follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Με τα νύχια βαμμένα μπλε, φορώντας στο ένα χέρι ελληνικό περικάρπιο και στο άλλο δύο κομποσκοίνια, η... Ελληνοπολωνέζα Αγγελική-Αντριάννα Γ. (δεν θέλει να αποκαλύψει το επώνυμό της) δήλωσε «παρούσα» και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Εθνική μας στο Euro.

Πριν από λίγες ημέρες ένας εκπρόσωπος της Asus επιβεβαίωσε ότι η εταιρία κατασκευάζει το Google Nexus Tablet και θα το παρουσιάσει στην Google I/O 2012 (27-29 Ιουνίου), αλλά αυτή τη φορά μια φωτογραφία στο Picasa ενισχύει όλες τις προηγούμενες πληροφορίες που είχαμε.
Ποιες είναι οι σημαντικές συγκλίσεις και συμφωνίες μεταξύ Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη για τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας που αναμένεται να ορκιστεί αύριο και να προετοιμαστεί για τη συνάντηση κορυφής της 28ης Ιουνίου στις Βρυξέλλες; Ποιες υποχωρήσεις έγιναν και από τους τρεις για να φτάσουν σε μία συμφωνία συγκυβέρνησης; Ποια ακόμα προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί που αφορούν κυρίως εσωκομματικές ισορροπίες σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ; ...
Το καθιστικό είναι η καρδιά του σπιτιού: εδώ περνάμε τις περισσότερες ώρες, εδώ χαλαρώνουμε, καθόμαστε με τους φίλους μας, διασκεδάζουμε...

Γι' αυτό η διακόσμησή του πρέπει να εκφράζει απόλυτα το χαρακτήρα μας, να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μας και να μας χαλαρώνει.

Ακολουθούν κάποιες προτάσεις και ιδέες απο την διακοσμήτρια Νικολέτα Παπαδοπούλου για όσους είναι λάτρεις της minimal αισθητικής...


Από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα, ο κόσμος καθημερινά εξελίσσεται...
 Η ιστορία της Cindy και των μικρών της  Λένε πως μία μητέρα μπορεί να κάνει τα πάντα για τα παιδιά της.



Αν το ταΐζετε στην ώρα του δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Ωστόσο αν κάποια φορά το ξεχάσετε τότε ίσως υπάρξει πρόβλημα.
Η Ειδ.Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ.Λινού με εγκύκλιο που εξέδωσε, απαγορεύει τις εγγραφές και μετεγγραφές στα Λύκεια της Γερμανίας. Προσπαθεί με αυτό το τρόπο να βάλει σε εφαρμογή τον κατάπτυστο νόμο 4027/2011, που ψήφισε η τελευταία Κυβέρνηση τον Νοέμβρη του 2011 και ο οποίος στην ουσία, οδηγεί τα ελληνικά σχολεία στο κλείσιμο.
Όσο και να προσπαθείτε, ελάχιστες το έχουν καταλάβει. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία ιστοριούλα που ίσως σας βοηθήσει.......
Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και πολλοί άλλοι από το χώρο της showbiz έθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές αλλά δεν κατάφεραν όλοι να μπουν στη Βουλή.
Πολλοί έφηβοι στέλνουν και δέχονται στο κινητό τους φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο, δίχως να συνειδητοποιούν τους δυνητικούς ψυχολογικούς, κοινωνικούς ή νομικούς κινδύνους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η εγκληματικότητα στους δρόμους της Αθήνας και του λεκανοπεδίου,
Και νέος γύρος διαδοχικών συναντήσεων του Α. Σαμαρά με τους κ. Βενιζέλο και Κουβέλη
Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου ήταν από τα πιο σχολιασμένα θέματα των ημερών.
Οι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο που βλέπετε όταν άκουσαν φωνές και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους...
Ανοδικά κινούνται τα κυριότερα ευρωπαικά χρηματιστήρια ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,25990.
Η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των tablets


Άραγε θα πρέπει να ανησυχεί η Apple; Ενδεχομένως ναι; Η Microsoft μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των tablets με το Surface.
Στην εξουδετέρωση βλήματος από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που είχε εντοπίσει ψαράς σε βάθος μισού μέτρου σε βραχώδη ακτή στο Σταλό Χανίων, προχώρησαν σήμερα άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών.

Η Ουκρανία υποδέχεται στο Ντόνετσκ τα «λιοντάρια»
Το καλύτερο παράδειγμα είναι η Εθνική Ελλάδας για την ομάδα της Ουκρανίας.
Mέσος φόρος 1.453 ευρώ προκύπτει για τους δύο στους τρεις φορολογούμενους από τα πρώτα εκκαθαριστικά σημειώματα που απέστειλε η εφορία, καθώς σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο η έκτακτη εισφορά όσο και το τέλος επιτηδεύματος.
Μπερίσα: Η νίκη της ΝΔ είναι θετική για τους μετανάστες
Με στόχο την αλλαγή των όρων του μνημονίου

Επιταχύνεται η διαδιασία σχηματισμού κυβέρνησης δήλωσε μετά την συνάντηση του με τον Ευαγ.Βενιζέλο,
Ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική ποδοσφαίρου στα τελικά του Euro 1980 και του Μουντιάλ 1994, "έφυγε" από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών στο σπίτι του στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
Το αγαπημένο μας "φιλαράκι", Matthew Perry αν κρίνουμε από το πολυτελές σπίτι του στο Hollywood έχει εισπράξει την επιτυχία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! 
Απίστευτο!!!Δείτε πως είναι αυτή η κοπέλα σήμερα! Τρομερή αλλαγή!
Μήνυμα ότι θα πρέπει να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατόν κυβέρνηση, καθώς δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο έως τις 28 Ιουνίου, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Σύμφωνα με ομάδα επιστημόνων, η πιο πιθανή μέρα θανάτου, είναι τα γενέθλιά μας!

Ξεκινά ο γύρος των διερευνητικών εντολών

Στις 2 περίπου το μεσημέρι αμέσως μετά την συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Από την ηλικία των έξι ετών γνώριζα ότι είμαι gay...

Και μετά τη δεύτερη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, αναμφισβήτητα το πρόσωπο που συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη,  είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Φρενάρει το μίνι ράλυ στην Ευρώπη, και το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου υποχωρεί λόγω Ισπανίας στα 1,26380,
Δεν τον τίμησαν ούτε οι συγγενείς του!

Μοίραζε… υποσχέσεις ότι θα χαρίσει οικόπεδα και χρέη, αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι έπεισε μόνο έναν! 
Απόψε η συναυλία τους στο Ελληνικό

Έφτασαν στην Ελλάδα οι Lynyrd Skynyrd που θα ανέβουν απόψε στη σκηνή στο Γήπεδο Baseball του Ελληνικού για μία μοναδική συναυλία. 

Σοκαριστικά τα αποτελέσματα!! Κάποιοι χάσανε 200.000 ψηφοφόρους
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών για τις 17-6-2012 στη παρακάτω φωτογραφία..
Είναι και οι δυο τους απίστευτοι. Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε την εικόνα...
- Κυβέρνηση "εθνικής Ελλάδος" με 48% και 179 έδρες;
- Στις 12.30 ο Αντώνης Σαμαράς παίρνει την διερευνητική εντολή 
- Πόσο ρόλο παίζουν οι συνεχείς επαφές με Βερολίνο και Παρίσι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
- Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Το ξημέρωμα της Δευτέρας βρίσκει την Ελλάδα με ξεκάθαρο νικητή των εκλογών αλλά όχι με κυβέρνηση. 
Ο Ότο Ρεχάγκελ σε συνέντευξή του στη γερμανική «Bild» έστειλε μήνυμα στους Γερμανούς.
Ο ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε φαβορί τους Γερμανούς στον αγώνα με την Ελλάδα
Θα πάρει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
Ποιοι θα κάθονται στα έδρανα της Βουλής

Συνολικά 18 έδρες κέρδισε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, από τις οποίες οι δεκαεφτά προέρχονται από τις εκλογικές περιφέρειες και μία από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 
Ποιοι είναι:
Έφτασε στο 37,53%

Παρά την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης η αποχή των ψηφοφόρων από τις χτεσινές κάλπες έφτασε στο ποσοστό-ρεκόρ του 37,53%,
Γκολ για την Γερμανία με σουτ από τον Λαρς Μπέντερ στο 80΄. Η Δανία είχε περάσει μπροστά, η Γερμανία χτύπησε στην αντεπίθεση και καθαρίζει' την πρόκριση!
Ο Cristiano Ronaldo στο 74΄ κάνει το 2-1 για τους Πορτογάλους
Χειροκροτήματα και συνθήματα μόλις εμφανίστηκε από τα κεντρικά γραφεία
«Ο λαός καταδίκασε δύο φορές το Μνημόνιο» τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ


Κάλεσμα στις δυνάμεις με φιλοευρωπαϊκή πολιτική απηύθυνε ο Α. Σαμαράς

Την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας προέταξε ο πρόεδρος της ΝΔ,


Συγκεντρώνει 31,33% έναντι 26,31% της Νέας Δημοκρατίας, στη Β’ Αθηνών, με την ενσωμάτωση στο 33,99%
Ζήτησε να μην γίνουν διερευνητικές εντολές και να προχωρήσει κατευθείαν ο Κάρολος Παπούλιας σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών.
Δανία και Γερμανία κοντράρονται ψάχνοντας τρίποντο που θα τους φέρει... κόντρα στην Ελλάδα. Με τέρματα του Ποντόλσκι και του Κρον-Ντέλι στο 1-1 η αναμέτρηση.