follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Πολλά λέγονται για τις "σωστές ατάκες" που πρέπει να 

πετάς σε μια γκόμενα και που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο κρεβάτι για νύχτες αξημέρωτες, μην σου πω και πρωινά αμεσημέριαστα..!
Δείτε το κατατακτήριο τεστ για Ιρλανδικό πανεπιστήμιο.. Αν νομίζετε πως απαντήσατε σωστά.. μην είστε και τόσο σίγουροι. Ακολουθεί η εικόνα με τις ερωτήσεις και αμέσως μετά οι λύσεις. Έχετε 1 λεπτό χρόνο για να απαντήσετε στις 4 ερωτήσεις του τεστ..Μετά μπορείτε να ελέγξετε αν είχατε σωστά αποτελέσματα:
Γράφει ο Μανώλης Φουντούλης Μηχανολόγος-Μηχανικός Φωτοβολταϊκό φαινόμενο, Φωτοβολταϊκά πάνελ, Inverts, Κιλοβάτ (Kwatt ) , Κιλοβατώρες (Kwh), είναι λέξεις οι οποίες ...
Στους μελλοντικούς οδηγούς απευθύνεται η εταιρεία

Τα «παιχνίδια» φαίνεται πως άρχισε η Toyota.
Τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στο ιταλικό κοινοβούλιο

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η κίνηση της Αλεσάντρα Μουσολίνι, εγγονή του Ιταλού δικτάτορα, να υπογράψει φωτογραφίες του παππού της και να τις δώσει σε βουλευτή, μέσα στο ιταλικό κοινοβούλιο.
Σε ένδειξη πένθους για τον αδικοχαμένο φαρμακοποιό
Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη, ο σύζυγός της,
Άκης Τσοχατζόπουλος, έκανε δήλωση επί του περιστικού, μιλώντας για βαρύ ατόπημα.
Παραδέξου ότι ψήθηκες να μάθεις τι διάολο περιέχουν αυτά τα πιάτα και κοστίζουν μια περιουσία;

Μια σχεδόν αυταπόδεικτη αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Κι αυτό βέβαια ισχύει και για το φαγητό..
Όταν τα καλώδια ενός υποβρύχιου συστήματος καμερών έφεραν τεράστιες δαγκωματιές στις Μπαχάμες, οι επιστήμονες θεώρησαν ότι δέχτηκαν επίθεση από καρχαρία.

Ωστόσο, ο Ed Brooks από το Ινστιτούτο «Cape Eleuthera» στις Μπαχάμες εξέτασε προσεκτικά τα καλώδια και διαπίστωσε ότι.....
Σε εμπάργκο στις εκδηλώσεις του Σαμαρά προχωρά η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, που καταγγέλλει τη ΝΔ για «απροκάλυπτη φίμωση» καθώς το κόμμα της Συγγρού ήθελε να τους παραδίδουν φωτογραφίες δικής τους επιλογής! 

Σε ανακοίνωση της η ΕΦΕ...
Διαβάστε την απάντηση του Κασιδιάρη στον Τσίπρα:

"Σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του Σύριζα, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1".. 
Δείτε σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μετάδοση το νέο βιντεο των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous. Σύμφωνα με μήνυμα που έλαβε το SecNews πρίν από λιγο, οι Έλληνες υποστηρικτές της χακτιβιστικής κολεκτίβας σε συνεργασία με μέλη των Anonymous άλλων χωρών στο νέο video-μήνυμά τους παραθέτουν μέρος των

Μπαγίς: Δεν υπογράφουμε τη σύμβαση του ΟΗΕ εξαιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν με την Ελλάδα
Μια μέρα ένας Έλληνας υπουργός εξωτερικών πάει στην Αμερική να επισκευτεί τον συναδελφό του Αμερικάνο υπουργό εξωτερικών. Όταν μπήκε μέσα στο σπίτι του έπαθε κυριολεκτικά την πλάκα του και δεν κρατιέται και του λέει:
Από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η διαδικασία για την αντικατάσταση των ταυτοτήτων με τις νέες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, μια ταυτότητα την οποία θαμπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ως διαβατήριο.
Λονδίνο

Ο οίκος αξιολόγησης Moody’s υποβάθμισε την Τετάρτη την Ισπανία κατά τρεις μονάδες, από A3 σε Baa3, προειδοποιώντας ότι εντός του επόμενου τριμήνου θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, την οποία έχει θέσει σε αναθεώρηση για περαιτέρω υποβάθμιση. 
Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον infographic, που μας παρουσιάζει τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε το Internet στη ζωή μας.
- Απολύτως ανοιχτό το αποτέλεσμα 
- Θα κριθεί από τις μετακινήσεις της τελευταίας στιγμής
- Η πόλωση θα ενταθεί μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής
Ο Σωκράτης Αλαφούζος σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί στη μικρού μήκους ταινία “Μικρός Βασιλιάς” η οποία είχε τρεις υποψηφιότητες σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ!  Πρόκειται για ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις ελληνικές παραγωγές σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
Μπορεί κάποιος να καταλάβει από τον τρόπο που περπατάει μια γυναίκα, τι είδους οργασμό έχει όταν κάνει σεξ;
H εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga μένει σε μία έπαυλη που της κοστίζει 25.000 δολάρια το μήνα! Κι αν αναρωτιέσαι κι εσύ: "μα καλά, τόσα λεφτά βγάζει, γιατί ζει στο ενοίκιο;", θα σου πω αυτό που απάντησαν και σε μένα. Συνηθίζεται αυτό, λέει, από τους μεγάλους σταρ... Εκεί στα εξωτερικά δεν έχουν πρώτο τους μέλημα την απόκτηση ενός σπιτιού. Τι να σου πω... Άβυσσος η ψυχή του celebrity!

Υπό το φόβο των ελληνικών εκλογών και της νέας ιταλικής δημοπρασίας ομολόγων

Η χιλιοειπωμένη ατάκα του προέδρου της Κομισιόν πως μας θέλουν στην ευρωζώνη αρκεί να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις έφερε την έκρηξη της Γκαμπριέλα Τσίμερ υπέρ της Ελλάδας! 
Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τις επιδόσεις των υποψηφίων

Εν αναμονή της γνωστοποίησης των βαθμολογικών τους επιδόσεων βρίσκονται οι χιλιάδες υποψήφιοι που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για την επίθεση το βράδυ της Τρίτης στο εκλογικό του περίπτερο στην Αγία Παρασκευή από 2 άνδρες με εναν σκύλο pitbull και σιδηρογροθιές που αποδώθηκε από τον δήμαρχο σε μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ο ληστής που μπήκε στην τράπεζα στο Ίλιον με ένα απλό σημείωμα... πήρε τα λεφτά και έφυγε.
Αγωνία για χιλιάδες νεφροπαθείς

Τις παραιτήσεις τους υποβάλλουν σήμερα οι νεφρολόγοι του νοσοκομείο Ρεθύμνου, διαμαρτυρόμενοι για το νέο Οργανισμό λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Τι κι αν φέραμε ισοπαλία με την Πολωνία; Τι κι αν ηττηθήκαμε από την Τσεχία;
Εφαγε δυο στο πρώτο εξάλεπτο από την Τσεχία. Είναι ότι χειρότερο μετά τις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 όταν βρεθήκαμε 2-0 πίσω από την Αλβανία. Τότε στα Τίρανα είχαμε φάει γκολ στο 2ο λεπτό από τον Μουράτι και στο 11ο από τον Αλιάι για να χάσουμε τελικά 2-1 (μείωσε ο Γιαννακόπουλος).
Το ακριβότερο κτίριο του Λονδίνου βρίσκεται φυσικά στο Hyde Park. Αν σας περισσεύουν πάνω από 83,14 εκατομμύρια ευρώ, τότε μπορείτε να κάνετε την κίνηση ματ και να επενδύσετε στην αγορά ακινήτων της περιοχής.
Για μια καταστροφή της Ελλάδας προειδοποιεί ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Λουκάς Παπαδήμος, σε ενδεχόμενη έξοδο από το ευρώ, με παρέμβασή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt».
Είναι απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξη του εμβρύου

Κατά το τέλος του πρώτου τριμήνου της κύησης, το βάρος του μωρού σας αποτελείται κατά 94% από νερό!  Αυτό σημαίνει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητο να καταναλώνεται αρκετές ποσότητες νερού και υγρών γενικότερα.
Perierga.gr - Παράξενες λίμνες και ποτάμια!
Η φύση αλλά και η ανθρώπινη παρέμβαση δημιούργησαν εκπληκτικούς σχηματισμούς σε λίμνες και ποτάμια σε όλο τον κόσμο. Κάποια από αυτά δημιουργήθηκαν τυχαία ενώ κάποια άλλα επιτηδευμένα. Όπως και να έχει, τα σχήματά τους είναι εντυπωσιακά και ορισμένες φορές γίνονται αντιληπτά μόνο από ψηλά.
Συνεχόμενη αύξηση των επιπέδων του διοξειδίου του άνθρακα, του κυριότερου «αερίου του θερμοκηπίου» παρατηρούν επιστήμονες, σημειώνοντας πως…
Έξι ημέρες πριν από τις εκλογές αρχίζει να διαμορφώνεται με σαφήνεια ο νικητής των εκλογών και όπως πλέον δηλώνεται από τους περισσότερους, γνώστες των δημοσκοπήσεων, αλλά και όπως καταγράφεται από τις έρευνες πρόθεσης ψήφου..
Φωτογραφίες από το πρότζεκτ Gardens By The Bay

Θεωρούνται η τελευταία ατραξιόν που κανένας επισκέπτης της Σιγκαπούρης δεν πρέπει να χάσει και οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδεικνύουν πως μπορεί κανείς να τα δει από χιλιόμετρα μακριά!
Την Τετάρτη στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αθήνα με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Φώτη Κουβέλη.. 
Τις θέσεις των κομμάτων για τη φορολογία της ακίνητης περιουσίας παρουσίασαν απόψε εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της... Δημοκρατικής Αριστεράς, του ΛΑΟΣ και της Δράσης σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΟΜΙΔΑ στα κεντρικά της γραφεία, στην Αθήνα.
Θα τις παρουσιάσει σήμερα ο Α. Σαμαράς

Με αιχμή τα θέματα της λαθρομετανάστευσης και της ασφάλειας των πολιτών η ΝΔ οργανώνει τον πολιτικό της λόγο λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. 
to-gamato.comΞεχάστε τα τέρατα των ταινιών Alien... Αν υπάρχουν μάλλον θα μοιάζουν περισσότερο με τον φιλικό Κλίνγκον των Star Trek....
Η Λίου Γιανγκλί ήταν μόλις δυο ετών, όταν έφυγε από το νηπιαγωγείο, γιατί τα άλλα παιδιά είχαν τρομοκρατηθεί από τη σπάνια ασθένειά της…
iOS 6

Το Keynote του WWDC 2012 ξεκίνησε με τα απαραίτητα στατιστικά του App store, συνεχίστηκε με την παρουσίαση των νέων MacBook Air και του εκπληκτικού Next Generation MacBook Pro, πέρασε στην ενημέρωση γύρω από το επερχόμενο OS X Mountain Lion, και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του πολυαναμενόμενoυ iOS 6!

 Πρώτα όμως μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά γύρω από το iOS και τις συσκευές που υποστηρίζει:
Η "σιδηρά" κυρία της τηλεόρασης, όπως διαβάσαμε στην "Real life" αποφάσισε να μετακομίσει... όχι σε άλλο κανάλι, αλλά σε άλλο σπίτι.
Κοντά στις εκλογές θα έρθει ο πελαργός για τον Αλέξη Τσίπρα και την αγαπημένη του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα. Το ζευγάρι που έχει ήδη ένα γιο, ετοιμάζεται για την έλευση του δεύτερου μπόμπιρα.
Από τη στιγμή που έληξε το αυτόφωρο και πέρασε ο κίνδυνος να συλληφθεί, ο Ηλίας Κασιδιάρης -μετά τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλλη και το νερό στη Ρένα Δούρου, μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα εμφανιστεί κιόλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζεται. 
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας θα δικαστούν το μεσημέρι, τα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου μετά από συμπλοκή...
Πετυχαίνοντας γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ οδήγησε την Κροατία σε νικηφόρα πρεμιέρα με 3-1 κόντρα στην Ιρλανδία, η οποία είχε καταφέρει να ισοφαρίσει προσωρινά.
Οι δύο τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες κοντράρονται στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου, σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο τελικός. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα.


90+2΄Δυνατό σουτ του Τσάμπι Αλόνσο, μόλις άουτ.
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, που συνέβη πριν από μερικούς μήνες, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού έληξε το αυτόφωρο και πέρασε ο κίνδυνος να συλληφθεί, πήγε στην εισαγγελία για να... περάσει στην αντεπίθεση. Κατέθεσε μηνύσεις κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, με αφορμή το ντροπιαστικό επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας με τα... νερά και τις σφαλιάρες.