follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να γίνει η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο bodybuilding...
Για την πιθανότητα μιας ξαφνικής εμφάνισης UFO στον ουρανό του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων προειδοποίησε ο ειδικός των βρετανικών X-Files, Νικ Πόουπ.
ΌΤΑΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΌΧΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΑΛΛΆ ΤΟ FASHION POLICE!

Όταν οι ποδοσφαιρικές εμφανίσεις κακοποιούν το άθλημα! Του αλλάζουν τα φώτα δηλαδή…


Αν κάθε φορά που κοιτάζετε παιδικές σας φωτογραφίες θέλετε να βάλετε τα κλάματα λόγω του αστείου κουρέματος ΄η ντυσίματος που είχατε και για τα δόντια τα οποία σας έλειπαν ή ήταν απλώς θεόστραβα, ψάξαμε και βρήκαμε τους μεγαλύτερους star παγκοσμίως όταν ήταν παιδιά για να παρηγορηθείτε.
Mετά την αποκάλυψη πως η Τζένιφερ Άνιστον προλαμβάνει τις ρυτίδες απλά και μόνο απλώνοντας βαζελίνη στα μάτια της, έρχεται ακόμα ένα μυστικό αδυνατίσματος αυτή τη φορά, από το περιβάλλον της ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού.


Η πιο ενδιαφέρουσα παρτίδα bowling διοργανώθηκε στην Αργεντινή στην οποία συμμετείχαν οι "καλύτερες" παίκτριες της χώρας. 
Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η Αργεντινή εκτός από super ποδοσφαιριστές βγάζει και μεγάλα "ταλέντα" στο bowling.


Leonardo DiCaprio! Γοητευτικός, σέξι, ταλαντούχος ηθοποιός που έχει εξαργυρώσει την επιτυχία του με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε μια βόλτα στο σπίτι του...


Η έπαυλη διαθέτει γυμναστήριο, spa, πισίνα, στούντιο γιόγκα και φυσικά γκαράζ για το πολυτελές αμάξι του...
Η μητέρα του Wesley, Vicki Walker έμεινε άναυδη και σοκαρισμένη όταν είδε το γράμμα του γιου της,
το οποίο είχε γράψει ο 14χρονος στα πλαίσια μιας άσκησης για το σχολείο.
Η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τα είχε όλα. Συγκίνηση, χαμόγελα, πικάντικα στιγμιοτυπα και...μπηχτές. 
Αν και ακούγονται διάφορα εδώ και καιρό, δίχως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι, όλα δείχνουν πως η σχέση τους φαίνεται ότι θερμαίνεται όλο και περισσότερο.


Η Royal Ascot day πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία με όλες τις κυρίες να φορούν τα καλά τους σε συνδυασμό με εκκεντρικά καπέλα. 
Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και μουσική Μάνου Χατζιδάκι, την Αριστοφανική κωμωδία Όρνιθες. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μαζί του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.


Το απόγευμα θα απευθύνει χαιρετισμό ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης - Για ανήθικη παρέλαση, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η μητρόπολη...
Έρχεται να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των BMW, Mercedes και Audi

Την εξέλιξη ενός δεύτερου, μικρότερου υβριδικού στη γκάμα του GS επιβεβαίωσε η Lexus. 
Φαίνεται πως οι Γερμανοί περίμεναν πως και πως την σημερινή ημέρα που είναι ο αγώνας για τους «8» του Euro μεταξύ των πάντσερ και της Ελλάδας για να... ξεσαλώσουν. Οσα διαβάζατε από την Bild τις προηγούμενες ημέρες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δείτε σήμερα από τον γερμανικό Τύπο.
Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι μια περήφανη Ελληνίδα από το Κρανίδι Αργολίδας που δεν ανέχεται να μας χλευάζουν στο εξωτερικό και να μας παρουσιάζουν σαν τα λαμόγια της Ευρώπης. 

Οπως ήταν φυσικό το υβριστικό δημοσίευμα της BILD για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας με τους Γερμανούς δεν το άφησε ασχολίαστο.
Κατάφερε να σημειώσει τρία διαφορετικά επιτεύγματα

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος - εκτός από το γκολ που πέτυχε κόντρα στους Τσέχους - κατάφερε να σημειώσει τρία διαφορετικά επιτεύγματα.
1. Είσαι καμένος

Το bespoke κοστούμι λίπους που φοράς γύρω από τη μέση οφείλεται σε χρόνια πρόσληψης περισσότερων θερμίδων απ ό,τι καύσης.
Να σπάσουν την άμυνα μπετόν των ελλήνων καλεί η εφημερίδα Bild τους γερμανούς και κυρίως τον προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Λεβ.

Η εφημερίδα έχει βεβαίως τον αποψινό αγώνα πρωτοσέλιδο, με καυστικά σχόλια και ειρωνικό ύφος όπως άλλωστε το συνηθίζει. 
Η βιογραφία που «καίει» την τραγουδίστρια

Μια νέα βιογραφία κυκλοφορεί για την Adele και την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της.


Επανεκκίνηση της παραγωγικής μηχανής θέλει ο νέος υφυπουργός Εργασίας

«Άμεσος στόχος μας είναι να υψώσουμε μια ασπίδα κατά της ανεργίας και της φτώχειας,
Αυτή η ασυνήθιστη αρχιτεκτονική ιδέα που κάνει το σπίτι να μοιάζει περισσότερο με… παιδότοπο δημιουργήθηκε από τους αρχιτέκτονες-καλλιτέχνες Shusaku Arakawa και Madeline Gins στην πόλη Mitaka της Ιαπωνίας και ονομάζεται «Reversible Destiny», καθώς έχει σκοπό να «αναστρέψει το πεπρωμένο της ζωής των κατοίκων»!
Συνεχίζει τις τουλάχιστον άκομψες αναφορές στην ελληνική εθνική ομάδα ο γερμανικός λαϊκός Τύπος. Αυτή τη φορά γερμανός δημοσιογράφος της «Bild» διείσδυσε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής και περιγράφει με διάφορα χοντροκομμένα σχόλια όσα είδε ή λέει ότι είδε.
Μπορεί οι εθνικές ομάδες της Γερμανίας και της Δανίας, να έδιναν τη δική τους μάχη για το Euro, ωστόσο μια άλλη μάχη στο Βερολίνο φαίνεται πως τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο Παρίσι βρέθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου προκειμένου να υποστηρίξει το ελληνικό πορνό ως γνήσια... πατριώτισσα και πορνοστάρ.
Μια παλιά εκκλησία στο κέντρο του Νότιγχαμ συγκέντρωνε πλήθος κόσμου στη λειτουργία της Κυριακής, ενώ τώρα...
Μερικές φωτογραφίες της Antonella (Brenda Asnicar) από τη τηλεοπτική σειρά Patty….


Ο παρακάτω πίνακας, που ανακαλύφθηκε σε έναν τάφο κοντά στο Πεκίνο, όπου παρέμεινε θαμμένος για περισσότερα από 700 χρόνια, και εκτίθεται σήμερα στην Ακαδημία Επιστημών του Πεκίνου, σας δίνει τη δυνατότητα να προβλέψετε το φύλο του μωρού σας.
Η επίθεση του τιρκουάζ! Το resort στο νησάκι Laamu, στις Μαλδίβες, είναι ό,τι πιο κοντά υπάρχει στο όνειρο. 


Δείτε τι επέλεξαν να φορέσουν στο κόκκινο χαλί  των MAD VMA 2012 Έλληνες stars...
Κινέζος πατέρας έβγαλε και κράτησε κρεμασμένη την τρίχρονη κόρη του έξω από το παράθυρο του σπιτιού του, που βρίσκεται στον έκτο όροφο! 

Οι ενδυματολογικές επιλογές έκαναν τα προσόντα της καλλονής να... «ασφυκτιούν»

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Γεωργία Σάλπα σε μια ακόμη έξοδο.
Εκτιμά ότι είναι ψυχωτικός και δε φέρει ποινικές ευθύνες για τις 77 δολοφονίες

Η νορβηγική εισαγγελία ζήτησε σήμερα τον εγκλεισμό του Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ σε ψυχιατρική κλινική,
Ο απίστευτος διάλογος της Έλενας Παπαρίζου με την Δέσποινα Βανδή μπροστά στην κάμερα!
 Χθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 9η απονομή των βραβείων MAD με λαμπερές παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση.
Αν και ακούγεται ότι ζουν χωριστά εδώ και μήνες, μόλις χθες επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους κι όπως όλα δείχνουν η Vanessa όλο αυτόν τον καιρό προετοίμαζε τη νέα της κατοικία, μακριά από τον Johnny Depp.


 Δείτε πως ήταν ο νεαρός όταν μπήκε στην φυλακή και πως άλλαξε μέσα σε πέντε χρόνια!
Δεν της ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμενε

Διατροφή ύψους 20.000 δολαρίων το μήνα θα πρέπει να πληρώνει η Halle Berry στον πρώην της Gabriel Aubry.
Το πλάνο του Μιχαλιολιάκου θα καθορίσει την πορεία

«Όταν συγκεντρώσαμε στις 6 Μαΐου ποσοστό 6,9% είπαν ότι ήταν η οργή και ότι ο κόσμος δεν ξέρει. Σήμερα, με το νέο αποτέλεσμα,


Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά από το Μεγαρο Μαξίμου και άρχισαν να χτυπούν στα γραφεία των υποψήφιων υπουργών.  Από τις 13.00 συναντώνται στο Μαξίμου οι τρείς ηγέτες. 

Αφού ανακοινωθεί η σύνθεση της κυβέρνησης θα γίνει η ορκομωσία στις 19.00 και αμέσως μετά η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 17 γυναίκες

Επτά οίκοι ανοχής, οι οποίοι λειτουργούσαν παράνομα, εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από ελέγχους που πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι αστυνομικές αρχές.
Αντιδράσεις από τη Μητρόπολη

Αύριο το βράδυ ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο Gay Pride.
Δείτε ποιός Ελληνας ηθοποιός κάνει καριέρα στην Αμερική...
Κι ενώ το όνομα του οικονομολόγου με το “βαρύ βιογραφικό” είχε κλειδώσει για την θέση του υπουργού Οικονομικών, όλα πήγαν να χαλάσουν.


Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής απέκτησαν πρόσφατα το δικό τους διαμέρισμα, με τη διακόσμηση του οποίου ασχολήθηκε αποκλειστικά η ίδια με τη βοήθεια του αγαπημένου της φυσικά! Δειτε φωτογραφίες...


Πώς να αποφύγετε τις «κακοτοπιές» του νέου E9

Το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στην έκδοση ενός χρηστικού οδηγού που περιλαμβάνει ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την υποβολή δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2012. Ο οδηγός απευθύνεται κυρίως σε φορολογούμενους με μεταβολές στην οικογενειακή ή την περιουσιακή τους κατάσταση μέσα στο 2011 που θα πρέπει να υποβάλουν το νέο Ε9.

Ποιοι έχουν υποχρέωση υποβολής δήλωσης στοιχείων ακινήτων έτους 2012;
Δείτε τι επέλεξαν να φορέσουν στο κόκκινο χαλί  των MAD VMA 2012 Έλληνες stars...
Ο Μπεν Αρφά επανάστατησε απέναντι στον Λοράν Μπλαν

Τι κι αν η Γαλλία παρέμενε για 23 παιχνίδια αήττητη μέχρι το ματς με τη Σουηδία. Η κακή εμφάνιση και το 2-0 υπέρ των Σκανδιναβών αρκούσε για να αναστραφεί το θετικό κλίμα στα αποδυτήρια και να αρχίσει η…
Συγχαρητήρια επιστολή Μέρκελ στον Α. Σαμαρά

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, απηύθυνε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Επιστροφή στο Euro με νοκ-άουτ παιχνίδια

Και τα προημιτελικά αρχίζουν! Τσεχία και Πορτογαλία αναμετρώνται (21:45, ΕΤ1) με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους «4» του Euro2012.
Ας τους πει κάποιος ότι έχει πεθάνει το 1988