follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η "σιδηρά" κυρία της τηλεόρασης, όπως διαβάσαμε στην "Real life" αποφάσισε να μετακομίσει... όχι σε άλλο κανάλι, αλλά σε άλλο σπίτι.
Κοντά στις εκλογές θα έρθει ο πελαργός για τον Αλέξη Τσίπρα και την αγαπημένη του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα. Το ζευγάρι που έχει ήδη ένα γιο, ετοιμάζεται για την έλευση του δεύτερου μπόμπιρα.
Από τη στιγμή που έληξε το αυτόφωρο και πέρασε ο κίνδυνος να συλληφθεί, ο Ηλίας Κασιδιάρης -μετά τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλλη και το νερό στη Ρένα Δούρου, μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα εμφανιστεί κιόλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζεται. 
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας θα δικαστούν το μεσημέρι, τα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου μετά από συμπλοκή...
Πετυχαίνοντας γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ οδήγησε την Κροατία σε νικηφόρα πρεμιέρα με 3-1 κόντρα στην Ιρλανδία, η οποία είχε καταφέρει να ισοφαρίσει προσωρινά.
Οι δύο τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες κοντράρονται στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου, σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο τελικός. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα.


90+2΄Δυνατό σουτ του Τσάμπι Αλόνσο, μόλις άουτ.
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, που συνέβη πριν από μερικούς μήνες, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού έληξε το αυτόφωρο και πέρασε ο κίνδυνος να συλληφθεί, πήγε στην εισαγγελία για να... περάσει στην αντεπίθεση. Κατέθεσε μηνύσεις κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, με αφορμή το ντροπιαστικό επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας με τα... νερά και τις σφαλιάρες. 
Μπορεί οι Σοσιαλιστές του Φρανσουά Ολάντ να βρίσκονται ένα γύρο πριν από την απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η Μαρίν Λε Πεν, όμως, έκανε και πάλι αίσθηση! 
Το Εθνικό Μέτωπο κέρδισε την εκλογική μάχη στην πόλη Ενάν-Μπομόν του γαλλικού βορρά, αφήνοντας έξω από τον δεύτερο γύρο τον υποψήφιο της Αριστεράς Ζαν Λιν Μελανσόν! 
Μετά το Πεντάγωνο ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 
Η κίνηση αυτή κρίνεται σημαντική, καθώς η Κουμουνδούρου πολλές φορές στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για αστυνομικές αυθαιρεσίες σε βάρος διαδηλωτών.

Πάνω από +3% ''παίζει'' η Αθήνα ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,26020.
Στις 11.48 ο Γενικός Δείκτης στις 507,48 μονάδες με +3,00% και τζίρο στα 10,75 εκ.ευρώ.
Ανοδική πορεία κατά 262.5%

Σημαντική βελτίωση παρουσίασε το εξωτερικό εμπόριο της Ελλάδας με την Κίνα και τη Μογγολία, κατά το α΄ τρίμηνο του 2012 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, όπως προκύπτει από έκθεση του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στο Πεκίνο.
Στο Αmerica's got talent 2012 παχουλή μητέρα ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο pole dancing...












Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Η βασίλισσα της pop Madonna έδωσε και με το παραπάνω τον καλύτερο της εαυτό στην προγραμματισμένη συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη! Μόνο που αυτή τη φορά είπε να... δείξει κάτι παραπάνω στο κοινό της...

Ο 24χρονος φοιτητής που σκότωσε με καραμπίνα Αλβανό ληστή ανέβασε μήνυμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστώντας όσους του συμπαραστάθηκαν και τους καλεί να αφήσουν τα όπλα κλειδωμένα

Η θαρραλέα πράξη μιας 15χρονης στη Ρόδο

Πήγαν να βιάσουν μια 15χρονη και έφυγαν δαρμένοι! Δύο αλλοδαποί στη Ρόδο, είχαν άγριες διαθέσεις, αλλά υπολόγισαν χωρίς...
Οι δύο τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες κοντράρονται στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου, σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο τελικός. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα.
Απίστευτο βίντεο με πιτσιρικά που χορεύει σαν ρομπότ! Δείτε το βίντεο...

Η ελληνική γλώσσα κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ καθώς η μεγαλύτερη πραγματική λέξη στον κόσμο υπάρχει
στο έργο »Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη και αποτελείται από 172 γράμματα, 27 συνθετικά και 78 συλλαβές!
Πώς εξελίχθηκαν από τους πρώτους τους ρόλους μέχρι σήμερα
Το ταλέντο χρόνια δεν κοιτά… και οι σταρ που θα δείτε στη συνέχεια, το αποδεικνύουν περίτρανα. Ηθοποιοί όπως η Scarlett Johansson, η Natalie Portman, ο Macaulay Culkin και πολλοί άλλοι πήραν το «βάπτισμα της μεγάλης οθόνης» από την παιδική τους ηλικία έστω κι αν η αναγνώριση ήρθε πολλά χρόνια μετά.
Κι εκείνη όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια...

Φραστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μεταξύ του Robert Pattinson και της Adele όταν ο νεαρός ηθοποιός θέλησε να της δώσει συμβουλές για την καριέρα της. Βέβαια δεν ήταν ο ίδιος που μιλούσε αλλά το αλκοόλ. 

Και ενώ οι εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία τον αναζητούσε  για να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα για τα όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στο στούντιο του ΑΝΤ1, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά από 48ωρες εμφανίστηκε όχι στις αστυνομικές αρχές αλλά στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής
Το Hitachi Seaside Park βρίσκεται στην Ιαπωνία, είναι ένα πάρκο λουλουδιών με έκταση 35 στρεμμάτων. Κάθε εποχή υπάρχουν διαφορετικά λουλούδια που ανθίζουν στον λόφο "Miharashi No Oka" με θέα στον Ειρηνικό. Το πάρκο είναι διάσημο για τα ετήσια blue nemophilas, με τα διάφανα μπλε πέταλα τους. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης, ανθίζουν πάνω από 4,5 εκατομμύρια λουλούδια του είδους αυτού -“Nemophilia Harmony” όπως ονομάζεται.
Εκτός από τα nemophilas, το πάρκο έχει περίπου 1 εκατομμύριο νάρκισσους που ανθίζουν ανάμεσα σε πεύκα, περίπου 170 ποικιλίες τουλίπας και πολλά ακόμα λουλούδια.
Ικανοποιητικό κρίνει το αποτέλεσμα ο Γιάτσεκ Μπακ

Ρεαλιστής, αν μη τι άλλο, παρουσιάστηκε ο Γιάτσεκ Μπακ μετά το ισόπαλο 1-1 της Πολωνίας με την Ελλάδα. Ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός των συνδιοργανωτών τόνισε πως με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο βαθμός κρίνεται ικανοποιητικός για την ομάδα του.
Δυο βαθμοί αρκούν για την πρόκριση; Στο πρώτο άκουσμα, λες όχι.

Εξάλλου, ποτέ στην ιστορία των τελικών φάσεων δεν έχει περάσει ομάδα στην επόμενη φάση με μόλις δυο πόντους στο ενεργητικό της. Η θεωρία που θα παραθέσουμε δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το ακριβώς αντίθετο. Μαθηματικά όμως υφίσταται. Σίγουρα, φτάνουμε πολύ μακριά ενώ έχει παιχθεί μόλις η πρεμιέρα.
Απειλούνται με κατασχέσεις 500.000 ιδιοκτήτες που αδυνατούν να πληρώσουν

Περίπου 500.000 μικροϊδιοκτήτες ακινήτων που δεν πλήρωσαν μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών για το έτος 2011, απειλούνται τώρα με κατασχέσεις εισοδημάτων και κινητών περιουσιακών τους στοιχείων.
Δύο 24ωρα μετά το επεισόδιο στο Studio του ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής δεν έχει ακόμη εμφανιστεί.
Οι μόνοι που τον έχουν "δει" είναι οι “φίλοι” του στο Facebook όπου στην προσωπική του σελίδα ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν.
Σοκ για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο! Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων δεν ήταν καθόλου καλά για τον διεθνή αμυντικό.

Διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει ολική ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο κατί που σημαίνει ότι θα μείνει περίπου επτά (7) μήνες εκτός δράσης.
Η νίκη μπορεί να μην ήρθε, αλλά ο Φερνάντο Σάντος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του στο β’ ημίχρονο του αγώνα με την Πολωνία.
Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα των Ελλήνων διεθνών, αλλά και στο γεγονός ότι ανέκαμψαν στο δεύτερο μισό έχοντας την ευκαιρία ακόμα και να πάρουν το παιχνίδι.

Κατσουράνης: «Μπορούμε να προκριθούμε»!
Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής στο Euro 2012 εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης, μετά το 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στην Πολωνία.
Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ κ@υλ@τον τύπο.....δυο γυναίκες στο πλατό, η μια έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!!!!

Αν δεν σας τρομάζουν τα μεγάλα ύψη και σας εξιτάρουν οι προκλήσεις μάλλον πρέπει να δοκιμάσετε να περπατήσετε στο Walk Of Faith, ένα μονοπάτι κατασκευασμένο, από γυαλί και μέταλλο, στην Κίνα.
Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές απίστευτες, αστείες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Εσύ ήξερες ότι..
1. Το λιοντάρι που χρησιμοποιήθηκε στο λογότυπο της MGM (επάνω φώτο), σκότωσε την εκπαιδευτή του, την επόμενη μέρα, μετά το γύρισμα .
2. Οι αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα όταν ακούν μουσική.
Όχι στα δικαστήρια! Ακόμα κρύβεται! Εμφανίστηκε μέσω Facebook για να ευχαριστήσει όσους τον στηρίζουν!
Και είναι πολλοί είναι η αλήθεια...
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο 24χρονος που σκότωσε τον ληστή που μπηκε σπίτι του στην Παιανία.
Ξέρατε ότι...

-4 χιλιάδες και 700 ευρώ στοιχίζει η διαμονή της και είναι η φθηνότερη από τις 16 ομάδες του Εuro! Επικεφαλής σε καιρούς ΔΝΤ είναι η Πορτογαλία με ταρίφα 33.174 ευρώ ημερησίως.



Του απονεμήθηκε «Πιστοποιητικό Ευγνωμοσύνης» γιατί εξαιτίας του «αναστήθηκε» ο Ηλίας

Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, αλλά με διάχυτα τα χαμόγελα και τη χαρά στα πρόσωπα των παραβρισκόμενων, ο αλβανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη Ριζά Πόντα τίμησε τον διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας, Αλέξανδρο Φιλιππίδη, για την πρωτοβουλία του, που χάρισε τη ζωή σ΄έναν νεαρό αλβανό μαθητή.
Αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του εγκεφάλου, ή λευχαιμία, μέχρι και 3 φορές πάνω, αντιμετωπίζουν τα παιδιά που κάνουν αξονικές τομογραφίες στο κεφάλι, σύμφωνα με την πλέον μακρόχρονη έρευνα που έγινε ποτέ. Πάντως οι ίδιοι οι επιστήμονες τονίζουν ότι εφόσον οι τομογραφίες γίνονται όταν είναι απολύτως δικαιολογημένες, τότε σχεδόν σίγουρα τα οφέλη τους είναι μεγαλύτερα από τους κινδύνους.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και το τελευταίο εκατοστό του σπιτιού μας, έτσι ώστε να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη.
Με αυτό στο μυαλό τους, διάφοροι σχεδιαστές ανακάλυψαν μερικές εκπληκτικές ιδέες για εσωτερικές σκάλες που προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου!





Η 38χρονη Μικέλα Ροθ ήταν νηπιαγωγός στην πόλη Castello di Serravalle στην Ιταλία. Έχει όμως και περγαμηνές στους διαγωνισμούς «Miss Mamma Italiana» και «Μις χρυσά οπίσθια».
Εμπρηστικές δηλώσεις από τον αρχηγό της Πολωνίας

Μετά από το… περιτύλιγμα των χθεσινών δηλώσεων των Πολωνών στη συνέντευξη Τύπου για την Εθνική μας ομάδα ήρθαν και οι… εμπρηστικές! «Την Παρασκευή θα σας δείξουμε τι έχουν στα σορτσάκια μας»…
ΑΝΤΊ ΝΑ ΤΟ ΑΦΉΣΕΙ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΤΟΥ...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταπίεση του τρίχρονου κοριτσιού από την 26χρονη μητέρα της που το υποχρεώνει να υπομένει επαγγελματικό μακιγιάζ, κομμωτήριο και πασάλειμμα με σπρέι ή κρέμες selftan για να δείχνει διαρκώς μαυρισμένο από τον ήλιο.
Δείτε τι δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη για το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη:

Τι είπε η Λ. Κανέλλη μία μέρα μετά την επίθεσή της από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» ήταν σήμερα το πρωί η Λιάνα Κανέλλη, η οποία έδειξε το σημάδι στο πρόσωπό της από την επίθεση που δέχτηκε χθες το πρωί από τον Ηλία Κασιδιάρη.
Εκφράζονται φόβοι ότι το σύστημα του Υπ.Παιδείας θα "κρεμάσει" οπως και πέρυσι. Η υποβολή των μηχανογραφικών θα γίνει από τις 18 Ιουνίου εως τις 5 Ιουλίου ενώ οι βαθμοί των Πανελλαδικών θα ανακοινωθούν το τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου. "Το περυσινό πάθημα δεν έγινε μάθημα στο Υπ.Παιδείας" λέει  o εκπαιδευτικός ερευνητής Στράτος Στρατηγάκης
- Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 24χρονος δράστης
- 150 άτομα στο πλευρό του ξέσπασαν όταν οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα δικαστήρια
-  Όπως θα δείτε στο βίντεο, καταχειροκροτήθηκε και κάποιοι τον χαϊδεψαν στο κεφάλι
- “Φόρτωσα τη συνείδησή μου σκοτώνοντας έναν άνθρωπο” λέει o ίδιος
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγα λεπτά μετά τις εννιά ο 24χρονος φοιτητής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο Αλβανό ο οποίος νωρίτερα είχε εισβάλει στο σπίτι του και είχε απειλήσει τη μητέρα του.
Ναι καλά διαβάσατε, η υπνική άπνοια και το ροχαλητό στους άνδρες, επηρεάζει τη λειτουργία της στύσης, αφού η μη σωστή οξυγόνωση του εγκεφάλου, ανοίγει έναν φαύλο κύκλο βιολογικών αλλαγών στον άνδρα και κατά συνέπεια δημιουργεί και προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.
Όσοι από εσάς λοιπόν ροχαλίζετε ή κάνετε άπνοιες κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, και παρατηρήσατε κάποιες διαφορές στη στύση σας, καλό θα είναι να απευθυνθείτε στο γιατρό σας και να του πείτε ότι ροχαλίζετε.

Οι ώρες, πλέον, μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2012. Όπως το 2004 στην Πορτογαλία και το γήπεδο «Ντραγκάο» του Πόρτο, έτσι και αύριο στην Πολωνία και το εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, το «Narodowy Stadion», η εθνική Ελλάδας θα τεθεί αντιμέτωπη της (συν)διοργανώτριας του Euro 2012, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 14ης διοργάνωσης.
Μανούλα θα γίνει σε λίγους μήνες το γλυκό Καλομοιράκι. Διπλή χαρά ετοιμάζεται να ζήσει αφού ήδη διανύει το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε η ίδια περιμένει δίδυμα.

“Πριν από λίγες εβδομάδες έμαθα ότι είμαι έγκυος και πριν από δύο μέρες έμαθα ότι περιμένω δίδυμα”, ανακοίνωσε η Καλομοίρα σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!”
Απόστολος Γκλέτσος: Ο ακατονόμαστος θέλει ψυχιατρείο

«Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δε θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλώντας για το επεισόδιο που έγινε με τον Ηλία Κασιδιάρη και την Λιάνα Κανέλλη.