follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Αν δεν σας τρομάζουν τα μεγάλα ύψη και σας εξιτάρουν οι προκλήσεις μάλλον πρέπει να δοκιμάσετε να περπατήσετε στο Walk Of Faith, ένα μονοπάτι κατασκευασμένο, από γυαλί και μέταλλο, στην Κίνα.
Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές απίστευτες, αστείες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Εσύ ήξερες ότι..
1. Το λιοντάρι που χρησιμοποιήθηκε στο λογότυπο της MGM (επάνω φώτο), σκότωσε την εκπαιδευτή του, την επόμενη μέρα, μετά το γύρισμα .
2. Οι αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα όταν ακούν μουσική.
Όχι στα δικαστήρια! Ακόμα κρύβεται! Εμφανίστηκε μέσω Facebook για να ευχαριστήσει όσους τον στηρίζουν!
Και είναι πολλοί είναι η αλήθεια...
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο 24χρονος που σκότωσε τον ληστή που μπηκε σπίτι του στην Παιανία.
Ξέρατε ότι...

-4 χιλιάδες και 700 ευρώ στοιχίζει η διαμονή της και είναι η φθηνότερη από τις 16 ομάδες του Εuro! Επικεφαλής σε καιρούς ΔΝΤ είναι η Πορτογαλία με ταρίφα 33.174 ευρώ ημερησίως.



Του απονεμήθηκε «Πιστοποιητικό Ευγνωμοσύνης» γιατί εξαιτίας του «αναστήθηκε» ο Ηλίας

Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, αλλά με διάχυτα τα χαμόγελα και τη χαρά στα πρόσωπα των παραβρισκόμενων, ο αλβανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη Ριζά Πόντα τίμησε τον διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας, Αλέξανδρο Φιλιππίδη, για την πρωτοβουλία του, που χάρισε τη ζωή σ΄έναν νεαρό αλβανό μαθητή.
Αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του εγκεφάλου, ή λευχαιμία, μέχρι και 3 φορές πάνω, αντιμετωπίζουν τα παιδιά που κάνουν αξονικές τομογραφίες στο κεφάλι, σύμφωνα με την πλέον μακρόχρονη έρευνα που έγινε ποτέ. Πάντως οι ίδιοι οι επιστήμονες τονίζουν ότι εφόσον οι τομογραφίες γίνονται όταν είναι απολύτως δικαιολογημένες, τότε σχεδόν σίγουρα τα οφέλη τους είναι μεγαλύτερα από τους κινδύνους.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και το τελευταίο εκατοστό του σπιτιού μας, έτσι ώστε να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη.
Με αυτό στο μυαλό τους, διάφοροι σχεδιαστές ανακάλυψαν μερικές εκπληκτικές ιδέες για εσωτερικές σκάλες που προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου!





Η 38χρονη Μικέλα Ροθ ήταν νηπιαγωγός στην πόλη Castello di Serravalle στην Ιταλία. Έχει όμως και περγαμηνές στους διαγωνισμούς «Miss Mamma Italiana» και «Μις χρυσά οπίσθια».
Εμπρηστικές δηλώσεις από τον αρχηγό της Πολωνίας

Μετά από το… περιτύλιγμα των χθεσινών δηλώσεων των Πολωνών στη συνέντευξη Τύπου για την Εθνική μας ομάδα ήρθαν και οι… εμπρηστικές! «Την Παρασκευή θα σας δείξουμε τι έχουν στα σορτσάκια μας»…
ΑΝΤΊ ΝΑ ΤΟ ΑΦΉΣΕΙ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΤΟΥ...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταπίεση του τρίχρονου κοριτσιού από την 26χρονη μητέρα της που το υποχρεώνει να υπομένει επαγγελματικό μακιγιάζ, κομμωτήριο και πασάλειμμα με σπρέι ή κρέμες selftan για να δείχνει διαρκώς μαυρισμένο από τον ήλιο.
Δείτε τι δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη για το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη:

Τι είπε η Λ. Κανέλλη μία μέρα μετά την επίθεσή της από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» ήταν σήμερα το πρωί η Λιάνα Κανέλλη, η οποία έδειξε το σημάδι στο πρόσωπό της από την επίθεση που δέχτηκε χθες το πρωί από τον Ηλία Κασιδιάρη.
Εκφράζονται φόβοι ότι το σύστημα του Υπ.Παιδείας θα "κρεμάσει" οπως και πέρυσι. Η υποβολή των μηχανογραφικών θα γίνει από τις 18 Ιουνίου εως τις 5 Ιουλίου ενώ οι βαθμοί των Πανελλαδικών θα ανακοινωθούν το τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου. "Το περυσινό πάθημα δεν έγινε μάθημα στο Υπ.Παιδείας" λέει  o εκπαιδευτικός ερευνητής Στράτος Στρατηγάκης
- Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 24χρονος δράστης
- 150 άτομα στο πλευρό του ξέσπασαν όταν οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα δικαστήρια
-  Όπως θα δείτε στο βίντεο, καταχειροκροτήθηκε και κάποιοι τον χαϊδεψαν στο κεφάλι
- “Φόρτωσα τη συνείδησή μου σκοτώνοντας έναν άνθρωπο” λέει o ίδιος
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγα λεπτά μετά τις εννιά ο 24χρονος φοιτητής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο Αλβανό ο οποίος νωρίτερα είχε εισβάλει στο σπίτι του και είχε απειλήσει τη μητέρα του.
Ναι καλά διαβάσατε, η υπνική άπνοια και το ροχαλητό στους άνδρες, επηρεάζει τη λειτουργία της στύσης, αφού η μη σωστή οξυγόνωση του εγκεφάλου, ανοίγει έναν φαύλο κύκλο βιολογικών αλλαγών στον άνδρα και κατά συνέπεια δημιουργεί και προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.
Όσοι από εσάς λοιπόν ροχαλίζετε ή κάνετε άπνοιες κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, και παρατηρήσατε κάποιες διαφορές στη στύση σας, καλό θα είναι να απευθυνθείτε στο γιατρό σας και να του πείτε ότι ροχαλίζετε.

Οι ώρες, πλέον, μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2012. Όπως το 2004 στην Πορτογαλία και το γήπεδο «Ντραγκάο» του Πόρτο, έτσι και αύριο στην Πολωνία και το εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, το «Narodowy Stadion», η εθνική Ελλάδας θα τεθεί αντιμέτωπη της (συν)διοργανώτριας του Euro 2012, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 14ης διοργάνωσης.
Μανούλα θα γίνει σε λίγους μήνες το γλυκό Καλομοιράκι. Διπλή χαρά ετοιμάζεται να ζήσει αφού ήδη διανύει το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε η ίδια περιμένει δίδυμα.

“Πριν από λίγες εβδομάδες έμαθα ότι είμαι έγκυος και πριν από δύο μέρες έμαθα ότι περιμένω δίδυμα”, ανακοίνωσε η Καλομοίρα σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!”
Απόστολος Γκλέτσος: Ο ακατονόμαστος θέλει ψυχιατρείο

«Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δε θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλώντας για το επεισόδιο που έγινε με τον Ηλία Κασιδιάρη και την Λιάνα Κανέλλη.

O Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου σε μία ειδική εκδήλωση που έγινε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Samsung Galaxy S3. 

Η Samsung με το Galaxy S3 τραβάει για ακόμα μία φορά τα βλέμματα όλων πάνω της αφού το νέο smartphone προσφέρει πολλά περισσότερα από τα αντίστοιχα των ανταγωνιστών του.
Διαβάστε τη δήλωση του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής

Τη στήριξη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, για την επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, έχει ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης. 
ΣΥΡΙΖΑ: «Η σημερινή επίθεση αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο»

»Εγκληματική οργάνωση» χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση του Η. Κασιδιάρη κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη.
Το Twitter ανακοίνωσε την απλοποίηση του κλασικού λογότυπου με το πουλί που είχε γίνει σήμα κατατεθέν για την εταιρεία.
Από σήμερα χρησιμοποιείται μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση που θα αντιπροσωπεύει πλέον το κοινωνικό δίκτυο.
Την πρωτοφανή επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου, αλλά και την Λιάνας Κανέλλη από το ΚΚΕ καταδικάζει σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος.

Ενώ, βρίσκονταν στον αέρα της εκπομπή “Πρωινό Ant1” o Κασιδιάρης βγήκε εκτός ελέγχου πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλλη!
Αλβανοί εθνικιστές δημιούργησαν σελίδα στο Facebook με την οποία καλούν όποιον θέλει να βρίσει την Ελλάδα να κάνει like.
Υπερασπίζεται τον 22χρονο που σκότωσε τον Αλβανό ο Δήμος Παιανίας

Στο πλευρό του 22χρονου, που σήμερα τα ξημερώματα πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο δράστη, που είχε διαρρήξει νωρίτερα το σπίτι της οικογένειας του μαζί με δύο συνεργούς, βρίσκεται ο δήμος Παιανίας. 

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής Χρ. Δάβαρης εξέφρασε σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 την πρόθεση ο Δήμος να υπερασπιστεί τον νεαρό ως μια κίνηση στήριξης.





Το καλοκαίρι έφθασε πλέον και τυπικά και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρχίσει τις αποδράσεις στις παραλίες ή τουλάχιστον ονειρευόμαστε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις για μια βουτιά και λίγη ηλιοθεραπεία. Αν και ο ήλιος είναι πηγή ζωής, η έκθεση σε αυτόν πρέπει να γίνεται με μέτρο και τηρώντας ορισμένους κανόνες, ώστε να αποφύγουμε άμεσες και απώτερες βλαπτικές συνέπειες.


Η UEFA ελέγχει τον φάκελο του ΠΑΟ

Στην Αθήνα βρίσκεται κλιμάκιο της UEFA για να ελέγξει τον φάκελο αδειοδότησης του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Μπορεί το «τριφύλλι» να πήρε την άδεια από την ΕΠΟ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα του δοθεί και από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Στον «αέρα» η ευρωπαϊκή συμμετοχή των «πράσινων».


Τα ξένα μέσα γράφουν γα την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη-Δούρου

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει η ιστοσελίδα Business Insider όσα συνέβησαν το πρωί στο στούντιο του Αντέννα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να χτυπά τη Λιάνα Κανέλλη και να ρίχνει νερό στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου την ώρα της εκπομπής.


Τι αναφέρεται με αφορμή τη βίαια επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη

Μετά την προκλητική στάση- ενέργεια του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και ενώ όλος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση του on camera εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, η ΧΑ για άλλη μία φορά προκαλεί και σε ανακοίνωσή της, που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενώ ο κ. Κασιδιάρης ακόμη αναζητείται από την Αστυνομία, δηλώνει ότι… ξεκινά εμπάργκο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την αποστροφή αυτή.

Σε ανακοίνωσή του ο Περισσός καταγγέλλει την «τραμπούκικη επίθεση»

Να εγκαταλείψουν τη Χρυσή Αυγή, όσοι την ψήφισαν, ζητάει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε η Λ. Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη.
Την πρόθεση του να καταθέσει μήνυση εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη έκανε γνωστή ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά το περιστατικό στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Μετά απο μεγάλη λογομαχία στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη, το κλίμα άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου με τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής αυγής να πετάει ενα ποτήρι νερό στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου και στην συνέχεια  να επιτήθεται στην υποψήφια Α Αθηνών του ΚΚΕ
δείτε το βίντεο...
Εντείνονται οι πιέσεις από την Ουάσιγκτον προκειμένου οι ηγέτες της ζώνης του ευρώ, και ειδικά το Βερολίνο, να αναλάβουν αποφασιστική δράση για την αντιμετώπιση της ευρωπαϊκής κρίσης.

 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν κρύβουν την έντονη ανησυχία τους για τη μετάδοση της κρίσης και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και στο πλαίσιο αυτό, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε την Τετάρτη χωριστή τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Μάριο Μόντι για το θέμα.

Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, η ΕΡΤ θα καλύψει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Euro 2012, από την Παρασκευή 8 Ιουνίου έως και την Κυριακή 1 Ιουλίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο μεγάλος Τελικός στο Κίεβο.



Το πρόγραμμα μεταδόσεων του EURO 2012 από την ΕΤ1 έχει ως εξής:


1. Καθρέφτες, καθρέφτες, καθρέφτες...


Οι καθρέφτες αναμφισβήτητα είναι μία από τις καλύτερες ιδέες για να κάνουμε ένα χώρο να μοιάζει διπλάσιος.



Να καθυσηχάσει τα 20 πιο ανεπτυγμένα κράτη επιχείρησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζοντας στους πρεσβευτές τους το πρόγραμμα του κόμματος και διαβεβαιώνοντας τους ότι δεν επιθυμεί έξοδο από την ΕΕ.
Σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο ο κ.Τσίπρας παρουσίασε την βασική πλέον θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι το Μνημόνιο οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.
- Τεράστιο το πρόβλημα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
- “Κραχ” στις συντάξεις που περιμένουν χιλιάδες συνταξιούχοι
- “Μπλόκο” από την τρόικα σε επιπλέον χρηματοδότηση από το κράτος
Με ασπιρίνες προσπαθεί να γιατρέψει όπως μπορεί η διοίκηση του ΙΚΑ το τεράστιο έλλειμμα που υπάρχει στα ταμεία. Δανείζεται συνεχώς από άλλα ταμεία, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Τα χρήματα στερεύουν και πλέον είναι άμεσος ο κίνδυνος στάσης πληρωμών στις συντάξεις, αλλά και σοβαρός ο κίνδυνος να μπλοκάρει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 1,2 εκατομμυρίων εργαζόμενων.
H είδηση ότι η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με την ανάλυση των... προφητειών από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου, μας βάζει στον πειρασμό να αναδημοσιεύουμε ένα εντυπωσιακό ως προς την πρόβλεψή του απόσπασμα των όσων υποστήριζε ότι θα συμβούν μελλοντικά ο μοναχός Παΐσιος ο οποίος εκοιμήθη το 1994.
Ένα προκλητικό περιστατικό από Γερμανούς τουρίστες σημειώθηκε στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν κάτοικοι του νησιού.
Διοργανώνεται από το σωματείο «Άλμα Ζωής» από 5 μέχρι 15 Ιουνίου

Με τα ηλικιακά όρια εμφάνισης του καρκίνου του μαστού να έχουν μειωθεί, το Μη Κερδοσκοπικό σωματείο «Άλμα Ζωής» οργανώνει πρόγραμμα ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20 - 39 ετών.
Καμία πρόθεση να επενδύσει άλλα χρήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει ο Νίκος Νοτιάς, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος σε οπαδό της ομάδας κατά τη διάρκεια της χθεσινής δεξίωσης της αγγλικής ναυλομεσιτικής εταιρείας Clarksons.
H Apple ξεκίνησε τις ετοιμασίες στον χώρο του Moscone West εν όψει του επερχόμενου WWDC 2012 της 11ης Ιουνίου ανεβάζοντας τα απαραίτητα banners με μότο τη φράση “WWDC2012: Where great ideas go on to do great things.”. Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον χώρο παρακάτω:

Σήμερα θα ταξιδέψουμε στις καλύτερες και ομορφότερες πισίνες που υπάρχουν στον κόσμο. Η μία μπορεί να είναι πάνω σε ένα λόφο, η άλλη να έχει μέσα ενυδρείο, η άλλη να βρίσκεται στο μπαλκόνι και η άλλη στο σαλόνι! Καλοκαιράκι ήρθε και τι πιο ωραίο από ένα ταξίδι σε όμορφες εικόνες...
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης καθώς κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής στο «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.
Μία γυμνή γυναίκα με αίματα στην κοιλιά είναι τυλιγμένη με την ελληνική σημαία. Το μήνυμα λέει: «Έχουμε ένα όνειρο. Είμαστε ακόμη ζωντανοί. Το μόνο που θέλουμε είναι ειρήνη…αλλά πρέπει να παλέψουμε».
Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 86 ετών ο ηθοποιός Αθηνόδωρος Προύσαλης. Καρατερίστας του θεάτρου ο Αθηνόδωρος Προύσαλης έγραψε «ιστορία» και στο ελληνικό σινεμά καθώς και στην τηλεόραση.
Tαλαντούχος, επιτυχημένος και για πολλές γυναίκες σέξι. Σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα από το σπίτι του. Το κόστος του ανέρχεται στα 5,6 εκατομμύρια δολάρια και φυσικά το απολαμβάνει με τη σύζυγό του. 

Η Ελεάνα Φραντζέδη κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερη έφηβης της Αμερικής για το 2012. Η 18χρονη καλλονή είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς. Γεννήθηκε στη Φλόριντα και μεγάλωσε σε μια πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια και δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες της.