follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Ελλάδα - Ρωσία 1-0 Η εθνική μας ομάδα προκρίθηκε στους "8" του EURO 2012, καθώς επικράτησε 1-0 της Ρωσίας στη Βαρσοβία και κατέκτησε την δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου. 

Μπορεί η σχέση τους να μετρά λίγους μήνες, όπως όλα δείχνουν όμως η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του 34χρονου alternative επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες πόλεις έχουν τους περισσότερους χρήστες στο Facebook; 
H Νέα...
Ένα φαινόμενο που παρατήρησε πρώτος ο φιλόσοφος Θεόφραστος πριν από 2.300 χρόνια αποτέλεσε τη βάση...
“Ο Κόσμος είναι μία επιχείρηση δεσποινίς Katmouts” ξεκινά το νέο δημιούργημα της ηθοποιού που όπως αναφέρει είναι αφιερωμένο στις Τράπεζες. Δείτε το βίντεο...
Σοκ προκαλεί η είδηση αμερικανίδας, η οποία έσωσε την εργοδότριά της, δίνοντας το νεφρό της και μετά απολύθηκε...
Ακούγεται απίστευτο.
Κι όμως η περίεργη αυτή είδηση αναφέρεται σε ένα επιστημονικό περιοδικό του κέντρου National Center for Biotechnology Information στην Bethesda του Maryland.


Aπό τη Δευτέρα 18 Ιουνίου μέχρι και τις 5 Ιουλίου θα πρέπει οι υποψήφιοι να υποβάλουν τα μηχανογραφικά δελτία συμμετοχής...
Οι ανατιμήσεις βασικών ειδών δίνουν τη «χαριστική βολή» στους Έλληνες
Μπορεί να είναι μόλις 29 ετών,

άλλα ο Shem Davies από τη Βρετανία, έγινε πριν λίγο καιρό...


Πραγματικά απίστευτες μεταμορφώσεις! Δείτε την ιστορία του ασχημόπαπου που έγινε κύκνος να ζωντανεύει μέσα από εντυπωσιακά παραδείγματα…


Πείτε όχι στην προπαγάνδα...
Έγινε και αυτό! Το Αγρίνιο γέμισε πλαστά προφυλακτικά.
Πώς θα μπει τέλος στο πολιτικό αδιέξοδο

Με δεδομένη την αδυναμία των δύο πρώτων δημοσκοπικά κομμάτων να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, φαντάζει μονόδρομος το να οδηγηθούμε σε συνεργασίες, μέσω της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εκλογές

Οι αυριανές εκλογές δεν είναι μόνο οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών για την Ελλάδα, αλλά είναι και οι πρώτες που διεξάγονται σε τόσο μικρό διάστημα από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. Η διαδικασία θα έχει διαφορές, σε σχέση με εκείνη της 6ης Μαΐου.
Τους όρους του για τη νέα κυβέρνηση, αλλά και για το τι θα πράξει την επόμενη ημέρα, εφόσον το κόμμα του αναδειχθεί πρώτο, αποκαλύπτει ο Αλέξης Τσίπρας, στην τελευταία του συνέντευξη πριν τις εκλογές.
Σχηματισμός κυβέρνησης, για αποφυγή τρίτης προσφυγής στις κάλπες, αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και επανεξέταση των επαχθών μέτρων που έχουν βυθίσει τη χώρα στην ύφεση υπόσχεται ο Αντώνης Σαμαράς σε περίπτωση που το κόμμα του βγει πρώτο στις αυριανές εκλογές.
Πριν από δέκα μήνες, η 20χρονη Demy εμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία κάνοντας τη μία έκπληξη μετά την άλλη- τραγουδώντας τα hit της χρονιάς..
Μερικά απο τα πιο πρωτότυπα  όμορφα παιδικά υπνοδωμάτια για να θαυμάσετε...
Ιστορία έγραψε ο Φερνάντο Τόρες με το τέρμα που σημείωσε στον αγώνα της Ισπανίας κόντρα στην Ιρλανδία, μόλις στο 4ο λεπτό!

Ένας πολύ ντροπαλος
τυπάκος μπαίνει σ ένα μπαρ και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να πίνει μόνη της.

Σύσταση προς τους Έλληνες ψηφοφόρους να "αντισταθούν στον δημαγωγό" Αλέξη Τσίπρα και να ψηφίσουν "θαρραλέα" ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Διαβάστε αναλυτικά..
Σύμφωνα με ιατρική μελέτη από τους Επιστήμονες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βασιλείας, όσοι συνηθίζουν να τοποθετούν του φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές για ώρα στα πόδια τους, κινδυνεύουν από...
Στο site της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας αναφέρεται: «προσπαθήστε να πίνετε έξι έως οκτώ ποτήρια νερό (ή άλλα υγρά) την ημέρα προκειμένου να αποφύγετε την αφυδάτωση»..
Ρίγη στις Βρυξέλλες από πιθανή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ
Αυτά τα εκπληκτικά πορτρέτα έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από γρασίδι και φυλάσσονται υπό ελεγχόμενες συνθήκες φωτισμού σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
Ένα φαινόμενο που πρώτος παρατήρησε ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Θεόφραστος* πριν από 23 αιώνες αποτελεί τη βάση λειτουργίας μιας συσκευής που έχει σκοπό τη συλλογή και εκμετάλλευση τεραστίων ποσοτήτων θερμικής ενέργειας που χάνονται καθημερινά.
Όλες οι παραλιες γυμνιστών στην ελλαδα οι "κρυφές" γωνιές είναι πολλές, βρίσκονται διάσπαρτες σε μοναχικά ή δύσκολα προσβάσιμα ακρογιάλια και περιμένουν να τις ανακαλύψετε.
Γαλλία, Σουηδία και Αγγλία ψάχνουν... σωσίβιο τριών πόντων που θα τις κρατήσει ζωντανές στην υπόθεση πρόκριση στους «8» του Euro 2012, έπειτα από τη δεύτερη αγωνιστική!
Τον τρόπο παιχνιδιού της Ρωσίας ανέλυσε μέσω βίντεο στους διεθνείς ο Φερνάντο Σάντος.

Εστίασε στην εξαιρετική ανάπτυξη της ομάδας του Ντικ Άντβοκατ τόσο από τον άξονα όσο και από τις πτέρυγες.
Στις εξέδρες του σταδίου, όπου Ελλάδα και Πολωνία αγωνίστηκαν στην έναρξη του EURO 2012,
Δείτε το βίντεο-κάλεσμα του Hetfield για την εξιχνίαση του φόνου μίας 20χρονης

Εκστρατεία στο πλευρό του FBI έχουν ξεκινήσει οι Metallica, με σκοπό να βοηθήσουν στην εξιχνίαση φόνου μιας 20χρονης.
Εξερράγη πριν από λίγο στα χέρια ενοίκου πολυκατοικίας στη Βουλιαγμένη
Κοιτώντας την νομίζετε ότι είναι σκηνικό από όνειρο... Κι' όμως υπάρχει! Αρκεί να βουτήξετε στα νερά της λίμνης Ik Kil στο Μεξικό για να αισθανθείτε...
Το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ μπήκε στα κρατικά ταμεία από την πώληση κρατικής ακίνητης περιουσίας μέχρι τον Φεβρουάριο, ενώ η χώρα έχει θέσει ως στόχο τη συγκέντρωση δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ.
Πολλά λέγονται για τις "σωστές ατάκες" που πρέπει να 

πετάς σε μια γκόμενα και που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο κρεβάτι για νύχτες αξημέρωτες, μην σου πω και πρωινά αμεσημέριαστα..!
Δείτε το κατατακτήριο τεστ για Ιρλανδικό πανεπιστήμιο.. Αν νομίζετε πως απαντήσατε σωστά.. μην είστε και τόσο σίγουροι. Ακολουθεί η εικόνα με τις ερωτήσεις και αμέσως μετά οι λύσεις. Έχετε 1 λεπτό χρόνο για να απαντήσετε στις 4 ερωτήσεις του τεστ..Μετά μπορείτε να ελέγξετε αν είχατε σωστά αποτελέσματα:
Γράφει ο Μανώλης Φουντούλης Μηχανολόγος-Μηχανικός Φωτοβολταϊκό φαινόμενο, Φωτοβολταϊκά πάνελ, Inverts, Κιλοβάτ (Kwatt ) , Κιλοβατώρες (Kwh), είναι λέξεις οι οποίες ...
Στους μελλοντικούς οδηγούς απευθύνεται η εταιρεία

Τα «παιχνίδια» φαίνεται πως άρχισε η Toyota.
Τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στο ιταλικό κοινοβούλιο

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η κίνηση της Αλεσάντρα Μουσολίνι, εγγονή του Ιταλού δικτάτορα, να υπογράψει φωτογραφίες του παππού της και να τις δώσει σε βουλευτή, μέσα στο ιταλικό κοινοβούλιο.
Σε ένδειξη πένθους για τον αδικοχαμένο φαρμακοποιό
Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη, ο σύζυγός της,
Άκης Τσοχατζόπουλος, έκανε δήλωση επί του περιστικού, μιλώντας για βαρύ ατόπημα.
Παραδέξου ότι ψήθηκες να μάθεις τι διάολο περιέχουν αυτά τα πιάτα και κοστίζουν μια περιουσία;

Μια σχεδόν αυταπόδεικτη αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Κι αυτό βέβαια ισχύει και για το φαγητό..
Όταν τα καλώδια ενός υποβρύχιου συστήματος καμερών έφεραν τεράστιες δαγκωματιές στις Μπαχάμες, οι επιστήμονες θεώρησαν ότι δέχτηκαν επίθεση από καρχαρία.

Ωστόσο, ο Ed Brooks από το Ινστιτούτο «Cape Eleuthera» στις Μπαχάμες εξέτασε προσεκτικά τα καλώδια και διαπίστωσε ότι.....
Σε εμπάργκο στις εκδηλώσεις του Σαμαρά προχωρά η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, που καταγγέλλει τη ΝΔ για «απροκάλυπτη φίμωση» καθώς το κόμμα της Συγγρού ήθελε να τους παραδίδουν φωτογραφίες δικής τους επιλογής! 

Σε ανακοίνωση της η ΕΦΕ...
Διαβάστε την απάντηση του Κασιδιάρη στον Τσίπρα:

"Σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του Σύριζα, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1".. 
Δείτε σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μετάδοση το νέο βιντεο των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous. Σύμφωνα με μήνυμα που έλαβε το SecNews πρίν από λιγο, οι Έλληνες υποστηρικτές της χακτιβιστικής κολεκτίβας σε συνεργασία με μέλη των Anonymous άλλων χωρών στο νέο video-μήνυμά τους παραθέτουν μέρος των

Μπαγίς: Δεν υπογράφουμε τη σύμβαση του ΟΗΕ εξαιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν με την Ελλάδα
Μια μέρα ένας Έλληνας υπουργός εξωτερικών πάει στην Αμερική να επισκευτεί τον συναδελφό του Αμερικάνο υπουργό εξωτερικών. Όταν μπήκε μέσα στο σπίτι του έπαθε κυριολεκτικά την πλάκα του και δεν κρατιέται και του λέει:
Από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η διαδικασία για την αντικατάσταση των ταυτοτήτων με τις νέες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, μια ταυτότητα την οποία θαμπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ως διαβατήριο.