Αριστεράς στις επερχόμενες γαλλικές κοινοβουλευτικές εκλογές προβλέπει δημοσκόπηση του ραδιοφωνικού σταθμού Radio France, με τους Σοσιαλιστές του προέδρου Φρανσουά Ολάντ να αναδεικνύονται πρώτο κόμμα, αλλά να βασίζονται στη συνεργασία άλλων αριστερών κομμάτων προκειμένου να έχουν την απόλυτη πλειοψηφία.
Προσθήκη λεζάντας
Επιπλέον 1,403 δις ευρώ απαιτούνται ως το τέλος του χρόνου για την ομαλή καταβολή των συντάξεων σύμφωνα με την ΠΟΣΕ ΙΚΑ.

Σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τα πολιτικά κόμματα, οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ περιγράφουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα , σε σημείο να καθίσταται προβληματική η ομαλή καταβολή των συντάξεων των επομένων μηνών.
Το Asus Transformer AiO, αποτελεί τη νέα προσθήκη στην οικογένεια Tranformer και επιβεβαιώνει το teaser της εταιρίας για συσκευή με δύο λειτουργικά συστήματα!

 
«Επιδημία» ζόμπι έχει τρομοκρατήσει τους Αμερικανούς...

Η φημολογία για μια επερχόμενη «Αποκάλυψη των ζόμπι» έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις στις ΗΠΑ, που το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Επιδημιών αναγκάστηκε να εκδώσει καθησυχαστική ανακοίνωση..
Η Google ανακοίνωσε σήμερα την πραγματοποίηση εκδήλωσης γύρω από την υπηρεσία χαρτών για τις 6 Ιουνίου με μότο τη φράση “H επόμενη διάσταση των Google maps”. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο τύπος και η παρουσίαση θα γίνει από τον Brian McClencdon, VP του Google Maps και Google Earth που θα προσφέρει μια αποκλειστική ματιά στο μέλλον της υπηρεσίας.
Και όταν λέμε 100.000 δολάρια, εννοούμε 100.000 χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου! Δείτε το «Room of Money» που δημιούργησε ο Γερμανός καλλιτέχνης Hans-Peter Feldmann, στο οποίο δεν φαίνεται ούτε ένα εκατοστό τοίχου αφού καλύπτεται από τα χαρτονομίσματα.
Αρχίζει και πάλι από σήμερα Δευτέρα η χορήγηση φαρμάκων για καρκινοπαθείς από τα νοσοκομεία, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ του υπουργείου υγείας και των εταιριών παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων.
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν παρατσούκλια για τους κατοίκους σχεδόν κάθε ελληνικής πόλης; Και δεν εννοούμε απλώς τα ονόματα που βγαίνουν από την πόλη...
Σύμφωνα με πληροφορίες του 9to5Mac το iOS 6 θα λανσάρει ένα εντελώς επανασχεδιασμένο iTunes Store, App Store και iBookstore στο γραφικό τομέα που θα επικεντρώνεται κυρίως στη βελτιωμένη αλληλεπίδραση του χρήστη με την αγορά εφαρμογών, μουσικής, βιβλίων κτλπ από τα αντίστοιχα καταστήματα. 

Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντάς τες να χρεοκοπήσουν.
Μπορεί αρκετές φορές να ενδίδουμε στην έντονη γεύση ενός espresso, όμως οι σταθερές αξίες δεν πεθαίνουν ποτέ.
Η νέα μέθοδος αποδείχθηκε φθηνότερη και απλούστερη στην εφαρμογή, από ό,τι οι ήδη γνωστές μέθοδοι διάγνωσης του καρκίνου του παγκρέατος στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξης της διαδικασίας σχηματισμού του όγκου επινόησε ένας 15χρονος αμερικανός έφηβος…
Εντάξει, έχουμε δει αρκετές παρόμοιες δημιουργίες μέχρι σήμερα, με ξενοδοχεία που επιπλέουν στο νερό και με δωμάτια επενδυμένα με γυαλί, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαμβάνουν το βυθό. Τίποτα παράξενο μέχρι εδώ. Όμως, το ολοκαίνουργιο ξενοδοχειακό project που βλέπετε έχει κάτι διαφορετικό.
Ήρθε η ώρα να βγάλετε από τις τσέπες σας το ΜΡ3 σας και να το φορέσετε στα δόντια! Ο λόγος για το Play-a-Grill, όπως ονομάζεται, το οποίο...
Σε... πολιτικό φλερτ επιδόθηκαν μέσω «τιτιβισμάτων» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων...Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και η γνωστή τραγουδίστρια, Άντζυ Σαμίου. 
Σε συνεργασία με τις αριστερές δυνάμεις ποντάρει ο Αλέξης Τσίπρας για την επομένη των εκλογών, ενώ αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.
«Δεν χρειαζόμαστε ένα δικό μας κοινωνικό δίκτυο αλλά θέλουμε να είμαστε πιο ενεργοί σε αυτό τον χώρο».
Η θερμοκρασία έχει φτάσει ήδη ψηλά, γεγονός που μας αναγκάζει να προσέχουμε ιδιαίτερα... 
την διατροφή μας.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διαψεύδει ότι το στέλεχός της και εκπρόσωπός της στην τρόικα, Κλάους Μαζούχ, έκανε δηλώσεις στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στις οποίες ανέφερε ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Το Solar Dynamics της NASA φωτογράφησε μια τεράστια "στεφανιαία τρύπα" κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 1η Ιουνίου, η έκρηξη αυτή διασκόρπισε μεγάλη κύμα από ηλιακό άνεμο που από την ατμόσφαιρα του ήλιου στρέφεται προς τη Γη.
Η συνήθης εικόνα της γήρανσης φαίνεται να είναι αυτή ενός ρυτιδιασμένου, κακόκεφου γέρου ανθρώπου που ξεχνάει εύκολα.
Ο πόλεμος μεταξύ αντρών-γυναικών, καλά κρατεί !

Εγώ σκέφτηκα να τον κάνω λίγο πιο έντονο. Έχουμε ακούσει πολλά κλισέ ότι οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα .. δείτε παρακάτω και άλλους τέτοιους χαρακτηρισμούς ..
Επέστρεψαν στις πιάτσες έως τη διεξαγωγή της δίκης τους

Μια εκστρατεία που ξεκίνησε με σκοπό να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να κρατηθούν σε ειδικούς χώρους αλλοδαπές ιερόδουλες που ήταν φορείς μεταδοτικών ασθενειών έφερε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στις Αρχές. 
Πρωταθλήτρια Ελλάδας μετά από 15 χρόνια στέφθηκε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού η οποία επικράτησε με 82-76 του Παναθηναϊκού στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Πώς μπορεί μία καινοτομία να μας αλλάξει την ζωή; Όταν ακούμε τόσο «βαρύγδουπες» φράσεις, μας έρχονται αμέσως στο μυαλό μνημειώδεις εφευρέσεις και ανακαλύψεις που στέλνουν τον άνθρωπο στο διάστημα, θεραπεύουν τον καρκίνο ή μετατρέπουν παλιοσίδερα σε χρυσάφι. Ωστόσο, η ζωή και η καθημερινότητά μας επηρεάζονται και από απλά πράγματα που μπορούν να την κάνουν ευκολότερη ή πιο διασκεδαστική.
Μια νέα ημέρα ξημερώνει για τον Τρίτωνα. Πρόκειται να είναι μεν ψυχρή, σαν τις προηγούμενες. Και αυτό συνέβη αφότου το φεγγάρι εγκαταστάθηκε στη σημερινή του τροχιά γύρω από τον Ποσειδώνα. Ακόμη και τα ηφαίστεια εδώ διασπείρουν κρύο αέρια και νερό σε υγρή μορφή και όχι καυτό μάγμα. Αλλά κάτω από την ψυχρή επιφάνεια, στη θερμοκρασία των -235 ° C, υπάρχει πιο γλυκός καιρός: ένας υγρός ωκεανός.
Ξεχάστε για λίγο τα άσχημα και διασκεδάστε

Χαμός στην Ισπανία, το βίντεο σπάει τα κοντέρ. Η γυναίκα του προέδρου της Barcelona, του Juan Laporta, που έφερε τους παικταράδες στη Βαρκελώνη, Maria Lapiedra, παρουσιάζει εκπομπή, όταν ένας τύπος πηγαίνει πίσω της και της βγάζει το φόρεμα, αφήνοντάς την γυμνή !
Δείτε το βίντεο:
Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα επίπεδα πριν από το Μνημόνιο ΙΙ, κατάργηση των χαρατσιών και φόρους μόνο για όσους έχουν μεγάλη περιουσία προβλέπει μεταξυ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντιδράσεις απ' όλα τα κόμματα θα πρέπει να προκαλέσει η επισήμανση που περιέχεται στο δελτίο Τύπου των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» σχετικώς με τη συνάντηση του προέδρου τους κ. Πάνου Καμμένου με τον διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ. Γιώργο Προβόπουλο και τη συζήτηση που είχαν περί της υποθέσεως για το CDS και της εμπλοκής του κ. Αντρίκου Παπανδρέου.
Την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας για το Euro 2012 ανέδειξε ως χειρότερη γνωστή ιστοσελίδα, καλύτερη αυτή της Ολλανδίας. Δείτε ολόκληρη την λίστα των ομάδων του Euro 2012...
Σε εσωτερικό σημείωμα, που απέστειλε ο επικεφαλής του ινστιτούτου, Τζορτζ Φρίντμαν, σε αναλυτή του, εκτιμά ότι «οι Τούρκοι είναι εκτός ελέγχου», σύμφωνα με τον τίτλο, σχετικά με τις έρευνες της εταιρείας Noble στην κυπριακή ΑΟΖ.
Επιστήμονες έχουν εντοπίσει μια νέα νόσο με το όνομα Chagas (Τσάγκας) και την παρομοιάζουν σε επικινδυνότητα με το Aids. Το χαρακτηριστικό της, που την κάνει και τόσο επικίνδυνη είναι ότι μεταδίδεται στον άνθρωπο από μολυσμένα έντομα, κυρίως κοριούς. Είναι παρασιτική, σκοτώνει και μέχρι στιγμής στη Λατινική Αμερική είναι φορείς ή έχουν νοσήσει 10.000.000 άνθρωποι.
Σε μια ροζ φωτογραφία που σοκάρει για το περιεχόμενό της και κυκλοφορεί ήδη σε κάποια κινητά τηλέφωνα, αναφέρεται σημερινό ρεπορτάζ της Λαρισινής εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ.
Τον Ιούνιο του 2011, ως επίδειξη απόλυτης δύναμης και παράδειγμα καταχρηστικής άσκησης της εξουσίας, εν αγνοία της κοινωνίας και εναντίον της γνωστής αντίθετης βούλησής της (βλπ στατιστικές), η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να γίνουν όλοι οι ” θανόντες”  δότες οργάνων και οι γιατροί να υπογράφουν αμέσως πιστοποιητικό θανάτου σε περίπτωση εγκεφαλικής νέκρωσης, έτσι ώστε να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία λήψεως οργάνων αν δεν υπάρχει αντίθετη σχετική αίτηση του ασθενή, με γνήσιο της υπογραφής...
Τα καυτά κορίτσια που βάζουν γκολ στους αστέρες του ποδοσφαίρου

Η αντίστροφη μέτρηση λίγο πριν τη σέντρα του Euro 2012 έχει ήδη ξεκινήσει και η Ιταλική εφημερία Gazzetta dello Sport αποφάσισε να…
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Πρωτιά στη ΝΔ με 25% αλλά με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο 22,7% δίνει η δημοσκόπηση της Alco που έγινε από τις 27 έως τις 30/05 σε δείγμα 1.000 ατόμων για λογαριασμό του ειδησεογραφικού site newsit..
Μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και πραγματοποίησε διαδικτυακό κατάστημα πώλησης βοηθημάτων του σεξ....

Τα αποτελέσματα;
Μην ανησυχείτε, δεν είναι UFO!…

Δυστυχώς, για τους λάτρεις του μυστηρίου και του ανεξήγητου, οι παρακάτω φωτογραφίες δεν παρουσιάζουν τα οχήματα των διαστημικών μας «γειτόνων». Πρόκειται για το εντυπωσιακό φαινόμενο των φακοειδών σύννεφων, ένα θέαμα γνωστό για τους κατοίκους των ορεινών περιοχών, αλλά ιδιαίτερα σπάνιο για τους κατοίκους των αστικών κέντρων.
Μύθοι και Αλήθειες για το κάπνισμα

«Πνίγονται» από τον καπνό των τσιγάρων τα παιδιά των καπνιστών, καθώς ο καπνός δυσχεραίνει την αναπνοή τους και προκαλεί βήχα.
Συνέντευξη στην εκπομπή Hard Talk του BBC παραχώρησε ο νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman. Χαρακτηρίζει ανεύθυνη τη στάση της Ελλάδας τα pροηγούμενα χρόνια, αλλά επισημαίνει ότι το... 
Φανταστείτε ένα μικροσκοπικό φίδι να έρπεται μέσα στο σώμα σας με σκοπό να βοηθήσει τον χειρουργό να εντοπίσει ασθένειες και να κάνει εγχειρήσεις.
Σκοπός να εισπραχθούν τα φοροδιαφεύγοντα έσοδα από Γερμανία, Βρετανία, Αυστρία. Η Ελβετική βουλή ενέκρινε μια συμφωνία με τη Γερμανία, τη Βρετανία και την Αυστρία που θα επιτρέψει να εισπραχθούν διαφυγόντα έσοδα από φόρους ενώ θα επιτρέψει στις ελβετικές τράπεζες να διατηρήσουν τους αυστηρούς κανονισμούς που εφαρμόζουν σε ό,τι αφορά το τραπεζικό απόρρητο και την εχεμύθεια.
Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, η ΕΡΤ θα καλύψει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Euro 2012, από την Παρασκευή 8 Ιουνίου έως και την Κυριακή 1 Ιουλίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στο Κίεβο.
Μια σημαντική αναγνώριση για το Πολεμικό μας Ναυτικό ήρθε από την έγκυρη διεθνή ιστοσελίδα STRATEGYPAGE:Σύμφωνα με βάση δεδομένων με τα σαράντα (40) ισχυρότερα ναυτικά στον κόσμο το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό κατέχει την 6η θέση!

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ Apple και Facebook δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Αν και δεν υπάρχει έντονη αντιπαράθεση, το κλίμα μεταξύ τους είναι οπωσδήποτε τεταμένο. Δεν είναι σύμπτωση άλλωστε η συνεργασία της Apple με το Twitter και η έντονη ενσωμάτωση του στο λειτουργικό της εταιρείας.
- Oι περισσότεροι έχουν γράψει 6 και 7 στα 20
- Γονείς απειλούν με προσφυγή ακόμα και στο ΣτΕ
- Η πρώτη πειραματική βαθμολόγηση γραπτών Φυσικής είχε δείξει ότι μόλις το 12% των υποψηφίων είχαν λύσει το επίμαχο ερώτημα Γ4
Η αποχώρηση από το ευρώ της Ελλάδας φαντάζει για πολλούς μύθος ή φαντασία. Να όμως που επιχειρηματικοί κολοσσοί σκέφτονται αλλιώς και αποχωρούν από την χώρα μας
Στο μακρινό Μικότο της Ιαπωνίας, ο κ. Θανάσης Φραγκής παρουσιάζει τα ελληνικά προϊόντα: ελιές, γιαούρτι, τυριά και βεβαίως κρασιά. Σε μια εποχή που η Αθήνα είχε καταστήσει ως γκουρμέ τα σούσι-ρεστοράν, όπως αναφέρει το Greekreporter.
Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για είναι λιγότερο χυδαίοι...