follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Δείτε  τις απίστευτες ομοιότητες κάποιων διασήμων ...
Τη δημιουργία του μεγαλύτερου προστατευόμενου θαλάσσιου βιότοπου στον κόσμο ανακοίνωσε η Αυστραλία.

Το πάρκο αυτό θα καλύπτει το 1/3 των θαλασσών της χώρας, έκταση ίση με το μέγεθος της Ινδίας.
Μπορεί να μην έχει μπει καλά-καλά στην εφηβεία, όμως έχει γίνει fashion icon
 καθώς οι περισσότερες celebrities της Νέας Υόρκης είναι φίλες της.
H Σεσίλια Κασίνι δημιουργεί ρούχα που ξετρελαίνουν τις συνομήλικές της - και όχι μόνο.

Είναι η νεότερη σχεδιάστρια των ΗΠΑ κι έχει βραβευτεί.....


Καταντροπιασμένη απέμεινε η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ για το σπάνιο είδος μανιταριού, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν επρόκειτο για λαχανικό αλλά για σεξουαλικό βοήθημα!

Ερωτας είναι η αιτία ή κατι άλλο...?Οπως και να'χει δειτε κάποια απο τα πιο αταίριαστα ζευγάρια,κάποια της showbiz και κάποιοι όχι...
Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου προϋποθέτει καλή γνώση, εκ μέρους των υποψηφίων, των σχετικών τεχνικών λεπτομερειών.
Μάχη για τη ζωή της έδινε η 7χρονη Charlotte Neve 
που εισήχθη στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.
Ξέσπασε κατά της Παπαρίζου ο Τόνι Μαυρίδης

Καταπέλτης ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου.
Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την ανάκτηση βάρους

Σύμφωνα με το Μοντέλο Σταδίων Αλλαγής του Prochaska και των συνεργατών του, το πέμπτο και τελευταίο στάδιο στη διαδικασία τροποποίησης συμπεριφοράς ενός ατόμου είναι η διατήρηση της αλλαγής.

Στόχος να πάει στο Eurogroup ο νέος υπουργός Οικονομικών, ποιά ονόμτα ακούγονται

Προσπάθεια να ανακοινωθεί απόψε το κυβερνητικό σχήμα λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού Α. Σαμαρά καταβάλλεται από όλες τις πλευρές. 
Με καθυστέρηση λίγων λεπτών πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να ορκιστεί πρωθυπουργός και να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Κάρολο Παπούλια.
Ο πρώην αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Πατρέων Βασίλης Σκαναβής καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών σε φυλάκιση 4 ετών...
Νίκη της Γερμανίας με 3-1 «βλέπει» ο Σόιμπλε

Στις εξέδρες του σταδίου του Γκντανσκ, για τον αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας με την εθνική ομάδα της Ελλάδας,
Το τατουάζ αποτελεί για κάποιους τρόπο ζωής, ενώ για άλλους είναι 
απλώς…
Μεγάλη διαμάχη σημειώθηκε στο Μεξικό κατά τη σύνοδο της G20 μεταξύ του πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και της προέδρου της Αργεντινής Κριστίνα Κίρσνερ
Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση. Αυτό τουλάχιστον είπε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.
Απίστευτο!Δείτε τι φόρεσε για να κάνει τα ψώνια της στο supermarket...
Ξεπερνάει μόνο Πορτογαλία και Σλοβακία

Η Ελλάδα το 2011 είχε το τρίτο χαμηλότερο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν ανά κάτοικο εκφρασμένο σε μονάδες αγοραστικής δύναμης στην Ευρωζώνη.
Η θυελλώδης συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ έβγαλε...
Φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό...


Το πρώτο επίσημο ναι εισέπραξε ο Αντώνης Σαμαρας, από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φωτη Κουβέλη. Όπως είπε μετά την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, "αποφασίσαμε να μετάσχουμε με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ελπίζουμε ότι όλα θα ολοκληρωθούν εντός της ημέρας".
Ποια είναι η τολμηρή;
Αμετακίνητος εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Επανέλαβε την πρότασή του το ΠΑΣΟΚ να συμμετέχει και να στηρίξει την κυβέρνηση, όχι όμως με συμμετοχή πολιτικών προσώπων.
Οι εξελίξεις στα τρία κόμματα που πρόκειται να σχηματίσουν κυβέρνηση, αλλά κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, ανατρέπουν συνεχώς τον προγραμματισμό, ακόμη και κρίσιμα ραντεβού όπως αυτά που θα "κλείδωναν" τη συμφωνία για το νέο κυβερνητικό σχήμα. 
«Κανένας άλλος εκτός από εμάς δεν μπορεί να εφαρμόσει τις βαθιές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα»

Με τα νύχια βαμμένα μπλε, φορώντας στο ένα χέρι ελληνικό περικάρπιο και στο άλλο δύο κομποσκοίνια, η... Ελληνοπολωνέζα Αγγελική-Αντριάννα Γ. (δεν θέλει να αποκαλύψει το επώνυμό της) δήλωσε «παρούσα» και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Εθνική μας στο Euro.

Πριν από λίγες ημέρες ένας εκπρόσωπος της Asus επιβεβαίωσε ότι η εταιρία κατασκευάζει το Google Nexus Tablet και θα το παρουσιάσει στην Google I/O 2012 (27-29 Ιουνίου), αλλά αυτή τη φορά μια φωτογραφία στο Picasa ενισχύει όλες τις προηγούμενες πληροφορίες που είχαμε.
Ποιες είναι οι σημαντικές συγκλίσεις και συμφωνίες μεταξύ Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη για τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας που αναμένεται να ορκιστεί αύριο και να προετοιμαστεί για τη συνάντηση κορυφής της 28ης Ιουνίου στις Βρυξέλλες; Ποιες υποχωρήσεις έγιναν και από τους τρεις για να φτάσουν σε μία συμφωνία συγκυβέρνησης; Ποια ακόμα προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί που αφορούν κυρίως εσωκομματικές ισορροπίες σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ; ...
Το καθιστικό είναι η καρδιά του σπιτιού: εδώ περνάμε τις περισσότερες ώρες, εδώ χαλαρώνουμε, καθόμαστε με τους φίλους μας, διασκεδάζουμε...

Γι' αυτό η διακόσμησή του πρέπει να εκφράζει απόλυτα το χαρακτήρα μας, να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μας και να μας χαλαρώνει.

Ακολουθούν κάποιες προτάσεις και ιδέες απο την διακοσμήτρια Νικολέτα Παπαδοπούλου για όσους είναι λάτρεις της minimal αισθητικής...


Από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα, ο κόσμος καθημερινά εξελίσσεται...
 Η ιστορία της Cindy και των μικρών της  Λένε πως μία μητέρα μπορεί να κάνει τα πάντα για τα παιδιά της.



Αν το ταΐζετε στην ώρα του δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Ωστόσο αν κάποια φορά το ξεχάσετε τότε ίσως υπάρξει πρόβλημα.
Η Ειδ.Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ.Λινού με εγκύκλιο που εξέδωσε, απαγορεύει τις εγγραφές και μετεγγραφές στα Λύκεια της Γερμανίας. Προσπαθεί με αυτό το τρόπο να βάλει σε εφαρμογή τον κατάπτυστο νόμο 4027/2011, που ψήφισε η τελευταία Κυβέρνηση τον Νοέμβρη του 2011 και ο οποίος στην ουσία, οδηγεί τα ελληνικά σχολεία στο κλείσιμο.
Όσο και να προσπαθείτε, ελάχιστες το έχουν καταλάβει. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία ιστοριούλα που ίσως σας βοηθήσει.......
Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και πολλοί άλλοι από το χώρο της showbiz έθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές αλλά δεν κατάφεραν όλοι να μπουν στη Βουλή.
Πολλοί έφηβοι στέλνουν και δέχονται στο κινητό τους φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο, δίχως να συνειδητοποιούν τους δυνητικούς ψυχολογικούς, κοινωνικούς ή νομικούς κινδύνους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η εγκληματικότητα στους δρόμους της Αθήνας και του λεκανοπεδίου,
Και νέος γύρος διαδοχικών συναντήσεων του Α. Σαμαρά με τους κ. Βενιζέλο και Κουβέλη
Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου ήταν από τα πιο σχολιασμένα θέματα των ημερών.
Οι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο που βλέπετε όταν άκουσαν φωνές και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους...
Ανοδικά κινούνται τα κυριότερα ευρωπαικά χρηματιστήρια ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,25990.
Η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των tablets


Άραγε θα πρέπει να ανησυχεί η Apple; Ενδεχομένως ναι; Η Microsoft μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των tablets με το Surface.
Στην εξουδετέρωση βλήματος από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που είχε εντοπίσει ψαράς σε βάθος μισού μέτρου σε βραχώδη ακτή στο Σταλό Χανίων, προχώρησαν σήμερα άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών.

Η Ουκρανία υποδέχεται στο Ντόνετσκ τα «λιοντάρια»
Το καλύτερο παράδειγμα είναι η Εθνική Ελλάδας για την ομάδα της Ουκρανίας.
Mέσος φόρος 1.453 ευρώ προκύπτει για τους δύο στους τρεις φορολογούμενους από τα πρώτα εκκαθαριστικά σημειώματα που απέστειλε η εφορία, καθώς σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο η έκτακτη εισφορά όσο και το τέλος επιτηδεύματος.
Μπερίσα: Η νίκη της ΝΔ είναι θετική για τους μετανάστες
Με στόχο την αλλαγή των όρων του μνημονίου

Επιταχύνεται η διαδιασία σχηματισμού κυβέρνησης δήλωσε μετά την συνάντηση του με τον Ευαγ.Βενιζέλο,
Ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική ποδοσφαίρου στα τελικά του Euro 1980 και του Μουντιάλ 1994, "έφυγε" από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών στο σπίτι του στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
Το αγαπημένο μας "φιλαράκι", Matthew Perry αν κρίνουμε από το πολυτελές σπίτι του στο Hollywood έχει εισπράξει την επιτυχία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!